leftermann Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Καλά, άσχετος είναι; Προγραμματισμός έχει γίνει, όπως και τα προηγούμενα χρόνια - αποκλειόμαστε νωρίς από Κύπελλο και Γιουροπα και μένουμε και 20 βαθμούς πίσω από τον πρώτο στο πρωτάθλημα και ησυχάζουμε. τώρα είναι φίξντ
elven Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 μακάρι ο Σάχα κι ο Λαγός να μας τιμήσουν με μια αποχώρηση απο την ομάδα
tasoskont Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Καλά εδώ που τα λέμε του Λουκάκου δεν πιανόταν... ε ναι στην κλειστη σου γωνια που να το πιασεις φαντασου να το εστελνε και στην απεναντι γωνια. ---------- Προσθήκη στις 02:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:08 ---------- ελα ρε με 2 παιχνίδια έγινε υπερπαίχτης ο αναπληρωματικός επιθετικός της μεγάλης εθνικής Αλγερίας;γελάω δε λέω,είναι σε φόρμα και πάλι την διαφορά δεν την κάνει,παίζει καλά η αλήθεια είναι,θα τον δούμε σε διάρκεια (συνεχίζει να κάνει κοντρόλ με το καλάμι κι ας σκοράρει) αναπληρωματικος γιατι τσακωθηκε με τον προπονητη της εθνικης αλλιως βασικος ητανε αλλα ποιος νοιαζεται τι κανει στην εθνικη εδω τους κανει ολους χαζους????τους κανει αυτο μετραει.ναι δεν κανει την διαφορα ο σταθερος σκορερ σου και ο μονος παιχτης που μπορει να κρατησει μπαλα και να μοιρασει παιχνιδι (και ο σκοκοτο κανει ) οχι δεν κανει την διαφορα ,μαρεσει γιατι πανω απο ολα βλεπεις μπαλα.
nikos21aek Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Τα ίδια λέτε και για τον Μάκο και ένα πουλάκι που τυχαίνει να το εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο μου είπε πως σήμερα με το που βγήκε ο Μάκος δεν κόβαμε ούτε με βαλέ.Ισχύει;
liopyr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Ο Μάκος ήταν ο καλύτερος παίχτης στο α' ημίχρονο. Εντελώς ανεξήγητη η αντικατάστασή του. Ο Σάχα πάλι έδινε την εντύπωση πως ότι πάει τέρμα, πάει και μέσα. Σοβαρή ευθύνη βέβαια είχε μόνο στο πρώτο γκολ, τα άλλα ήταν μάλλον ψιλοάπιαστα, ενώ ευτυχώς σε πολλές φάσεις οι Βέλγοι δεν έστειλαν την μπάλα προς το τέρμα. Θα είχαμε μετρήσει κι άλλα. Ο Μπλάνκο είναι αξιολύπητος, πραγματικά. Η ομάδα είναι ένα συνονθύλευμα άμπαλων και πρώην ποδοσφαιριστών, με μόλις δύο παίχτες που όταν θέλουν και έχουν εκλάμψεις σώζουν τα προσχήματα, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.
chill Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Ντούσαν γύρνα πίσω!!!Έφυγες και άρχισαν οι 3αρες σπό κάτι Βέλγους της πλάκας....... Sent from my HTC Desire using Tapatalk
liopyr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Θέλω να πιστεύω πως και ο πλέον άμπαλος άρχισε να καταλαβαίνει πως ο Ντούσκο και ο κάθε Ντούσκο ή Μανόλο δεν είναι το πρόβλημα, ούτε φυσικά και η λύση.
