Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν κλεισαμε με Χιμενεθ οκ.

αλλα αν οχι ακομα γουσταρω πραγματικα νιοπλιας στην ομαδα

ελληνας καλος προπονητης και δουλευταρας πραγματικα. θα υπαρχουν πολλαπλα κερδοι για τη ομαδα..

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι το ρόστερ δεν είναι ορθολογικό.Δεν φταίνε οι παίχτες.Ποιότητα στην ομάδα υπάρχει.Καλοί παίχτες είναι όλοι εκτός από Γιάχιτς,Ντατόμο.Αλλά...

Έχουμε 4 δημιουργικά αμυντικά χαφ(Καφέ,Μάκο,Ντιόπ,Γκέντσογλου) και κανένα κόφτη.Να είναι στο κέντρο και να οργώνει.

Έχουμε 4 για πίσω από τον επιθετικό(Λεονάρντο,Σκόκο,Λυμπερόπουλο,Έντερ),τους βάζουμε να παίζουν δεξιά και αριστερά για να χωρέσουν αλλά με παίχτες που δεν είναι δεξιά και αριστερά χαφ ή εξτρέμ δεν μπορεί να αποδώσει κάτι τέτοιο.Για να δουλέψει αυτό πρέπει οι παίχτες να ξέρουν τη θέση,να γυρνάνε να καλύπτουν τα μπάκ.Αυτοί από τη στιγμή που τη θέση δεν την ξέρουν δεν μπορούν να τα κάνουν σωστά.Ο μόνος αριστερός χαφ που έχουμε είναι ο Λαγός,το μόνο εξτρέμ που έχουμε είναι ο Μπέρνς.Έχουνε μαζέψει 8 παίχτες στο ίδιο στύλ για δύο θέσεις και υπάρχουν χτυπητές ελλείψεις στο ρόστερ για τα συστήματα που παίζουμε.

Δεν ξέρω παιδιά τον προγραμματισμό αν τον έκανε ο Αδαμίδης(γιατί η επιλογή Λύμπε,Ντιόπ μάλλον δική του πρωτοβουλία ήταν) ή ο Μπάγεβιτς αλλά όντως είναι πολύ κακός προγραμματισμός.Χρειαζόμαστε ένα αριστερό μπακ,ένα δεξί χαφ και ένα 6άρι για 4-4-2,χρειαζόμαστε ένα αριστερό μπακ,ένα αριστερό χαφ,ένα δεξί χαφ και ένα 6άρι για το 4-2-3-1(Το σύστημα που παίζουμε τόσο καιρό στο οποίο έχουμε και τα περισσότερα κενά) και χρειαζόμαστε ένα αριστερό εξτρέμ,και ένα 6άρι για το 4-3-3!

Το να παίζεις με παίχτες ποιοτικούς μεν αλλά σε ότι να ναι θέσεις δεν βγάζει πουθενά.Ελπίζεις με το σταυρό στο χέρι να πάρεις το ματς από ατομικές τους ενέργειες ή αν βγεί κανένας συνδυασμός.Το λεγόμενο ποδόσφαιρο αλάνας.

Ο μόνος τρόπος λοιπόν να γίνει η ομάδα σοβαρή είναι να παρθούν αποφάσεις δύσκολες.Του τύπου.Σκόκο,Λύμπε,Λεονάρντο,Έντερ κρατάω δύο από αυτούς(imho Λύμπε,Λεό).Ντιόπ,Γκέντσογλου,Καφές,Μάκος ένας από αυτούς πρέπει να φύγει.(Imho Καφές),Και μαζί με ένα αναγκαίο ξεσκαρτάρισμα από κάτι Ντατόμους και πιτσιρίκια(Ας πάνε δανεικά) να ψάξουν να βρούν τους σωστούς παίχτες για το σύστημα που θα παίζει ο προπονητής όποιος και να είναι μπας και βγεί η χρονιά αναίμακτα.

Δεν γίνεται να βγάλεις πάλι τη χρονιά χωρίς κόφτη καθαρό και κακό στην ομάδα κάνει και στα παιδιά που ακούν το κράξιμο.Να τον Κάνω τι τον Σκόκο τον παιχταρά όταν στην φυσιολογική του θέση του ο Λεονάρντο βγάζει κάθετες με το τσουβάλι και είναι και άνθρωπος που θέλει να μείνει;Να τον κάνω τι τον Σκόκο τον παιχταρά όταν στη θέση που παίζει μένουν τρελά κενά στα μετόπισθεν που δεν θα υπήρχαν με έναν σωστότερο παίχτη και ας μην έχει τεχνική στα τέρματα όπως ο Σκόκο(Τάτος πχ);

Να τον κάνεις τι τον Μπάμαμπούμπα όταν δεν υπάρχει κανένας να κόβει στα χαφ;

