tasoskont Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 ο πονος παντα ειναι γλυκος οταν σας κερναμε . αλλαξες καναλι και στο κυπελλο? εκει ηταν γλυκος ο πονος? η μονο αρλουμπες περι παλαιστινης και καμινιων και λιμανιων εχεις να πεις? οποτε στριμωχνεστε αρχιζετε περι τσουκαλα και τετοια αστεια που στην τελικη χε***κα για τον τσουκαλα, μαγκια του που σας κανει πλακα και βγαινει μαγκας κιαπο πανω. εσεις του δινετε τροφη οποτε μη το ψαχνεις. το επιπεδο της συζητησης με εναν αεκτζη ειναι σα να προσπαθω να βγαλω καποιο συμπερασμα μιλωντας με καποιον μεθυσμενο παοκτζη. επεσε βουλωμα πιο πανω ψαξε εσυ βρες για την παλαιστινη .. καταταλλα NO POLITICS στον αθλητισμο ε χαχαχα το βουλωμα ειναι οτι σου παρεθεσα δηλωσεις παιχτη σου που παραδεχοταν τις βουτιες δηλωσεις διαιτητη που ειπε ξεκαθαρα περι παραγκας συν το περιφημο μονο ο οσφπ και το αιγαλεο να κερδιζουν και ολοι οι αλλοι να πανε να γα.....ν και εσυ μου απαντησες με "ο πονος ειναι αβασταχτος και αρθρο 44" ναι με βουλωσες αλλο η πλακα του τσουκαλα και εγω γελαω αλλα εσεις τα πιστευετε και τα λετε για σοβαρα εκει ειναι το θεμα
deminho11 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Πως βρίσκεται το κουράγιο ρε παιδιά και ασχολείστε με το γαυράκι??? 2ο-3οι αλλα τα 4 τα πήρες.... Είναι λές και προσπαθείτε σε μωρό παιδί να του μάθετε Γραμμική Άλγεβρα... Τόσο πάει το μυαλό του τόσα λέει... και γι' αυτό έγινε και γαύρος. Ντάξει να έχουμε μια ιδιαίτερή αγάπη για την ομάδα μας ο καθένας, αλλα μερικές φορές χρειάζεται να συζητήσεις και σοβαρά για κάποια θέματα, κάτι που δεν έχω καταφέρει να κάνω με γαύρο.
alexzzz Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Αναρωτιέμαι αν εκτός απο οπαδούς, έχει και σκεπτόμενους φιλάθλους αυτή η ομάδα... Π Τόσο πάει το μυαλό του τόσα λέει... και γι' αυτό έγινε και γαύρος Δεν το μαζεύεται και οι 2 λίγο; Άντε γιατί τόση ώρα διαβάζω και τα έχετε γενικεύσει όλα... αν έχετε πρόβλημα με έναν ολυμπιακό δεν θα μας τσουβαλιάζεται όλους.
SPSS07 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 μαγκια του αυτουνου που παραδεχτηκε οτι επεσε να το παρει, οπως το εχουν κανει χιλιαδες παιχτες στον πλανητη εδω ο μαραντονα εμεινε στην ιστορια για "το χερι του θεου" . το θεμα ειναι οτι κλασικοι παιχτες της αεκ και του παο εχουν κανει τις βουτιες επαγγελμα οποτε αστο αρκετα το κουρασες. μια απο τα ιδια και χειροτερα ειστε. για παραγκα λεει ο καθενας. το οτι βγηκε ενας και κατι ισως ειπε δεν σημαινει τπτ. εδω εχουν βγει τοσοι και τοσοι για βαζελο και αεκ και εχουν πει χυμα για οικονομικα, χουντες - γουεμπλει - αρθρα κτλ κτλ. αν υπηρχε κατι επισημο και αποδεδειγμενο τωωρα θα ειχε μιλησει η αθλητικη δικαιοσυνη. το θεμα ειναι απλο . 15 χρονια ατιτλο σε εχω αφησει οποτε λογικα ειναι να βγαινουν παντα βρωμες στημενες και προπαγανδα μεχρι αηδιας ( δες δηλωσεις φεργκιουσον που ποτε δεν τις ειπε! ) στο κυπελλο δε μας ειπες ποσο γλυκος ηταν ο πονος
liopyr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δεν το μαζεύεται και οι 2 λίγο; Άντε γιατί τόση ώρα διαβάζω και τα έχετε γενικεύσει όλα... αν έχετε πρόβλημα με έναν ολυμπιακό δεν θα μας τσουβαλιάζεται όλους. Άντε μη πέσουν τίποτα σφαλιάρες να ούμ.
