Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Μάντσεστερ δεν είχε τιμωρηθεί πιο παλιά;Έτσι μου φαίνεται τουλάχιστον.

Αν μείνει ελεύθερος και περάσει έτσι αυτό μετά μπορεί να κινηθεί και κανένας Ολυμπιακός μετά που έχει και τη λαμογιά στο αίμα.Και γενικά αν δεν τιμωρηθεί το φαινόμενο θα γίνεται της πουτάνας μετά.Όλες οι ρήτρες δεν θα υπάρχουν.

Η μόνη περίπτωση που στέκει είναι να αγοράσει ο Κατσουράνης την ελευθερία του 3εκατομύρια από την Μπενφίκα.

Αλλά άμα το κάνει αυτό...ας βάλει και το μαγιό του να κολυμπάει στη ροχάλα..

Τέλος πάντων χίλιες φορές τα 5εκατομύρια παρά τον Κατσουράνη άμα δεν είναι ΑΕΚ.Και για αυτά και μόνο πρέπει να λειτουργήσουν άμεσα οι δικοί μας αντί να περιμένουν να γίνει το κακό.

Με 5 εκατομμύρια ο Ντούσαν φτιάχνει ομάδα να πετάξει 3 4 του χρόνου στον βάζελο με Κατσουράνη κιόλας :P και φτιάχνει και καινούριους Κατσουράνηδες.Μάκο+Ρίκκα πχ..που είναι και 22άχρονοι ακόμη..

Υ.Γ:Άμα την πάρει πάνω του ο Μελισσανίδης τη μεταγραφή σε εμάς θα έρθει.Αλλά ο Τίγρης είναι ντόμπρος ΑΕΚτζής.Αν ξενερώσει από τα τερτίπια του παίχτη θα πεί στο καλό και να μας γράφεις..Η ΑΕΚ σημαίνει επίθεση και εσύ γκολ δεν βάζεις οπότε..bye.

Χίλιες φορές Μάκο,Ρίκκα,Λεονάρντο,Σκόκο,Μπλάνκο,Τζιμπούρ κέντρο επίθεση,και κανέναν Ιβανσίτς αν κάτσει μαζί με Μαντούκα για backup μαζί με δύο πολύ γρήγορα μπάκ φθηνά και να βάζω 4 γκόλ σε κάθε παιχνίδι παρά να παίζω με Κατσουράνη,Τζιλμπέρτο,Σιμάο Καραγκούνη κέντρο και να βάζω γκόλ με αίτηση..

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μ'αρέσει η αισιοδοξία σου.

Θα πας μπροστά.

:P

1.Άσε τον φετινό Τζιμπούρ που τον βάλαμε μέσα άρον άρον να παίξει κουτσό..Στον Πανιώνιο τι έκανε θυμάσαι;H μόνο εγώ τον έβλεπα και έλεγα τι παίχτης είναι αυτός θεέ μου;O Τζιμπούρ θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση του χρόνου λογικά.

2.Λεονάρντο,Μάκος έρχονται 1000% και αυτός...που αν φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ μετά εγώ δεν θέλω τίποτε άλλο..Το βιντεάκι πραγματικά αξίζει να το δείτε και ας μην έρθει!

3.Έχεις ιδέα πόσα λεφτά έχουν Ο Τίγρης και ο Νοτιάς μαζί;

Αφιερωμένο!

Υ.Γ Γιατί να είμαι απαισιόδοξος δηλαδή;Εδώ ο Μπάγεβιτς έκανε τον Ανατολάκη αμυντικό..Τον Μάκο που έχει 22 χρονών 170 συμμετοχές στην Α εθνική δεν θα κάνει Κατσουράνη;O επόμενος αρχηγός της εθνικής είναι μαζί με τον Νίνη.

