alexis333 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Βρήκε ο γύφτος την γενιά του κι αγαλλίασε η καρδιά του! (νταξ, απαράδεκτη και ρατσιστική κάπως η παροιμία, ΑΛΛΑ ΠΑΤΣΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ);;; Να σου πω αν δεν επαιρνες Πατσα το πιο πιθανο ειναι να μην επαιρνες τπτ ... :p:p Τι προτιμας ..??
traganeus Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Ντάξει αρχίζει και την χαλάει την δουλειά ο Αδαμίδης.... Τον βλέπω σε λίγο καιρό στην θέση του Μπάγεβιτς να τρώει φάπες. ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΙΙΙΙΙΙΙΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ ΠΑΤΣΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????????
user12 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Να σου πω αν δεν επαιρνες Πατσα το πιο πιθανο ειναι να μην επαιρνες τπτ ... :p:pΤι προτιμας ..?? Προτιμω να βαζει αργυριου μπας και παιξει μπαλα, νταξει σιχαθηκα με την χθεσινη ηττα αλλα παμε απο το κακο στο χειροτερο. Καναμε και την βλακεια και αφησαμε κουτρουμανο ελευθερο. Εχει να ακουσει γιουχα ο πατσα στο γηπεδο :lol:
chill Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Να σου πω αν δεν επαιρνες Πατσα το πιο πιθανο ειναι να μην επαιρνες τπτ ... :p:pΤι προτιμας ..?? Αν παίζει κλαρίνο, να του φέρουμε μια αρκούδα να χορεύει και να βγούμε σε έρανο μπας και πάρουμε κανένα παιχτάκι της προκοπής Πάρτε τον Σαρκοζί τηλέφωνο ρε να μας πει πως τους διώχνουν αυτούς Το πιο τραγικό απ' όλα είναι ότι είναι επιλογή Μπάγεβιτς. ΕΓΓΥΗΣΗ μιλάμε!!!!!!!
Stamsidiro Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Ρε παιδιά με αυτούς του μα)@«€! που έχουμε μπλέξει δεν βλέπω προκόπη! Δηλαδή οποίος θέλει σύνταξη έρχεται στη ΑΕΚ!! Έξω όλοι! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
liopyr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Να σου πω αν δεν επαιρνες Πατσα το πιο πιθανο ειναι να μην επαιρνες τπτ ... :p:pΤι προτιμας ..?? ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΕΜΕ!!! κσωδξηωβ
traganeus Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Αν παίζει κλαρίνο, να του φέρουμε μια αρκούδα να χορεύει και να βγούμε σε έρανο μπας και πάρουμε κανένα παιχτάκι της προκοπής Πάρτε τον Σαρκοζί τηλέφωνο ρε να μας πει πως τους διώχνουν αυτούς Το πιο τραγικό απ' όλα είναι ότι είναι επιλογή Μπάγεβιτς. ΕΓΓΥΗΣΗ μιλάμε!!!!!!! Είσαι θεόοοοοος!!!!!!!! αχαχαχαχαχα
izerman76 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Τώρα το θυμηθήκαμε; Ο Σαραβάκος και ο Μητρόπουλος παλιότερα ήταν άλλο; Ο Καφές, ο Ριβάλντο και ο Λυμπερόπουλος παίζανε στον Απόλλωνα πριν έρθουν στην ΑΕΚ; Μια χαρά μεταγραφή είναι, μπορεί να καλύψει τις 2 θέσεις που έχουμε μεγαλύτερο πρόβλημα - δεξι μπακ και αμυντικό χαφ. Και μιας και είπα για δεξι χαφ, είναι λογικό σε παιχνίδι που θα παίξει με αντεπιθέσεις ο αντίπαλος να παίζεις με Γιάχιτς που είναι αμυντικός χαφ και υστερεί στη ταχύτητα, ειδικά όταν ενας από τους 2 στόπερ είναι ο Δέλλας; O Ντατομο που ήταν στο παγκο γιατι δεν έπαιξε; δε ξερω κατα ποσο το λες ειρωνικα ή οχι...