Tilemaxx Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό θα ήταν η εύκολη λύση. Σιγά μην σκάβαμε το Καραισκάκη επειδή θα ερχόταν να παίξει η ΑΕΚ. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Μια ζωή στην κλάψα είστε και πάντα φταίνε οι άλλοι. Δεν κοιτάτε τα φίδια που έχετε στον κόρφο σας, αντίθετα σας φταίνε οι παγκόσμιες σιωνιστικές συνομοσίες.
elven Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 μια ίδια δήλωση του Μαρινάκη ως προέδρου της σουπαλιγκ έφτανε,αλλά πέσαμε στα διαιτητικά λάθη απο τα οργανωμένα εγκλήματα. όσο για κλάψα λογικό,εσείς ένα χρόνο δε το πήρατε και οι εφημερίδες σας μέρα παρα μέρα έχουν εξώφυλλο χιμπατζή,και χωρίς λόγο κιολας
Anubis13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Γιατι δεν βγαινει ο Μαρινακης να ζητησει διαγραφην του Κουκουλακη? Και αν βγαλουμε την 10η αγωνιστικη εμενα γραψτε μου
Tilemaxx Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ βλέπω οτι έχετε δώσει ρεσιτάλ ΑντίΟλυμπιακής χολής ακόμα δεν έχει αρχίσει το πρωτάθλημα, ενώ η αλληλεγγύη με τα "συνεταιράκια" έχει υπερβεί κάθε προηγούμενο. Α, και μην διαβάζετε πολύ Καζατζόγλου. Κάνει κακό. Και όσο για τους χιμπατζήδες στις γαυροφυλλάδες: http://www.sport-fm.gr/newspapers/latest/prasini
Anubis13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Εδω δεν εγινε αλλοιωση αποτελεσματος? Μαλλον μας συμφερει να φωναζουμε μονο οταν καιγετε το σπιτι μας ομως
Tilemaxx Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Και πέρσυ όταν γινόταν TA όργια μέσα στο Καρασκάκη δεν έβλεπα κανέναν τους να φωνάζει, παρά έλεγαν: "Αν είχες ομάδα ας νικούσες". Γιατί εγώ να φωνάξω για την ΑΕΚ λοιπόν; Με την ίδια λογική: "Που πας με Δέλλα, Καφέ και Πατσατζόγλου ρε, που σου φταίει η διαιτησία".
elven Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 δε βλέπω να βγάζω καμια αντιολυμπιακή χολή,ο μαρινάκης τυγχάνει να ναι πρόεδρος της σούπαλιγκ. εκτός αν οι δηλώσεις του για το ματς της ΑΕΚ ήταν ίδιας βαρύτητας μς αυτές για το Δαλούκα και μου διαφεύγει.
Tilemaxx Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν το είπα για εσένα ρε συ Elven, πρώτος-πρώτος ο πρόεδρος σας και οι φυλλάδες σας έχουν αρχίσει τον πόλεμο και τους λαικισμούς. Ας βάλουμε λοιπόν το ομορφόπαιδο πρόεδρο της Σούπαλιγκ μπας και "φτιάξει" το ελληνικό ποδόσφαιρο. Anyway...
Anubis13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Και πέρσυ όταν γινόταν TA όργια μέσα στο Καρασκάκη δεν έβλεπα κανέναν τους να φωνάζει, παρά έλεγαν: "Αν είχες ομάδα ας νικούσες". Γιατί εγώ να φωνάξω για την ΑΕΚ λοιπόν; Με την ίδια λογική: "Που πας με Δέλλα, Καφέ και Πατσατζόγλου ρε, που σου φταίει η διαιτησία". Mερικα χρονια πισω τα ιδια ελεγαν καποιοι αλλοι
