nikos21aek Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Ωραίος ο Αδαμίδης.Προχθές πούλησε τον Σκόκο σε Ελληνική ομάδα,σήμερα διώχνει και τον Μπάγεβιτς.Άντε και μεθαύριο να διαλύσει τους συνδέσμους της original για να τον κυνηγάνε όλοι μαζί και να ενώσει όλο τον λαό της ΑΕΚ σε έναν κοινό στόχο.Τελικά αυτός θα το φάει το ξύλο για όλους μαζί.Είναι και new fish,είναι και μπατίρης δεν νομίζω να τη γλιτώσει.
user12 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Για του χρόνου πάντως, ελπίζοντας πως θα ξεφορτωθούμε τον Σκόκο με χρήματα και Κλέιτον, αν κρατήσουμε τον Νέμεθ είμαστε πλήρεις στην επίθεση (Μπλάνκο, Τζιμπουρ, Νεμεθ, Παυλής), στους χαφ (Μαντουκα, Κλειτον, Γκερερο, Λεοναρντο αν δυναμώσει, Μάκος, Γκεντσογλου, Καφές) θέλουμε 2 μεταγραφές και στην άμυνα αριστερό μπακ και στόπερ και είμαστε μια χαρά, δε καταλαβαίνω όλη αυτή τη γκρίνια. Με σφιχτη διαχείριση - να μη πετάξουν χρήματα σε δεκα μεταγραφές και του χρόνου - και στοιχειώδη ηρεμία στην ομάδα μπορούμε να πάμε καλά. Ελπιζω να κατελαβαινεις οτι με αυτους τους παιχτες δεν παιρνεις πρωταθλημα.Απο την αλλη να μου πεις εδω πηγες να παρεις με κρασα και μπουρμπο.Στοπερ θα κλεισουμε τον Ταυλαριδη,αριστερο μπακ δεν θες εχει γεωργεα στα 33-34 η καλυτερη ηλικια για ποδοσφαιριστη.Μαζι με Λυμπε 34-35 θα φτιαξουμε σιγα σιγα την νεα Μιλαν.Τωρα που το ξανασκεφτομαι γιατι δεν παιρνουν Φυσσα ποσα να παιρνει σαν team manager της εθνικης?
IOSTEFO Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Το πλάνο του Αδαμιδη προχωράει καλά στο τέλος η ΑΕΚ θα παίζει σε άδειες εξέδρες.
minarokeftes Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Ναι μωρη αρρώστια αδαμίδη!!!! Πάει ο Μπάγεβιτς ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!! Σειρά έχει η Original!!!!!
liopyr Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Ναι μωρη αρρώστια αδαμίδη!!!! Πάει ο Μπάγεβιτς ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!! Σειρά έχει η Original!!!!! Και μετά η ΑΕΚ.
nikos21aek Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Αναμένουμε τις εξελίξεις.Το δείπνο τελείωσε.
elven Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Τελικά πως κάναμε χρέη πάλι ρε γμτ,αφού ο Μέγας Ντέμης τα πήγαινε γαμάτα,ή γάμα τα;χμμ Btw η διάλυση της original θα χει θετικά αποτελέσματα για την ΑΕΚ πέρα απο την πλάκα
Dropsreef Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 εγω γιατι εχω την εντυπωση οτι τα "κεφαλια" της original τα εχουν βρει με την διοικηση(τελος παντων πειτε το οπως θελετε) και οτι ο πρωτος "εμφυλιος" θα ειναι μεταξυ των βολεμενων και των αυθεντικων οπαδων? Συγχωρεστε με αν κανω λαθος!Δεν ειμαι Αεκτζης,ισως εχω λαθος εντυπωση
izerman76 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Εγώ αυτό που βλέπω είναι πως η πλειοψηφία του κόσμου καταλαβαίνει τι προβλήματα αντιμετωπίζει η ομάδα και δείχνει ανοχή (και πρωτόγνωρη υπομονή για τα ελληνικά δεδομένα). Υπάρχει μια γραφική μειοψηφία (που όπως τόσες άλλες στην Ελλάδα επειδή φωνάζει επιβάλεται της σιωπηλής πλειοψηφίας) που δημιουργεί συνέχεια προβλήματα στην ομάδα επειδή τόσα χρόνια έχει καλομάθει με το να έχει λόγο από το ποιος θα είναι προπονητής έως για τον ύμνο της ομάδας. Οι βάζελοι επειδή κατάλαβαν ότι η ομάδα χτύπησε πάτο εξαιτίας της διοίκησης βγήκαν 40.000 στους δρόμους. Στο συλλαλητήριο της original επειδή ακριβώς δεν εκφράζει τη πλειοψηφία του κόσμου πήγαν 3.000 - βλέπετε μήπως τη διαφορά;
user12 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Νταξει στο βαζελο ειχε παει οποιος να ναι ηξερα παιδι που δεν πηγαινε γηπεδο απλα ηταν παναθηναικος και εβλεπε που και που κανα αγωνα απο τηλεοραση. Οσο οτι κανουμε υπομονη εσυ το λες, εγω δεν κανω αλλο υπομονη 4 χρονια ντεμης και ενα αδαμιδης κιντης θανοπουλος. Απλα δεν ξαναπληρωνω τιποτα μονο κανα ντερμπυ και αν.Ουτε φανελες ουτε τιποτα.