αλλα θα σ απαντησω.. Αγωνιστική περίοδος 1978-1979 Η διαιτησία πάει "σπρώχνοντας" την ΑΕΚ του Λουκά Μπάρλου (Ο «θείος Λουκάς», όπως τον αποκαλούσαν τότε) και μάλιστα έχει αναγκαστεί να αλλάξει και προπονητή μεσούσης της περιόδου (τη θέση του Φέρεντς Πούσκας έχει πάρει ο Ανδρέας Σταματιάδης) αλλά ο "νέος" Ολυμπιακός του Τόζα Βεσελίνοβιτς αποδεικνύεται δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος εκείνη τη σεζόν. Ο Ολυμπιακός τρείς αγωνιστικές πριν το τέλος, είχε κάνει απρόσμενη "γκέλα" στην Καστοριά, όταν έμεινε στο 0-0 ενώ έχασε και τρία πέναλτι (τα 2 τα απέκρουσε ο μετέπειτα "ερυθρόλευκος" Νίκος Σαργκάνης και το τρίτο το έστειλε στο δοκάρι ο... Τάκης Λεμονής). Ο Ολυμπιακός προπορεύεται στη βαθμολογία με 54 βαθμούς της 2ης ΑΕΚ που έχει 53 βαθμούς και απομένει μόνο μια αγωνιστική για το τέλος : Ο Ολυμπιακός με νίκη επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο παίρνει το πρωτάθλημα ανεξάρτητα του τι θα κάνει η ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Διαιτητής του αγώνα του Ηρακλείου ορίζεται ο Χαράλαμπος Παμπορίδης (σημερινός παρατηρητής διαιτησίας στο Κιλκίς και πατέρας του νέου "φυντανιού", Βασίλη Παμπορίδη) για τον οποίο εκκρεμούσε μια υπόθεση από τον αγώνα Ηρακλή-ΑΕΚ (3-3) (και για την οποία τελικά αθωώθηκε με βούλευμα!). Μάλιστα στην αρχή ο Παμπορίδης δήλωσε κώλυμα (είναι άρρωστος και αδυνατεί να παίξει στην Κρήτη, είπε) αλλά με πολιτική παρέμβαση από το υφυπουργείο (με εντολή του ΓΓΑ Αθλητισμού, Παπαναστασίου) κατέβηκε να παίξει "για να μη πληγεί το κύρος της Ελληνικής διαιτησίας"! Φτάνει η ημέρα των αγώνων λοιπόν. Η ΑΕΚ θα κερδίσει άνετα τον ΠΑΣ Γιάννινα με 7-2, ενώ στο Ηράκλειο θα στηθεί ένα απ'τα μεγαλύτερα πανηγύρια του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Στην Κρήτη ο Ολυμπιακός βρίσκεται πίσω στο σκορ στο 41' από γκολ του Παπαδημητρίου, αλλά με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου ο Μιχάλης Κρητικόπουλος θα ισοφαρίσει. Ο ΟΦΗ με δύο γρήγορα γκολ βάζει "απο κάτω" τον Ολυμπιακό (60’ - 65’ Παπαδόπουλος) και πάει το σκορ στο 3-1. Ο Παμπορίδης ως τότε παίζει φανερά "έδρα", αλλά όσο το ματς πήγαινε όπως ήθελε, δε δημιουργήθηκε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Τα πράγματα για το διαιτητή άρχισαν να ζορίζουν, όταν ο Ολυμπιακός μείωσε σε 3-2 με τον Αντωνιάδη στο 70' και έγιναν... κατάμαυρα, όταν ο Ραφαέλ Περόνε ισοφάρισε στο 72' σε 3-3! Ο Ολυμπιακός με νίκη στεφόταν πρωταθλητής, με ήττα πρωταθλήτρια θα ήταν η ΑΕΚ ενώ σε ισοπαλία θα γινόταν αγώνας μπαράζ. Το παιχνίδι αλλάζει μορφή και το γήπεδο γίνεται κατηφόρα προς την εστία του ΟΦΗ. Ο Παμπορίδης αναλαμβάνει δράση σφυρίζοντας συνεχώς κατά του Ολυμπιακού. Στο 79ο λεπτό, γίνεται πέναλτι στο Νίκο Βαμβακούλα το οποίο θα