Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ο Ντέμης έβαλε πολύ λίγα χρήματα! Αν διαβάσεις καλύτερα, ο Ντέμης θα ανάγκαζε τους μετόχους να βάλουν λεφτά!

πχ να δώσουν 1,5 μύριο για το Άγγελο το Μπαζινά και άλλα τόσα για κοουτς το Γκιοργκο το Ντώνη;

Λέω γω τώρα

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
πχ να δώσουν 1,5 μύριο για το Άγγελο το Μπαζινά και άλλα τόσα για κοουτς το Γκιοργκο το Ντώνη;

Λέω γω τώρα

Τον Μονόπολη ξέχασες!Που ακόμη του χρωστάμε.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:46 ----------

Και για να τελειώνουμε για τον Ντέμη...Κορυφαίος παίχτης θα τον τιμώ μια ζωή για αυτό που έκανε στο γήπεδο,του χρωστάω το ότι δεν έπεσα Δ έθνική αλλά..Μετά τα ψέμματα που μου είπε κατάμουτρα και μετά τους θεατρινισμούς και την κλάψα και μετα την θεατρινίστικη αποχώρηση του για εμένα ΠΕΘΑΝΕ πολύ χειρότερα από τον Ντούσκο που τον είχαμε διώξει τότε.

Δημοσ.

Ο ντεμης σαν παικτης ηταν απο τους ελαχιστους που ειπαν οχι στο κοκαλη κ ενω θα μπορουσε να παει με πολλα λεφτα στην αρντελεχτ ειπε οχι....Μετα τα χαλασε αυτος στο πρεδριλικι.Μεταλαχθηκε σε τεχνοκρατη...Θυμαμαι που ειχε αλλαξει κ τον υμνο για να βαλει ενα τραγουδακι του φοιβου...

Δημοσ.

Δεν συζητάμε άλλο για Ντέμη.Ο άνθρωπος πολεμάει την ΑΕΚ αυτή τη στιγμή γιατί δεν μπορεί να αποδεχτεί την αποτυχία του.Και όποιος είναι απέναντι από την ΑΕΚ είναι και απέναντί μου.Εγώ ΑΕΚ είμαι.Ούτε Ντέμης ούτε Ντούσαν ούτε κανένας.

Δημοσ.

Έλεος ρε παιδια!!! Αν δεν ήταν αυτός θα ασχολούμασταν με το πώς θα πάρουμε την άνοδο απο την Παναχαϊκή!!!

Λάθη κάνουν όλοι! Ακόμα και ο κόκκαλης, αλλα αυτός έχει λεφτά και τα διορθώνει.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:53 ----------

Δεν συζητάμε άλλο για Ντέμη.Ο άνθρωπος πολεμάει την ΑΕΚ αυτή τη στιγμή γιατί δεν μπορεί να αποδεχτεί την αποτυχία του.Και όποιος είναι απέναντι από την ΑΕΚ είναι και απέναντί μου.Εγώ ΑΕΚ είμαι.Ούτε Ντέμης ούτε Ντούσαν ούτε κανένας.

Ντάξει μετά απο αυτό σταματάω την κουβέντα...

Δημοσ.
Ο ντεμης σαν παικτης ηταν απο τους ελαχιστους που ειπαν οχι στο κοκαλη κ ενω θα μπορουσε να παει με πολλα λεφτα στην αρντελεχτ ειπε οχι....Μετα τα χαλασε αυτος στο πρεδριλικι.Μεταλαχθηκε σε τεχνοκρατη...Θυμαμαι που ειχε αλλαξει κ τον υμνο για να βαλει ενα τραγουδακι του φοιβου...

Καλός χρυσός παιχτούρα αλλά Ατλέτικο πήγε.

Το ότι πήγε δεν με χαλάει καλά έκανε,το παραμύθι που πούλησε και τότε ήταν τραγικότερο αυτού που πουλάει τώρα

Δημοσ.

