Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μη μας φατε ακομα...να σας ριξουμε 3 γκολακια και μετα...

:lol:

blasphemy

αυτος ο μαιστοροβιτς ειναι μεγαλος παιχτης! ελεος, ακομα και κανα 17χρονο να βαλετε μεγαλυτερη ασφαλεια και εμπιστοσυνη θα εμπνεει. .

¨Αντε ρε man πεστα.Νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που τον θεωρεί ταγάρι

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:28 ----------

Δεν θα σχολιάσει κανείς το ματς,βεντούζα ήτο;

Τι όγινε γιατί δεν το δα όλο;

Α να χαρούμε λίγο

ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΚΟΥΠΕΣ

oops λάθος τίτλος

Αυτός είναι ο σωστός

ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΟΥΠΕΣ

Εφτά χρόνια, δύο παρατάσεις, μια κούπα! Ποιος θα περίμενε ότι ένας αγώνας χάντμπολ θα έκανε τόσο κόσμο χαρούμενο; Στην προκειμένη περίπτωση αυτό συνέβη. Ο κόσμος της ΑΕΚ πανηγυρίζει από το απόγευμα της Κυριακής έναν ομαδικό τίτλο, τον πρώτο από το 2002, καθώς η Ένωση σε ένα συγκλονιστικό τελικό κέρδισε στις Σέρρες τον Φίλιππο Βέροιας με 33-31 μετά από δύο παρατάσεις (κανονική διάρκεια 27-27 και πρώτη παράταση 30-30).

Πριν την έναρξη του φάιναλ φορ, ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιάννης Αρβανίτης είχε αποκαλέσει τους παίκτες του «Γαλάτες». Δεν θα μπορούσε να δώσει καλύτερο χαρακτηρισμό σε μια ομάδα που καθόλη τη διάρκεια της σεζόν πάλευε με νύχια και με δόντια για να κρατηθεί σε υψηλό επίπεδο. Αυτή η... τρέλα τους, όμως, ήταν που τους έφερε στον μεγάλο τελικό και μάλιστα κόντρα σε δύο έμπειρες ομάδες.

http://www.gazzetta.gr/content/view/35729/58/

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αυτος ο μαιστοροβιτς ειναι μεγαλος παιχτης! ελεος, ακομα και κανα 17χρονο να βαλετε μεγαλυτερη ασφαλεια και εμπιστοσυνη θα εμπνεει. Κριμα γιατι παρασερνει και τον γκεντσογλου με τις τραγικες του μεταβιβασεις. Αρχισε καλα ο μικρος αλλα μετα εκανε λαθη, δεν τον βοηθαει η σωματοδομη του για αμυντικο χαφ, μαλλον πρεπει να σκεφτει να αλλαξει θεση οσω ειναι νωρις.

Γάμησε τα για Μαιστόροβιτς...Ο μικρός μπακ είναι κανονικά..

ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΜΟΥ!

Δίκαιο όμως..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:33 ----------

Σήμερα ο Ντούσκο έδειξε στους διοικούντες ποιο είναι το μέλλον της ΑΕΚ αν πάνε με τη λογική που θέλουν..Γκέλτσογλού..Κουτρουμάνος..Παυλής..Ντιούφ..Καφές...

Πελετιέρι,Εντίνιο,και όσοι είναι κατά 95% εκτός της αυριανής ΑΕΚ τους άφησε ευλαβικά έξω για να το δουν.. Χωρίς λόγο ο Μπάγεβιτς να ρισκάρει δεν υπάρχει..

Αυτό θέλετε κύριοι...Αυτό θα δείτε...

Έδειξε σε όλους ποια είναι η αυριανή ΑΕΚ αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα ριζικά.

Δημοσ.

Απο τη αυριανή ΑΕΚ εύχομαι να λείπει ο βάτραχος!!! Το δήλωσε κιόλας οτι παίζει να φύγει.

Ας παίζω με Παυλή-Κουτρουμάνο-Γκέτσογλου-Ταχτσίδη, δεν με νοιάζει!!! Γιατι ΑΕΚ δεν έγινα για τα πρωταθλήματα, που έχω καταφέρει να δώ όταν ήμουν 4 χρονών...

