izerman76 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Και πριν το πάρει ο Νικολαϊδης, το "μαγαζί-γωνία" το δίνανε τζαμπα και κανεις δεν το έπαιρνε.
leftermann Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 δεν βάζουμε κάνα ψιλό όλοι μαζί, ρεφενέ, να το πάρουμε εμείς; Κάτσε να πω και τον Liopyr, θα θέλει. Εγώ πάντως συμφωνώ με την γραμμή του πρώην εν δυνάμει.
liopyr Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Εγώ έχω 60€ να βγάλω το μήνα. Μπορώ να διαθέσω, χμ, τα 20. Εσείς πόσα έχετε;
leftermann Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 εγώ έχω παραπάνω. Πιστεύω κάνα πενηντάρικο άνετα το δίνω. Ωπ, κάτσε κάτσε, συν 2.30 τα ρέστα της πίτσας, 52.30. Κάτσε να κάνω υπολογισμό: εσύ παίρνεις 27%, κι εγώ 73%. Παίρνω τηλέφωνο Νοτιά και τον άλλον τον καραφλό, πως τον λένε γαμώ... ---------- Προσθήκη στις 01:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:47 ---------- κάτσε ρε, θα σπάσω και τον κουμπαρά του μικρού. Για την ΑΕΚάρα ρε. Ας κλαίει.
liopyr Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Πριτς, και να αλωνίζεις μετά με το πλειοψηφικό; Δε δέχομαι κύριε, τα δίνω όλα, κόβω το τσιγάρο! ---------- Προσθήκη στις 01:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:52 ---------- Ναι, και εγώ θα κλέψω έναν πιτσιρικά που παίζει από κάτω, αμέ, κάνα 5ευρω θα το'χει πάνω του δε θα το'χει;
izerman76 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Πάντως, πέρα από τα διοικητικά (by the way βάζω κι εγώ 30 ευρώ αλλά θέλω να γίνω τεχνικός διευθυντής - έχω πάει μια φορά ταξίδι σε Νορβηγία, Σουηδία οπότε ξέρω καλά τις αγορές αυτών των χωρών), από πλευράς μπάλας είμαστε συμπαθητικοί σαν εικόνα. Είναι σίγουρο πως τα περισσότερα παιχνίδια των πλευ-οφ θα'ναι όσα πάνε κι όσα έρθουνε αλλά τουλάχιστον ευχαριστιέσαι μπάλα, παίζουμε ανοιχτά, αφήνουμε χώρους για τον αντίπαλο να κάνει κι αυτός τις φάσεις του (γιατί είμαστε large σαν ομάδα). Για του χρόνου πάντως, ελπίζοντας πως θα ξεφορτωθούμε τον Σκόκο με χρήματα και Κλέιτον, αν κρατήσουμε τον Νέμεθ είμαστε πλήρεις στην επίθεση (Μπλάνκο, Τζιμπουρ, Νεμεθ, Παυλής), στους χαφ (Μαντουκα, Κλειτον, Γκερερο, Λεοναρντο αν δυναμώσει, Μάκος, Γκεντσογλου, Καφές) θέλουμε 2 μεταγραφές και στην άμυνα αριστερό μπακ και στόπερ και είμαστε μια χαρά, δε καταλαβαίνω όλη αυτή τη γκρίνια. Με σφιχτη διαχείριση - να μη πετάξουν χρήματα σε δεκα μεταγραφές και του χρόνου - και στοιχειώδη ηρεμία στην ομάδα μπορούμε να πάμε καλά.
leftermann Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 νομίζω ότι ο Νέμεθ δύσκολα θα μείνει. Επίσης υπάρχουν καλές πιθανότητες να λείπει και κάποιος εκ των Μπλάνκο - Τζιμπούρ, ή και οι δύο. Τέλος, βλέπω και τον Μαστοράκοβιτς μπαστακωμένο, τέτοιο συμβόλαιο πού να ξανάβρει άλλωστε, οπότε ξέχνα μεταγραφές στην άμυνα. Χου χου.