Ενταξη ηταν η τελευταια του ευκαιρια να παει εξω.κ για να δεις ποσο παικτης κλασης ηταν πηγε παρτενερ του τορρες στα 31 του

Δημοσ.
Ντάξει μετά απο αυτό σταματάω την κουβέντα...

Ο Ταχτσίδης γιατί δεν ανανεώνει;;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:02 ----------

Ενταξη ηταν η τελευταια του ευκαιρια να παει εξω.κ για να δεις ποσο παικτης κλασης ηταν πηγε παρτενερ του τορρες στα 31 του

Ρε παίχτης κλάσης ήτανε.Τα ψέμματα και τους θεατρινισμούς γιατί τους έκανε και γιατί αντί να παραδεχτεί την αποτυχία του και να δώσει τη σκυτάλη θεώρησε την ΑΕΚ μαγαζί του,έκανε του κεφαλιού του,και τώρα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να αποτύχουν και οι άλλοι;

Δημοσ.

Αυτό λέω,καλά έκανε.Και παιχτούρα ήταν αλλά και τότε παραμύθια πούλαγε

"Φεύγω για την ΑΕΚ,για το καλό της,έχω μεγάλο συμβόλαιο μπλα μπλα μπλα".

Πες φεύγω ρε λούλη στα ίσα,λες και θα του λεγε κανείς τίποτα,οι μισοί οπαδοί της ΑΕΚ θελαν να φύγει επειδή ήταν παιχτούρα και ήθελαν να κάνει καριέρα

Δημοσ.

Ρε Elven θα μας τρελάνεις? Δηλαδή άμα έλεγε φεύγω για τα λεφτά και ότι δεν βλέπω άκρη με τον τότε πρόεδρο της ΑΕΚ θα τον αποχαιρετούσαν με αγάπη? Πως και κάποιον άλλο που έκανε ακριβώς αυτό που αναφέρω τον λένε προδότη και ολα αυτά τα χαζά των ελλήνων φιλάθλων? Όσο για το προεδριλίκι του Ντέμη , πραγματικά εκπλήσσομαι πως καταφέρνουν τον λαό της ΑΕΚ , ο οποίος αποδεικνύεται εμπαθής και κουτός, να τον στρέφουν σε πρόσωπα.

Δηλαδή το ότι οι πραγματικοί μέτοχοι της ΑΕΚ δεν ΒΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ δεν το έχει πάρει πρέφα κανείς? Τι να έκανε ο Ντέμης αυτά του δίνανε αυτά διαχειρίζονταν.

Σαν ουδέτερος προς την ΑΕΚ έχω να πω πως πλέον οι μέτοχοι και ο Χατζηχρήστος έχουν γίνει ο καρκίνος της ΑΕΚ. Όταν κάτι δεν πάει καλά , βάζουμε κάποιον άλλο μπροστά (αυτό δεν κάνει χρόνια τώρα η σκιώδης διοίκηση της ΑΕΚ) και τον πετάνε στον Καιάδα.

Δημοσ.
Τι να έκανε ο Ντέμης αυτά του δίνανε αυτά διαχειρίζονταν.

1.Να έλεγε την αλήθεια και να μην μας κοροίδευε.

2.Να παρέδιδε τα σκήπτρα στον Μελισσανίδη και να μην έλεγε τις πίπες "Η ΑΕΚ κοστολογείται 200εκατομύρια ευρώ" αφού έβλεπε ότι δεν επενδύουν οι άλλοι.

3.Να μην ζούσε στο παραμύθι του εις βάρος μας..."Η ΑΕΚ όσο περίεργο και αν ακούγεται θέλω να πάρει μια μέρα το τσάμπιονς λίγκ"...Και ύμνο αλλά Λίβερπουλ κτλ κτλ

4.Να μην άρχιζε την κλάψα κάθε φορά που αποτύγχανε για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα

5.Να έλεγε παιδιά είμαστε 20εκατομύρια μείον αντί να λέει η ΑΕΚ δεν χρωστάει πουθενά.