Μόνο με δικά μας παιδιά θα αναστηθεί η ΑΕΚ. Και πάνω απόλα ΕΛΛΗΝΕΣ παίχτες! Η τετράδα αυτή αν δουλευτεί κατα την άποψή μου μπορεί να είναι μέσα στην βασική ομάδα του χρόνου!!!

Δημοσ.
Απο τη αυριανή ΑΕΚ εύχομαι να λείπει ο βάτραχος!!! Το δήλωσε κιόλας οτι παίζει να φύγει.

Ας παίζω με Παυλή-Κουτρουμάνο-Γκέτσογλου-Ταχτσίδη, δεν με νοιάζει!!! Γιατι ΑΕΚ δεν έγινα για τα πρωταθλήματα, που έχω καταφέρει να δώ όταν ήμουν 4 χρονών...

Μόνο με δικά μας παιδιά θα αναστηθεί η ΑΕΚ. Και πάνω απόλα ΕΛΛΗΝΕΣ παίχτες! Η τετράδα αυτή αν δουλευτεί κατα την άποψή μου μπορεί να είναι μέσα στην βασική ομάδα του χρόνου!!!

Μα δεν πέσατε, στο ChL δε βγήκατε.

Δημοσ.

Kαλα παιδια του χρονου ομως με ενισχυμενο ολυμπιακο πιο δυνατο το παο αν πατε με κουτρουμανο-ταχτσιδη-παυλη κ τετοιους με το ζορι στα πλει οφ θα μπηται...

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά σου λέω οτι αν βγούν και πούν δεν εχουμε ομάδα, δεν κάνουμε μεταγγραφές και θα πάμε συντηριτικά και ότι κάτσει. Έστω στόχος το Europa. Δεν θα έχω κανένα πρόβλημα, να τρώμε 5άρες και απο τον ΠΑΟΚ.

θυμήσου την πρώτη χρονιά που πήραν την ΑΕΚ με πρόεδρο τον Ντέμη, και με παίχτες που μόνο στα αυτοκόλητα τις PANINI τους έβρισκες, κάναμε σπουδαία πορεία. Σύμφωνα με το έμψυχο δυναμικό μας.

Άν γίνει αυτό και παίξουν μία ολόκληρη χρονιά τα "πιτσιρίκια" όπως λέμε εδώ στην Ελλάδα, θα έχουμε 4 πολύ καλούς παίκτες για το μέλλον!

Θα σου δώσω αν και όχι τοσο καλό παράδειγμα, αλλα σκέψου την φιλοσοφοία που έχει η Άρσεναλ. Μόνο πιτσιρικάδες μέσα και παίζει και γαμώ τις μπάλες! Ας είχα τέτοια ομάδα και ας μην έπερνα πρωτάθλημα για 50 χρόνια...

Δημοσ.

Μαζί σου...Βρές καλύτερο από τον βάτραχο...

Επειδή τον διώξαν τον άνθρωπο και πήγε στον Ολυμπιακό τότε πρέπει να του το κρατάμε για όσο ζει ε;;To ότι φέτος ήρθε στην ΑΕΚ με την κατάσταση που υπήρχε και υπέγραψε λευκό συμβόλαιο(βάλτε όσα λεφτά θέλετε) που άλλος δεν θα το έκανε ούτε για πλάκα αντί να υπογράψει μεγαλύτερο συμβόλαιο αλλού..αυτό δεν το αναγνωρίζουμε..

Δημοσ.
Μαζί σου...Βρές καλύτερο από τον βάτραχο...

Επειδή τον διώξαν τον άνθρωπο και πήγε στον Ολυμπιακό τότε πρέπει να του το κρατάμε για όσο ζει ε;;To ότι φέτος ήρθε στην ΑΕΚ με την κατάσταση που υπήρχε και υπέγραψε λευκό συμβόλαιο(βάλτε όσα λεφτά θέλετε) που άλλος δεν θα το έκανε ούτε για πλάκα αντί να υπογράψει μεγαλύτερο συμβόλαιο αλλού..αυτό δεν το αναγνωρίζουμε..

Για μένα ούτε που υπάρχει στον πάγκο, ειλικρινά σου μιλάω!!!

Προπονητές υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ και καλοί. Το μόνο θέμα είναι να ξέρουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο! Εμένα θα μου άρεσε πχ ο Νιόπλιας.

