Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου, για άλλα τρία χρόνια. Ο 20χρονος παίκτης υπέγραψε νέο συμβόλαιο, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2014»

ναι ρε πούστη μου!!!!

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στο χειρουργείο ο Μανωλάς! Ευτυχώς χωρίς τίποτε σοβαρό, απλά πρόκειται για κάταγμα.

5657cd5b7e050727574b0fdb906edcb5_91975.jpg&mw=296

Κατά τα άλλα ο άφρυδος καζαμπούμπου διαμαρτυρόταν και για μια κόκκινη που κιτρίνισε... :lol:

Δημοσ.
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τρίωρη(!) επέμβαση στο ζυγωματικό του Κώστα Μανωλά από γναθοχειρουργό. Η αγκωνιά του Μήτρογλου, στο χθεσινό ματς της «Ένωσης» με τον Ολυμπιακό, επέφερε συντριπτικό κάταγμα στο ζυγωματικό του νεαρού αμυντικού και προκειμένου να «δέσει» ξανά του τοποθετήθηκαν πλάκες και βίδες!

Τουλάχιστον μια συγγνώμη θα έπρεπε να τη ζητήσει ο αρχικάγκουρας.

Θα μου πεις όλη τη σεζόν τζαμπα μαγκιά πουλάει, που να τη βρεί την αξιοπρέπεια.

Δημοσ.
Τουλάχιστον μια συγγνώμη θα έπρεπε να τη ζητήσει ο αρχικάγκουρας.

Θα μου πεις όλη τη σεζόν τζαμπα μαγκιά πουλάει, που να τη βρεί την αξιοπρέπεια.

Εδώ ρε συ δεν παραδέχτηκαν ούτε ένα φάουλ, ξέρεις την κλασσική κίνηση να σηκώσεις το χέρι ή απλά να φύγεις καταλαβαίνοντας ότι δεν σε παίρνει να διαμαρτυρηθείς. Γκρίνιαζαν συνεχώς.

Έβλεπες τον Στολτίδη να βαράει στο καλάμι, να μην βρίσκει καθόλου μπάλα και να διαμαρτύρεται στο διαιτητή και να λέει τι έκανα?

Ακόμα και το πολυδιαφημισμένο πιτσιρίκι τους ήταν μέσα στα νεύρα... Τι τους δίνουν?

Δημοσ.

Επειδή είχε γίνει συζήτηση πριν λίγες μέρες για τον Μπλάνκο, παραθέτω απόσπασμα του σημερινού άρθρου του Καρπετόπουλου:

Στα αξιοσημείωτα του ματς ότι ο Μπλάνκο σκόραρε τη μοναδική στιγμή που η συγκυρία του αγώνα τον έφερε στη φυσιολογική του θέση. Το πείραμα με τον Αργεντινό ως δεξί χαφ-εξτρέμ ήταν από τα πλέον ακατανόητα του Μπάγεβιτς φέτος.
Δημοσ.
Ελπίζω τουλάχιστον, να φάει 3 αγωνιστικές.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Το άλλο με τον Ανατολάκη το ξέρεις; :P

Δημοσ.

Ενώ ο Μανωλάς ήταν κάτω από την αγκωνιά, η κάμερα έπιασε κάποια στιγμή τον Λεντέσμα να την λέει στον Μήτρογλου σε φάση "πως την είδες ρε μ@λ@κα" και ο Μήτρογλου κάνει χαρακτηριστική κίνηση του στυλ "εγώ για κεφαλιά πήδηξα".

Το παλικάρι είναι τσακωμένο με τον κοινό νου. Τέλος.

Δημοσ.

Πραγματικα ο Μητρογλου μου την δινει τρελα.Μοιαζει με καθηστερημενο χουλιγκανι και ειναι σαν γυφτακι.

Παντως αφου δεν πηρε την κοκκινη ρε παιδια τι επρεπε να κανει να την ζητησει μονος του?Ξερετε πως πανε αυτα.........

Ομως μια δημοσια συγνωμη δεν θα βλαπτε.Τι λεω και εγω τωρα αυτος ειναι γαιδαρος.....

Δημοσ.

Του βάλανε λέει βίδες και λάμες στο μάτι του Μανωλά.Τι αγκώνα έχει ο άλλος;Είναι δυνατόν να έγινε τέτοια ζημιά;

Δημοσ.
Του βάλανε λέει βίδες και λάμες στο μάτι του Μανωλά.Τι αγκώνα έχει ο άλλος;Είναι δυνατόν να έγινε τέτοια ζημιά;

Εμ, αγκωνιά και γονατιά είναι από τα χειρότερα που μπορείς να φας στην μάπα :P

If in doubt, ask Cech :-)

Στέλνουν στον ΠΑΟ τον Σκοκούλη ε; Όχι τίποτα άλλο, άντε να αλλάζω όνομα χαρακτήρα στο football superstars γαμώ :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...