nikos21aek Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Τι λες πάλι ρε Τηλεμαχχχ O Αδαμίδης έβγαλε ανακοίνωση για τον Μαρινάκη επειδή μπέρδεψε τα μπούτια του και μιλούσε σαν πρόεδρος του Ολυμπιακού από το βήμα της προεδρίας της Superleague. Τι μια ζωή μας φταίνε οι άλλοι;Μια χρονιά πήρατε λιγότερους από 20 βαθμούς από διαιτητές και μας έχετε πεθάνει στην κλάψα.Και φέτος ακόμη δεν άρχισε το πρωτάθλημα 1000 εξώφυλα με μαιμούδες έχετε κάνει. Το ότι παίζω με Πατσατζόγλου και Δέλλα τι σχέση έχει δηλαδή;Και εσείς με τον 33άχρονο Μέλμπεργκ παίζετε.Τον Σουηδό Δέλλα.Συνομήλικοι είναι. Δηλαδή επειδή ας υποθέσουμε ότι δεν έxω παίχτες πρέπει να με σφάζουν και να μην φταίνε κιόλας επειδή πρέπει πρώτα να μου φταίνε οι παίχτες και μετά η διαιτησία; Άμα είναι έτσι ρε φίλε σόρυ κιόλας αλλά να καθόμαστε πριν αρχίσει το πρωτάθλημα και να λέμε:Ολυμπιακός έχει τους τάδε παίχτες.Σάπιοι ξεσάπιοι είναι ονόματα.Άρα θα πάρει 68 βαθμούς.Η ΑΕΚ δεν έχει παίχτες άρα θα πάρει 60 και το πρωτάθλημα το παίρνει ο Ολυμπιακός.Να μην κουραζόμαστε κιόλας.Αν επίσης έχετε κόντρα με τον Παναθηναικό για το ποιός έχει τους καλύτερους παίχτες γίνεται και το άλλο.Να παίζετε πρωτάθλημα 30 αγωνιστικές μόνο οι δυό σας και να φτιάξουμε μια λίγκα οι υπόλοιποι να γουστάρουμε λίγο μπαλίτσα χωρίς Δαλούκες και κουκουλάκιδες. Δεν μου δίνουν 3 πέναλτι και μια κόκκινη στον αντίπαλο στον ίδιο αγώνα βγαίνω και μου φταίει η διαιτησία άρα είμαι κλάψας και μου φταίνε οι συνομοσίες αντί να κοιτάξω την ομάδα μου.Δεν σου έδωσε πέναλτι επειδή ο αμυντικός στραβοκοίταξε τον Μήτρογλου στην μοναδική φορά που πάτησες αντίπαλη περιοχή,3 πρωτοσέλιδα με Μαιμούδες,Σάπιο σύστημα,μέγιστη σφαγή και τα συναφή αλλά εσείς δεν είστε κλάψες φωνάζετε για να προστατέψετε την ομάδα.. Παίξτε με τον Αστέρα και εσείς να σας κάτσει 95 λεπτά ταμπούρι και να μην του δίνει κάρτες και να μην σας δώσει ούτε ένα πέναλτι και έλα να μου πείς μετά άμα θα είναι ωραία και άμα σου φταίνε μετά οι παίχτες σου ή ο διαιτητής.4 πέναλτι στον ίδιο αγώνα και να μην δώσει ούτε ένα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ.
speedy23 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό θα ήταν η εύκολη λύση. Σιγά μην σκάβαμε το Καραισκάκη επειδή θα ερχόταν να παίξει η ΑΕΚ. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Μια ζωή στην κλάψα είστε και πάντα φταίνε οι άλλοι. Δεν κοιτάτε τα φίδια που έχετε στον κόρφο σας, αντίθετα σας φταίνε οι παγκόσμιες σιωνιστικές συνομοσίες. Γιατί εγώ να φωνάξω για την ΑΕΚ λοιπόν; Με την ίδια λογική: "Που πας με Δέλλα, Καφέ και Πατσατζόγλου ρε, που σου φταίει η διαιτησία". Ασχετα μηνυματα με το θεμα που μας απασχολει και μιλαμε.Να στο υπενθυμισω λοιπον:Κουκουλακης και τις 3 περιπτωσεις πεναλτι που εκλεισε τα ματια.Τσαμπα τα παραληρημα σου. Και πέρσυ όταν γινόταν TA όργια μέσα στο Καρασκάκη δεν έβλεπα κανέναν τους να φωνάζει, παρά έλεγαν: "Αν είχες ομάδα ας νικούσες". Αχου τα μωρε τα καημενα μου.Αδικηθηκαν.Ι really feel for you...
user12 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Γιατί εγώ να φωνάξω για την ΑΕΚ λοιπόν; Με την ίδια λογική: "Που πας με Δέλλα, Καφέ και Πατσατζόγλου ρε, που σου φταίει η διαιτησία". Antonis Nikopolidis 39 Francois Modesto 32 Olof Mellberg 33 Ariel Miguel Santiago Ibagaza 33 Marko Pantelić 32 Dennis Rommedahl 32 Ενω εσεις πατε για να φτιαξετε ομαδα για την επομενη 10ετια.Και η Μιλαν ειχε τους γερους πριν 3 χρονια αλλα εσπερνε. Οσο οταν λες οτι κλαιμε εμεις ειπαμε οτι δεν παιξαμε καλα στο πρωτο ημιχρονο και οτι μπορουσαμε να κερδισουμε και με κοντρα την διαιτησια. Εσεις ακομα κλαιτε για το πεναλντυ που κερδισε ο παναθηναικος με τον Αρη.
