liopyr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Έχεις το ελεύθερο να πυροβολήσεις τον Γκέτζογλου πάντως.
kirileman Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δεν πρόλαβε μωρέ... Edit: Ευτυχώς που δεν είμαι ΑΕΚ. Θα είχα σπάσει πολλά πράγματα σπίτι.
izerman76 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μετρια εμφάνιση - ειδικά στο 2ο ημίχρονο, όπου φάνηκαν όλα τα γνωστά προβλήματα της ομάδας - φυσική κατάσταση, αποστάσεις μεταξύ των γραμμών. Ο Μπλανκο βοήθησε πολύ και στην άμυνα - πως την έχει δει όμως, γκολ στο κυπελλο, γκολ στο Γιουροπα, γκολ και στο πρωτάθλημα; Είδες τι γίνεται αν κάνεις το λάθος και τον βάλεις να παίξει σερι παιχνίδια; Ο Τζεμπουρ αν δεν αλλάξει μυαλά καλός ποδοσφαιριστής δε προκειται να γινει. Λίγο πριν το 3-1 βγαίνουμε δυο με εναν κι αντι να δώσει πάσα πάει να το βάλει μόνος του. Προφανώς είναι μάγκας και το κάνει, ενώ πχ ο Ινιεστα που σε αντιστοιχη φαση σε σκορ 4-0 δίνει ασιστ είναι ηλίθιος (για να προλαβω δε κανω συγκρισηικανοτητων αλλά αντίληψης του παιχνιδιου).
IOSTEFO Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μετρια εμφάνιση - ειδικά στο 2ο ημίχρονο, όπου φάνηκαν όλα τα γνωστά προβλήματα της ομάδας - φυσική κατάσταση, αποστάσεις μεταξύ των γραμμών. Ο Μπλανκο βοήθησε πολύ και στην άμυνα - πως την έχει δει όμως, γκολ στο κυπελλο, γκολ στο Γιουροπα, γκολ και στο πρωτάθλημα; Είδες τι γίνεται αν κάνεις το λάθος και τον βάλεις να παίξει σερι παιχνίδια; Ο Τζεμπουρ αν δεν αλλάξει μυαλά καλός ποδοσφαιριστής δε προκειται να γινει. Λίγο πριν το 3-1 βγαίνουμε δυο με εναν κι αντι να δώσει πάσα πάει να το βάλει μόνος του. Προφανώς είναι μάγκας και το κάνει, ενώ πχ ο Ινιεστα που σε αντιστοιχη φαση σε σκορ 4-0 δίνει ασιστ είναι ηλίθιος (για να προλαβω δε κανω συγκρισηικανοτητων αλλά αντίληψης του παιχνιδιου). Σωστός σε όλα συμφωνώ.
traganeus Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Ντάξει ο Τζιμπούρ ξέρουμε πως παίζει, αν είδες έκανε την κίνηση να σταματήσει και να την δώσει δεξιά, αλλα ήταν σε θέση τέτοια ο αμυντικός που θα την έδιωχνε, και μετά αποφασίζει να σουτάρει. Δεν την έστειλε ούτε άουτ, ούτε έκανε κακό σουτ. Απλά ο τερματοφύλακας ήταν στην σωστή θέση και έδειξε τις ικανότητές του! Είπαμε σε 2 παιχνίδια βγάλαμε ΘΕΟ τον άμπαλο τον Μπλάνκο και κακό παίχτη τον Τζιμπούρ. Πάντως απο φυσική κατάσταση είμαστε κλάφτα χαράλαμπε.... Η άποψή μου για τους παίχτες: Σάχα - Ανεβαίνει και είναι σταθερά καλός στα τελευταία παιχνίδια Δέλλας - Ακόμα και τόσο χρονών μου βγάζει μια σιγουριά, έχει και την τρίπλα, ηρεμεί το παιχνίδι και ανοίγει και την μπάλα. Νασούτι - Ντάξει δεν ξετρελάθηκα απόψε Πάτσα - Να φύγει χτες. Προτιμώ τον Αργυρίου και ας κάνει λάθη, έχει την δυνατότητα να γίνει άπειρα καλύτερος του ταμτάκου. (αλήθεια ξέρει κανείς με τον αργεντίνο που ξέχασα το όνομά του τί παίζει? κάναμε προσφυγή?) Λαγός - Δεν κάνει για αριστερό μπακ, τον είδα πολλές φορές να ανεβαίνει και να μεταμορφώνεται σε άλλο παίχτη, τον προτιμώ στα χαφ αντί του Λεονάρντο. Καφές - Ο γνωστός "σταθερός" Καφές, χωρίς πολλά λάθη βοήθησε αρκετά και ήταν και τυχερός στο γκόλ. Μάκος - Ανεβασμένος σε ακόμα ένα παιχνίδι, τα πάει πολύ καλά και εύχομαι να συνεχίσει την άνοδο. Σκύλος στα μαρκαρίσματά του! Γκερέιρο - Ντάξει απλά η απόδειξη οτι ο Μπάγεβτις έχει ψυχολογικά προβλήματα. Όλο το παιχνίδι της ΑΕΚ απο τα πόδια του, καλή πάσα, βλέπει γήπεδο, βοηθάει στην άμυνα. Και όλα αυτά χωρίς προετοιμασία!!! Ελπίζω σε λίγους μήνες να είναι ικανός να βγάζει άνετα το 90λεπτο. 