Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή βρίζαμε όλη τη χρονιά τον Μαιστοροβιτς, ωραία άμυνα έχουμε με αντιπαλο τον Μητρογλου, Παπαδοπουλο και τον Οσκαρ.

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ε ρε γλέντια! Ανάψτε τις φωτιές, φέρτε τα σφαχτά, φέρτε τα κρασιά, φέρτε τους ζουρνάδες! Η ΑΕΚάρα τερμάτισε δεύτερη! (Στα playoff ε. Τρίτη στο σύνολο, μην γελιόμαστε.)

Δημοσ.
Επειδή βρίζαμε όλη τη χρονιά τον Μαιστοροβιτς, ωραία άμυνα έχουμε με αντιπαλο τον Μητρογλου, Παπαδοπουλο και τον Οσκαρ.

Τόσες κάθετες μπαλιές δεν έχω ξαναδεί να βγάζει ο γαύρος ούτε σε ολόκληρη σεζόν!

Δημοσ.

δεν ξεκινάνε τα μπάνια οι γαύροι σιγά σιγά, να προλάβουν να μαυρίσουν λίγο μέχρι Ιούλιο (εεεπ που πας Μήτρογλου, πίσω εσύ)

Δημοσ.

Την φοβήθηκε ο μλκς ο κάκος την κόκκινη στο 2ο λεπτό..Πρέπει να έκανε ζημιά ο τσοπάνος ο Μήτρογλου.Τούμπανο του το έκανε το μάτι.Δόξα το θεό το παλικάρι που είναι γνήσιος Μανωλάς.

31193421203865906254152.jpg

6328f3efb91cd23b49bdcf6.jpg

Δημοσ.

Ρεσιτάλ κοουτσαρίσματος απο τον Μπάγεβιτς. Τον "κλείδωσε" τον Ολυμπιακό. Δεν φοβήθηκα ούτε μια στιγμή οτι θα χάναμε απο τα παρτάλια του ολυμπιακού.... Η άμυνά μας δεν υπήρχε!!! Κέντρο μόλις έφυγε ο Γκέτζογλου ανύπαρκτο. Μπροστά εκείνος ο Μπλάνκο ας πάει στην ευχή του Θεού σε καμια άλλη ομάδα, δεν καταλαβαίνει οτι συμβόλαιο έτσι όπως κάνει δεν θα πάρει? ο Σκόκο αδιάφορος... ο Νέμεθ προσπάθησε πολύ!!!

μπράβο!!!!

Ντάξει ο Μανωλάς πρέπει να κάνει ανανέωση 8ετές συμβόλαιο, δεν πρέπει να φύγει απο την ΑΕΚ με ΤΙΠΟΤΑ!!!! μόνο και μόνο η κίνησή του στον πανηγυρισμό και το οτι έπαιξε με "κούπα" το μάτι πόσα λεπτά άξιζε!!! Επίσης προτιμώ Αλεξόπουλο 10000 φορές απο Majstorovic.

* Καλύτερος παίχτης απο το έκτρωμα της ΑΕΚ πιστεύω ήταν ο Λαγός (που δεν είναι για αριστερό μπακ). πολλές φορές ανέβηκε απο τα πλάγια και έκανε και αρκετές ατομικές ενέργειες...

Δημοσ.

Πάλι δεν είδες τον αγώνα ρε;:P

O καλύτερος παίχτης ο Μπλάνκο ήταν.Ξέρω ξέρω στην ΑΕΚ θα έπρεπε να παίζει ο Βίγια και ο Ρούνει κανονικά γιατί άμα δεν βάλεις 4 γκόλ σε κάθε παιχνίδι και δεν έχεις ποσοστό ευστοχίας μπάσκετ καλύτερα να πας στην ευχή του θεού και της Παναγιάς,αλλά αυτός ήταν ο καλύτερος.Ο πιο απειλητικός παίχτης μας με διαφορά.Ο Νέμεθ ήταν κακός.

---------- Προσθήκη στις 00:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:27 ----------

70769a12fc221d505e4af3999b7018db_60469.jpg

:lol::lol::lol:

Δημοσ.

O καλύτερος παίχτης ο Μπλάνκο ήταν.Ξέρω ξέρω στην ΑΕΚ θα έπρεπε να παίζει ο Βίγια και ο Ρούνει κανονικά γιατί άμα δεν βάλεις 4 γκόλ σε κάθε παιχνίδι και δεν έχεις ποσοστό ευστοχίας μπάσκετ καλύτερα να πας στην ευχή του θεού και της Παναγιάς,αλλά αυτός ήταν ο καλύτερος.Ο πιο απειλητικός παίχτης μας με διαφορά.Ο Νέμεθ ήταν κακός.