Y.Γ Από τη στιγμή που δεν θα πήγαινε σε Ολυμπιακό ή Παο προδότη δεν θα τον έλεγε κανείς και τότε...Λές και δεν ξέραμε τι μανούλα ήταν ο τότε πρόεδρος και δεν θα τον καταλαβαίναμε;Αν και πλέον με τα τόσα παραμύθια που έχω ακούσει από τον Ντέμη αρχίζω να πιστεύω και τον Ψωμιάδη ότι δεν είχε στείλει σφαίρες στο σπίτι του τότε..

Άστο φίλε ήμουν Ντεμικός μέχρι αηδίας και είμαι μη originalistas και πραγματικά όμως ο Ντέμης έκανε εγκλήματα και τρελό θέατρο..

Δημοσ.

Αλήθεια πιστεύεις πως ο οπαδός μαθαίνει πραγμάτικα την αλήθεια για οτιδήποτε? Τουλάχιστον επίσημα δημοσιευμένη? Δηλαδή διάβασε κανείς ''Εθεάθη ο Τζόρτζεβιτς στα μπουζούκια να κατεβάζει ουίσκι και Marlboro πρίν το Χ ματς?''. Η ότι ο Νίνης και ο Μήτρογλου γλεντανε μαζί τώρα που πιάσανε κανένα λεφτό και τα τρώνε με γκομενάκια?

Και δεν μιλάω καν για διοικητικά. Τι να έλεγε δλδ? Πως κανείς δεν βάζει λεφτά? Έβαλε ο Μελισσανίδης? ΠΟυ την ήθελε και αχρέωτη? Αχρέωτη την παιρνω και εγώ και πληρώνω δόσεις από τα εισιτήρια δλδ πουλάω και κανένα παίχτι και παίρνω κανά σαπακι και βουαλά-Πρόεδρος της ΑΕΚ ο Χρήστος. Και σας έχουν και περιμένετε 2 χρόνια τώρα τον Μεσσία. Ο οποίος τα λεφτά τα έκανε περιέργως όταν έφυγε από ΑΕΚ (τα πολλά) και από τότε είναι χρωμένη ομάδα. Αλλά θα τα μάθετε-ούμε ποτέ?

Θες την γνώμη μου? Ο Ντέμης έγινε μισητός μέσα από αρκετή προπαγάνδα και κάτι τέτοιο φαίνεται από το κοκοκο της Οriginal για τον Μπάγεβιτς. Ακόμα και αυτά που παρουσιάζεις είναι καθαρά υποκειμενικά κριτήρια. Κλάψας και δεν έλεγε την αλήθεια? Ποιος την λέει? Παραμύθι? Έπρεπε να λέει για 2ερη θέση? ΟΙ άλλοι δηλαδή δεν λένε μόνο ο Ντέμης έλεγε. Άντε και να σου πει την αλήθεια. Τι θα γινόταν?

Δημοσ.
Αλήθεια πιστεύεις πως ο οπαδός μαθαίνει πραγμάτικα την αλήθεια για οτιδήποτε? Τουλάχιστον επίσημα δημοσιευμένη? Δηλαδή διάβασε κανείς ''Εθεάθη ο Τζόρτζεβιτς στα μπουζούκια να κατεβάζει ουίσκι και Marlboro πρίν το Χ ματς?''. Η ότι ο Νίνης και ο Μήτρογλου γλεντανε μαζί τώρα που πιάσανε κανένα λεφτό και τα τρώνε με γκομενάκια?

Και δεν μιλάω καν για διοικητικά. Τι να έλεγε δλδ? Πως κανείς δεν βάζει λεφτά? Έβαλε ο Μελισσανίδης? ΠΟυ την ήθελε και αχρέωτη? Αχρέωτη την παιρνω και εγώ και πληρώνω δόσεις από τα εισιτήρια δλδ πουλάω και κανένα παίχτι και παίρνω κανά σαπακι και βουαλά-Πρόεδρος της ΑΕΚ ο Χρήστος. Και σας έχουν και περιμένετε 2 χρόνια τώρα τον Μεσσία. Ο οποίος τα λεφτά τα έκανε περιέργως όταν έφυγε από ΑΕΚ (τα πολλά) και από τότε είναι χρωμένη ομάδα. Αλλά θα τα μάθετε-ούμε ποτέ?

