Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν θέλει και πολύ να σπάσει το ζυγωματικό, αν την φας στο σωστό σημείο. Μόνο του τσακ νόρρις δεν σπάει με τίποτα.

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Στέλνουν στον ΠΑΟ τον Σκοκούλη ε; Όχι τίποτα άλλο, άντε να αλλάζω όνομα χαρακτήρα στο football superstars γαμώ :P

Παραμύθια..Με 1,5 εκατομμύριο και Μάντζιο δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.

350 χιλιάρικα συμβόλαιο έχει ο Σκόκο..Από τα πολύ χαμηλά συμβόλαια της ΑΕΚ είναι.

Αν γίνει αυτή η τράμπα θέλεις 350 κατοστάρικα για τον Μάντζιο,κανένα 500άρι για τον αντικαταστάτη + όσα κοστίσει η μεταγραφή του(το λιγότερο άλλα 500 δηλαδή για να είναι παίχτης αξιοπρεπής)

Συμφέρει δηλαδή περισσότερο την ΑΕΚ να τον κρατήσει και του χρόνου και το καλοκαίρι να πάει στην ευχή της παναγίας ελεύθερος.

Κάτω από 2,5 εκατομμύρια cash δεν υπάρχει περίπτωση να πάει σε άλλη Ελληνική ομάδα.Με τους άσχετους που έχουμε μπλέξει βέβαια δεν κόβω και το κεφάλι μου αλλά αν κάτσουν και τα βάλουν κάτω που πιστεύω πως μόνο με αριθμούς σκέφτονται πλέον,δεν πρόκειται να τον δώσουν σε τόσο εξευτελιστική τιμή που δεν θα έχει και κάποιο ουσιαστικό κέρδος σε ρευστό.

Δημοσ.

Εκ της λογικης δηλαδη...ποσο περιμενεις οτι θα δωσει καποιος? 5 μυρια? που την επομενη χρονια τον παιρνουν αν ειναι και τζαμπε?

Ρε τη παλευετε? 2,5 μυρια αν το δωσουμε μια χαρα ειναι για το τωρα αφου μενει ελευθερος του χρονου

Δημοσ.

Ναι 2,5 εκατομμύρια μια χαρά είναι για Ελλάδα.Και κανένα 2άρι για έξω.Πιο κάτω όμως δεν συμφέρει και δεν πρόκειται.Απλά.

Επιφυλάσσομαι αν μπει κανένα 50% ποσοστό μεταπώλησης που έβαζε ο Ολυμπιακός.Μόνο έτσι μπορεί να πουληθεί χαμηλότερα αλλά και πάλι νομίζω ότι πιο πολύ τους ενδιαφέρουν τα ζεστά λεφτά για να καλύψουν τρύπες.

Δημοσ.

το κέρδος όμως θα είναι ότι θα φύγει ένας καλός μεν, αδιάφορος δε, και δυσαρεστημένος, και θέλω-να-φύγω-θέλω-την-μαμά-μου χαραμοφάης.

Δημοσ.

Αυτό είναι κατά φαντασίαν κέρδος.Οποιοσδήποτε άνθρωπος που θα ερχόταν 20 ώρες αεροπλανικές από την πατρίδα του να δουλέψει,είχε τέτοια αντιμετώπιση,προοπτικές πολύ μεγαλύτερου συμβολαίου και καλύτερων συνθηκών δουλειάς τα ίδια θα έκανε και ίσως και με πολύ χειρότερο τρόπο.

Μην κοροιδεύεστε τσάμπα.Η ΑΕΚ είναι εκτός στόχων από τον Νοέμβριο.Σιγά μην κάτσει να βάλει τα πόδια του στη φωτιά ο άλλος για να βγούμε 4οι με 10 βαθμούς παραπάνω.Η ΑΕΚ παίζει ΟΥΕΦΑ και δεν έχει σύντομα προοπτικές champions league κάτι για το οποίο ενδιαφέρεται ο άλλος.Η ΑΕΚ του δίνει 350χιλιάρικα πιο λίγα και από τον Λαγό δηλαδή.Η ΑΕΚ μέχρι πέρυσι προπονούταν σε λάσπόνερα.Και το ποδόσφαιρο έχει πολύ καιρό που είναι επαγγελματικό.Ο Σκόκο φέτος λειτούργησε τελείως φυσιολογικά απαιτώντας μεταγραφή και αφού δεν έγινε συνέχισε άκρως επαγγελματικά να αγωνίζεται για την ομάδα χωρίς να δημιουργεί προβλήματα και να κάνει δηλώσεις.

Δημοσ.

ε, αυτό λέω. Είτε αυτός δεν κάνει για την αεκ, είτε η αεκ δεν κάνει γι αυτόν, το συμπέρασμα είναι ότι πρέπει να πάρε τον μπούλο. Κάποιος θα βρεθεί που να θέλει να παίξει μπάλα για την αεκ, κι ας μην είναι και μαραντόνα.