έδινε ακόμα και ο "θείος Λουκάς". Ο Παμπορίδης κάνει το... Σουηδό και λέει "παίζετε" και στη συνέχεια - ως κορωνίδα της μεγαλοπρεπούς εμφάνισης του - στοχεύει με κίτρινες κάρτες τους Μάϊκ Γαλάκο και Γιάννη Κυράστα, τους δύο καλύτερους και εμπειρότερους παίκτες της νεανικής ομάδας του Ολυμπιακού, στερώντας τους έτσι τη συμμετοχή απ'το διαφαινόμενο μπαράζ με την ΑΕΚ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τόζα Βεσελίνοβιτς, φτύνει την κάμερα που πήγε για συνέντευξη μετά τον αγώνα και γαμωσταυρίζει σε Σέρβικα και Ελληνικά το στημένο διαιτητή. Τελικό σκορ : ΟΦΗ-Ολυμπιακός 3-3. Η ΑΕΚ επικράτησε έυκολα με 7-2 επί των Ιωαννίνων και "έπιασε" έτσι στην κορυφή (56β.) τον Ολυμπιακό. "Έξω φρενών" στον Ολυμπιακό με τα... κατορθώματα του Παμπορίδη που όχι μόνο στέρησε τη νίκη, αλλά και ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΕ την ομάδα με τις κίτρινες κάρτες, αφού πολλοί παίκτες δε θα είχαν δικαίωμα συμμετοχής στο μπαράζ, παίρνουν την απόφαση να μη κατέβουν στο μπαράζ που θα γινόταν στη Λεωφόρο. Έτσι, η ΑΕΚ του θείου Λουκά πήρε τον τίτλο στα χαρτιά (2-0 α.α.). Τότε ήταν καλά φαίνεται... Απρίλιος του 1985 Η ΑΕΚ επρόκειτο ν'ανέβει στις Σέρρες για να αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό. Ο - τότε - γενικός αρχηγός της ΑΕΚ, Γιάννης Χρυσοβιτσιάνος, είχε "πιάσει" τους ποδοσφαιριστές της ομάδας των Σερρών, Γιάννη Αντωνιάδη, Γιώργο Σφακιανάκη και Μιχάλη Γαλατίδη, προτείνοντας τους να έχουν μειωμένη απόδοση ώστε να βοηθήσουν να "έλθει διπλό" το ματς, με το αντίστοιχο βέβαια... τίμημα. Μεσάζων ήταν ένας τύπος ονόματι Ρήγας, που στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ. Πραγματικό σίριαλ του... Φώσκολου (ήταν και της μόδας τότε) με γυναικες, παράγοντες, ...BMW, την Αστυνομία... ...αλλά τελικά ο "άτακτος" παράγοντας πιάστηκε στα πράσα, η απόπειρα δωροδοκίας επιβεβαιώθηκε και η ΑΕΚ βρισκόταν προ των πυλών της τιμωρίας, μιας τιμωρίας που προέβλεπε από αφαίρεση βαθμών μέχρι υποβιβασμό στη Β' Εθνική! Η ΑΕΚ όμως, κυνηγούσε τη θέση για το κύπελλο UEFA οπότε η αθλητική δικαιοσύνη, "έδωσε ρέστα" : Τιμώρησε την ΑΕΚ με αφαίρεση τεσσάρων βαθμών... απ'την επόμενη σεζόν με αποτέλεσμα να παίξει με τον Ηρακλή (του Νίκου Αλέφαντου) μπαράζ για τη θέση στο κύπελλο UEFA, ένα μπαράζ που έμεινε στην ιστορία ως "το μπαράζ της ντροπής". Η ΑΕΚ "κέρδισε" τελικά (στα χαρτιά... βρε, βρε, βρε...) στο "μπαράζ της ντροπής" στο Βόλο, οι καταγγελίες του Ηρακλή στην UEFA πήγαν στο βρόντο και την ερχόμενη σεζόν η ΑΕΚάρα έπαιξε στο κύπελλο UEFA με την Ίντερ. http://www.pesetero.net Προφανώς οι διοικήσεις όλων των ομάδων έχουν κάνει κατά καιρούς μλκίες αλλά το θέμα είναι η αντιμετώπιση του κόσμου. Αν με τη στάση σου επικροτείς τη λαμογιά, αυτή θα διαιωνίζεται - αν ο κόσμος σας είχε κράξει κατά την απονομή του πρωταθλήματος - Βαλνερ αντί να πανηγυρίζει θα σκεφτονταν διπλά να ξανακάνουν κάτι αντίστοιχο.