nikos21aek Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μια χαρά πρόβλημα υπήρχε με τον Ντούσαν το έχουν καταλάβει και οι πέτρες.Εντάξει η αλήθεια είναι πως από ότι μου είπαν και από ότι διάβασα στη ροή του αγώνα πρέπει να έκανε εγκλήματα χθες ο Μανόλης επιπέδου Μπάγεβιτς και βάλε.Αλλά με τον Μπάγεβιτς εκτός του ότι τα πάντα ήταν γύρω από αυτόν,αν κερδίζαμε κέρδιζε αυτός αν χάναμε χάναν οι παίχτες και άλλα γνωστά,δεν υπήρχε ούτε ένας παίχτης να παίζει για τον προπονητή του.Μέχρι και οι δικοί του στα @@ τους τον γράφανε. Περιμέναμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι με ομάδα καλή που έπαιζε όλη της τη σεζόν σε αυτό το παιχνίδι,και εμάς με πόσες απουσίες για να κράξουμε δηλαδή;Με τον Γκέντσογλου παίζαμε μπάκ επειδή δεν υπήρχε άλλος.Με τον Αργυρίου δεξιά επειδή δεν υπήρχε άλλος.Δεν ξεκίνησε τον Τζιμπούρ,τραυματίστηκε και ο Σκόκο,έβγαλε και τον Μάκο.Ξέθαψε και τον Έντερ.Παπαλα.Και παπαλα εννοώ να πάρουμε το Χ.Με την Άντερλεχτ παίζαμε εκτός έδρας με πόσες απουσίες.Και πλήρεις να ήμασταν πολύ πιθανό να χάναμε.Αλλά με μικρότερο σκόρ. Τώρα τι να κάτσουμε να πούμε το ότι χρειαζόμαστε επειγόντως πλάγια μπάκ να μην χαραμίζεται και ο φετινός Λαγός εκεί πίσω;Χαίρω πολύ.Πήγε και πήρε ο άλλος 3 παλτά αντί να τα σπρώξουν όλα αυτά τα λεφτά να φέρουν έναν που να βλέπετε λίγο. Μια χαρά λύση είναι ο Μανόλο.2 βδομάδες είναι και έχει αλλάξει η ομάδα εικόνα.Παραλίγο να κλείναμε χρόνο χωρίς νίκη εκτός έδρας.Το ξεχνάμε αυτό;Να δούμε και το Γενάρη τι θα κάνει.Για Ελλάδα μια χαρά ομάδα έχουμε και ακόμη δεν αποκλειστήκαμε από το γιουρόπα.Με νίκη επί της Άντερλεχτ εδώ περνάμε κατά 99%
Str Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 μλκιες δεν έκανε ο Μανόλο, τον Μάκο τον έβγαλε για να αλλάξει το σύστημα. (4-4-2) Στο κέντρο είχε ένα Καφέ να δίνει πάσες και ένα Ντιόπ να κόβει τα πάντα. Λάθος ήταν που δεν έχουμε τέταρτο σέντερ φορ, αφού έπρεπε να ξεκουράσει Τζεμπούρ και ο Λύμπε ήταν τραυματίας. Για την ακρίβεια και τώρα που το σκέφτομαι, τρίτο δεν έχουμε... πλάγια μπακ δεν έχουμε, ε και στο κάτω κάτω ισοβαθμία στη δεύτερη θέση είμαστε 3 ομάδες με 3 βαθμούς, σιγά το τι πάθαμε. Αν δεν ξεκουράσεις βασικούς τώρα πότε θα το κάνεις? και στο κάτω κάτω, αφού όλα πήγαν στραβά, είδε και το παλικάρι το άλλο πρόσωπο της ομάδας και θα την κατεβάσει την Κυριακή πιο ψυλλιασμένος... αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το που είναι ο Νασούτι
elven Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 ε ναι στην κλειστη σου γωνια που να το πιασεις φαντασου να το εστελνε και στην απεναντι γωνια. ---------- Προσθήκη στις 02:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:08 ---------- αναπληρωματικος γιατι τσακωθηκε με τον προπονητη της εθνικης αλλιως βασικος ητανε αλλα ποιος νοιαζεται τι κανει στην εθνικη εδω τους κανει ολους χαζους????τους κανει αυτο μετραει.