Δημοσ.

Γιατί δεν έπαιξε μπάλα ο Σκόκο;Τους μισούς βαθμούς ο Σκόκο τους πήρε.Στον τελικό πέρυσι τον θυμάσαι;O Σκόκο και για την ομάδα μπορεί να παίζει και παιχταράς είναι.Τώρα αν δεν έπαιξε μπάλα όταν ήμασταν 50 βαθμούς κάτω από την κορυφή στα λασπόλουτρα των Ιωαννίνων και της Κομοτινής δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις.Κανένας δεν θα έπαιζε.Όπως και κανένας ΔΕΝ έπαιξε.

Α και κάτι ακόμη.Με φιλότιμους,τίμιους,ΑΕΚτζήδες που να πονάνε τη φανέλα αλλά άμπαλους δεν βγαίνεις ούτε 4ος.

Δημοσ.

Α και κάτι ακόμη.Με φιλότιμους,τίμιους,ΑΕΚτζήδες που να πονάνε τη φανέλα αλλά άμπαλους δεν βγαίνεις ούτε 4ος.

Τι λες ρε φιλος εδω με τον Κρασσα πηγες να παρεις πρωταθλημα, ο Παοκ βγηκε 2ος. Αμα ο Σκοκκο μαρκαρε δεν θα ειχες φαει 31 γκολ, δηλαδη με τον ολυμπιακο πως δεν εμενε απο δυναμεις και μαρκαρε και με τον Αρη εκανε βολτες στη μεση του γηπεδου και περιμενε την μπαλα. Τα εχουμε πει 1000 φορες αμα θελει να παιξει μπαλα ας κατσει αλλιως τον ^%$%^&.Εδω ο Βενγκερ δεν μπαινει εμποδιο στον Φαμπρεγκας αφου ξερει οτι αμα δεν γουσταρει δεν θα παιζει.

Δημοσ.

Φίλε δεν είναι αμυντικός ο Σκόκος και σίγουρα δεν φταίει για τα γκόλ που έχεις φάει.

Και να το ξαναπω.Αν δεν ήμασταν 50 βαθμούς από την κορυφή,και με τον Άρη(μπορεί και να έκανε τα καλύτερά του παιχνίδια με τον Άρη,σίγουρα δηλαδή τα έκανε αλλά αφού το λες το χρησιμοποιώ) δεν θα περπατούσε.Όπως επίσης κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάμε.Παίζει και ο αντίπαλος μπάλα ε.Δεν παίζουμε μόνοι μας.

Για τον Κρασά που λες και τον ΠΑΟΚ υπάρχει ένα κοινό στοιχείο που το γκαρίζω πολύ καιρό.Ο κόσμος γέμιζε το γήπεδο και έδινε ώθηση στην ομάδα για να μπει το γκόλ και ένα δεύτερο ο Σάντος που φτιάχνει μπετό άμυνα.

Δημοσ.
Φίλε δεν είναι αμυντικός ο Σκόκος και σίγουρα δεν φταίει για τα γκόλ που έχεις φάει.

Για τον Κρασά που λες και τον ΠΑΟΚ υπάρχει ένα κοινό στοιχείο που το γκαρίζω πολύ καιρό.Ο κόσμος γέμιζε το γήπεδο και έδινε ώθηση στην ομάδα για να μπει το γκόλ και ένα δεύτερο ο Σάντος που φτιάχνει μπετό άμυνα.

Οταν ομως τον βαζει αριστερο εξτερμ δεν μπορει να μην γυρναει πισω να βοηθαει εδω στο 4-3-3 της βαζελου ο σαλπιγκιδης γυρναγε να μαρκαρει ενω ειχε 3 στο κεντρο οχι ο Σκοκκο που επαιζε με 4-4-2 και τα αμυτνικα χαφ δεν ηταν και οτι καλυτερο και ουτε κραταγανε θεσεις τα ακραια μπακ.

Ενω με φερρερ μπαγεβιτς δωνι εχουμε δει την μπαλα την ζωη μας. Μονο με κωστενογλου ειδαμε λιγο μπαλιτσα.

Δημοσ.

Ωχ ρε φίλε.Ο Σαλπιγγίδης κυνηγούσε πρωτάθλημα.Και ο Σκόκο αν κυνηγούσε πρωτάθλημα το ίδιο θα έκανε.Και εννοείται δεν είναι αυτή η δουλειά του.

