Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  nikos21aek είπε:
Δύο χρόνια υπόλοιπα στο συμβόλαιό του έχει τελικά.Είχε ανανεώσει πέρυσι.Δεν μπορεί να εξαγοράσει την ελευθέρας του.

Στην περίπτωση που ισχύει αυτό , τότε λέω παπαριές.

Λίγο που το γούγλαρα όμως, είχε ανανεώσει το 2007 με τα μισά σάιτ να γράφουν ώς το 2010 και τα άλλα μισά ώς το 2011. Άβυσσος.

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Nαί παπαριές λές :lol::lol::lol:

Πλάκα κάνω.

Λοιπόν ανακεφαλαιώνοντας για να το λήξουμε εδώ..

Η ΑΕΚ καταθέτει επίσημη πρόταση στην Μπενφίκα για τον Κατσουράνη 1,5εκ €..αν στην πρόταση αυτή υπάρξει απάντηση ο παίχτης δεν είναι ελεύθερος και ο Παναθηναικός για να τον αποκτήσει θα πρέπει να καταβάλει την ρήτρα των 5εκ€ στην ΑΕΚ.Αν η απάντηση είναι ότι ο παίχτης είναι ελεύθερος με τα ίδια λεφτά γίνεται πρόταση για συμβόλαιο στον παίχτη και πέφτει το μπαλάκι εκεί.Αν ο παίχτης προτιμήσει τον Παναθηναικό η ροχάλα θα φύγει σύννεφο και μεγιά σας με χαρά σας.Στην δεύτερη περίπτωση η υπόθεση θα διερευνηθεί από την ΦΙΦΑ που(ζήσε Μάη μου να φάς τριφύλλι) αν καταλήξει στο ότι υπήρξε συμφωνία κάτω από το τραπέζι,Μπενφίκα και Παναθηναικός θα τιμωρηθούν αδρά και η ΑΕΚ θα εισπράξει τα 5εκατομμύρια από τον ΠΑΟ.Βέβαια κάτι τέτοιο θα πάρει χρόνο.Δεν υπάρχει περίπτωση να αποδειχτεί τίποτε σε μία βδομάδα.

Πιό πολύ μας καίει να κερδίσουμε την Κυριακή και να υπογράψει ο Μάκος που και καλύτερος από τον Κατσουράνη είναι και με μεγαλύτερο μέλλον παρά να ασχολούμαστε με τις αποτυχημένες κινήσεις του Αντωνίου που θα φέρει και του χρόνου τον ΠΑΟ στην 3η θέση.

Υ.Γ Βρέ τον Ταχτσίδη που έβγαλε και ..φρύδια...δεν ανανέωσε στα 80000€ το χρόνο τελικά.Η που τον έχουν παραμυθιάσει οι Μάνατζερ να του τα φάνε για τα καλά ή που είναι τόσο σίγουρος για την αξία του.Καλύτερα σε Ταχτσίδη 300000€ συμβόλαιο παρά σε Καφέ πάντως.Ο Πλιάτσικας θέλει να φύγει...Που να καθιερωθεί και αυτός ο καημένος σαν αμυντικό χάφ που θέλει να παίξει;;Άμα τον πείσει κανας ακατανόμαστος να δοκιμάσει για σέντερ μπάκ που για μένα εκεί είναι η θέση του βάση σωματοδομής έχε καλώς αλλιώς τον κόβω να πηγαίνει σε καμμιά Λάρισα και να τρίβουμε τα μάτια μας του χρόνου με την πάρτυ του.

Δημοσ.
  nikos21aek είπε:
Όταν κάποιος σου δίνει δύο εκατομμύρια για ένα παίχτη είναι δυνατόν να πρoτιμήσεις τα 0€???????

Τo πιστευείς αυτό που είπες;;;Μια χαρά αποδεικνύει..Έχουν τιμωρηθεί και ομάδες με λιγότερο προφανή στοιχεία για συμφωνίες παράνομες.

Ναι ειναι δυνατον να το προτιμησεις αν παρεις περισσοτερα κατω απο το τραπεζι. στο ξαναλεω: ειναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ αλλά ΔΕΝ αποδυκνυεται. Για πες καμια ομαδα που τιμωρηθηκε στο παρελθον με λιγοτερο προφανη στοιχεια... και μην πεις παλι "νομιζω η Μαντσεστερ". στοιχεια παρακαλω

Επισκέπτης
Δημοσ.

Mika, από όσο γνωρίζω εγώ υπάρχει και το στοιχείο της κρίσης στις "δίκες", δεν είναι απαραίτητο να αποδείξεις πλήρως και πέραν κάθε αμφιβολίας στον κόσμο του φανταστικού και του παράλογου κάτι για να κερδίσεις μια δίκη.

Δημοσ.
  nikos21aek είπε:

Βρέ τον Ταχτσίδη που έβγαλε και ..φρύδια...δεν ανανέωσε στα 80000€ το χρόνο τελικά.Η που τον έχουν παραμυθιάσει οι Μάνατζερ να του τα φάνε για τα καλά ή που είναι τόσο σίγουρος για την αξία του.Καλύτερα σε Ταχτσίδη 300000€ συμβόλαιο παρά σε Καφέ πάντως.Ο Πλιάτσικας θέλει να φύγει...Που να καθιερωθεί και αυτός ο καημένος σαν αμυντικό χάφ που θέλει να παίξει;;Άμα τον πείσει κανας ακατανόμαστος να δοκιμάσει για σέντερ μπάκ που για μένα εκεί είναι η θέση του βάση σωματοδομής έχε καλώς αλλιώς τον κόβω να πηγαίνει σε καμμιά Λάρισα και να τρίβουμε τα μάτια μας του χρόνου με την πάρτυ του.