alexzzz Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Άντε μη πέσουν τίποτα σφαλιάρες να ούμ. (μου χαλάς το momentum ρααααααα )
elven Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 οχι για μα........κα τον εχεις τον μελισανιδη???να μπει να βαλει να ξεχρεωσει την αεκ και οι αλλοι να κοιτανε και οταν ορθοποδησει να εισπρατουνε???καλα τους τα ειπε οσα βαλω θα βαλετε και ετσι ειναι το σωστο. Ε φυσικά,όταν μια ομάδα ΔΕΝ έχει λεφτά και ζητάει μετόχους τι πιο λογικό να πεις όσα θα βάλω εγώ θα βάλετε κι εσείς; Αν είχαν λεφτά οι μέτοχοι δεν θα έκαναν άνοιγμα στον Μελισσανίδη
deminho11 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Ε φυσικά,όταν μια ομάδα ΔΕΝ έχει λεφτά και ζητάει μετόχους τι πιο λογικό να πεις όσα θα βάλω εγώ θα βάλετε κι εσείς;Αν είχαν λεφτά οι μέτοχοι δεν θα έκαναν άνοιγμα στον Μελισσανίδη Κοίταξε δεν είναι ακριβώς έτσι... Λεφτά έχουν και πολλά μάλιστα, αλλα ΔΕΝ θέλουν να βάλουν άλλα. Τώρα αυτό που είπε ο Μελισσανίδης δεν το βλέπω και πολύ λογικό, αν και δεν θα είχα πρόβλημα αν γινόταν... Έτσι όπως το λέει φηλαφή το 45% της ΠΑΕ κάνει 15 μύρια... και άρα η ΠΑΕ κοστολογείται 30 εκατομύρια??? Οι μέτοχοι πιστεύω οτι του έκαναν μια καλή προσφορά για να μπεί, πιστεύω οτι η αξία της ομάδας δεν είναι τοσο μικρή. Και απο την στιγμή που οι άλλοι έχουν βάλει τα "όποια" χρήματα έχουν βάλει, δεν μπορείς να τους εγκβιάζεις... Αλλα εδώ φαίνεται κατα την γνώμη μου ποιός είναι ο καθαρός ο ΑΕΚτζής...
nikos21aek Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 για παραγκα λεει ο καθενας. το οτι βγηκε ενας και κατι ισως ειπε δεν σημαινει τπτ. στο κυπελλο δε μας ειπες ποσο γλυκος ηταν ο πονος Στο μπάσκετ όμως που δεν έχει βγεί κανένας να πεί κάτι σημαίνει πολλά ε;; Όπου ευνοείται ο Ολυμπιακός δεν σημαίνει τίποτε..όπου τον αδικούν είναι όλα προφανή.. Ρε φίλε σου όποιος και αν έχανε sto 35o πέναλτυ θα τον πονούσε.Εκτός από εμένα χωρίς πρωτάθλημα 15 χρόνια έχεις και άλλες ομάδες και το Ελληνικό ποδόσφαιρο γενικά...Αμα νιώθεις περήφανος γιαυτό μεγειά σου με χαρά σου.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:52 ---------- Ε φυσικά,όταν μια ομάδα ΔΕΝ έχει λεφτά και ζητάει μετόχους τι πιο λογικό να πεις όσα θα βάλω εγώ θα βάλετε κι εσείς;Αν είχαν λεφτά οι μέτοχοι δεν θα έκαναν άνοιγμα στον Μελισσανίδη Δεν έχει λεφτά ο Κανελλόπουλος;
elven Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Κοίταξε δεν είναι ακριβώς έτσι... Λεφτά έχουν και πολλά μάλιστα, αλλα ΔΕΝ θέλουν να βάλουν άλλα. Τώρα αυτό που είπε ο Μελισσανίδης δεν το βλέπω και πολύ λογικό, αν και δεν θα είχα πρόβλημα αν γινόταν... Έτσι όπως το λέει φηλαφή το 45% της ΠΑΕ κάνει 15 μύρια... και άρα η ΠΑΕ κοστολογείται 30 εκατομύρια??? Οι μέτοχοι πιστεύω οτι του έκαναν μια καλή προσφορά για να μπεί, πιστεύω οτι η αξία της ομάδας δεν είναι τοσο μικρή. Και απο την στιγμή που οι άλλοι έχουν βάλει τα "όποια" χρήματα έχουν βάλει, δεν μπορείς να τους εγκβιάζεις... Αλλα εδώ φαίνεται κατα την γνώμη μου ποιός είναι ο καθαρός ο ΑΕΚτζής... Ε όταν λέω δεν έχουν αυτό εννοώ,δεν πεινάει ο Νοτιάς. Η αξία της ομάδας είναι πιο κάτω απο 30 μύρια για τους απλούστατους λόγους: 1)Δεν έχει γήπεδο 2)Δεν έχει προπονητικο 3)Χρωστάει 35 μύρια 4)Το ρόστερ αξίζει λιγότερο απο 10,όχι απο 30 Δηλαδή αγοράζεις αέρα
deminho11 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μπορεί και να ισχύει αυτό... Εγώ πιστεύω οτι μπορούσε να πεί... Μπαίνω αλλα θα είμαι πρόεδρος και οτι θα γίνει μια αύξηση του μετοχικού και θα βάλετε και εσείς κάποια χρήματα.... Όχι τόσα πολλά όμως. Να έβαζε 15 ο γατούλης και αλλα 5-7 οι μέτοχοι.
