fearwhatnow Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Oι ευθυνες για ολα αυτα ειναι καθαρα πολιτικες διοτι με την ατιμωρησια, τις παρανομες "επιδοτησεις" και "φοροαπαλλαγες" στις ποδοσφαιρικες ανωνυμες εταιριες επι σειρα ετων (να μην πω δεκαετιων) υποθαλπουν και υποκινουν τετοια φαινομενα απο τις στρατιες κομματοσκυλων/κομματοπαδων που συντηρουν.Αυτη τη στιγμη θα επρεπε να εχουν ηδη εκδιωχθει ο αρμοδιος υπουργος για θεματα αθλητισμου, ο υπουργος προστασιας (εεεε??πως ειπατε??) του πολιτη, ο υπουργος οικονομικων που εν γνωση του κραταει ενεργες οικονομικα τις παρακατω παρανομες ΠΑΕ: ΟΣΦΠ,ΠΑΟ,ΠΑΟΚ,ΑΡΗ,ΗΡΑΚΛΗ,ΛΑΡΙΣΑ,ΚΑΒΑΛΑ και μερικες ακομη και τελος ο αρχηγος της Αστυνομιας για το καταντημα να βλεπουν να ξυλοκοπειται πολιτης και αυτοι να βαζουν μπροστα τις ασπιδες λες και παιζουν σε ταινια Star Wars. Με τις υγειες μας.Ανυπομονω να αρχισει το πρωταθλημα. Πιστευω φετος δεν θα την γλυτωσουν απλα με τραυματιες στα γηπεδα.
panathas1908 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Ειλικρινα ειχα σε καποια εκτιμηση την ΑΕΚ (καταλαβατε τι ομαδα ειμαι απο το ονομα) και φετος την υπολογιζα πολυ με σταθεροποιηση στα δοιηκιτικα και ηρθαν προσοπηκοτητες στα αποδητηρια..αλλα καταστραφηκατε μονοι σας..ειλικρηνα σας αηδειασα δεν υπαρχετε ρε χτυπατε εναν ανθρωπο 62 ετων ??οτι κι αν σας εκανε ..αυτη ειναι η μαγκια σας ντροπη σας ρε ντροπη της ΕΛΛΑΔΑΣ...
Smaug Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Μιά χαρά έριξε τις μπουνίτσες του ο "62" χρονος.
gilardino Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 A.E.K. σ'αγαπώ, προδότη δεν ξεχνώ. μια ερωτηση...στα 11 σου ηξερες τον ορισμο της προδοσιας ή τον εμαθες μετα απο αλλους αεκτζηδες;
firewalker Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Άμα δεν τους πιάσουν και τώρα βάση του video...
Smaug Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 μια ερωτηση...στα 11 σου ηξερες τον ορισμο της προδοσιας ή τον εμαθες μετα απο αλλους αεκτζηδες; Ναί τον ήξερα από τα 11. Εσύ το να πετάς εξυπνάδες πότε το μαθες;
Linus_21 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 To βίντεο υπάρχει. Αν δεν πιάσουν αυτά τα ψευτοπρωτοπαλίκαρα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Ναί τον ήξερα από τα 11. Εσύ το να πετάς εξυπνάδες πότε το μαθες; A.E.K. σ'αγαπώ, προδότη δεν ξεχνώ. Δηλαδή βλέποντας αυτό το βίντεο, αυτό βρήκες να πετάξεις? Και μετά μιλάς για εξυπνάδες? Δεν ξέρω εκεί στον σύλλογο τι σας δίνουν αλλά να το προσέξεις. Μην γίνεσαι στρατιωτάκι χωρίς να νιώθεις τι γίνεται γύρω σου.
kazak-hool Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 κριμα και εβλεπα την αεκ να πηγαινει περιφιμα φετος.... μηπως ηταν σκοπιμο ολο αυτο γιατι καποιοι δεν θελουν την αεκ ισχυρη???????????
Smaug Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Καμιά Α.Ε.Κ. δεν ήταν ισχυρή φέτος, ειδικά αν τύχει και δεν ανανεώσουν οι 3 τις επίθεσης είμαστε τριστραγικότεροι από πέρισυ. Ο καθένας βλέπει τα πράγματα από την μεριά που θέλει. Για μένα η στιγμή που πούλησε το βατράχι την Α.Ε.Κ. ήταν η έναυση της ελεύθερης πτώσης και αυτό ούτε το ξεχνάω ούτε το συγχωρώ. Δεν μ'άρεσε το σημερινό αλλά δεν στεναχωρέθηκα καθόλου ξέροντας ότι είναι η πρώτη μέρα μετά απο πολύ καιρό που ένιωσε ότι είναι ανεπιθύμητος, και αυτό μου αρκεί
Linus_21 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Ο καθένας βλέπει τα πράγματα από την μεριά που θέλει. Για μένα η στιγμή που πούλησε το βατράχι την Α.Ε.Κ. ήταν η έναυση της ελεύθερης πτώσης και αυτό ούτε το ξεχνάω ούτε το συγχωρώ. Δεν μ'άρεσε το σημερινό αλλά δεν στεναχωρέθηκα καθόλου ξέροντας ότι είναι η πρώτη μέρα μετά απο πολύ καιρό που ένιωσε ότι είναι ανεπιθύμητος, και αυτό μου αρκεί Συμφωνώ στα bold. Και μένα όσοι έχουν πουλήσει την ομάδα μου είναι ξεγραμένοι. Δεν θέλω να τους βλέπω μπροστά μου, και με την πρώτη ευκαιρία μπορεί να τους γιουχάρω. Υπάρχει όμως μια λεπτή διαχωριστική γραμμή όμως, που άτομα όπως εσύ περνάνε. Άτομα επικίνδυνα για την κοινωνία μας, άτομα που πρέπει να απομονωθούν και να βοηθηθούν. Άτομα που είναι επικίνδυνο να κυκλοφορούν έξω. Συμμαζέψου και ξανασκέψου αυτά που πετάς.