nikos21aek Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Εγώ αυτό που βλέπω είναι πως η πλειοψηφία του κόσμου καταλαβαίνει τι προβλήματα αντιμετωπίζει η ομάδα και δείχνει ανοχή (και πρωτόγνωρη υπομονή για τα ελληνικά δεδομένα). Υπάρχει μια γραφική μειοψηφία (που όπως τόσες άλλες στην Ελλάδα επειδή φωνάζει επιβάλεται της σιωπηλής πλειοψηφίας) που δημιουργεί συνέχεια προβλήματα στην ομάδα επειδή τόσα χρόνια έχει καλομάθει με το να έχει λόγο από το ποιος θα είναι προπονητής έως για τον ύμνο της ομάδας. Οι βάζελοι επειδή κατάλαβαν ότι η ομάδα χτύπησε πάτο εξαιτίας της διοίκησης βγήκαν 40.000 στους δρόμους. Στο συλλαλητήριο της original επειδή ακριβώς δεν εκφράζει τη πλειοψηφία του κόσμου πήγαν 3.000 - βλέπετε μήπως τη διαφορά; Εμείς τη βλέπουμε.Εσύ ξέρεις ότι στο συλλαλητήριο ο μόνος μεγάλος σύνδεσμος που απείχε ήταν η original που είναι και η μεγαλύτερη μερίδα των οργανωμένων;Από την πλειοψηφία του κόσμου που λες ότι καταλαβαίνει ήταν αυτά τα 3000 άτομα. Αυτό είναι το μείζον θέμα στην ομάδα για εμένα.Τα πολλά στρατόπεδα που έχουμε χωριστεί.Οριτζιναλ,Μπαγεβιτσικοί,αντιμπαγεβιτσικοί,λαική βάση,Μελισσανιδικοί,αντιμελισσανιδικοί,Πανιώνιοι που από σπόντα γίνανε ΑΕΚ υπέρμαχοι του Αδαμίδη και άτομα που προσπαθούν να μας πείσουν ότι η ομάδα ιδρύθηκε το 2004.Όλοι μαζί μια ομάδα.Έχεις την εντύπωση πως αν δεν ήταν τόσα πολλά τα στρατόπεδα δεν θα μαζευόταν πάρα πολύς κόσμος;H original μόνο αν συμμετέχει θα έχει καμμιά 15άρα χιλιάδες κόσμο πολύ άνετα. Και btw για πρώτο συλλαλητήριο και με αποχή της μεγαλύτερης μερίδας οργανωμένων πάρα πολύς κόσμος μαζεύτηκε.Το καλοκαίρι θα γίνουν πολύ πιο μαζικά συλλαλητήρια αν συνεχιστεί το ίδιο βιολί όπως και με τον Παναθηναικό.
akpe Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Εγώ απορώ. Πες πως εντάξει ο Σκόκο και ο Αδαμίδης. Ο Νέμεθ τι σκατά τους έφταιξε και κάναν το αυτοκίνητό του καλοκαιρινό; Ο Μανωλάς; Να χαρώ εγώ οπαδούς.. φτου να μην τους ματιάξουμε.
nikos21aek Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Έχεις δει κανένα αυτοκίνητο με φωτογραφία του ιδιοκτήτη στο μπαμπρίζ; Όποιο αυτοκίνητο βρίσκαν σπάγαν.Έτυχε και ήταν του Λαγού και του Νέμεθ.
akpe Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Νταξ αν και δεν σχολίασα τόσο την επιλογή όσο την πράξη
minarokeftes Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Ο Τίγρης είχε την πιο σωστή άποψη για τον Σκόκο πιστεύω. Να το κρατήσουμε μέχρι να λήξει το συμβόλαιο και να είναι παραγκονισμένος, και άμα μετά δεν παρακαλάει να κάνει ανανέωση και με μειωμένες αποδοχές, να μην σώσω να δώ την ΑΕΚ πρωταθλήτρια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.