user12 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Τώρα το θυμηθήκαμε; Ο Σαραβάκος και ο Μητρόπουλος παλιότερα ήταν άλλο; Ο Καφές, ο Ριβάλντο και ο Λυμπερόπουλος παίζανε στον Απόλλωνα πριν έρθουν στην ΑΕΚ; Για τον Μητροπουλο δεν μπορω να εκφερω γνωμη γιατι δεν ξερω τι μπαλα επαιξε οσο για Ριβαλντο ,Λυμπεροπουλο,Σαραβακο ηταν παιχταραδες Θυμησου ομως και μπασινα, παππα, κοντη, τζιορτσοπουλο, αλεξοπουλο σαπακια και να μου το θυμησεις το ο πατσα το ιδιο θα βγει. Οσο για καφε ουτε ζεστη ουτε κρυο και να μην ειχε ερθει ποτε δεν θα εβαζα και τα κλαματα
nikos21aek Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Αν υπογράψει ο Πατσατζόγλου στην ΑΕΚ και επίσημα δεν είμαι ΑΕΚ μέχρι να φύγει.
alexis333 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Αν υπογράψει ο Πατσατζόγλου στην ΑΕΚ και επίσημα δεν είμαι ΑΕΚ μέχρι να φύγει. Μην ξεχασεις να αλλαξεις και το ονομα σου και την υπογραφη σου ....
Tilemaxx Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Αν υπογράψει ο Πατσατζόγλου στην ΑΕΚ και επίσημα δεν είμαι ΑΕΚ μέχρι να φύγει. Nikos7osfp λοιπόν
nikos21aek Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Νικη Βόλου. Ρε η υπογραφή δεν αλλάζει.Μόλις φύγει θα ξαναείμαι ΑΕΚ.Απλά μέχρι να φύγει απέχω.Κανα δίμηνο το δίνω.Ο Μπασινάς πόσο έκατσε;
we_will_rise Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 we_will_rise Συμφωνω απολυτα μαζι σου.Και να μου επιτρεπεις μια φιλικη κριτικη,στον ορισμο του υγειους φιλαθλου δεν συναδει η ισοπεδωση της προσωπικοτητας ενος αθλητη οπως π,χ, φαινεται στο avatar σου.Ασχετα με το τι γνωμη εχω προσωπικα για εναν αθλητη,σαν ανθρωπο νομιζω οτι δεν δειχνει καλο επιπεδο να τον διαπομπευουμε ,αυτο που εχει γινει με τον Βυντρα,ξαναλεω ασχετως την γνωμη μου την προσωπικη για την αθλητικη του ποιοτητα,οχι μονο απο σενα ,αλλα απο πολλους οπαδους διαφορων ομαδων ισοδυναμει με βιασμο της προσωπικοτητας του απο εναν οχλο. Ασφαλώς και δέχομαι κάθε κριτική Αν παρατήρησες στο avatar μου, είναι ο Βύντρα με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος. Νομίζω πως έχω δικαίωμα σαν φίλος της Εθνικής να δηλώνω την αντίρρησή μου στο να συμμετέχει αυτός στην ομάδα όλων των Ελλήνων. That's all... Δεν θεωρώ ότι τον διαπομπεύω. Ίσως είναι πιο συνετό να αλλάξω avatar και να βρω άλλο τρόπο να δηλώσω την αντίρρησή μου... Δεν έχω τίποτα με την προσωπικότητά του, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Με ενδιαφέρει μόνο η ποδοσφαιρική του ποιότητα... Αν είναι disturbing πάντως για τα υπόλοιπα μέλη δεν έχω πρόβλημα να το αλλάξω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.