Αυτές τις απαισιοδοξίες και τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ του Ντέμη πληρώνουμε.."Ο Κατσουράνης κάνει χάρη στην ΑΕΚ που αγωνίζεται με την φανέλα της.." Γιαυτό την έκανε τη μαλακία ο κοντός..Άμα είσαι γεννημένος looser..looser πεθαίνεις.

ΑΕΚ είμαστε και δεν είμαστε μικρή ομάδα.Ξεκολλάτε επιτέλους που νομίζετε ότι κοντζάμ ΑΕΚ δεν θα δώσει 5εκατομύρια για μεταγραφές φέτος.

Μάκος,Λεονάρντο,Ρεκόμπα,2 μπακ φθηνά και άλλος ένας παίχτης του εκατομυρίου θα έρθουν.Όχι τίποτε άλλο τα ακούν και οι μόνιμοι 3οι της τελευταίας 10ετίας στην μπάλα και παραμυθιάζονται!

Επισκέπτης
Δημοσ.
Το λαθος με το Κατσουρανη το εκανε ο νικολαιδης που δεχτηκε να μπει ορος στο συμβολαιο οτι παυει η ρητρα σε περιπτωση που μεινει ελευθερος.αν ηταν στη θεση του πχ ο κοκαλης η ο βγενοπουλος αποκλειεται να καναν κατι τετοιο...

+1.Αν μείνει ελεύθερος δεν υπάρχει καμία κάλυψη.

??!!

Δηλαδή πώς θα γίνει αυτό ρε παιδιά; Αν μείνει ελεύθερος, σε ποιον θα μπει ο όρος; Στον ίδιο τον Κατσουράνη; Δεν γίνεται αυτό, δεν υπάρχουν τέτοια συμβόλαια. Οι ρήτρες αφορούν την συμφωνία που κάνεις με άλλη ομάδα.

Και προφανώς ο Νικολαΐδης δεν δέχθηκε να μπει όρος "να μην ισχύει η ρήτρα στην περίπτωση που μένει ελεύθερος". Απλά αυτός ο όρος είναι αυτονόητος και "υποχρεωτικός". Όταν μένει ελεύθερος ο παίχτης, η ομάδα που τον δέσμευε δεν έχει πια καμία ευθύνη, λογικό είναι, δε γίνεται αλλιώς. Δεν υπήρχε κάποια συμφωνία να τον καλύψει σε αυτήν την περίπτωση.

Δημοσ.
??!!

Δηλαδή πώς θα γίνει αυτό ρε παιδιά; Αν μείνει ελεύθερος, σε ποιον θα μπει ο όρος; Στον ίδιο τον Κατσουράνη; Δεν γίνεται αυτό, δεν υπάρχουν τέτοια συμβόλαια. Οι ρήτρες αφορούν την συμφωνία που κάνεις με άλλη ομάδα.

Και προφανώς ο Νικολαΐδης δεν δέχθηκε να μπει όρος "να μην ισχύει η ρήτρα στην περίπτωση που μένει ελεύθερος". Απλά αυτός ο όρος είναι αυτονόητος και "υποχρεωτικός". Όταν μένει ελεύθερος ο παίχτης, η ομάδα που τον δέσμευε δεν έχει πια καμία ευθύνη, λογικό είναι, δε γίνεται αλλιώς. Δεν υπήρχε κάποια συμφωνία να τον καλύψει σε αυτήν την περίπτωση.

Δεν έχω κάνει σύμβουλος ποτέ αλλά στις περισσότερες εφημερίδες γράφουν ότι υπήρχε κενό στη ρήτρα του Κατσουράνη για το τι γίνεται αν μείνει ελεύθερος.Λογικά θα μπορούσε να είχε μπεί ένας όρος σε περίπτωση που ο παίχτης μείνει ελεύθερος τα δικαιώματα του ανήκουν στην ΑΕΚ αν αυτός θελήσει να μεταγραφεί σε άλλη Ελληνική ομάδα.Δεν ξέρω πώς γίνεται αλλά λένε ότι ήταν τραγικό λάθος που δεν καλύπτει την ΑΕΚ σε περίπτωση ελευθέρας του παίχτη.Και εννοείται αν αγοράσει την ελευθερία του.Να τον αφήσει η Μπενφίκα δεν μπορεί τώρα.