Δημοσ.
Για μένα ούτε που υπάρχει στον πάγκο, ειλικρινά σου μιλάω!!!

Προπονητές υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ και καλοί. Το μόνο θέμα είναι να ξέρουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο! Εμένα θα μου άρεσε πχ ο Νιόπλιας.

Ναι και εμένα μου αρέσει ο Νιόπλιας.Αλλά άλλοι δεν υπάρχουν και μην απαξιώνεις τόσο πολύ τον Μπάγεβιτς.Χώστα σε αυτούς που φταίνε και αστον ήσυχο..Στην κατάσταση που είμαστε είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην ομάδα.

Δημοσ.
Ναι και εμένα μου αρέσει ο Νιόπλιας.Αλλά άλλοι δεν υπάρχουν και μην απαξιώνεις τόσο πολύ τον Μπάγεβιτς.Χώστα σε αυτούς που φταίνε και αστον ήσυχο..Στην κατάσταση που είμαστε είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην ομάδα.

Δεν τον κατηγορώ οτι δεν είναι καλός προπονητής!!! Είναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ για το ελληνικό πρωτάθλημα. Η συμπεριφορά του με τον γαύρο και με τον Άρη πέρσι δεν μου άρεσε.

Δημοσ.
Δεν τον κατηγορώ οτι δεν είναι καλός προπονητής!!! Είναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ για το ελληνικό πρωτάθλημα. Η συμπεριφορά του με τον γαύρο και με τον Άρη πέρσι δεν μου άρεσε.

Φίλε όταν είχε φύγει είχαν γίνει πάρα πολλά από τους τότε διοικούντες...Μέχρι και ξύλο είχε φάει.Πίστεψέ με και εσύ θα έφευγες και εσένα τα αισθήματα θα άλλαζαν.

Σε κανέναν δεν άρεσε αλλά τώρα ήρθε μετανιωμένος μπήκε μπροστά σαν σάκος του μπόξ και του το αναγνωρίζω..

Δημοσ.

Εγω πάντος ξέρω οτι χωρίς πρόεδρο όπως ο Ντέμης, τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Δεν βάζουν λεφτά οι άνθρωποι. Ο τίγρης δεν πρόκειται να έρθει!!!

Παλιότερα ο Νοτιάς αν δεν κάνω λάθος είχε δηλώσει για κάποια λεφτά που χρειάζονταν και πήρανε δάνειο...

"άν ήταν τώρα ο Ντλεμης θα μας είχε αναγκάσει να τα βάλουμε απο την τσέπη μας!!!"

Το ιδανικό θα ήταν να μαζευτούν όλοι και να βάλουν στην άκρη τα μίση... Νοτιάς-Τίγρης-Ντέμης. Και ας κρατούσαν τον βάτραχο προπονητή.

Δημοσ.
Εγω πάντος ξέρω οτι χωρίς πρόεδρο όπως ο Ντέμης, τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Δεν βάζουν λεφτά οι άνθρωποι. Ο τίγρης δεν πρόκειται να έρθει!!!

Παλιότερα ο Νοτιάς αν δεν κάνω λάθος είχε δηλώσει για κάποια λεφτά που χρειάζονταν και πήρανε δάνειο...

"άν ήταν τώρα ο Ντλεμης θα μας είχε αναγκάσει να τα βάλουμε απο την τσέπη μας!!!"

Το ιδανικό θα ήταν να μαζευτούν όλοι και να βάλουν στην άκρη τα μίση... Νοτιάς-Τίγρης-Ντέμης. Και ας κρατούσαν τον βάτραχο προπονητή.

Ο ντέμης τι θα έβαζε;;Δεν έρχεται η βανδή καλύτερα;:lol:

Δημοσ.

Που σαι ρε Ντέμαρε,γύρνα πίσω ωρέ....

Πωωωωω,την είχε την ομάδα στα ύψη,χτυπούσαμε στα ίσα την Μπάρτσα,έφυγε και απο τότε το χάος....κλαψ

Δημοσ.

Ο Ντέμης έβαλε πολύ λίγα χρήματα! Αν διαβάσεις καλύτερα, ο Ντέμης θα ανάγκαζε τους μετόχους να βάλουν λεφτά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...