nikos21aek Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Ε όταν λέω δεν έχουν αυτό εννοώ,δεν πεινάει ο Νοτιάς. Η αξία της ομάδας είναι πιο κάτω απο 30 μύρια για τους απλούστατους λόγους: 1)Δεν έχει γήπεδο 2)Δεν έχει προπονητικο 3)Χρωστάει 35 μύρια 4)Το ρόστερ αξίζει λιγότερο απο 10,όχι απο 30 Δηλαδή αγοράζεις αέρα 2)Το προπονητικό φτιάχνεται και θα είναι από τα πιο σύγχρονα στην ευρώπη 3)Χρωστάει 5μύρια τα υπόλοιπα είναι του διακανονισμού(Ποιά ομάδα δηλαδή δεν χρωστάει σε δάνεια κτλ) 4)Blanco+Djebbour+Κυριάκος+Sccoco+Edihno=5,5+3+1,5+2+1=13μύρια.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:01 ---------- Πααμύθια της χαλιμάς είναι αυτά που είπε ο Μελισσανίδης... Ο λόγος που δεν μπαίνει είναι απλός και κοντός.
elven Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Επαναλαμβάνω ότι η ΑΕΚ είναι εταιρία και αν την δεις έτσι τότε δεν αξίζει τα λεφτά που λένε ότι αξίζει δηλαδή 60 εκ ευρώ γιατί δεν έχει γήπεδο αλλά ΘΑ φτιάξει,δεν έχει προπονητικό αλλά ΘΑ είναι έτοιμο σε λίγο,χρωστάει ως και τα νοικια των παιχτών(βλ. επιστολή Θανόπουλου; δεν θυμάμαι τώρα κόλλησα) και ο Μπλάνκο ούτε αν τον υψώσεις στο τετράγωνο δεν κάνει 5,5,το ίδιο και ο Τζιμπούρ. Εξαρτάται τι εννοείς αξία όμως,αν εννοείς ότι η Αλ Αχλί δίνει 5,5 εκ για τον Μπλάνκο άρα έχει αξία 5,5 εκ και αν εννοείς ότι ο Τζιμπούρ έχει 3 εκ επειδή μας έπιασαν κότσο, με τα μισά λεφτά παίρναμε τον Ζαμπίδη
Timour21 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Έ οχι και 3 εκ αξία ο τζεμπούρ... το οτι βρεθήκαμε εμείς και τα δώσαμε δεν σημαίνει οτι αξίζει και τόσα.... Τον Κυριάκο με ποια λογική τον κοστολογείς τόσο? Και τον σκόκο εγώ στο μάνατζερ, κάτω απο 3εκ δεν τον πούλαγα...
nikos21aek Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Ρε παιδιά αν ένας παίχτης πωλείται 5,5 εκατομύρια κάπου τόση είναι η αξία του.. Αφου αν τον πουλήσεις βγάζεις 5,5,για να μην αξίζουν οι παίχτες πάνω από 10 θα τον βγάλουμε ότι αξίζει 1?Το υλικό της ΑΕΚ κοστίζει κοντά στα 20κάτι εκατομμύρια.Το προπονητικό κόστισε 17εκατομύρια € και θα είναι έτοιμο σε ένα δύο μήνες.Τα έσοδα από τα διαρκείας σε περίπτωση που μπεί...να μην πώ πόσα θα είναι...32000 πουλήσαμε όταν μπήκε ο Ντέμης που η γυναίκα του έχει πιο πολλά.. Με λίγα λόγια ο Τίγρης βρίσκει πάτημα στο ότι ο Νοτιάς τα έσταξε πέρυσι και τώρα και δεν είναι διατεθειμένος να βάλει άλλα τόσα..και τα "βάλτε εσείς για να βάλω και εγώ" τα ακούω βερεσέ...Θέλει την πίτα ολάκερη που λένε...Δεν μπορεί να συνυπάρξει με τον Ντέμη να του λέει και τι να κάνει. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:21 ---------- Έ οχι και 3 εκ αξία ο τζεμπούρ... το οτι βρεθήκαμε εμείς και τα δώσαμε δεν σημαίνει οτι αξίζει και τόσα....Τον Κυριάκο με ποια λογική τον κοστολογείς τόσο? Και τον σκόκο εγώ στο μάνατζερ, κάτω απο 3εκ δεν τον πούλαγα... Καλά άμα δεν φύγει του χρόνου θα δείς αμα αξίζει 3 ή όχι...Ήρθε χωρίς προετοιμασία τραυματίας και τον βάλαμε χύμα μέσα..Το μισό από ότι έπαιζε στον πανιώνιο να παίξει θα δείς πόσα αξίζει..Παίχτης που σηκώνεται για ψαλιδιά και το καρφώνει στο 93 αξίζει και παρααξίζει..Τα μισά τετ α τετ που έχασε φέτος να βάλει του χρόνου κ θα γίνει θεός..Πόσο τον πουλάς δηλαδή τον Κυριάκο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.