Smaug Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Aν έχω να διαλέξω ανάμεσα σε απάθεια και στα πρεζάκια στο συγκεκριμένο θέμα θα πάω με τα πρεζάκια, γιατί το βατράχι ήξερε που πήγαινε και τη 2η φορά, ήξερε ότι θα επιφέρει τον διχασμό (αμέσως μετά τον διχασμό με τον manager συναυλιών that is) και παρόλαυτα ήρθε. Λυπάμαι αλλά για άτομα που με έχουν μαχαιρώσει πισώπλατα και θέλουν να γυρίσουν και το μαχαίρι δεν μπορώ να αισθανθώ τύψεις.
Linus_21 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Aν έχω να διαλέξω ανάμεσα σε απάθεια και στα πρεζάκια στο συγκεκριμένο θέμα θα πάω με τα πρεζάκια, γιατί το βατράχι ήξερε που πήγαινε και τη 2η φορά, ήξερε ότι θα επιφέρει τον διχασμό (αμέσως μετά τον διχασμό με τον manager συναυλιών that is) και παρόλαυτα ήρθε. Λυπάμαι αλλά για άτομα που με έχουν μαχαιρώσει πισώπλατα και θέλουν να γυρίσουν και το μαχαίρι δεν μπορώ να αισθανθώ τύψεις. Τι μαχαίρια και σπαθιά μας τσαμπουνάς ρε φίλε? Κατάλαβες τι έγινε πριν λίγες ώρες? Καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για ομάδες? Καταλαβαίνεις ότι ο γεράκος αυτός που χτυπούσαν θα μπορούσε να ήταν ο πατέρας σου? Θα ήθελες να τον χτυπάνε 10 ζώα επειδή πίστευαν ότι τους μαχαίρωσε πισώπλατα? Εκτυπώστε πεντοχίλιαρα με την μάπα του! Κάντε βουντού στην μικρογραφία του, πετάξτε βελάκια στην φωτογραφία του στον τοίχο, χωρέψτε τον χορό του βατραχιού γύρω από την φωτιά ζωγραφίστε πανό αλλά το να απλώνετε χέρι ξεφεύγει πολύ!!!! Σύνελθε άμεσα!!
Smaug Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Τι μαχαίρια και σπαθιά μας τσαμπουνάς ρε φίλε? Κατάλαβες τι έγινε πριν λίγες ώρες? Καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για ομάδες? Καταλαβαίνεις ότι ο γεράκος αυτός που χτυπούσαν θα μπορούσε να ήταν ο πατέρας σου? Θα ήθελες να τον χτυπάνε 10 ζώα επειδή πίστευαν ότι τους μαχαίρωσε πισώπλατα? Εκτυπώστε πεντοχίλιαρα με την μάπα του! Κάντε βουντού στην μικρογραφία του, πετάξτε βελάκια στην φωτογραφία του στον τοίχο, χωρέψτε τον χορό του βατραχιού γύρω από την φωτιά ζωγραφίστε πανό αλλά το να απλώνετε χέρι ξεφεύγει πολύ!!!! Σύνελθε άμεσα!! Ποιός γεράκος που χτυπούσαν, τι λές; Είδες ότι αυτός ξεκίνησε να κοπανάει μπουνιές; Νομίζεις ότι ο βάτραχος είναι μια άλλη έκδοση του Ferrer; Ξέρεις τι μπουνίδια έχει ρίξει είτε σε αεροδρόμια είτε σε αεροπλάνα επάνω; Ξέρεις ότι έχει ξαπλώσει ένα σωρό άτομα αυτός ο 62 χρονος; Όχι δεν θα ήθελα να τον χτυπάνε, αλλά από την άλλη ο πατέρας μου δεν θα είχε προκαλέσει ποτέ σε τόσο κόσμο τόσες στεναχώριες. Εφόσον δεν καταλαβαίνει αλλιώς τι να κάνουμε αναγκαίο κακό είναι. Τα πεντοχίλιαρα με την μάπα του ξεπεράστηκαν. Εδώ στην απλή γιούχα πέρισυ, σηκωνόταν η 5 και η 6 να φωνάξουν ντούσαν ντούσαν τι συζητάμε.Το πανί που είχε σηκωθεί τότε που χε φύγει την 2η φορά ήταν ανεκτό δηλαδή, γιατί εγώ διαφωνώ κάθετακαι οριζόντια ας πούμε καθώς το έβρισκα εντελώς εμετικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.