Tilemaxx Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Και τι τώρα αυτό με το ταμπούρι ήταν επιχείρημα ρε συ Νίκο; Το 90% των μικρών ομάδων έτσι παίζει, ειδικότερα στο Καραισκάκη.
nikos21aek Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Ε μα κάτσε ρε συ τώρα.Παίζεις,βάζεις 2 γκόλ δεν σου δίνει και 4 πέναλτι...Ένα να έδινε όχι και τα 4...Πόσα γκόλ πρέπει να βάλεις δηλαδή για να κερδίσεις;Πόσες φάσεις να κάνεις;Εσείς μισή φάση κάνατε στις Σέρρες και κερδίσατε.Πρέπει δηλαδή εμείς να κάνουμε 50 φάσεις για να κερδίσουμε;Δεν ήμασταν σε καλή μέρα.Χάσαμε μόνο ένα δοκάρι και 2 3 κλασσικές ευκαιρίες,βάλαμε μόνο 2 γκόλ και μας κάνανε και μόνο 4 πέναλτι.Γιατί και στην κακή μου μέρα να μην κερδίζω δηλαδή; Πρέπει να είσαι η Μπαρτσελόνα να μπορείς να βάλεις 5 καθαρά γκόλ όχι από πέναλτι για να κερδίσεις;Και το πέναλτι μέρος του παιχνιδιού είναι.Και οι κόκκινες το ίδιο.Ή μήπως υπάρχει κανένας κανονισμός όποια ομάδα παίζει με Πατσατζόγλου δεν τις σφυρίζεται πέναλτι ότι και να γίνει επειδή πρέπει πρώτα να κοιτάξει τα χάλια της; Και σου λέω να γινόταν μια τέτοια φάση και να μην το έδινε να μην μίλαγε κανένας.4 όμως;;;;Πρέπει ή να το κάνει επίτηδες ή να το κάνει επίτηδες.Δεν υπάρχει κάτι άλλο.Κάτσε σκέψου να παίζει Ολυμπιακός Αστέρας να γίνονται 4 καθαρες ανατροπές,μια καθαρή κόκκινη για τον Αστέρα και ο διαιτητής να μην δίνει τίποτα.Τι θα πείς μετά; ---------- Προσθήκη στις 01:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:40 ---------- Δεν είδε αυτό το έμμεσο φάουλ-δεύτερη κίτρινη. Δεν είδε και αυτό..Και άντε δεν το είδε..Την φανέλα τη ξεσκισμένη δεν την είδε να δώσει το φάουλ τουλάχιστον; Χέσε τη δεύτερη κίτρινη.Μην είμαστε και πλεονέκτες. Δεν είδε και 4 πέναλτι ε κάποιο πρόβλημα υπάρχει με τον διαιτητή.
Str Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 άστο ρε Νίκο... Σε ένα παιχνίδι φάγαμε όσες αδικιες έφαγαν σε όλο το προηγούμενο πρωτάθλημα (μπορεί και περισσότερες)... Αυτοί για 9 μήνες βγάζανε εφημερίδες με μαιμούδες Εμείς "ας είχαμε παίκτες να τα παίρναμε τα ποντάκια..." για αυτό σου λέω, άσε.. και εκτός των άλλων, επειδή δεν στηρίξαμε την ετσιθελική αλλαγή στα κεφάλια της ΕΠΟ από τον Μαρινάκη (δλδ δεν θελήσαμε απλά να αλλάξουμε νταβατζή) μας λένε καλά να πάθουμε (από τον προηγούμενο νταβατζή, ενώ ο καινούριος θα έσταζε μέλι για μας, όπως 13 χρόνια τώρα)... άστα ρε, δεν αξίζει. Καλύτερα να πάρει την ομάδα, να φύγει ο Αδαμίδης όπως προειδοποίησε. Να δεις που άμα το κάνει, με το πρώτο φαλτσογύρισμα θα αρχίσουν να φεύγουν και οι υπόλοιπες "μικρές ομαδούλες" και θα μείνουν τα 2 τους να παίζουν και να έχουμε φτιάξει εμείς οι υπόλοιποι "μικροί" ένα πρωτάθλημα να παίζουμε μόνοι μας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.