2 γκόλ απο τα πόδια του! Λεονάρντο - Δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο σήμερα..... Τζιμπούρ - Ο συνηθισμένος ΤΡΕΛΟΣ!!! Παντού έτρεχε προσπαθούσε έβγαινε στα πλάγια. Λίγο αν ήταν πιο ομαδικός θα ήταν ΤΕΛΕΙΟΣ. Βοήθησε αρκετά όμως. Μπλάνκο - Εκτός απο το γκόλ δεν φάνηκε και πολύ. Απο την στιγμή όμως που το έβαλε, χαλάρωσε και ανέβηκε πάρα πολύ στο παιχνίδι, βοηθώντας πολλές φορές στην άμυνα και μαρκάροντας σε όλο το γήπεδο. Αυτόν τον Μπλάνκο τον θέλω. Αλλα δεν θα μου λείψει αν φύγει
liopyr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Εγώ διαφωνώ με όλους σας, αλλά βαριέμαι να αντιπαραθέσω.
tasoskont Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Μετρια εμφάνιση - ειδικά στο 2ο ημίχρονο, όπου φάνηκαν όλα τα γνωστά προβλήματα της ομάδας - φυσική κατάσταση, αποστάσεις μεταξύ των γραμμών. Ο Μπλανκο βοήθησε πολύ και στην άμυνα - πως την έχει δει όμως, γκολ στο κυπελλο, γκολ στο Γιουροπα, γκολ και στο πρωτάθλημα; Είδες τι γίνεται αν κάνεις το λάθος και τον βάλεις να παίξει σερι παιχνίδια; Ο Τζεμπουρ αν δεν αλλάξει μυαλά καλός ποδοσφαιριστής δε προκειται να γινει. Λίγο πριν το 3-1 βγαίνουμε δυο με εναν κι αντι να δώσει πάσα πάει να το βάλει μόνος του. Προφανώς είναι μάγκας και το κάνει, ενώ πχ ο Ινιεστα που σε αντιστοιχη φαση σε σκορ 4-0 δίνει ασιστ είναι ηλίθιος (για να προλαβω δε κανω συγκρισηικανοτητων αλλά αντίληψης του παιχνιδιου). ο ινιεστα αυτη ειναι η δουλεια του η θεση του ετσι μεγαλωσε ετσι εμαθε ετσι καθιερωθηκε πως?? να σκεφτεται πως θα βγαλει ασιστ πως θα βρει τον συμπαιχτη του. ο τσιμπουρ ειναι επιθετικος ειναι killer ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι και αλλες φορες εχει φερθει μαγκικα η ηλιθια οπως θες πες το και σε εχει ξελασπωσει.καλα οσο για τον μπλανκο γκολ με τους κουλους σε τερεν για πολο γκολ απο πεναλντι κλασικα και γκολ δωρο του τερματοφυλακα του εργοτελη κανα γκολ κανονικο θα βαλει??? σαν αυτα που εβαζε καποτε?? ---------- Προσθήκη στις 01:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:38 ---------- Μετρια εμφάνιση - ειδικά στο 2ο ημίχρονο, όπου φάνηκαν όλα τα γνωστά προβλήματα της ομάδας - φυσική κατάσταση, αποστάσεις μεταξύ των γραμμών. Ο Μπλανκο βοήθησε πολύ και στην άμυνα - πως την έχει δει όμως, γκολ στο κυπελλο, γκολ στο Γιουροπα, γκολ και στο πρωτάθλημα; Είδες τι γίνεται αν κάνεις το λάθος και τον βάλεις να παίξει σερι παιχνίδια; Ο Τζεμπουρ αν δεν αλλάξει μυαλά καλός ποδοσφαιριστής δε προκειται να γινει. Λίγο πριν το 3-1 βγαίνουμε δυο με εναν κι αντι να δώσει πάσα πάει να το βάλει μόνος του. Προφανώς είναι μάγκας και το κάνει, ενώ πχ ο Ινιεστα που σε αντιστοιχη φαση σε σκορ 4-0 δίνει ασιστ είναι ηλίθιος (για να προλαβω δε κανω συγκρισηικανοτητων αλλά αντίληψης του παιχνιδιου). ο ινιεστα αυτη ειναι η δουλεια του η θεση του ετσι μεγαλωσε ετσι εμαθε ετσι καθιερωθηκε πως?? να σκεφτεται πως θα βγαλει ασιστ πως θα βρει τον συμπαιχτη του. ο τσιμπουρ ειναι επιθετικος ειναι killer ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι και αλλες φορες εχει φερθει μαγκικα η ηλιθια οπως θες πες το και σε εχει ξελασπωσει.καλα οσο για τον μπλανκο γκολ με τους κουλους σε τερεν για πολο γκολ απο πεναλντι κλασικα και γκολ δωρο του τερματοφυλακα του εργοτελη κανα γκολ κανονικο θα βαλει??? σαν αυτα που εβαζε καποτε??
