Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχεις ξεφύγει φίλε μου.

Δεν στα λέει απο κακία..στα λέει μήπως και ξεκινήσεις να σκέφτεσαι λογικά..

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ποιός γεράκος που χτυπούσαν, τι λές; Είδες ότι αυτός ξεκίνησε να κοπανάει μπουνιές; Νομίζεις ότι ο βάτραχος είναι μια άλλη έκδοση του Ferrer; Ξέρεις τι μπουνίδια έχει ρίξει είτε σε αεροδρόμια είτε σε αεροπλάνα επάνω; Ξέρεις ότι έχει ξαπλώσει ένα σωρό άτομα αυτός ο 62 χρονος;

Όχι δεν θα ήθελα να τον χτυπάνε, αλλά από την άλλη ο πατέρας μου δεν θα είχε προκαλέσει ποτέ σε τόσο κόσμο τόσες στεναχώριες. Εφόσον δεν καταλαβαίνει αλλιώς τι να κάνουμε αναγκαίο κακό είναι.

Τα πεντοχίλιαρα με την μάπα του ξεπεράστηκαν. Εδώ στην απλή γιούχα πέρισυ, σηκωνόταν η 5 και η 6 να φωνάξουν ντούσαν ντούσαν τι συζητάμε.Το πανί που είχε σηκωθεί τότε που χε φύγει την 2η φορά ήταν ανεκτό δηλαδή, γιατί εγώ διαφωνώ κάθετακαι οριζόντια ας πούμε καθώς το έβρισκα εντελώς εμετικό.

Και αυτό δικαιολογεί ένα σωρό αλήτες να τολμάνε να απλώνουν χέρι. γιατί έτσι τους έχει κ@υλώσει νομίζοντας ότι υπερασπίζονται ιδέες και ιδανικά? Είστε πολύ γελασμένοι.

Σοβαρά? Πως ορίζεις την στεναχώρια εσύ? Με πούλησε για να πάει στον γαύρο?

Σου πέρασε από το μυαλό ότι το όλο σκηνικό κάνει κακό πάνω από όλα στην ομάδα σου? Ομάδα η οποία να φανταστώ είναι η ζωή σου ώστε να έχεις αυτές τις απόψεις. Σκέφτηκες ποτέ για ποιο λόγο οι υπόλοιποι αντιδρούνε στις αντιδράσεις σας και έχετε απομείνει μια μικρή μερίδα? Φαναζεσαι πόσο κόσμο στεναχωρήσατε με την ψευτομαγκιά που κάνατε σήμερα, ψευτομαγκιά που θα κάνει μπάχαλο την αγάπη τους? Δώσατε δηλαδή το ελεύθερο σε κάποιες χιλιάδες άτομα να σας τουλουμιάσουν στο ξύλο?

Δημοσ.

Απλά ντροπή. Ό,τι και να σας έκανε ο Bajevic μετά το σημερινό δεν μπορείτε να μιλάτε για προδοσία πλέον. Βγήκατε πολύ από κάτω του. Τον κάνατε μάγκα, ειδικά αν μείνει.

Κανείς δε γουστάρει την προδοσία αλλά σε αθλητικό επίπεδο δε δικαιολογεί βιαιοπραγίες. Να πάμε να δείρουμε εμείς τον Νικοπολίδη και τον Σπανούλη; Ομάδες - επιχειρήσεις είναι, οπότε συνέλθετε.

Δημοσ.

Καταρχήν δεν σε παρεξηγώ σε αυτά που γράφεις γιατί δεν έχεις ιδέα τι είδους βάτραχος είναι ο bajevic. Το σκηνικό που έγινε σήμερα, ήταν πολύ απλό και το προξένησε ο ίδιος στον εαυτό του. Μερικοί πήγαν να πάρουν μπλούζες και κανα 2 εξυπνάκηδες πετάξανε περνώντας από κοντά του και τα περί αμφιβίων ειδών και δεν συμμαζεύεται. Ο 62 χρονος αυτός παππούλης απάντησε βρίζοντας την μάνα και τα σπίτια τους. Όταν δε αυτή απάντησαν με κάτι άλλα τραγικά αυτός τους κυνήγησε για να τους κοπανήσει, και ήταν ο πρώτος που το κατάφερε. Επειδή λοιπόν υπάρχει μια λεπτή γραμμή στην R με τον προδότη οι ψύχραιμοι πήγαν να τον φυγαδεύσουν και 2-3 από όλους αυτούς που περιθωριοποιείτε του ρίξανε 2 ψιλές. Αυτό ήταν το σκηνικό.

Περισσότερο το ένιωσα σαν να πήγαινε η γκόμενα μου με τον χειρότερο εχθρό μου. Και για να προλάβω καμιά εξυπνάδα όχι δεν το ένιωσα αυτό στα 11.