Τι να σου κάνει δηλαδή ένας μπαλαδόρος παίχτης που τον έχεις για αυτό το 20άλεπτο που θα κάνει τους άλλους μνι;

Αυτός σου φταίει άμα μπάζεις από παντού;

Άμα είναι να μαζέψουμε 10 οικοδόμους να τρέχουν πάνω κάτω και να κλοτσάνε τη μπάλα όπου να ναι και όπως να ναι.

Δημοσ.
Ωχ ρε φίλε.Ο Σαλπιγγίδης κυνηγούσε πρωτάθλημα.Και ο Σκόκο αν κυνηγούσε πρωτάθλημα το ίδιο θα έκανε.Και εννοείται δεν είναι αυτή η δουλειά του.

Τι να σου κάνει δηλαδή ένας μπαλαδόρος παίχτης που τον έχεις για αυτό το 20άλεπτο που θα κάνει τους άλλους μνι;

Αυτός σου φταίει άμα μπάζεις από παντού;

Αμα ειναι ετσι οταν τον εβαζε ο Μπαγεβιτς αριστερο και δεξι εξτερμ να ελεγε εγω μονο 2ος επιθετικος παιζω.Οπως ειχε πει ο Γεωργατος στον ρεχαγκελ ''ο Γκεο μονο αριστερο μπακ παιζει'' και δεν ξαναπαιξε ποτε εθνικη.Τωρα τι μου λες δεν ειναι δουλεια του αμα ειναι ετσι και ο Μανωλας που εβαλε το γκολ δεν ηταν δουλεια του θα επρεπε να πεταξει την μπαλα ουτ.Δουλεια του παιχτη ειναι να κραταει θεσεις και να παιζει σαν ομαδα και οχι να κανει βεντετισμους. Και εχουμε μπερδεψει τι ειναι ωραια μπαλα, η αρσεναλ και η μπαρτσα που παιζουν ωραια μπαλα δεν τους εχω δει να κανουν ατομιστιες αλλα ειναι γνωστες για το τρομερο passing game τους, εδω εμεις δεν μπορουμε να αλλαξουμε πασα γιατι οταν ανεβαινε το μπακ δεν υπηρχε εξτερμ να κανει κινηση για να παρει την μπαλα και ειχαν ολοι μαζευτει ολοι μαζι στο κεντρο γενικα απο τακτικη 0 η Αεκ.

Δημοσ.

Και ο Σκόκο τι φταίει;

Εδώ δεν έβγαλε κιχ και τον βαφτίσανε προβληματικό οι φυλλάδες.Που να έβγαζε κιόλας.Άκου να πήγαινε να πεί στον Μπάγεβιτς ο Γκέο μόνο μπάκ παίζει.Τι να κρατάει θέσεις και να μην κάνει βεντετισμούς;Αν δεν τα έκανε και αυτά θα ήμαστα εκτός ουέφα,εκτός 5άδας και δεν θα είχαμε δεί και κανένα ωραίο γκόλ.Μην λέτε ότι να ναι σοβαρά.Να ναι καλά το παλικάρι που τα έκανε και αυτά που έκανε.Μέχρι προχθές τον είχες αβατάρ ρε πόστη.

O αμυντικός προωθείται στα στημένα,ο επιθετικός τι δουλειά έχει με την άμυνα;

Ποιό μπάκ να ανεβαίνει που δεν έχει για πάσα;O Γεωργέας;Αν είχε δηλαδή θα την έδινε σωστά;

Έχετε αρχίσει όλοι και κράζετε τον Σκόκο επειδή δεν είναι Μαραντόνα και επειδή περπατούσε σε μερικά τελείως μα τελείως μα τελείως αδιάφορα παιχνίδια.Χαλαρώστε ρε παιδιά.Ξένος είναι.Ούτε ΑΕΚτζής είναι,ούτε καμία κάψα έχει να κάτσει να σπάσει κανένα πόδι για να κερδίσεις τον Πας Γιάννενα και να βγείς 4ος με 50 βαθμούς αντί για 48 και στα πλέι οφ πάλι με 1 να ξεκινάς.Εννοείται ότι το βλέπει ψυχρά και επαγγελματικά το θέμα.Πρωτάθλημα παίρνω;όχι.Στα πλέι οφ να πλασαριστώ καλύτερα γίνεται;Όχι.Σιγά που θα κάτσω να σπάσω το πόδι μου.Στα πλέι οφ θα παίξω.Άντε και σε κανένα ντέρμπι που θα έχει ωραία ατμόσφαιρα.Ποιός έπαιζε δηλαδή στα αδιάφορα παιχνίδια για να καταλάβω που θα την πληρώσει ο Σκόκο τη νύφη;

Δημοσ.

Εγώ πάντως αγαπάω Σκόκο, κρατήστε τον Καράμπελα εσείς...

Και το άλλο το παλικάρι γουστάρω να κατέβει από Θεσσαλονίκη. Θέλω δωράκι από Βγενό :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...