liopyr Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Το μπάσιμο του τίγρη και το γήπεδο 80.000 θέσεων στην Ν.Φ ξέχασες! Nα σου πω εγώ ένα γαμάτο σενάριο; Πουλάμε Σκόκο - Μπλάνκο - Τζεμπούρ, φεύγει Καφές - Καράφλας - Λαγός (!) - Μαντούκα επειδή δε θα δεχθούν μείωση συμβολαίου, ο Νέμεθ πάει εκεί που του αξίζει, και επενδύουμε σε ταλέντα όπως ο ξυλοπόδαρος Λύμπε και ο απόδαρος Χαριστέας. Τσαντίζεται ο Σερβος, φεύγει αλλά οι φυλλάδες γράφουν πως τον έδιωξαν και αναλαβάνει (Θεού θέλοντος) ο Αναστασιάδης με τον Κωφίδη που τσακώνονται στην μέση της χρονιάς γιατί ο πρώτος λέει τον δεύτερο σατανιστή! Παίζουμε διαστημικό ποδόσφαιρο, (ξέρεις από αυτό που απορείς γιατί οι παίχτες αγνοούν την βαρύτητα) βάζουμε ένα γκολ με κεφαλιά από κόρνερ κάθε 3 αγώνες, η ορίγκιναλ γεμίζει μισό πέταλο και φωνάζει ο γιο-γιο για χιόνια και βροχές, βγαίνουμε 8οι και καταϊδρωμένοι, μέχρι το σημείο που λες δεν πάει παρακάτω - ΑΛΛΑ - διαψεύδεσαι κύριε, έρχεται και ασελγεί στο πτώμα μας ΚΑΙ ο Κούγιας. Μμμ;
leftermann Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Αναστασιάδης - Κωφίδης; You sick bastard. Σαβέβσκι - Μανωλάς θα είναι το επόμενο προπονητικό δίδυμο.
leftermann Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 έχει και ο Τόνι ανιψάκι; Δεν το γνώριζα...
liopyr Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Τ ανίψια θα πάνε Ιταλία, σε κάποιο δορυφόρο μας να πάρουν παιχνίδια πάνω τους, και θα τα πάρουμε πίσω σε μία 15ετία.
Smaug Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 ας το αγοράσουν τώρα, που είναι τσάμπα. To μέγεθος των χρεών είναι απαγορευτικό.
N1ghtW0lf Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Το μπάσιμο του τίγρη και το γήπεδο 80.000 θέσεων στην Ν.Φ ξέχασες! Nα σου πω εγώ ένα γαμάτο σενάριο; Πουλάμε Σκόκο - Μπλάνκο - Τζεμπούρ, φεύγει Καφές - Καράφλας - Λαγός (!) - Μαντούκα επειδή δε θα δεχθούν μείωση συμβολαίου, ο Νέμεθ πάει εκεί που του αξίζει, και επενδύουμε σε ταλέντα όπως ο ξυλοπόδαρος Λύμπε και ο απόδαρος Χαριστέας. Τσαντίζεται ο Σερβος, φεύγει αλλά οι φυλλάδες γράφουν πως τον έδιωξαν και αναλαβάνει (Θεού θέλοντος) ο Αναστασιάδης με τον Κωφίδη που τσακώνονται στην μέση της χρονιάς γιατί ο πρώτος λέει τον δεύτερο σατανιστή! Παίζουμε διαστημικό ποδόσφαιρο, (ξέρεις από αυτό που απορείς γιατί οι παίχτες αγνοούν την βαρύτητα) βάζουμε ένα γκολ με κεφαλιά από κόρνερ κάθε 3 αγώνες, η ορίγκιναλ γεμίζει μισό πέταλο και φωνάζει ο γιο-γιο για χιόνια και βροχές, βγαίνουμε 8οι και καταϊδρωμένοι, μέχρι το σημείο που λες δεν πάει παρακάτω - ΑΛΛΑ - διαψεύδεσαι κύριε, έρχεται και ασελγεί στο πτώμα μας ΚΑΙ ο Κούγιας. Μμμ; Την παλευεις καθολου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.