nikos21aek Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δε λες πάλι καλά που έσκασε μύτη και ο 18άχρονος και συμμάζεψε τις μισές γκέλες του;Μέχρι και στις κεφαλιές που υποτίθεται ότι εκεί είναι καλός,πρός τα πίσω έδιωχνε ρε. Τώρα που δεν θα πρέπει να προσέχει για δύο θα παίζει πιο ελεύθερα και ο Μανωλάς. Μάλλον για αυτόν πάμε. http://en.wikipedia.org/wiki/Paul_Scharner
izerman76 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Θρίαμβος!!! Νομίζω όλοι οι ΑΕΚτζήδες νοιώθουμε υπερήφανοι για τη τεράστια πρόκριση επί της Νταντι. Ακόμη κι αν γίναμε η πρώτη ομάδα στην Ευρώπη που ο τερματοφύλακας της πήρε κίτρινη για καθυστερήσεις και στα δυο παιχνίδια παίζοντας απέναντι σε αντιπάλους που δε μπορούσαν να κάνουν ούτε κοντρόλ, ακόμη κι αν δε περάσαμε το κέντρο πάνω από 3 φορές το τελευταίο 20λεπτο είμαι σίγουρος πως όλοι πανηγυρίσαμε μια τεράστια επιτυχία που θα τργουδιέται για χρόνια.
kostas.b Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Ακόμη κι αν γίναμε η πρώτη ομάδα στην Ευρώπη που ο τερματοφύλακας της πήρε κίτρινη για καθυστερήσεις και στα δυο παιχνίδια παίζοντας απέναντι σε αντιπάλους που δε μπορούσαν να κάνουν ούτε κοντρόλ, ακόμη κι αν δε περάσαμε το κέντρο πάνω από 3 φορές το τελευταίο 20λεπτο είμαι σίγουρος πως όλοι πανηγυρίσαμε μια τεράστια επιτυχία που θα τργουδιέται για χρόνια. Kαι να συμπληρωσω πως ειμαστε η πρωτη ομαδα που προκρινεται παιζοντας δυο εκτος εδρας παιχνιδια. Ενταξη σπουδαια μπαλα δεν παιξαμε ομως κατι το σκορ του πρωτου αγωνα κατι τα επισοδεια που προηγηθηκαν κατι η παρουσια της Νταντι σαν ομαδα και κατι το αδειο γηπεδο πιστεψαν τα παλικαρια μας οτι δινουν φιλικο με συνοικιακη ομαδουλα του γ' τοπικου δυτικων προαστιων. Εγω ειμαι χαρουμενος για την προκριση και επιφυλασομαι να βγαλω προορα συμπερασματα για την χρονια που ερχεται.
user12 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Εγω ειμαι χαρουμενος για την προκριση και επιφυλασομαι να βγαλω προορα συμπερασματα για την χρονια που ερχεται. Και εγω πιστευω οτι θα παιζουμε οπως στο 1ο ημιχρονο στην Σκωτια, σημερα απλα απογοητευση ουτε 5 λεπτα μπαλας δεν ειδαμε.
izerman76 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Το μόνο θετικό ήταν ο Ντιοπ - τέρας σωματικά,δε καταλάβαινε τίποτα, καλές κινήσεις, αν δείξει στοιχειώδη διάθεση θα είναι μακράν η καλύτερη μεεταγραφή των τελευταίων χρόνων.
Christav Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Ο Καφες σημερα ηταν επιθετικος χαφ;;; 10αρι δεν τον ειχε βαλει ουσιαστικα;
izerman76 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Ο Καφες σημερα ηταν επιθετικος χαφ;;; 10αρι δεν τον ειχε βαλει ουσιαστικα; Κάτι σαν 10αρι, στη θέση του Λυμπε έπαιζε ουσιαστικά, το πρόβλημα είναι πως μεγάλο μέρος του παιχνιδιού έχει στηθεί γύρω από τον Λυμπερόπουλο και όταν λείπει πρέπει να βρεθεί αντικαταστάτης με τα χαρακτηριστικά του (πολύ δύσκολο) - πιθανόν ο λεονάρντο να είναι καλύτερη λύση, αλλά δε μπορεί να κρατήσει τη μπάλα λόγω σωματότυπου. Δυο πράγματα ακόμη για το ματς - όταν πετάμε έτσι εύκολους βαθμούς στην Ευρώπη μετά να μην αναρωτιόμαστε γιατί μας κάθονται χάλια κληρώσεις. Επίσης απ' όσα είδα σήμερα τον κάψαμε τον Μπλάνκο με τους χειρισμούς στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου, μηδέν ψυχολογία. Κατάλαβε κανείς τι έκανε ο Σάχα στη φάση του γκολ; Πότε περίμενε να κάνει έξοδο, όταν έφτανε στη μικρή περιοχή ο αντίπαλος;
nikos21aek Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Πιστεύω ότι το ματσάκι το χάρηκαν οι 580 θεατές που βρισκόταν στο γήπεδο(500 Σκοτσέζοι,30 επίσημοι της ΑΕΚ,30 επίσημοι της Νταντί και 10 ποδοσφαιριστές μας-εκτός από τον Ντιόπ δηλαδή)
liopyr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 7ος Όμιλος: Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης Άντερλεχτ ΑΕΚ Χάιντουκ Βάση της δυναμικότητας των ομάδων του φετινού europa league, εξαιρετικά κωλόφαρδη κλήρωση.
Christav Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Μια χαρα ηταν η κληρωση οντως.Αν παιξουμε μπαλα και προλαβει να βρει ενα ρυθμο η ομαδα πιστευω θα περασουμε... Ελπιζω να παιξει 4-4-2 φετος ο μπαγιεβιτς
alexis333 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Μια χαρα ηταν η κληρωση οντως.Αν παιξουμε μπαλα και προλαβει να βρει ενα ρυθμο η ομαδα πιστευω θα περασουμε... Ελπιζω να παιξει 4-4-2 φετος ο μπαγιεβιτς Γιατι .. ?? Θες να χειροτερεψει η εικονα της ομαδας ... ??
Christav Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Γιατι .. ??Θες να χειροτερεψει η εικονα της ομαδας ... ?? Το δοκιμασε και χθες προς το τελος του αγωνα,γιατι να χειροτερεψει;
Erwdios Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Χθες δηλαδή σε ικανοποίησε η εικόνα της ομάδας σου?
alexis333 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Το δοκιμασε και χθες προς το τελος του αγωνα,γιατι να χειροτερεψει; Ε , ηδη εχετε προβλημα στο κεντρο που δεν εχετε καθαρο κοφτη ( πηρατε Ντιοπ ) αμα παιξετε και 4-4-2 θα ανοιξει το γηπεδο διαπλατα.... Για τις μικρες ομαδες μπορει να δουλεψει αλλα σε αλλα ματς μαλον δε θα παει καλα ... Τεσπα , αποψη μου αυτη ... Να δουμε τι θα κανει και ο Ντιοπ ... Ισως να ειναι αυτο που σας ελειπε ...
user12 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Το δοκιμασε και χθες προς το τελος του αγωνα,γιατι να χειροτερεψει; 4-4-1-1 επαιζε προς το τελος και γενικα το εχει πει το βασικο συστημα θα ειναι το 4-2-3-1 και μετα το 4-4-2 και το 4-4-1-1 αναλογος τον αντιπαλο. Οσο για την κληρωση αρκετα καλη πιστευω οτι τουλαχιστων την 2η θεση πρεπει να την παρουμε αν οχι και την 1η
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.