Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι ανανεωση αφου ακομα εχει Ζεραλντο ,Αρτσε και Χερσι

Εδιτ

Απο την συνεντευξη του Λυμπε

Το πιο σημαντικό που έχω όλα αυτά τα χρόνια μέσα στο χώρο, είναι οι φιλίες που έφτιαξα και κράτησα. Φυσικά και η αγάπη του κόσμου, την οποία πήρα χωρίς ποτέ να ανέβω στα κάγκελα ή να φιλήσω φανέλες
Δημοσ.

Μπάγεβιτς: Στόχος η κορυφή

Ας του πεί κάποιος να σωπάσει.... Έχουμε μυαλό και ξέρουμε τι θα πάρουμε φέτος. Μην φουσκώνει τα μυαλά κάποιον ευκολόπιστων ο κύριος. Τα ίδια έκανε και πέρυσι και είδαμε την επιτυχία.

• Πρωτάθλημα
  • Κύπελλο
  • 2η θέση στα Play Off

όλα τα πέτυχε.....

Δημοσ.
Μπάγεβιτς: Στόχος η κορυφή

Ας του πεί κάποιος να σωπάσει.... Έχουμε μυαλό και ξέρουμε τι θα πάρουμε φέτος. Μην φουσκώνει τα μυαλά κάποιον ευκολόπιστων ο κύριος. Τα ίδια έκανε και πέρυσι και είδαμε την επιτυχία.

• Πρωτάθλημα
  • Κύπελλο
  • 2η θέση στα Play Off

....

H ΑΕΚ φιλε μου ειναι ομαδα που καθε χρονια κανει πρωταθλητισμο ασχετα αν αυτο δεν της βγαινει στο τελος.

Ο εκαστοτε προπονητης της και οχι μονο ο Μπαγιεβιτς απαγορευεται να μιλαει για δευτερες και τριτες θεσεις.

Υπο αυτο το πρεισμα λοιπον και περσυ και φετος σωστα εκανε αυτες τις δηλωσεις γιατι εγω ως αεκτζης δεν γουσταρω να τυπωνω μπλουζακια καθε χρονια που να λενε δεν παμε για πρωταθλημα.

Δημοσ.

Ψιλο ολοκληρωθηκε το ροστερ

Σαχα,Αραμπατσης (Τερματοφυλακες)

Αραουχο,Αργυριου,Γιαχιτς,Μανωλας,Μαστορας ή Δελλας ,Αλεξοπουλος,Γεωργεας,Καραμπελας,αριστερο μπακ για 11αδα (Αμυντικοι)

Μακος,Γκεντζογλου,Καφες,Λεοναρντο,Λαγος,Σκοκκο(ή Τζεοβανι) Εντερ (Ανακοινωθηκε?)(Μεσοι)

Μπλανκο,Τζιμπουρ,Παυλης,Μπερνς,Λυμπε (ισως ο ψιλος σερβος της δοξας δραμας)

Αξιολογηστε..........

Edit Αν δεν φυγουν εχουμε ακομα Ιορντακε,Γκερειρο,Χερσι και Γιαχαγια

Δημοσ.

Θέλω να πιστεύω οτι ο Ντιόπ θα έρθει....

Κατα τα άλλα συμφωνώ οτι ετσι θα πάμε.... εκτός αν πάει κανας Σκόκος στον βάζελο και πάρουμε κανα δυο παίχτες ανταλλαγή.

---------- Προσθήκη στις 16:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:20 ----------

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=U3Xgpd5vLiY[/ame].

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=zklqHPGra_c[/ame]

ΓΑΜΑΤΑ!!! χαχαχαχα

Δημοσ.

Πάμε για 11αδα:

Σάχα

Αραούχο

Ντραμέ ή Βεντ ή Μάρκος Αλόνσο

Μανωλάς

Μαιστόροβιτς (ή Μόρας αν φύγει ο Σουηδός)

Καφές

Ντιοπ

Λεονάρντο

Geovanni

Λύμπε

Τζεμπούρ

Μια χαρά την βλέπω την 11αδα αν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές που προείπα. Πολύ καλύτερη από πέρσυ...

Δημοσ.

ουτε καν,εννοειται Αραμπατζης αντι του Σαχα και εννοειται οτι ο Τσιπουρ θα παρει δρομο μετά ΚΑΙ τις νέες δηλώσεις.

Κανεις δεν ασχολείται μαζί του και αρχισε τις μλκιες παλι,πολλα ψυχολογικά προβλήματα το παληκαρι

Δημοσ.

Εννοείται τέρμα ο Λούκατς αριστερό μπάκ ο Γιάχιτς επίθεση ο Τζιμπούριτς αμυντικό χαφ ο Ντιόπιτς και επιθετικό χαφ ο Ζεοβάνιτς.

Τι έκανε πάλι ο Τζιμπούρ btw;

Εντίνιο ψυχολογικά,Τζιμπούρ ψυχολογικά,Μαντούκα ψυχολογικά,Άλβες ψυχολογικά,Σκόκο ψυχολογικά.Όλοι ψυχολογικά είχανε στην ΑΕΚ.Ευτυχώς που τους ξεφορτωνόμαστε όλους.

Δημοσ.

Ποσα διαρκειας πουλησαμε 2000 και πολλα ειναι. Για δειτε τι κανουν οι αλλες ομαδες στο αχανες οακα, απο το να ειναι αδειο καλυτερα να εχει λαο ουστ

Δημοσ.

Τι έκανε πάλι ο Τζιμπούρ btw;

«Μόχθησα πολύ για να προλάβω το παγκόσμιο κύπελλο. Δεν έκανα προπονήσεις στην ομάδα μου και είχα προπονηθεί ελάχιστα με τις Σέλτικ και Μπλάκμπερν. Είμαι στο Μουντιάλ για να πετύχω γκολ, μόνο αυτό με ενδιαφέρει. Υπήρξε συνωμοσία εναντίον μου αλλά ποιοι ήταν αυτοί που ήθελαν το κακό μου δεν μπορώ να σας πω, είναι ...μυστικό. Τώρα συμμετέχω στη μεγαλύτερη διοργάνωση του κόσμου και θα πάρω την εκδίκηση μου από αυτούς έκαναν κακό»

http://www.aek365.gr/a-65413/contact.php?r=ads

Δεν ξέρει να κάνει κοντρόλ,βλέπει εχθρούς,νομίζει ότι είναι ο Ζιντάν,έχει ψυχολογικά,παίζει στην ΑΕΚ. Τυχαίο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...