Έκλεισε και ο Μάκος.Τελικό επιβεβαιωμένο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τα δικαιώματα του να ανήκουν στην ΑΕΚ από τη στιγμή που μένει ελεύθερος μέχρι πότε;!

Εμένα μου φαίνεται για δημοσιογραφική πατάτα αυτό. Δεν μπορώ να φανταστώ κανένα τρόπο που θα μπορούσε να μπει όρος για το τι γίνεται όταν μείνει ελεύθερος ο παίχτης. Όταν ο παίχτης μείνει ελεύθερος, είναι ελεύθερος. Τέλος. Δεν είναι υπάλληλος κανενός, δεν έχει συμβόλαιο με κανέναν. Πώς μπορεί να έχει οποιονδήποτε έλεγχο επάνω του η ΑΕΚ;

Ο δε όρος, αν μείνει ελεύθερος από τη Μπενφίκα να ξανακάνει συμβόλαιο με την ΑΕΚ είναι αστείος. Πώς; Για πόσο; Με τι όρους;

Δημοσ.
Τα δικαιώματα του να ανήκουν στην ΑΕΚ από τη στιγμή που μένει ελεύθερος μέχρι πότε;!

Εμένα μου φαίνεται για δημοσιογραφική πατάτα αυτό. Δεν μπορώ να φανταστώ κανένα τρόπο που θα μπορούσε να μπει όρος για το τι γίνεται όταν μείνει ελεύθερος ο παίχτης. Όταν ο παίχτης μείνει ελεύθερος, είναι ελεύθερος. Τέλος. Δεν είναι υπάλληλος κανενός, δεν έχει συμβόλαιο με κανέναν. Πώς μπορεί να έχει οποιονδήποτε έλεγχο επάνω του η ΑΕΚ;

Ο δε όρος, αν μείνει ελεύθερος από τη Μπενφίκα να ξανακάνει συμβόλαιο με την ΑΕΚ είναι αστείος. Πώς; Για πόσο; Με τι όρους;

Όχι συμβόλαιο.Να έχει απλά τα δικαιώματα του η ΑΕΚ.Βασικά ρήτρες μπαίνουν σε όλους τους ποδοσφαιριστές.Για επόμενη μεταγραφή.Κάπως εξασφαλίζεται η πρώην ομάδα και στην περίπτωση της ελευθέρας..Αλλιώς δεν θα τις βάζαν καν..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ δεν έχω ακούσει ούτε μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που να έμεινε ελεύθερος και να αποζημιώθηκε (από ποιόν;! Και πώς;! Αυτό είναι το μεγάλο ζήτημα!) η προηγούμενη ομάδα.

Και τα δικαιώματα ενός παίχτη δε γίνεται να τα έχεις έτσι γενικώς. Τα έχεις για κάποιο χρονικό διάστημα. Και δεν επιτρέπεται να κάνεις ότι συμβόλαια σου καπνίσει. Υπάρχουν όρια και νόμοι. Πχ δεν υπάρχουν συμβόλαια από 5 χρόνια και πάνω και δεν υπάρχουν προσύμφωνα που να αφορούν μελλοντική μεταγραφή και να έχουν γίνει 6+ μήνες νωρίτερα. Οπότε πώς η ΑΕΚ θα έβαζε όρο για όταν έμενε ελεύθερος ο Κατσουράνης (που μπορεί να έμενε πάνω από 5 χρόνια στην Μπενφίκα) και για κάτι τόσο μελλοντικό; Και για πόσο καιρό θα έπαιρνε τα δικαιώματα και πότε; Δηλαδή συμφωνία "4 χρόνια στην Μπενφίκα και μετά 2 χρόνια στην ΑΕΚ σε περίπτωση που μένει ελεύθερος";

Δεν είμαι 100% σίγουρος ότι δε γίνονται αυτά, πάντως είναι ανήκουστα.