1.Είναι αλήθεια ότι η εταιρία μάνατζμεντ του Ντεμιστοκλή έχει τον Τααχτσίδη;Έτσι είχε ακουστεί

2.Ναι όπως τρίβαμε τα μάτια μας με τον Κυριακίδη,η θέση του Πλιάτσικα είναι στο μικρόφωνο :P

Δημοσ.

εγω αυριο παντως ειμαι με την αεκ, ταχει αναγκη πιο πολυ τα χρηματα του CL αποτι ο παναθηναικος.

βεβαια το να περασει στους ομιλους για να τα παρει ειναι αλλη ιστορια.. ριξε μια ματια στις ομαδες που θα ειναι οι πιθανοι αντιπαλοι στους προκριματικους

Δημοσ.
  fullon είπε:
εγω αυριο παντως ειμαι με την αεκ, ταχει αναγκη πιο πολυ τα χρηματα του CL αποτι ο παναθηναικος.

βεβαια το να περασει στους ομιλους για να τα παρει ειναι αλλη ιστορια.. ριξε μια ματια στις ομαδες που θα ειναι οι πιθανοι αντιπαλοι στους προκριματικους

Ενώ ο ΠΑΟ θα περάσει;;

Θα μπεί τουλάχιστον κατευθείαν σε όμιλο του Europa League αν αποκλειστεί.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ο ΠΑΟ μπαίνει σε άλλο γκρουπ δυναμικότητας και έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες από την ΑΕΚ να μπει στους ομίλους.

Οπότε εγώ είμαι με τον ΠΑΟ...

Δημοσ.
  Manuel είπε:
Ο ΠΑΟ μπαίνει σε άλλο γκρουπ δυναμικότητας και έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες από την ΑΕΚ να μπει στους ομίλους.

Οπότε εγώ είμαι με τον ΠΑΟ...

Και χειρότερη ομάδα να έχει η ΑΕΚ και με πιο δύσκολη ομάδα να παίξει άλλο Μπάγεβιτς και άλλο ΤενΤεν..Εδώ κατάφερε να βγεί 3ος φέτος ο άνθρωπος,κατάφερε να μην μας κερδίσει που ειδικά στο ΠΑΟ-ΑΕΚ κανονική περίοδο ήταν κατόρθωμα πραγματικά.

Καλύτερα να περάσει η ΑΕΚ.Ο ΠΑΟ ότι μεταγραφές είναι να κάνει θα τις κάνει..Να έρθει και κανένας επενδυτής στην ΑΕΚ,να φύγει και ο γύφτος από τον ΠΑΟ..και όλα μέλι γάλα.Μπάς και γίνει η αποκαθήλωση του χρόνου.Κακά τα ψέμματα για ευρώπη είμαστε όλοι για κλάματα.

Δημοσ.

Επίσης κατάφερε να πάρει 2πλο στο Μιλάνο,στη Βέρντερ να περάσει τον όμιλο και να χτυπήσει στα ίσια τη Βιγιαρεάλ.

Ακόμα και με Μπάγεβιτς θα το κανες;

Δημοσ.

Εδω για την ελλαδα ο μπαγεβιτς ειναι καλυτερος.Απο τους 3 <<μεγαλους>> σε προπονητη υπερισχυει η αεκ...

Δημοσ.
  alexdelpiero είπε:
Εδω για την ελλαδα ο μπαγεβιτς ειναι καλυτερος.Απο τους 3 <<μεγαλους>> σε προπονητη υπερισχυει η αεκ...

Και απο τους 16 υπερισχύει αλλά δεν το πα για αυτό

Δημοσ.
  elven είπε:
Επίσης κατάφερε να πάρει 2πλο στο Μιλάνο,στη Βέρντερ να περάσει τον όμιλο και να χτυπήσει στα ίσια τη Βιγιαρεάλ.

Ακόμα και με Μπάγεβιτς θα το κανες;

Αυτά δεν τα κατάφερε ο ΤενΤεν.Η μεγαλόχαρη τα κατάφερε.Εννοείται αμα μου βαράει η ίντερ μισή ώρα σουτ και δεν μπαίνει τίποτε ότι θα τό έκανα με Μπάγεβιτς.

Δημοσ.

Παράνοια πραγματικά. Στήνει την ομάδα ο προπονητής για να πάρει αποτέλεσμα, το παίρνει, και δεν σας αρέσει ο τρόπος που έστησε την ομάδα και τον θάβετε. Έχει την καλύτερη επίθεση με τους Ματζιοπετρόπουλους, θάψιμο πάλι. Σουλουπώνει την άμυνα με τους βυντροσαριέγκιδες, ακούει χολή και εκεί. Γίνεται διαιτητικό χειρουργείο εφάμμιλο των πρώτων ετών της παράγκας και τρώει θάψιμο ξανά γιατί δεν πήρε πρωτάθλημα.

Και όλα αυτά από οπαδούς άλλης ομάδας, οι οποίοι πίνουν νερό στο όνομα ενός προπονητή που μέχρι πέρισυ τον βρίζανε εν χορώ. LOL

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...