Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Χθες δηλαδή σε ικανοποίησε η εικόνα της ομάδας σου?

Δεν ειπα πουθενα οτι με ικανοποιησε,απλα ειπα οτι στο τελος προσπαθησε να παιξει ετσι σ ενα σημειο.

Ε , ηδη εχετε προβλημα στο κεντρο που δεν εχετε καθαρο κοφτη ( πηρατε Ντιοπ ) αμα παιξετε και 4-4-2 θα ανοιξει το γηπεδο διαπλατα.... :-D

Για τις μικρες ομαδες μπορει να δουλεψει αλλα σε αλλα ματς μαλον δε θα παει καλα ...

Τεσπα , αποψη μου αυτη ...

Να δουμε τι θα κανει και ο Ντιοπ ...

Ισως να ειναι αυτο που σας ελειπε ...

Καλα στο 4-4-2 εννοειται οτι τα χαφ-εξτρεμ θα πρεπει να χουν επιστροφες και να γυριζουν πισω οταν επιτιθεται η αντιπαλη ομαδα...Αν ειναι να μην γυριζουν και να βοηθουν,τοτε ναι,καλυτερα να το ξεχασει το 4-4-2. :P

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για νέο μας το λέει;Λες και δεν ξέρουμε τόσα χρόνια τι παραμύθια πουλάνε οι πουθενάδες;100 ονόματα αξιοπρεπή έχουν πει κανέναν Κατσαβάκη θα πάρουμε στο τέλος.

Δημοσ.
Ε , ηδη εχετε προβλημα στο κεντρο που δεν εχετε καθαρο κοφτη ( πηρατε Ντιοπ ) αμα παιξετε και 4-4-2 θα ανοιξει το γηπεδο διαπλατα.... :-D

Για τις μικρες ομαδες μπορει να δουλεψει αλλα σε αλλα ματς μαλον δε θα παει καλα ...

Τεσπα , αποψη μου αυτη ...

Να δουμε τι θα κανει και ο Ντιοπ ...

Ισως να ειναι αυτο που σας ελειπε ...

Eχεις πολυ μεγαλο δικιο.

Κι εγω οπως ειδα τον Ντιοπ περισσοτερο για 8αρι που φανηκε οτι θα του ταιριαζε να παιζει παρα για 6αρι που τον αγορασαμε εμεις.Σε καθε περιπτωση παντως η ΑΕΚ χρειαζεται εναν σκυλο ανμεσα σε Καφε (ελεος) και Ντιοπ και τον ρολο αυτο δεν μπορουν να τον παιξουν ουτε ο Μακος ουτε ο Γκεντζογλου

Α ρε Πελετιερι!!!!!

Δημοσ.
Ψωνίσαμε από σβέρκο πάλι...

Ειδαμε και τους αλλους με τα μυρια χ και ηττα. Κατσε να μας δουμε, αφου δεν μπορεσαμε Γιαρανεκ ή Μορα ο Νασουτι ηταν η καλυτερη περιπτωση.Δεν ξερω να δουμε αλλα πιστευω οτι φετος θα παλεψουμε για τιτλο.

Δημοσ.

Θελει ακομα ενα τουλαχιστον αμυντικο αλλα στανταρ δεν προκειται να κινηθουν και για αλλον.Δεν γινεται να τη βγαλουμε τη σεζον με 3 καθαροαιμους αμυντικους ειδικα απο τη στιγμη που ο ενας ειναι σχεδον παλεμαχος και ο αλλος οσο να'ναι λιγο απειρος ακομα.

Δημοσ.

Ρε εδώ τόσο καιρό λέγαμε να πάρουμε τον Μόρα και τελικά πήραμε τον Νασούτι και γκρινιάζουμε;Απορώ πως υπήρχε ο Νασούτι ελεύθερος τόσο καιρό και καθόμασταν και συζητούσαμε για Μόρα.Άντε να πάρουμε και ένα μπακάκι τώρα με τα λεφτά που θα γλιτώσουμε από την αποδέσμευση του Γιάχιτς και είμαστε κομπλέ!Και αν δεν μπορέσουμε να πάρουμε τουλάχιστον να φύγει ο Γιάχιτς.:-D

Δημοσ.

Πουθενά.Πρέπει να φύγει όμως.Για την ακρίβεια είναι επιτακτική ανάγκη να φύγει αν θέλουμε να φτιάξουμε καλούτσικη άμυνα

Αν δεν φύγει τουλάχιστον να τον βάλουν σε άλλο πόστο στο κυλικείο ή στα έργα στα Σπάτα να μην παίζει μπάλα. :-D

Δημοσ.

A καλά, ναι, οκ, με αυτή την λογική θα έπρεπε να φύγει τουλάχιστον η μισή ομάδα.

Να μη πω όλη.

Δημοσ.

Για το Νασουτι δεν εχετε καλη αποψη ???

Εκανε καλη χρονια περυσι ..

Απο τους καλυτερους της Σουπα Λιγκ ηταν ...

Δημοσ.

Δεν παρακολούθησα και πολλά παιχνίδια του Άρη πέρσι και έχω την εντύπωση πως στο ένα από τα μεταξύ μας δεν έπαιζε.

Τον θυμάμαι μετριότατο, τέτοια ώρα τέτοια λόγια θα μου πεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...