Δημοσ.

Δηλαδή σε όλες τις μεταγραφές που υπάρχει ρήτρα για λεφτά στην πρώτη ομάδα αν ο παίχτης πάει αλλού...τον αφήνεις ελεύθερο τα παίρνεις κάτω από το τραπέζι όλα εσύ και δεν υφίσταται η ρήτρα...Κάπως αποζημιώνεται η ομάδα στην περίπτωση της ελευθέρας..δεν ξέρω πώς..ένα που μου ήρθε τώρα..Σε περίπτωση που η Μπενφίκα αφήσει τον παίχτη ελεύθερο πριν την λήξη του συμβολαίου του να δώσει στην ΑΕΚ λεφτά.Δεν ξέρω πραγματικά αλλά κάπως καλύπτεται η πρώην ομάδα σε αυτή την περίπτωση.

Δημοσ.
Το γεγονός πως η Μπενφίκα τον αφήνει "ελεύθερο" το άκουσες ή είπες απλά να πλάσεις ένα παραμύθι στα μέτρα σου?

Το ότι ο Παναθηναϊκός θα κάτσει να δώσει λεφτά "κάτω από το τραπέζι" το σκεφτήκατε μόνοι σας ή σας το πασάρανε οι "αντικειμενικοί" ?

Υπάρχουν τόσοι νόμιμοι τρόποι να πάρουμε τον παίχτη και εσείς πιστεύετε ότι θα κολλήσετε την μεταγραφή προσφέροντας "αέρα". Λες και θα βγάλουμε τα μάτια μας μόνοι μας να μπλέξουμε με την ουέφα για έναν παίχτη.

Απλά τα πράγματα. Αν θέλετε τον παίχτη, πληρώστε. Αν θέλετε τα λεφτά, ας προσέχατε. Τα περί ηθικής κτλ είναι καραμέλες για τον κοσμάκη ώστε να δημιουργούνται εντυπώσεις.

Δημοσ.
Το ότι ο Παναθηναϊκός θα κάτσει να δώσει λεφτά "κάτω από το τραπέζι" το σκεφτήκατε μόνοι σας ή σας το πασάρανε οι "αντικειμενικοί" ?

Υπάρχουν τόσοι νόμιμοι τρόποι να πάρουμε τον παίχτη και εσείς πιστεύετε ότι θα κολλήσετε την μεταγραφή προσφέροντας "αέρα". Λες και θα βγάλουμε τα μάτια μας μόνοι μας να μπλέξουμε με την ουέφα για έναν παίχτη.

Απλά τα πράγματα. Αν θέλετε τον παίχτη, πληρώστε. Αν θέλετε τα λεφτά, ας προσέχατε. Τα περί ηθικής κτλ είναι καραμέλες για τον κοσμάκη ώστε να δημιουργούνται εντυπώσεις.

Για πές έναν νόμιμο τρόπο να τον καταλάβω και εγώ γιατί πρόταση ο Παναθηναικός στην Μπενφίκα δεν έχει κάνει.Και η Μπενφίκα έχει μια πρόταση στα 2εκατομύρια.Λες να αφήσει τον mvp του περσινού πρωταθλήματος ελεύθερο και να μην πάρει φράγκο;Τόσο απλοχεριά ρε παιδί μου σε περίοδο κρίσης:;;

Δημοσ.

Manuel όταν υπάρχει ρήτρα σε ένα ποδοσφαιριστή από την πρώην ομάδα, ισχύει όσο και το συμβόλαιό του στην νυν.

Με απλά λόγια:

Ο Κατσουράνης υπογράφει π.χ 3ετές στην Μπενφίκα.

