leftermann Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Ας συνηθίζουμε και στην ιδέα του Κωστένογλου ξανά στον πάγκο της αεκάρας! Πάτερ γερά πρωτάθλημα ξανά!!!
Str Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 απατους μας βλεπω και του χρονου... αν αρχισαν να την κανουν σημαντικες προσωπικοτητες σαν τον Μανωλα... οσο για τον Ντεμη, θα συμφωνησω με τον Dakonblackblade, (που παρεπιπτοντως καιρο ειχα να διαβασω)
tasoskont Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 ετσι και φυγει και ο μπαγεβιτς παμε για διαλυση μετα ,θα πρεπει να συνηθίσουμε την αεκαρα σε ρολο κομπαρσου στο πρωταθλημα
elven Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 θα πρεπει να συνηθίσουμε την αεκαρα σε ρολο κομπαρσου στο πρωταθλημα Ακόμα δε το συνήθισες,εγώ απο προπερσι τσε βάλε;
tasoskont Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Ακόμα δε το συνήθισες,εγώ απο προπερσι τσε βάλε; τουλαχιστον ειμασταν ανταγωνιστικοι τωρα ουτε αυτο δεν θα ειμαστε,αντι να λενε οι μικροτερες ομαδες παμε και αν φυγουμε με χ καλα να μαστε θα λενε παμε για την νικη ειναι σημαντικο να σε φοβαται ο αντιπαλος σου.
alexdelpiero Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 απατους μας βλεπω και του χρονου... αν αρχισαν να την κανουν σημαντικες προσωπικοτητες σαν τον Μανωλα... οσο για τον Ντεμη, θα συμφωνησω με τον Dakonblackblade, (που παρεπιπτοντως καιρο ειχα να διαβασω) Σιγα τη μεγαλη προσωπηκοτητα το μανωλα.Τον ειχαν παρει κ στη ρουμανια κ εφυγε αποτυχημενος...
Str Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 ικανος - ανικανος ήταν προσωπικοτητα... http://www.sport24.gr/html/ent/854/ent.295854.asp τελευταια προταση: "Κωστενογλου - Κωστενογλου, με σενα ανασταινογλου!!!"
user12 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 ικανος - ανικανος ήταν προσωπικοτητα... http://www.sport24.gr/html/ent/854/ent.295854.asp τελευταια προταση: "Κωστενογλου - Κωστενογλου, με σενα ανασταινογλου!!!" Epic :lol:
elven Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο πρώην πρόεδρος της Ενωσης τοποθετήθηκε με γραπτή του δήλωση και έκανε λόγο για διαφορά φιλοσοφίας με τους σημερινούς διοικούντες....... http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/AEK/241007.html Όχι ότι περιμέναμε κάτι άλλο,στα λόγια βάζω κι εγώ 200 δις
geovard Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Αυτό που μού προκάλεσε εντύπωση είναι που μετά τον προχθεσινο "τελικό" ο κόσμος της ΑΕΚ φέρθηκε τόσο πολιτισμένα.Συβέχισε να χειροκροτεί την ομάδα του σαν να μην τρέχει τίποτα.Αν τύχαινε και έχανε ο Παναθηναϊκός, σήμερα μπορεί να είχαμε και λαϊκά δικαστήρια.Αποδείχτηκε ρε μάγκες ότι την αγαπάτε την ομάδα σας είτε έτσι είτε αλλιώς.Έχετε συναίσθηση τηςδύσκολης θέσης που βρίσκεται και δεν απαιτείται θαύματα.Ούτε να φύγει κανείς ούτε τίποτε. Σας βγάζω το καπέλο.
alexdelpiero Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 kαλα αυτο δεχνει ποσο μικρο εχουν καταντησει το συλλογο ολοι οσοι τον ειχαν τα τελευταια χρονια...
nikos21aek Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Και εγώ αν ήμουν Μελισσανίδης φράγκο δεν θα έβαζα. Αν δεν τα μαζευτούν όλα τα μ....μένα μαζί να σηκωθούν να φύγουν μετά από τις πόρτες που είχαν ρίξει στον Μελισσανίδη και τις ατάκες του τύπου "Ο κύριος Μελισσανίδης με 35εκ ευρώ αν θέλει μπορεί να του παραχωρήσουμε το 20% της ΠΑΕ και να έρθει αν θέλει με τη δική μας φιλοσοφία..Η ΑΕΚ κοστολογείται 200εκ.€ σήμερα" κτλ κτλ είναι λογικό ο άνθρωπος να μην βάζει ούτε φράγκο στην ομάδα.. Ντέμης,Κανελόπουλος και λοιποί ζουν και βασιλεύουν αυτή τη στιγμή. Αν μπεί ο Μελισσανίδης που το έχει δηλώσει ότι με τον Νοτιά δεν έχει κανένα πρόβλημα..θα μπεί στην ομάδα και ο Ρέστης... Ποιοί λέτε να μπορούν να κάνουν την ομάδα ανταγωνιστική πάλι; Ο Νοτιάς με τον τίγρη και τον Ρέστη ή ο Νοτιάς με τους ανύπαρκτους; Κάτι να γίνει να σηκωθούν να φύγουν αμέσως. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:00 ---------- kαλα αυτο δεχνει ποσο μικρο εχουν καταντησει το συλλογο ολοι οσοι τον ειχαν τα τελευταια χρονια... Δεν άντεξες...την είπες.. Μέχρι πέρυσι πλάτη έβλεπες!
alexdelpiero Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δεν ειμαι ρε φιλε ουτε ολυμιακος ουτε παο αλλα δηλαδη οταν βλεπεις το κοσμο να χειροκροτει ενω ειναι 14 χρονια χωρις πρωταθλημα καταντια ειναι τη ειναι.Κ εκει σε εχουν φερει οι διοικησεις σου τι να λεμε τωρα...
nikos21aek Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δεν ειμαι ρε φιλε ουτε ολυμιακος ουτε παο αλλα δηλαδη οταν βλεπεις το κοσμο να χειροκροτει ενω ειναι 14 χρονια χωρις πρωταθλημα καταντια ειναι τη ειναι.Κ εκει σε εχουν φερει οι διοικησεις σου τι να λεμε τωρα... Όχι δεν με έχει φέρει καμία διοίκηση έτσι..Ο ΑΕΚτζής νοιάζεται πιό πολύ για την ομάδα του και για να δεί μπάλα παρά για το πρωτάθλημα.Ότι πρωτάθλημα έχω πάρει εγώ το πήρα με ΜΠΑΛΑ που την χειροκροτήσανε ακόμη και οι αντίπαλοί μου.Όπως και το περσινό..Ποιος μη-ΑΕΚτζής δεν σεβάστηκε και δεν χειροκρότησε 4άρα σε ολυμπιακό και μέσα στην τούμπα;Αν ήθελα να παίρνω πρωταθλήματα με το τσουβάλι θα ήμουν Ολυμπιακός.
alexdelpiero Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Ε τοτε φετος τη χειροκροταγαρε επειδη παιξατε μπαλα?πουθενα δεν παιξατε δεν πιστευω να διαφωνεις.Χειροκροτηστα με τη λογικη αντε τη βγαλαμε τη χρονια.Αυτο που θελω να σου οπως θα ξεερις φυσικα κ εσυ μεσα απο τις εφημεριδες ειναι οτι σε κονταινει η διοοκη σου.Πως το ειπε ο θανοπουλος-<<Κυριοι ντρεπομαι που σας ζηταω κ παλι λεφτα...>>.Αν αυτο δηλαδη δεν ειναι καταντια τοτε ενταξη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.