user12 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δεν ξερω ρε παιδια εμενα μου φαινεται οτι απλα κανει ενα αλματακι για το θεαθεινε , καλα για την ντριπλα που τρωει o Diop και να γλιστραει το χορτο ειναι αστεια για παικτη premiere league απλα δεν κραζω ντιοπ γιατι ακουω απο ολους οτι δεν ειναι ετοιμος.Οσο για τον Σαχα θα συμφωνησω οτι εχει πιασει λιγα .Οσο για την ενσταση δεν νομιζω να κανουν δεν κανουν καμια μεταγραφη και μετα τους φταιει η κερκυρα.
traganeus Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δεν κάνει ένσταση τελικά!!! Και μόνο που το σκέφτηκαν μας πήγαν στο επίπεδο των γαύρων για λίγες ώρες....
IOSTEFO Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Εγώ θα σου έλεγα αν έκανε η όχι αν μ`αυτούς τους βαθμούς έπαιζε στο CL και έμπαιναν στο ταμείο μερικά εκατομμύρια.
Linus_21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Εγώ θα σου έλεγα αν έκανε η όχι αν μ`αυτούς τους βαθμούς έπαιζε στο CL και έμπαιναν στο ταμείο μερικά εκατομμύρια. Υπάρχει και ένα μαμημένο κούτελο. Υπάρχει και μια μαμημένη αξιοπρέπεια. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.
Erwdios Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Υπάρχει και ένα μαμημένο κούτελο. Υπάρχει και μια μαμημένη αξιοπρέπεια. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Σωστά, δεν δωροδοκούμε όλοι κοράκια.
slipknot Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Υπάρχει και ένα μαμημένο κούτελο. Υπάρχει και μια μαμημένη αξιοπρέπεια. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Έχεις δίκιο, το τι κάνουν συγκεκριμένα άτομα, παράγοντες μιας ομάδας και νομικοί αντικατοπτρίζει την αξιοπρέπεια όλων ανεξαιρέτως.
Linus_21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Σωστά, δεν δωροδοκούμε όλοι κοράκια. Το πέταξες και πιο πριν αυτό, αλλά δν έδωσα και πολύ σημασία, είμαι και από τα τσίπουρα ακόμα... Για τα ρολόγια μιλάς? ---------- Post added at 14:31 ---------- Previous post was at 14:31 ---------- Έχεις δίκιο, το τι κάνουν συγκεκριμένα άτομα, παράγοντες μιας ομάδας και νομικοί αντικατοπτρίζει την αξιοπρέπεια όλων ανεξαιρέτως. Όχι ακριβώς, αλλά κοντά είσαι.
slipknot Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Όχι ακριβώς, αλλά κοντά είσαι. Ε ναι, άμα έχεις και μετοχές τη νιώθεις την ομάδα σαν δεύτερο πετσί.
Linus_21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Ε ναι, άμα έχεις και μετοχές τη νιώθεις την ομάδα σαν δεύτερο πετσί. Δεν με απασχολούν οι μετοχές. Να μαι περήφανος για την ομάδα μου με απασχολεί μόνο. Να μην με συνοδεύουν χάρτινες κούπες, και θείοι.
traganeus Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δεν με απασχολούν οι μετοχές. Να μαι περήφανος για την ομάδα μου με απασχολεί μόνο. Να μην με συνοδεύουν χάρτινες κούπες, και θείοι. Έτσι ακριβώς!!!
margaritagr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δεν κάνει ένσταση τελικά!!! Και μόνο που το σκέφτηκαν μας πήγαν στο επίπεδο των γαύρων για λίγες ώρες.... ασε γιατι σ αυτο το επιπεδο που λες, ειστε απο το 79 αλλα δεν εχω δει ποτε κανεναν αεκτζη να μετρα λιγοτερους τιτλους
we_will_rise Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δεν με απασχολούν οι μετοχές. Να μαι περήφανος για την ομάδα μου με απασχολεί μόνο. Να μην με συνοδεύουν χάρτινες κούπες, και θείοι. σόρυ που διακόπτω, Αυτός είναι ο ορισμός του υγιούς οπαδού (όχι φιλάθλου)...
benign Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 we_will_rise Συμφωνω απολυτα μαζι σου.Και να μου επιτρεπεις μια φιλικη κριτικη,στον ορισμο του υγειους φιλαθλου δεν συναδει η ισοπεδωση της προσωπικοτητας ενος αθλητη οπως π,χ, φαινεται στο avatar σου.Ασχετα με το τι γνωμη εχω προσωπικα για εναν αθλητη,σαν ανθρωπο νομιζω οτι δεν δειχνει καλο επιπεδο να τον διαπομπευουμε ,αυτο που εχει γινει με τον Βυντρα,ξαναλεω ασχετως την γνωμη μου την προσωπικη για την αθλητικη του ποιοτητα,οχι μονο απο σενα ,αλλα απο πολλους οπαδους διαφορων ομαδων ισοδυναμει με βιασμο της προσωπικοτητας του απο εναν οχλο.
Linus_21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 we_will_rise Συμφωνω απολυτα μαζι σου.Και να μου επιτρεπεις μια φιλικη κριτικη,στον ορισμο του υγειους φιλαθλου δεν συναδει η ισοπεδωση της προσωπικοτητας ενος αθλητη οπως π,χ, φαινεται στο avatar σου.Ασχετα με το τι γνωμη εχω προσωπικα για εναν αθλητη,σαν ανθρωπο νομιζω οτι δεν δειχνει καλο επιπεδο να τον διαπομπευουμε ,αυτο που εχει γινει με τον Βυντρα,ξαναλεω ασχετως την γνωμη μου την προσωπικη για την αθλητικη του ποιοτητα,οχι μονο απο σενα ,αλλα απο πολλους οπαδους διαφορων ομαδων ισοδυναμει με βιασμο της προσωπικοτητας του απο εναν οχλο. 2 γκολ έβαλε ρε συ, είναι νωπό ακόμα, άραξε.
traganeus Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 ασε γιατι σ αυτο το επιπεδο που λες, ειστε απο το 79αλλα δεν εχω δει ποτε κανεναν αεκτζη να μετρα λιγοτερους τιτλους για μάθε μου λίγα πράγματα να ξέρω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.