ναι δεν κανει την διαφορα ο σταθερος σκορερ σου και ο μονος παιχτης που μπορει να κρατησει μπαλα και να μοιρασει παιχνιδι (και ο σκοκοτο κανει ) οχι δεν κανει την διαφορα ,μαρεσει γιατι πανω απο ολα βλεπεις μπαλα. Κοίτα που αυτό το παιδί όλοι το πειράζουνε και δεν μπορεί να στεριώσει,μάλλον ότι σε κάθε ομάδα που πάει κάνει το κλίμα μπο@ρδέλο θα ναι λογικά λόγω στραβού γκαζόν,φυσικά το να μαμεί την ομάδα είναι ένα ακόμα προσόν του mr πονόδοντου. Γελάω με το εδώ τους κάνει όλους χαζούς,για πες για πες,με ποιες ομάδες παίξαμε και τους έκανε χαζούς; Πότε γίναμε Ηρακλής ρε γμτ και δεν πήρα χαμπάρι. Ποτέ δεν είπα ότι είμαι ο Μουρίνιο + ότι ορισμένους δεν τους πάω οπότε ότι και να κάνουν πάλι η γνώμη μου θα ναι αρνητική,ο Τσιπούρ ανήκει εκεί και μέχρι τώρα με δικαιώνει,α ξέχασα έκανε τους αμυντικούς της Κέρκυρας χαζούς,άρα είναι παιχταράς ναι. Θυμισε μου πόσο τον πήραμε γιατί ξεχνάω;
tasoskont Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Κοίτα που αυτό το παιδί όλοι το πειράζουνε και δεν μπορεί να στεριώσει,μάλλον ότι σε κάθε ομάδα που πάει κάνει το κλίμα μπο@ρδέλο θα ναι λογικά λόγω στραβού γκαζόν,φυσικά το να μαμεί την ομάδα είναι ένα ακόμα προσόν του mr πονόδοντου. Γελάω με το εδώ τους κάνει όλους χαζούς,για πες για πες,με ποιες ομάδες παίξαμε και τους έκανε χαζούς; Πότε γίναμε Ηρακλής ρε γμτ και δεν πήρα χαμπάρι. Ποτέ δεν είπα ότι είμαι ο Μουρίνιο + ότι ορισμένους δεν τους πάω οπότε ότι και να κάνουν πάλι η γνώμη μου θα ναι αρνητική,ο Τσιπούρ ανήκει εκεί και μέχρι τώρα με δικαιώνει,α ξέχασα έκανε τους αμυντικούς της Κέρκυρας χαζούς,άρα είναι παιχταράς ναι. Θυμισε μου πόσο τον πήραμε γιατί ξεχνάω; δεν εχουμε γινει ηρακλης παοκ εχουμε γινει εδω και μερικα χρονια,δες ολα τα γκολ που εχει βαλει φετος και θα δεις σε ποια τους εκανε χαζους.τι σημασια εχει αν ειναι η κερκυρα η καβαλα η ξερω γω γιατι την νικησες την κερκυρα?? τον οσφπ βολου??
aragorn Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Την Κυριακή η ΠΑΕ ΑΕΚ θα τιμήσει το Νεστορίδη. Δε του λένε να μπει και να παίξει; από αυτούς που έχουμε μέσα δε ξέρω αν θα πάει χειρότερα.
elven Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 δεν εχουμε γινει ηρακλης παοκ εχουμε γινει εδω και μερικα χρονια,δες ολα τα γκολ που εχει βαλει φετος και θα δεις σε ποια τους εκανε χαζους.τι σημασια εχει αν ειναι η κερκυρα η καβαλα η ξερω γω γιατι την νικησες την κερκυρα?? τον οσφπ βολου?? το ίδιο πράγμα λέμε,η ΑΕΚ δεν έχει δώσει ακόμα σοβαρό παιχνίδι πλην αυτό με τον Άρη για την Soupra League,πως "πανηγυρίζεις' για μαμάτες εμφανίσεις του Τσιπούρ όταν έχουμε παίξει με Κέρκυρα,Ολυμπιακό Βόλου κτλ δεν μπορώ να καταλάβω,να παίξει με τον ΠΑΟ να πω ΟΚ ίσως,αλλά το να βάλει 3 γκολ στον Πανσερραικό δε μου λέει τίποτα
akpe Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Έχει κανείς ιδέα που στο κέρατο είναι το sports cafe Καλλιθέας, επι της Συγγρού;
akpe Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Έχει κανείς ιδέα που στο κέρατο είναι το sports cafe Καλλιθέας, επι της Συγγρού;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.