Είναι σαν να έχεις 3 τερματοφυλακάρες,τον ένα στο τέρμα και τους άλλους δύο να παίζουν σέντερ μπάκ μπροστά του.Να τρώς το ένα γκόλ μετά το άλλο(γιατί οι τερματζίδες δεν ξέρουν τη θέση του σέντερ μπακ,και αυτός που κάθετε τέρμα εκτίθεται άπειρα) αλλά να λες ΕΧΩ 3 ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!-Λίγο υπερβολή αλλά κάτι τέτοιο γίνεται και μπροστά(που από εκεί ξεκινάνε τα αμυντικά προβλήματά μας).Δεν μπορεί ο Σκόκο να παίζει ούτε δεξί ούτε αριστερό χαφ,σαν εξτρέμ χάνει πολύ από αυτό που μπορεί να δώσει,ο Μπλάνκο που έπαιζε δεξί χαφ πέρυσι(ευτυχώς σταμάτησε φέτος) χάνει και αυτός εκεί,ο Λεονάρντο δεν μπορεί να παίξει σαν δεξί χαφ.

Να κάτσουν να τους βάλουν στις θέσεις τους,να δουν που χρειάζεται η ομάδα ενίσχυση,να πάρουν αποφάσεις για το ποιούς θα κρατήσουν και να φέρουν τους παίχτες που χρειαζόμαστε.Έχουμε γίνει η ομάδα Γιάχιτς(οh wait..:-D) Παίζουμε 3 συστήματα αλλά κανένα καλά.

Για να δεις πόσο άσχετος και εμπαθής είσαι, σήμερα στο τέλος παίζαμε στα δεξιά με Πατσατζόγλου-Γιάχιτς (ναι, πιστέψτε το ΑΕΚτζηδες, πάμε για μεγάλα πράγματα). Αν αυτό δεν είναι σχεδιασμός τότε δε ξέρω τι είναι.

Επίσης παίζαμε με τρεις κεντρικούς χαφ (Ντιοπ, Γκεντσογλου, Καφε) και κανένα αμυντικό χαφ.

Στο 1ο ημίχρονο, που ήταν ορθολογική η 11αδα παίξαμε αξιοπρεπη μπάλα για 30'. Έγκλημα οι αλλαγές Μπερνς-Λεονάρντο στο 2ο μέρος, κάτσαμε πάρα πολύ με το που βγήκαν. Είναι οι μόνοι που τρέχουν και παίζουν σε συγκεκριμένες θέσεις (ακραίοι) και δίνουν μια λογική ανάπτυξη στην ομάδα. Ειδικά ο Μπερνς δε ξέρει τρομερή μπάλα αλλά είναι γρήγορος και ο μόνος που κάνει κίνηση στο χώρο.

Οι υπόλοιποι τριγυρνάνε κάπου στο κέντρο του γηπέδου και ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω τι κάναμε 1 μήνα στη προετοιμασία. Είτε δεν τους έκανε καθόλου τακτική ο Μπάγεβιτς, ή τους μίλαγε και αυτοί τον γράφανε.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι είμαι και αν το έγραψες ειρωνικά.Το μόνο που ξέρω είναι ότι η ομάδα έχει υπεροπλία σε 2 θέσεις και σε 3 θέσεις δεν έχουμε ούτε ένα παίχτη.Όχι απλά κάτι μέτριο.Κανέναν.

Δημοσ.
Δεν ξέρω τι είμαι και αν το έγραψες ειρωνικά.Το μόνο που ξέρω είναι ότι η ομάδα έχει υπεροπλία σε 2 θέσεις και σε 3 θέσεις δεν έχουμε ούτε ένα παίχτη.Όχι απλά κάτι μέτριο.Κανέναν.

Πλάκα έκανα, προφανώς έχεις απόλυτο δίκιο, είναι κατάντημα να παίζει δεξια ο Γιαχιτς και ο Πατσατζογλου.

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι....??? Γι'αυτό δεν φταίει ο προπονητής? Δεν είδε που χρειαζόμαστε παίχτες? Ας ήταν και παρτάλια δεν με νοιάζει, να πει όμως οτι θέλω εκεί και εκέι ρε φίλε!!! Και δεν ήταν κανας καινούργιος 2 χρονιές ήταν στην ομάδα, δεν γίνεται να μην το είδε.....

Δημοσ.

Πως δεν φταίει;Απλά παίζει και το ενδεχόμενο να το πήρε πάνω του ο πρόεδρος.Να είδαν τον diop σαν κόφτη στα βίντεο και να είναι πρώην κόφτης,να είδε τον ντάτομο σαν υπερπαίχτη στα βίντεο και να του βγήκε σάπιος.

Δημοσ.

