Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πρόλαβε την Μπλάκμπερν

Επιδεικνύοντας γρήγορα αντανακλαστικά και χωρίς μεγάλο θόρυβο η Ενωση συμφώνησε από χθες για την απόκτηση ενός από τους πλέον ταλαντούχους Ελληνες ποδοσφαιριστές, τον Ανέστη Αργυρίου.

τους φάγαμε λάχανο τους εγγλέζους. Ποιά μπλακμπερν και μαλακίες. Τρέμετε όλοι, η ΑΕΚ χτυπάει αθόρυβα και αποτελεσματικά στις μεταγραφές φέτος. Σαν την κόμπρα.

Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι ο προεδράρας ετοιμάζεται να αρπάξει τον Αρσάβιν κάτω από την μύτη των κοιμισμένων της Μπαρτσελόνα. :lol:

Δημοσ.

Από τον Αραούχο..1000 φορές.Επιτέλους τώρα που έχουμε και τον Αργεντίνο μετά από πολάαααα χρόνια θα είμαστε πλήρης σε αυτή τη θέση.Ένας βασικός ένας αλλαγή που είναι και οι δύο σε καλό επίπεδο.

Δημοσ.

O Αραούχος μια χαρά είναι!!! σε σύγκριση με κάτι ανύπαρκτους....

Λοιπόν, τα πράγματα έχουν ως εξής.

Μακάρι ο Τζιμπούρ να κάτσει και να μην φύγει, εξάλλου ο Μπάγεβιτς έχει τελειώσει απο την ΑΕΚ.

Δημοσ.
O Αραούχος μια χαρά είναι!!! σε σύγκριση με κάτι ανύπαρκτους....

Λοιπόν, τα πράγματα έχουν ως εξής.

Μακάρι ο Τζιμπούρ να κάτσει και να μην φύγει, εξάλλου ο Μπάγεβιτς έχει τελειώσει απο την ΑΕΚ.

Και ο Τζιμπουρ θα μεινει και ο Μπαγεβιτς ελα μωρε και στον γαυρο ολη την ωρα τσακωνοταν μα τον Τζιοβανι αλλα τον εβαζε καθε αγωνιστηκη.

Ποιοι παιχτες μας ειναι η φυσικη τους θεση φτερο (εξτρεμ, να τρωει την γραμμη ή οπως αλλιως το λετε) εκτος απο τον Μαντουκα και τον Λαγο?

Δημοσ.

O Χέρσις, αλλα μάλλον δεν θα ανανεώσει.

---------- Προσθήκη στις 19:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:38 ----------

Καλά κράτα μικρό καλάθι.

Ναι έχεις δίκιο, καθώς πέτυχε όλους τους στόχους που είχε βάλει απο την αρχή της χρονιάς...

Δημοσ.
Πω πω ο άλλος δεν αστειέυεται.Θα αγοράσει και όλη την shell στο τέλος.Και κανα φράγκο στην ΑΕΚ δεν πρόκειται να δώσει με τα λαμόγια που έχουμε μπλέξει.

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω ΠΩΣ σκέφτεται.....

Άν είχα εγώ τα λεφτά του, ή εσύ δεν θα έπαιρνες την ΑΕΚ να την κάνεις πάλι ΑΕΚΑΡΑ? Γιατί αυτός είναι τόσο στα @@ του?

Δημοσ.
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω ΠΩΣ σκέφτεται.....

Άν είχα εγώ τα λεφτά του, ή εσύ δεν θα έπαιρνες την ΑΕΚ να την κάνεις πάλι ΑΕΚΑΡΑ? Γιατί αυτός είναι τόσο στα @@ του?

Γιατι ρε μαν ο ανθρωπος ειναι φραγκοφονιας!ΑΠΛΑ!Γι αυτο εδωσε την ΑΕΚ στον τροχανα,γι αυτο εκεινο το μαρτυρικο καλοκαιρι που δεν ξεραμε αν θα παιζουμε α ή γ εθνικη ο τυπος εκανε διακοπες στις μπαχαμες.

Εν μεσω οικονομικης κρισης,οι επιχειρησεις του πανε τεζα και αυτος σκεφτεται '' χαζος ειμαι να παω στην αεκ και να ΧΑΣΩ τα λεφτα μου?''

---------- Προσθήκη στις 23:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:20 ----------

γι αυτό δεν έχεις τα λεφτά του κολλητέ. Γιατί δεν μπορείς να σκεφτείς όπως αυτός.

αυτο ειναι απαραιτητα κακο?

Δημοσ.
Ένας "άρρωστος" δεν μπορεί να βρεθεί ρε πούστη μου????

για την λαϊκή βάση τί λέτε εσείς?

αυτοι που βρεθηκαν φιλε μου παπαδες,νοτιαδες,βοριαδες και τα σχετικα πιστεψε με ηταν οι πιο αρρωστοι απο ολους!Γιατι ηξεραν εκ των προτερων οτι τα λεφτα που εβαλαν ΔΕΝ θα τα επαιρναν πισω.

Οσο για τους φραγκατο και ''αρρωστο'' δυσκολο...Αυτοι οι ανθρωποι ειναι πρωτα επιχειρηματιες και μετα οτιδηποτε αλλο...

οσο για λαικη βαση,ασχολιαστο δυστυχως.ποια λαικη?ποια βαση?και ποια χρηματα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...