Erwdios Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 καλα οσο για τον μπλανκο γκολ με τους κουλους σε τερεν για πολο γκολ απο πεναλντι κλασικα και γκολ δωρο του τερματοφυλακα του εργοτελη κανα γκολ κανονικο θα βαλει??? σαν αυτα που εβαζε καποτε?? Όπως αυτά τότε που περνούσε όλη την αντίπαλη άμυνα λες και το έστελνε στο παραθυράκι της εστίας ή εκείνα που έπειτα από μαγική σέντρα του Λεονάρντο, απογειωνόταν και με ανάποδο ψαλίδι έγραφε? Πότε έβαζε ο Μπλάνκο κανονικά γκολ και δεν το ξέρουμε?
tasoskont Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Όπως αυτά τότε που περνούσε όλη την αντίπαλη άμυνα λες και το έστελνε στο παραθυράκι της εστίας ή εκείνα που έπειτα από μαγική σέντρα του Λεονάρντο, απογειωνόταν και με ανάποδο ψαλίδι έγραφε? Πότε έβαζε ο Μπλάνκο κανονικά γκολ και δεν το ξέρουμε? [ame]http://www.youtube.com/watch?v=1yfN1Sv_yfE[/ame] μπορει να μην την εκανε την σεντρα ο λεοναρντο αλλα το ψαλιδακι το πετσωσε και ειναι και αλλα με κουρσα 20 μετρα και σουτ στο γαμα με πανθρακικο νομιζω με ξανθη σουτ εξω απο την περιοχη γενικα την πρωτη σεζον την πρωτη σεζον εβαζε και μουφογκολ αλλα και αρκετα κανονικα. ps που το θυμοσουν το ψαλιδακι εγω δεν το θυμομουν:lol:
Erwdios Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Έχω ένα video με ένα ψαλιδάκι του Ντιόγκο με τον ΟΦΗ, να σου πέσει η μασέλα. Τα 3/4 του video είναι γκολ πάρε - βάλε, πέναλτι και κανα 2 offside - επιθετικά φάουλ. Τρομερό tribute Αφού έχει βάλει και ψαλιδάκι ο Μπλάνκο, δεν περιγράφω άλλο. Και μιας και περί ψαλιδιών ο λόγος, πάρε τον μετρ και δώσε και στο Μπλάνκο να δει πώς γίνονται αυτά. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=Z9jm4MGmgsE[/ame]
kirileman Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δεν το βλέπω στο insomnia.app αλλά κάτι μου λέει πως είναι ο Μέγας Αλέκος.
tasoskont Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Έχω ένα video με ένα ψαλιδάκι του Ντιόγκο με τον ΟΦΗ, να σου πέσει η μασέλα. Τα 3/4 του video είναι γκολ πάρε - βάλε, πέναλτι και κανα 2 offside - επιθετικά φάουλ. Τρομερό tribute Αφού έχει βάλει και ψαλιδάκι ο Μπλάνκο, δεν περιγράφω άλλο. Και μιας και περί ψαλιδιών ο λόγος, πάρε τον μετρ και δώσε και στο Μπλάνκο να δει πώς γίνονται αυτά. http://www.youtube.com/watch?v=Z9jm4MGmgsE και εγω μπορω να σου βρω ψαλιδακι απο τον τριποτσερη αλλα δεν ειναι εκει το θεμα ,εσυ ειρωνευτικες για ψαλιδακι και σου εδειξα ψαλιδακι μετα δεν σου αρεσε που τα 3/4 του βιντεο ειναι παρε βαλε χαιρω πολυ εγω εβαλα το βιντεο για να δεις μερικα που δεν ειναι παρε βαλε που οπως λες δεν εβαζε ποτε, σου εγραψα και μερικα αλλα που εχει βαλει κατα καιρους. το ποιντ ειναι οτι δεν ειναι ο μπλανκο που ηταν οταν πρωτοηρθε και οχι αν κανει ο αλεξανδρης καλυτερες κωλοτουμπες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.