Κοίτα για τον Ντιόπ πιστεύω οτι στοιχηματίζουν στην εμπειρία που έχει απο το Αγγλικό πρωτάθλημα, οτι θα μπορέσει να γίνει ένας καλός κόφτης στο φτωχό ελληνικό... Θέλω να τον δώ ακόμα σε 5-6 παιχνίδια για να σχηματίσω πλήρη άποψη. Μέχρι στιγμής προσωπικά βλέπω καλά στοιχείς, κάνει λάθος πάσες, αλλα οι περισσότερες αν δείτε είναι επειδή έχει συνηθίσει στους αυτοματισμούς των μεγάλων ομάδων, πετάει σε μια μεριά την μπάλα επειδή "έχει συνηθίσει" οτι θα έχει παίχτη εκεί.... Πιστεύω οτι θα προσαρμοστεί και θα γίνει ένας καλός κόφτης.

Για Ντατόμο δεν ξέρω για πιο λόγο τον πήρανε, αφου το έλεγαν και πριν οτι είναι τεμπέλης και με συχνούς τραυματισμούς και οτι είναι πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση.....

Τώρα μας έκατσε και η στραβή με τον μινάρα τον Αραούχο... Εκεί που είπαμε οτι ηρεμίσαμε για δεξιά. Και το κακό είναι οτι δεν βλέπω να επιστρέφει ποτέ στην ομάδα....

Αλλα υπάρχουν και άλλες θέσεις, αριστερό και δεξί χαφ δεν έχουμε καθόλου.... Μόνο ο Μπέρνς ότι κάνει.... Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Ντούσαν δεν ήθελε 2-3 χαφ.....

Δημοσ.
Αν κλεισαμε με Χιμενεθ οκ.

αλλα αν οχι ακομα γουσταρω πραγματικα νιοπλιας στην ομαδα

ελληνας καλος προπονητης και δουλευταρας πραγματικα. θα υπαρχουν πολλαπλα κερδοι για τη ομαδα..

Θα πέσει το γέλιο της αρκούδας αν πάρετε Λόλο...

Δημοσ.

Εδώ ο Βαλβέλδε την ομάδα που τώρα είναι πρώτη στην Ισπανία πήγε να τη ρίξει πέρυσι και στην Ελλάδα κάνει δουλειά.Αν είναι για τέτοιο γέλιο ας πέσει.

Δημοσ.

Καμία σχέση με τον Βαλβέρδε. Ο άνθρωπος είναι γελοίος, πήγε επίσης να χαντακώσει την Σεβίλλη και έφυγε κακήν κακώς. Τουλάχιστον ο Βαλβέρδε πήγε και ενα τελικό UEFA.

Ο τύπος είναι να πάει να οργανώσει τίποτα ακαδημίες της Σεβίλλης. Στα υπόλοιπα είναι για γέλια. Από κει και πέρα, στον πάγκο ήταν μακράν ό,τι πιό αστείο είχα δει στην Primera τα τελευταία χρόνια.

Υ.Γ: Και να έρθει θα θέλει να πληρώνεται κανονικά, όχι κάθε δεύτερο μήνα και αν.

Δημοσ.

Πλάκα μου κάνεις τώρα;Από αυτούς που ακουγότανε πολύ μια χαρά είναι.Καλά εντάξει και εμείς οι μισή ομάδα u23 παίχτες είναι.Σαν ακαδημίες είμαστε.(Λεονάρντο,Σκόκο,Γκέντσογλου,Μανωλάς,Μάκος,Μπέρνς,Αργυρίου) Άνθρωπος να τους χαλιναγωγήσει χρειάζεται.+ότι οι φετινή B ομάδα πετάει.Να ανεβάσει και κανένα παιχτάκι ακόμη :lol:

Τη μια χρονιά βγήκε 5ος και την άλλη 3ος.

Πάντως φαίνεται γαμώ τους τύπους.Όντως θα έχει γέλιο.Ε ναι γιατί να μην πληρώνετε;

manolo-jimenez-festejo-muy-euforico-los-goles-0.jpg

Δημοσ.
Εδώ ο Βαλβέλδε την ομάδα που τώρα είναι πρώτη στην Ισπανία πήγε να τη ρίξει πέρυσι και στην Ελλάδα κάνει δουλειά.Αν είναι για τέτοιο γέλιο ας πέσει.

Τουλάχιστον ο Βαλβέρδε πήγε και ενα τελικό UEFA.

Ρε φιλε εφυγε αποτυχημενος απο την βιγιαρεαλ ή οχι.Τι να κανω τωρα να βγω και να πω οτι ειναι προπονηταρας μυρωδιας ειναι,για καμια σουπα λιγκ καλος ειναι,να μαλωνει με τον πατερα,μαρινακη,νιοπλια και μην πεις οτι δεν του ταιριαζε το ταπεραμεντο της ομαδα αυτο μπορεις να το πεις για τον καπελο που πηρε το πρωταθλημα και τον διωξαν απο την ρεαλ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...