---------- Προσθήκη στις 00:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:27 ----------

70769a12fc221d505e4af3999b7018db_60469.jpg

:lol::lol::lol:

Καλά, δεν υπάρχει, είδα στον ύπνο μου το Μπλάνκο ημίγυμνο να δίνει συνέντευξη με τη πρώην διερμηνέα του Σαντος.:lol::lol:

Πάντως γαμώ τη μιζέρια αυτής της ομάδας - βρίσκουμε τους γαύρους διαλυμένους ψυχολογικά, με -13 παίχτες, πάμε 1-0 στο 8' και αντί να τους ρίξουμε 5 μας βγαίνει η ψυχή να τους κερδίσουμε (και αν ήξερε μπαλα ο Αβρααμ θα πήγαινε 2-2).

Δημοσ.

Ολοι χαλια μαυρα ηταν, πολλη μουρμουρα στην κερκιδα ο ενας εδεινε κουραγιο για να μην αρχισει η γιουχα.Με τα 2α του γαυρου και το εκανε ντερμπυ.Δεν ειχαμε αρχη μεση και τελος.Μονο ο Μανολας επαιξε καλα και ο Λαγος (αν και ξεχασε πολλες φορες την θεση του).

Δημοσ.

ας δούμε τί γνώμη έχει το aek365.gr που σίγουρα είδε το παιχνίδι....

Νίκος Γεωργέας: Στον αγωνιστικό χώρο κατέθεσε και την ψυχή του... Παρά τα κενά του (λόγω του ενθουσιασμού του να προσφέρει) στην άμυνα, απέδειξε ότι ξέρει να τιμά την φανέλα και να κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει την ομάδα του. Είτε αμυντικά (με συνεχόμενα ψυχωμένα τάκλιν), είτε επιθετικά (με επικές κούρσες). Και ο κόσμος αυτό το εκτιμά...

κάτι λέγαμε τις προηγούμενες μέρες....

Παναγιώτης Λαγός: Εξαιρετικό 90λεπτο από τον Ελληνα ποδοσφαιριστή που αν και δεν είναι κλασικό αριστερό μπακ, προσπάθησε (και το πέτυχε...) να κάνει την δουλειά του σωστά. Ατέλειωτες κούρσες και σωστές αμυντικές τοποθετήσεις από τον Λαγό που δείχνει να «κερδίζει» την ανανέωση του συμβολαίου του... Και ο καλός Λαγός, είναι σημαντική μονάδα.
Δημοσ.
Αληθεια ποσες καθετες περασε αυτος ο γαυρος στην αμυνα μας?Απαπαπα.

Αφού παίζαμε με 2 αμυντικά χαφ για άμυνα. Ο Γκέντζογλου δεν μπορεί άμυνα, κέντρο είναι πάρα πολύ καλός. Μαρκάρει και έχει και πολύ καλή πάσα, βλέπει γήπεδο. Εκείνος ο Γιάχιτς.... δεν ξέρω, τα ίδια στην άμυνα τα ίδια και στο κέντρο.

Δημοσ.
Παει ο Λαγός να πιει νερό, στουυυ γαυρούλιτονποπό!

Ρε αδελφε να σε καλα πεθανα στο γελιο 2 η ωρα το πρωι

ας δούμε τί γνώμη έχει το aek365.gr που σίγουρα είδε το παιχνίδι....

κάτι λέγαμε τις προηγούμενες μέρες....

Νταξει δεν εγινε Κασαπης ειπαμε ισως σιγα σιγα γινει το εξτρεμ που αγορασαμε, για αριστερο μπακ δεν κανει ακομα και ο Ντουσαν το δε και εβαλε καραμπελα στο τελος

Αφού παίζαμε με 2 αμυντικά χαφ για άμυνα. Ο Γκέντζογλου δεν μπορεί άμυνα, κέντρο είναι πάρα πολύ καλός. Μαρκάρει και έχει και πολύ καλή πάσα, βλέπει γήπεδο. Εκείνος ο Γιάχιτς.... δεν ξέρω, τα ίδια στην άμυνα τα ίδια και στο κέντρο.

Καλα ο Γκεντζογλου δεν μπορει γενικα φαινεται μικρος το ιδιο και ο Μακος ιδωμεν για αυτους του παιχτες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...