Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ντάξει ο Δέλλας έχει cohones!!!!! και πιστεύω οτι μπορεί να παίξει με τον Μανωλά παρέα απέναντι σε ομάδες που δεν έχουν γρήγορους επιθετικούς. Να κάθεται ας πούμε περισσότερο λύμπερο ο Δέλλας και να γυροφέρνει ο Μανωλάς. Θα κερδίσει πάρα πολλά δίπλα στον Δέλλα απότι στο τραγικό τον Μάστορα.....

Για τον Λύμπε, πιστεύω και εγώ οτι μπορεί να προσφέρει ακόμα ένα χρόνο, όχι 90λεπτο, αλλα και μόνο που θα είναι εκτός περιοχής και θα κρατάει την μπάλα όπως έκανε και θα την σπάει ας πούμε Μπλάνκο αν παραμείνει, θα είναι μια χαρά. Θα πετάει και κανα μπαλάκι απο 30 μέτρα όπως στο 4-0 στον κηπουρό. Δεν με χαλάνε καθόλου αυτοί οι παίκτες, απο το να πάρω κανα ξένο προτιμώ να έχω 2 Έλληνες που τίμησαν πραγματικά την φανέλα τους.

Και συμφωνώ οτι θα είναι οι ΑΡΧΗΓΟΙ που λείπουν απο την ΑΕΚ... Δεν γίνεται να έχουμε τον Καφέ (όχι οτι έχω κανα πρόβλημα, μια χαρά προσπαθεί και δίνει ότι μπορεί) αλλα θέλει @@ για να είσαι αρχηγός....

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
λυμπεροπουλος ετων 36

δελλας ετων 35

Υπογράφουν «Λύμπε» και «Κολοσσός» ?

....

paparazzi_aekdellaslybe1.jpg

paparazzi_aekdellaslybe2.jpg

Λες να γυρισει και Τσαρτας Μπασινας.

Δημοσ.

Παρτε και τα διαρκειας

138dcc001123acce51e5559ee9db37e3_62655.jpg

Εγω ελεγα οτι δεν θα ξαναπαρω αλλα δεν ξερω ρε γαμοτι ετσι οπως τα βλεπω σιγουρα θα πας (παοκ-ολυμπιακο-παο-αρη) αμα παμε και καλα ευρωπη αξιζει.Απο την αλλη δεν θα εχεις ενα τζιμπουρ ενα σκοκκο να κανει καμια τριπλα να ξηπνησουμε και απο την αλλη σκεφτομαι να βαλω Νοβα τωρα με 20ε το μηνα.Καμια ιδεα με το τι να κανω?:lol::lol:

Δημοσ.
μονο 20 ευρω το μηνα η νοβα;

Εχω ηδη forthnet double play

Τι είναι 210€ για το διαρκείας;

4 αγώνες που θα πας πάνε τα μισά.Ε θα πας και σε άλλους 10 να ξεσκάς και λίγο.:P

Μπα φετος ζητημα να πηγα σε 10.Φετος με τον Βαζελο δεν πηγα ειχα φαει ξενερα, στα play off μονο με τον γαυρο πηγα περισυ δεν ειχα παει σε κανενα.Ρε αμα ειναι να ριχουμε 3αρες ή να βλεπουμε μπαλα να τα δωσω αλλα αμα ειμαστε παλι σουπα δεν αντεχω ειδικα με κατι αστερες τριπολης,λεβαδιακους που αγκομαχαμε να κερδισουμε και δεν μπορουν να αλλαξουν πασα να βλεπεις τον Μακο να τρεχει γυρο γυρο στο κεντρο ασκοπα (τοποθετησεις 0) τον Σκοκκο να κοιταζει περιφανα να φτιαξει το μαλι του και τον Μπλανκο μονιμα σε θεση δεξι μπακ δεν αντεχετε.Δεν ξερω μαλλον τελευταια στιγμη θα αποφασισω να δω τι θα κανει η παρεα, και πως θα πανε και οι πωλησεις γενικα και βλεπουμε.

Δημοσ.

Έλα μωρή αρρώστια !!!!!! Το ότι θα 'βλεπα την Αεκ στο Sydney, δεν το περίμενα. Πολύ γουστάρω, θα γίνει χαμός. Ελπίζω μόνο να κατεβάσουν την full ομάδα, αν και καθαρά και μόνο για λόγους image και marketing θα έρθουν όλοι λογικά..

Δημοσ.
...Ελπίζω μόνο να κατεβάσουν την full ομάδα...

την ποιά; Μουάαααχαχαχα!

Με έπιασε νευρικό γέλιο μ' αυτό ε.

Δημοσ.

χαχαα ,ναι σωστός. κάτσε να το διατυπώσω.

"ελπίζω να κατεβάσουν όσους θα έχουν απομείνει στην ομάδα" :-D:-D

Δημοσ.

Νέο? Εμένα ίδιο μου φαίνεται.......δεν έμπαινα και καθημερινά βέβαια αλλά αυτήν την εντύπωση έχω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...