Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ναί αφού πέτυχε ΟΛΟΥΣ τους στόχους που έβαλε...

Kαλα οτι ο Μπαγεβιτς εχει κανει τοσο καιρο μαλακιες ειναι γνωστον ...

Αλλα και ποιον να παρεις ... ?? :-D

Δημοσ.
Kαλα οτι ο Μπαγεβιτς εχει κανει τοσο καιρο μαλακιες ειναι γνωστον ...

Αλλα και ποιον να παρεις ... ?? :-D

Τις μαλακιες τις κανουν αλλοι...οχι ο Μπαγεβιτς...

και οχι, δεν τον θεωρω αλαθητο, λαθακια εχει κανει...οπως ολοι μας...

τις μαλακιες τις κανουμε εμεις οι φιλαθλοι...

οι μεν να φωναζουν "ζητω οι σκυλοι", οι αλλοι να φωναζουν "ζητω οι γατες".

Με πιανεις?

Για μια χρονια ... να το βουλωσουν ολοι και να φωναζουν υπερ της ομαδας...οχι κατα προσωπων...αντε πια...σιχτιρι

Δημοσ.

Εγώ θα βγώ με πανώ στο δρόμο υπέρ του Μπάγεβτις έτσι και μπορέσει κάποιος να μου πει τι σύστημα παίζουμε φέτος.

Δημοσ.

Μπραβο στους μεγαλομετοχους που αποφασισαν και κατι σωστα!Τωρα πουλημα Scoco,Blanco,Djeebur και Manduca. Dusan παρε Ελληνες μεχρι 21 ετων 2 εμπειρους ξενους και παμε γερα!!!!

Δημοσ.
Τους δύο τελευταίους τους παίρνουμε εμείς αν τους δίνετε φτηνά. :P

Εσυ σιγα σιγα μας φτιαχνεις.Τσιριλο,Σαντος,Εντινιο,Ιβιτς καλα πας:lol::lol::lol:

Ρε παιδια ο Ντουσαν χωρις να εχει ακρα προσπαθει να πεξει με ακρα.Ο Σκοκκο,Γκερειρο,Χερσι και Λεοναρτνο δεν ειναι εξτρεμ.Η διαφρα του Ντουσαν με του Σαντος ειναι οτι ο Σαντος βλεπει τι παιχτες εχει και φτιαχνει ενα συστημα αναλογα τους παιχτες, ενω ο Ντουσαν εχει παιχτες και προσπαθει να τους μαθει το συστημα που ξερει.

Αντε παιδια θα ξενερωσει και θα κλαμε.

Δημοσ.
4-2-3-1 και 4-4-2 όταν παίζει με δύο κορυφή.

....................

Και 4-3-2-1 (πχ με Λεβαδειακό εκτος με 3 αμ. χαφ - Μακο, Καφε, Γκεντσογλου ή Ολυμπιακό εκτός), και 4-3-3 (με Λάρισα).

Δημοσ.

Εδω δεν εχουμε διοικηση να προστατεψει και να κανει μεταγραφες ο προπονητης μας φταιει.ας βρεθει καποιος καλυτερος και το συζηταμε απο το να φερουμε τιποτα ντουμιτρεσκου και αλλους κουλους καλυτερα ντουσαν.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

φέρτε τώρα τον Ντουμίτρου Ντουμίτριου. Ο καλύτερος κόουτς που έχει περάσει από την ένωση.

Αμφισβητεί κανείς;

Δημοσ.

Ετσι κιαλλιως σκοκο-τζεμπουρ όλη τη χρονια θέλουν να φύγουν και καλώς να πανε στο καλο ..... Μαιστοροβίτς δεν νομίζω ότι υπάρχει Αεκτζης που να λέει οτι ειναι παίχτης για 800 χιλιαρικα . Απο εκει και πέρα ο Μπλανκο αμα έχει ενα παιχτη που να του δινει τη μπάλα ξερει που να τη βάλει οποτε νομίζω οτι αρχικά θα πρέπει να μεινει .

Ο ντουσαν καλώς μένει. Εχει 1 ευκαιρια να φτιαξει ομάδα. ΑΘΛΙΑ χρονια ( δεν του βγήκαν οι μεταγραφες και αυτο το χρεωνέται αλλά με μεταγραφες τον Αυγουστο με 500 χιλιαρικα πέρνεις λαχειο και αμα βγει . Εξακολουθει να ειναι ομώς ο καλύτερος προπονητης στο πρωταθλημα και δεν νομίζω να υπάρχει κανενας άλλος που θα έρθει και θα καταφερει κατι καλύτερο ......... Ετσι κιαλλιως και του χρονου για τριτοτεταρτοι θα παιζουμε .......

Δημοσ.

O Μπάγεβιτς είναι ο πιο παλιοχαρακτήρας προπονητής....

Πώς γίνεται να είχε πρόβλημα με την μισή ομάδα?

Σκόκο, Τζιμπούρ, Μπλάνκο, Εντίνιο, Ενσαλίβα, Χετεμάι.... και δεν ξέρω και ποιούς άλλους ξεχνάω. Βγαίνουν όλοι οι παίκτες και τον βρίζουν, είναι τυχαίο που όλοι το κάνουν? Την έχει δεί πολύ άσχημα ο Κέρμιτ... ΄

Να δείτε που με Ολυμπιακό θα φαίρουμε καμια ισοπαλία.......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...