Σαφώς και κάνει κακό στην ομάδα μου. Η παρουσία του κάνει κακό, και αυτό φαίνεται κάθε μέρα που περνάει. Ο κόσμος ας ήταν δυνατός να πάρει τις αποφάσεις που έπρεπε να πάρει ώστε να μην έρθει ποτέ ξανά στην Α.Ε.Κ. το μίασμα. Εφόσον δεν της πήρε, είναι άξιος της μοίρας του.

Ποιοί θα τουλουμιάσουν στο ξύλο, ποιούς;

---------- Προσθήκη στις 03:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:16 ----------

Απλά ντροπή. Ό,τι και να σας έκανε ο Bajevic μετά το σημερινό δεν μπορείτε να μιλάτε για προδοσία πλέον. Βγήκατε πολύ από κάτω του. Τον κάνατε μάγκα, ειδικά αν μείνει.

Κανείς δε γουστάρει την προδοσία αλλά σε αθλητικό επίπεδο δε δικαιολογεί βιαιοπραγίες. Να πάμε να δείρουμε εμείς τον Νικοπολίδη και τον Σπανούλη; Ομάδες - επιχειρήσεις είναι, οπότε συνέλθετε.

Δεν μπορείτε να καταλάβετε ποτέ τι ήταν για τον μέσο Α.Ε.Κτζή των ΄90 ο Bajevic, oπότε οι συγκρίσεις σας είναι το λιγότερο άτυχες.

Δημοσ.
Δεν μπορείτε να καταλάβετε ποτέ τι ήταν για τον μέσο Α.Ε.Κτζή των ΄90 ο Bajevic, oπότε οι συγκρίσεις σας είναι το λιγότερο άτυχες.

Mιλάμε πάντα για μπάλα οπότε το ξύλο και μάλιστα 10 εναντίον ενός δε δικαιολογείται ό,τι και να μου πεις.

Δημοσ.

Ελα σαν το χαντμπωλ ενα ban στην Β στο καφενειο της Αεκ .

Smaug get a life....

Εσυ οταν ησουν 6-12 χρονων επι Μπαγεβιτς θυμασαι πολλα ε; Ησουν και σημερα εκει και ακουσες τα παντα ε;

---------- Προσθήκη στις 01:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:27 ----------

Φαινεται καθαρα οτι τρωει βρισιδια και προσπαθει να αμυνθει, λες να επιτιθεται σε 100;

Τι να πω, καληνυχτα και μακαρι να φατε τρελο προστιμο

Δημοσ.
Ελα σαν το χαντμπωλ ενα ban στην Β στο καφενειο της Αεκ .

Smaug get a life....

Εσυ οταν ησουν 6-12 χρονων επι Μπαγεβιτς θυμασαι πολλα ε; Ησουν και σημερα εκει και ακουσες τα παντα ε;

---------- Προσθήκη στις 01:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:27 ----------

Φαινεται καθαρα οτι τρωει βρισιδια και προσπαθει να αμυνθει, λες να επιτιθεται σε 100;

Τι να πω, καληνυχτα και μακαρι να φατε τρελο προστιμο

To καφενείο της Α.Ε.Κ. σε έχει πελάτη όλα αυτά τα χρόνια οπότε να μιλάς με μεγαλύτερο σεβασμό για την ομάδα της οποίας αποτελείς κομμάτι της.

Θυμάμαι αρκετά ναι, το καλό με μας είναι ότι έχουμε δυνατή μνήμη και όχι χρυσόψαρου σαν κάτι άλλους.

Τρώει βρισίδια και πάει να ρίξει μπουνιές. ΟΚ, σωστός επαγγελματίας.

Δημοσ.

Εντάξει πλάκωσαν όλοι οι άσχετοι και λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Εγώ φταίω που ασχολήθηκα εξ'αρχής.

Δημοσ.

Tην γνώμη μας λέμε φίλε μου.

Όπως εγώ κάθομαι και "ακούω" τις βλακείες αυτές,κατ' εμέ ,έτσι και εσύ "ακούς" την δική μας άποψη..

Δημοσ.

Δεν διαφωνώ, αρκεί η άποψη να περιέχει κάτι να σχολιάσω για να συνεχιστεί η συζήτηση και να μην είναι ατάκες στύλ είσαι καφενείο ή φανατίλα.

Καφενείο dismemberer είμαι από τότε που ο manager συναυλιών κλότσησε την μεγαλύτερη ευκαιρία της Α.Ε.Κ. να ανακάμψει και να αλλάξει ρότα. Τώρα με αμέτοχους χωρίς γήπεδο και ελπίδα δεν περίμενα ένα φιλικό με την Καλλιθέα για να αντιμετωπίσω την πραγματικότητα.

Όσο για το φανατικός. Είμαι κατά της ωμής οπαδικής βίας, και ότι την συνοδεύει. Φανατικός είμαι με την ομάδα μου και με τίποτα παρεμφερές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...