izerman76 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Αυτό το δεξι μπακ, ο Μπλανκο, το έχει το σκοράρισμα τελικά, ε Ντούσαν; Μήπως έπρεπε να τον δοκιμάσεις και σαν φορ όταν ήσουνα στην ΑΕΚ;
nikos21aek Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 διαβάζω σε διάφορα άρθρα για μια γριά αεκτζού που πάει και παρακολουθεί τις προπονήσεις, λέει έξυπνες ατάκες και χαβαλεδιάζει με τους παίχτες... Ναι ρε το έχω διαβάσει.Γιατί να την έφερε ο Μανόλο θέλω να μάθω και γιατί αν το έκανε αυτό είναι γάτος! ---------- Προσθήκη στις 18:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:31 ---------- Αυτό το δεξι μπακ, ο Μπλανκο, το έχει το σκοράρισμα τελικά, ε Ντούσαν; Μήπως έπρεπε να τον δοκιμάσεις και σαν φορ όταν ήσουνα στην ΑΕΚ; Τον βλάκα πήγε και χάρισε το 4ο γκόλ στον Καράμπελα αντί να το καρφώσει...Από τη μία καλό που έχουμε ομαδικότητα από την άλλη θα περνούσε τον Ντούσαν στα επίσημα γκολ στην ιστορία του συλλόγου...Κρίμα του.
leftermann Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Ναι ρε το έχω διαβάσει.Γιατί να την έφερε ο Μανόλο θέλω να μάθω και γιατί αν το έκανε αυτό είναι γάτος! λέω ότι ίσως την έφερε αυτός για να βοηθήσει να βελτιωθεί το σκατά κλίμα των προπονήσεων με μια εύθυμη νότα ξερωγώ. Να κάνουν χαβαλέ με την γιαγιάκα όλοι μαζί. Αν το έκανε αυτός, δεν είναι γάτος; Συνωμοσιολογίες
kostas.b Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Αυτό το δεξι μπακ, ο Μπλανκο, το έχει το σκοράρισμα τελικά, ε Ντούσαν; Μήπως έπρεπε να τον δοκιμάσεις και σαν φορ όταν ήσουνα στην ΑΕΚ; Μια χαρα του διδαξε ο Ντουσαν να παιζει και δεξι και αριστερο εξτρεμ και ενιοτε να βοηθαει και τα μπακ.Κακο δεν του εκανε ειναι κι εξυπνο παιδι και καταλαβε οτι δεν θα μπορουσε να χωρεσει πουθενα αλλου στην ενδεκαδα. Εξαλλου οτι μαθαινει ο ανθρωπος στη ζωη του χρησιμο ειναι.
nikos21aek Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Μαλακία που δεν τον έβαλε να περάσει και τίποτε πλακάκια δηλαδή στο προπονητικό.
leftermann Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 θα γινόταν και καλός μπαρμπέρης αν κρίνω από το καλοσχηματισμένο μουσάκι του.
Str Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 πείτε μου ότι δεν τον έχετε φανταστεί σε καρέκλα, σταυροπόδι με μπαγλαμαδάκι...
leftermann Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 ενώ αυτός θα μπορούσε άνετα να γίνει πορτιέρης: http://www.sentragoal.gr/popup.asp?catid=10523&subid=7&pubid=81516665&imgid=59018491 πως έχει γίνει έτσι ο Μπίλαρος ρε σεις;
tasoskont Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Αυτό το δεξι μπακ, ο Μπλανκο, το έχει το σκοράρισμα τελικά, ε Ντούσαν; Μήπως έπρεπε να τον δοκιμάσεις και σαν φορ όταν ήσουνα στην ΑΕΚ; το οτι ηταν χασογκολης το τελευταιο διαστημα και εχανε τα αχαστα δεν το βλεπεις ο ντουσαν σε πειραξε που τον εβαζε σε αλλη θεση.η σημερινη ηταν μια καλη παρενθεση για τον μπαλνκο με ομαδα β εθνικης για να δουμε αν θα εχει και αναλογη συνεχεια σε σοβαρα παιχνιδια ---------- Προσθήκη στις 02:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:11 ---------- Μαλακία που δεν τον έβαλε να περάσει και τίποτε πλακάκια δηλαδή στο προπονητικό. ε κοιτα μιας και ειχε ξεχασει τι σημαινει βαζω γκολ και οχι απο πεναλντι τουλαχιστον αν εβαζε και κανα πλακακι θα ηταν και χρησιμος καπου
traganeus Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Ακριβώς. Ξέρει να την βάζει στο πλεκτό, είναι άμπαλος αλλα ξέρει. Το έχει γαμήσει το θέμα με το συμβόλαιό του όμως. Ελπίζω τώρα να κατάλαβε οτι δεν θα στεναχωρεθούμε και πολύ αν φύγει, λογικά δεν θα βρίσκει και κάτι καλό μέχρι στιγμής και είπε να ξυπνήσει. Προσωπικά δεν τον θέλω να παραμείνει. Τζιμπουρ τρέλα!!!!!!
izerman76 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Έτσι όπως παίζουμε είναι θεμα χρόνου να το φάμε.
izerman76 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Αραμπατζής, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Έντερ, Καλαμιώτης, Φροξυλιάς Αν κερδίσουμε σήμερα έχοντας αναπληρωματικούς αυτούς θα είναι θαύμα.
margaritagr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Γεματο το γηπεδο χαχαχα Καλα μωρε ευρωπαικος αγωνας ειναι γιατι δε πανε;; Καλη τυχη αν και δυσκολο Sent from my iPhone using Insomnia.app
kirileman Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Είδατε τι έχασε ο Μπλάνκο; Αρχίζει να εκνευρίζει ακόμα και μένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.