Θες την γνώμη μου? Ο Ντέμης έγινε μισητός μέσα από αρκετή προπαγάνδα και κάτι τέτοιο φαίνεται από το κοκοκο της Οriginal για τον Μπάγεβιτς. Ακόμα και αυτά που παρουσιάζεις είναι καθαρά υποκειμενικά κριτήρια. Κλάψας και δεν έλεγε την αλήθεια? Ποιος την λέει? Παραμύθι? Έπρεπε να λέει για 2ερη θέση? ΟΙ άλλοι δηλαδή δεν λένε μόνο ο Ντέμης έλεγε. Άντε και να σου πει την αλήθεια. Τι θα γινόταν?

Ναι αυτό νόμιζα και εγώ που τον πίστευα αλλά όταν ένα μήνα μετά που έβγαινε ο Ντέμης και έλεγε δεν χρωστάμε πουθενα...βγήκε ο Κίντης και είπε η ΑΕκ χρωστάει 25εκατομύρια από τα οποία τα 12 πρέπει να εξοφληθούν άμεσα για να βγεί η χρονιά και τα υπόλοιπα του χρόνου και πάμε σε τακτική λιτότητας,κατάλαβα τι παραμυθατζής είναι και όταν πρίν 3 μήνες έκανε πρόταση ο Μελισσανίδης 35εκατομύρια και του απαντήσανε η ΑΕΚ αξίζει 200 αν θές έλα και πάρε το 40% και κάνε ότι σου λέμε..Αυτός ήρθε όμως σαν τον μεσία και διαφάνεια παντού κτλ κτλ..Ασε με φίλε με τον Ντέμη.

Δημοσ.
Ρε Elven θα μας τρελάνεις? Δηλαδή άμα έλεγε φεύγω για τα λεφτά και ότι δεν βλέπω άκρη με τον τότε πρόεδρο της ΑΕΚ θα τον αποχαιρετούσαν με αγάπη? Πως και κάποιον άλλο που έκανε ακριβώς αυτό που αναφέρω τον λένε προδότη και ολα αυτά τα χαζά των ελλήνων φιλάθλων? Όσο για το προεδριλίκι του Ντέμη , πραγματικά εκπλήσσομαι πως καταφέρνουν τον λαό της ΑΕΚ , ο οποίος αποδεικνύεται εμπαθής και κουτός, να τον στρέφουν σε πρόσωπα.

Δηλαδή το ότι οι πραγματικοί μέτοχοι της ΑΕΚ δεν ΒΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ δεν το έχει πάρει πρέφα κανείς? Τι να έκανε ο Ντέμης αυτά του δίνανε αυτά διαχειρίζονταν.

Σαν ουδέτερος προς την ΑΕΚ έχω να πω πως πλέον οι μέτοχοι και ο Χατζηχρήστος έχουν γίνει ο καρκίνος της ΑΕΚ. Όταν κάτι δεν πάει καλά , βάζουμε κάποιον άλλο μπροστά (αυτό δεν κάνει χρόνια τώρα η σκιώδης διοίκηση της ΑΕΚ) και τον πετάνε στον Καιάδα.

Εάν την έκανε λέγοντας,"Παίδες θέλω να δοκιμάσω στο εξωτερικό να δω τι ψάρια πιάνω" θα πήγαιναν στο αεροδρόμιο να τον αποχαιρετήσουν,αντί για αυτό άρχισε τις κλάψες

+1000 του nikos21aek για το Ντεμης post

Μετά απο ένα διάστημα έκανε κακό και κάνει ακόμα,ααα και δεν έφυγε-τον "έφυγαν"

ps:Δεν είμαι original,ΧΧ=Ντέμης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...