Επίσης υπογράφει πως αν μέσα σε αυτά τα 3 χρόνια για οποιονδήποτε λόγο γυρίσει σε ελληνική ομάδα, η ελληνική ομάδα που θα τον πάρει οφείλει να πληρώσει 5εκ. ρήτρα στην ΑΕΚ.

Στα 2 χρόνια, η Μπενφίκα τον αφήνει ελεύθερο. (θα μπορούσαν τα 2 χρόνια να είναι 6 μήνες ε).

Αυτός γυρνάει σε ελληνική ομάδα. Η ΑΕΚ πώς καλύπτεται σε αυτό το ενδεχόμενο?

Απλά. Βάζει όρο στην ρήτρα πως αν μείνει ελεύθερος πρίν λήξει το συμβόλαιό του η ρήτρα ισχύει. (για τον ένα χρόνο που έχει απομείνει).

Η ΑΕΚ δεν προνόησε να το κάνει αυτό, και πάει με πλάγιους τρόπους να διεκδικήσει τα συμφέροντά της.

Χαμένο παιχνίδι imho.

Aπό εκεί και πέρα, ένας παίχτης μπορεί να ανήκει συγχρόνως σε ομάδα, να έχει δικαιώματα πάνω του η προηγούμενη ομάδα (π.χ ποσοστό μεταπώλησης) και συγχρόνως να έχουν δικαιώματα πάνω του και κάνα δυο μανατζαραίοι.

Συμβαίνει.

(ο Κατσουράνης είναι από τους λίγους παίχτες που δεν έχουν μπλέξει με μάνατζερς btw).

johnnyestia Mπορείς να πιστεύεις ότι θες man, δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα σου εξηγήσει ότι ο ελέφαντας δεν πετάει.

Δημοσ.

Ξαναλέω, ένας παίκτης ηλικίας άνω των 28(νομίζω) με υπόλοιπο 1 χρόνου στο συμβόλαιό του, έχει το δικαίωμα να πληρώσει τα χρήματα που είχε να λαμβάνει για τον τελευταίο χρόνο αυτό και να μείνει από την ομάδα του ελεύθερος ώστε να διαλέξει μετά να πάει σε όποια ομάδα θέλει. Έτσι πήραμε τον Ζιλμπέρτο πέρισυ, έτσι είχε πάει και ο Ανρί από την Άρσεναλ στην Μπαρτσελόνα κτλ.

Ούτε η Μπενφίκα τον αφήνει γιατί έτσι της την βάρεσε ούτε τίποτα. Είναι δικαίωμα του παίχτη να πληρώσει και να φύγει χωρίς η ομάδα να μπορεί να κάνει τίποτα.

Δημοσ.
Ξαναλέω, ένας παίκτης ηλικίας άνω των 28(νομίζω) με υπόλοιπο 1 χρόνου στο συμβόλαιό του, έχει το δικαίωμα να πληρώσει τα χρήματα που είχε να λαμβάνει για τον τελευταίο χρόνο αυτό και να μείνει από την ομάδα του ελεύθερος ώστε να διαλέξει μετά να πάει σε όποια ομάδα θέλει. Έτσι πήραμε τον Ζιλμπέρτο πέρισυ, έτσι είχε πάει και ο Ανρί από την Άρσεναλ στην Μπαρτσελόνα κτλ.

Ούτε η Μπενφίκα τον αφήνει γιατί έτσι της την βάρεσε ούτε τίποτα. Είναι δικαίωμα του παίχτη να πληρώσει και να φύγει χωρίς η ομάδα να μπορεί να κάνει τίποτα.

Δύο χρόνια υπόλοιπα στο συμβόλαιό του έχει τελικά.Είχε ανανεώσει πέρυσι.Δεν μπορεί να εξαγοράσει την ελευθέρας του.

Επισκέπτης
Δημοσ.

liopyr, ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...