Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σιγά μην έρθει σε εμάς ο Γάλλος.... Θα πει όχι, μετά για 1570€ δεν θα τα βρούμε με Χιμένεθ και θα καταλήξουμε να πάρουμε τον Πάτερ Κωστέ!!!

Τον θέλω για 2 πράγματα στην ΑΕΚ. Για την 4άρα και για την τούμπα που είχε φάει σε ένα αγώνα (δεν θυμάμαι με ποιον)

Δημοσ.

κατά την ταπεινή μου άποψη, η ΑΕΚ δεν είναι για τέτοιους προπονητές. Η ΑΕΚ δεν είναι πλέον "μεγάλη ομάδα". Είναι μια ομαδούλα που θα παλεύει για την 3η θέση, η 2η θέση θα είναι υπέρβαση, και το πρωτάθλημα άπιαστο όνειρο. Και ο λόγος για όλα αυτά είναι η διοίκηση, που και ηλίθια είναι, και άφραγκη. Οπόταν, κατά την άποψή μου πάντα, μια χαρά μας πέφτουν προπονητές σαν τον Τιμούρ, τον Πάτερ Κωστέ, τον Αναστασιάδη, τον Λεμονή, μπλα μπλα.

Δημοσ.

Ναι ο Κωστέ τις έριχνε τις 4άρες.Όχι οι παίχτες που το πήραν πάνω τους.

Εγώ προτιμώ πάντως τον τρελό τον Μανόλο.Εργατικός,πωρωμένος,μπαλαδόφατσα,λαϊκός άνθρωπος με γέλιο.Οι άλλοι οι κυριλάτοι για να μας φάνε τα λεφτά θα έρθουν και να πάνε σε άλλη ομάδα.Ο τρελός ο Σεβιγιάνος άμα πατήσει Ελλάδα δεν το κουνάει.Δικός μας είναι.:-D

Αν και στα φόρουμ της Σεβίλης τον κράζουν για τέρμα αμυντικόγενή κάτι 10-0-0 γράφουν και 9-1-0.Δεν θα έλεγα πως με χαλάει δηλαδή ένας Κετσπάγια με τεχνογνωσία από Ισπανία.

ΕΠΙΣΗΣ:Όλοι συμφωνούν ότι οι συνεντεύξεις θα αποκτήσουν γέλιο επιπέδου Αλέφα.:-D

http://foro.sevillagrande.com/index.php/topic/48147-manolo-jimenez/page__st__80

Δημοσ.
Εντάξει τώρα! Λόλο και δεν είμαι καλά!

Απορία... Γιατί είχες πει οτι θα πέσει πολύ γέλιο με τον λόλο? (δεν ειρωνεύομαι) είναι κανας ψυχάκιας?

Δημοσ.
Εκλεισε ο Χιμενεθ οπως ακουσα μόλις τωρα

ωραια αυτα ειναι τα ευχαριστα τωρα ελπιζω μονο να αφησουμε τον ανθρωπο να δουλεψει

και να μην αρχισουμε μετα απο 5-6 στραβα αποτελεσματα το κραξιμο

Δημοσ.
Απορία... Γιατί είχες πει οτι θα πέσει πολύ γέλιο με τον λόλο? (δεν ειρωνεύομαι) είναι κανας ψυχάκιας?

Γιατί βγάζει αυθόρμητο γέλιο με τις γκριμάτσες και τις χειρονομίες του. Κάτι σαν κι αυτό:

231658.jpg

Άντε, καλορίζικος :-)

Δημοσ.

Περα απο την πλακα η αληθεια για το Χιμενεθ ειναι πως η μονη του δουλεια ειναι για λιγο καιρο στη Σεβιλλη και ολοι ξερουμε τι συμβαινει στη Σεβιλλη, ετσι ... ?

Αυτοι ηραν προπονητη φετος στην ουσια ... Τον Μανθανο ...

Τοσο καιρο ολοι οι προπονητες ηταν απλα γλαστρες ...

Γιατι πολυ απλα τα παντα τα τρεχει ο Μοντσι ..

Συστηματα , μεταγραφες ενδεκαδα κτλ κτλ κτλ ...

Ενα παραδειγμα ειναι η παταγωδης αποτυχια του Ραμος ...

Ενω ειχε φαινομενικα κανει τοσο καλη δουλεια στη Σεβιλλη μολις εφυγε απο εκει δε μπορεσε να στερειωσει πουθενα ...

Την Τοτεναμ μονο που δεν την εριξε κατηγορια ...:lol:

Πολυ απλα οπως ειπα στη Σεβιλλη φετος πηραν κανονικο προπονητη...

Τοσο καιρο ολοι οι αλλοι ηταν γλαστρες ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...