alexdelpiero Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Το λαθος με το Κατσουρανη το εκανε ο νικολαιδης που δεχτηκε να μπει ορος στο συμβολαιο οτι παυει η ρητρα σε περιπτωση που μεινει ελευθερος.αν ηταν στη θεση του πχ ο κοκαλης η ο βγενοπουλος αποκλειεται να καναν κατι τετοιο...
nikos21aek Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Το λαθος με το Κατσουρανη το εκανε ο νικολαιδης που δεχτηκε να μπει ορος στο συμβολαιο οτι παυει η ρητρα σε περιπτωση που μεινει ελευθερος.αν ηταν στη θεση του πχ ο κοκαλης η ο βγενοπουλος αποκλειεται να καναν κατι τετοιο... +1.Αν μείνει ελεύθερος δεν υπάρχει καμία κάλυψη.Το θέμα είναι αν η Μπενφίκα είναι διατεθειμένη να μπλέξει με τη φίφα.Καθώς την στιγμή που υπάρχουν προτάσεις 1εκ και 2εκ ευρώ αν αφήσει ελεύθερο τον mvp του περσινού πρωταθλήματος για την ομάδα,τη στιγμή που ο παίχτης έχει άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο και θα παίξει σίγουρα και στο μουντιάλ,είναι προφανές ότι υπάρχει συμφωνία κάτω από το τραπέζι και η φίφα τα τιμωρεί αδρά κάτι τέτοια.
Mika Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Το οτι ειναι προφανες δεν αποδεικνυει τιποτα. μια χαρα κατω απο το τραπεζι θα τα παρει η Μπενφικα και δεν θα ανοιξει μυτη. Βεβαια και εγω προτιμω τον Κυργιακο απο τον Κατσουρανη, αλλά οχι οτι με χαλαει ο Κατσουρ
johnyboy Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Για τον ΠΑΟ ακούγετε για 3 μύρια το χρόνο!!! Μπορεί να πάρει τόσα στην ΑΕΚ?
nikos21aek Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Το οτι ειναι προφανες δεν αποδεικνυει τιποτα. μια χαρα κατω απο το τραπεζι θα τα παρει η Μπενφικα και δεν θα ανοιξει μυτη. Βεβαια και εγω προτιμω τον Κυργιακο απο τον Κατσουρανη, αλλά οχι οτι με χαλαει ο Κατσουρ Όταν κάποιος σου δίνει δύο εκατομμύρια για ένα παίχτη είναι δυνατόν να πρoτιμήσεις τα 0€??????? Τo πιστευείς αυτό που είπες;;;Μια χαρά αποδεικνύει..Έχουν τιμωρηθεί και ομάδες με λιγότερο προφανή στοιχεία για συμφωνίες παράνομες. Για τον ΠΑΟ ακούγετε για 3 μύρια το χρόνο!!! Μπορεί να πάρει τόσα στην ΑΕΚ? Με πέθανες τώρα!3 εκατομμύρια το χρόνο;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Τέλος πάντων κοντός ψαλμός αλληλούια θα δούμε από δευτέρα τρίτη.
johnyboy Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Γενικός δεν δίνω και πολύ σημασία στο τι γράφετε αλλά κάτι τέτοιο πήρε το μάτι μου.ίσως δεν το είδα καλά. Νομίζω πάντως πως κάπου στο 1.5 - 1.7 παίζει.Ακόμα και αυτά τα δίνει η ΑΕΚ.
liopyr Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Για τον ΠΑΟ ακούγετε για 3 μύρια το χρόνο!!! Μπορεί να πάρει τόσα στην ΑΕΚ? Aυτό πάλι πού ακούγεται? Αν τον θέλετε τόσο πολύ δηλαδή με γειά σας... Η ΑΕΚ στην καλύτερη να του δώσει κάνα 500ρικο, με δόσεις και δώρο τα παπούτσια του. Μια χαρά αποδεικνύει..Έχουν τιμωρηθεί και ομάδες με λιγότερο προφανή στοιχεία για συμφωνίες παράνομες. Έχεις αντίστοιχα παραδείγματα? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Όπως και να το κάνουμε, η ΑΕΚ έχει κάνει την μαλακία στην συγκεκριμένη περίπτωση από την στιγμή που δεν έβαλε ρήτρα σε περίπτωση που μείνει ο παίχτης ελεύθερος. Καλά να πάθουν. Και για να μην τον θεοποιούμε κιόλας, νταξ, δεν είναι και κάνα κελεπούρι ο Κατσουράνης ε. Ένας πολύ καλός παίχτης-πολυεργαλείο είναι, στα 31 του, γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας αλλά και ψωνισμένος από γεννησιμιού. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Ξεφτύλα για μένα οι συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, και για αυτόν και την καριέρα του, και για τον Παναθηναϊκό και την ιστορία του. Μετά από όλα αυτά, εγώ τον Κατσουράνη δεν τον θέλω στην ομάδα. Νταξ, μπορεί να μην είναι "ο αεκάρας", ποτέ δεν ήταν άλλωστε, αλλά 2 χρόνια έπινε μια εξέδρα νερό στο όνομα του, δεν έχει δικαίωμα ηθικά να ξηγιέται ύπουλες συμφωνίες που γαμούν τα ήδη χιλιοπηδηγμένα οικονομικά συμφέροντα αυτής της ομάδας.
johnyboy Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δεν νομίζω πως θα τον παίρναμε αν ήταν να πάρει λεφτά η ΑΕΚ.
deminho11 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Για τον ΠΑΟ ακούγετε για 3 μύρια το χρόνο!!! Μπορεί να πάρει τόσα στην ΑΕΚ? axaxaxaxaxaxa Ντάξη είσαι θεός!!!
alexdelpiero Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Στο φιλαθλο διαβασα οτι ο παο δινει 1.2 το χρονο στο κατσουρανη ενω στο ρεπρταζ της αεκ λεει οτι η ενωση δινει 1.5.ο παο δεινει κατω απο το τραπεζι στην μπενφικα 3 εκ κ εκει παιζεται ολο το παιχνιδι...
johnyboy Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 ε νταξ είπα κάτι και είπα δεν ξέρω τι ισχύει.δεν το είπα στα σίγουρα και ούτε ξέρω τι παίζει. τώρα κάντε 1000 quote για να μου την πείτε.
johnnyestia Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Κανένα φράγκο κάτω από το τραπέζι δεν θα πέσει. Ο Κατσουράνης θα πληρώσει όπως του δίνεται το δικαίωμα για να εξαγοράσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και να μείνει ελεύθερος. Τώρα αν αυτά τα λεφτά του τα δώσει ο ΠΑΟ σαν μπόνους υπογραφής, κανένα πρόβλημα. Όλα καθαρά. Σιγά μην δώσουμε και κερατιάτικα στην ΑΕΚ να την αναστήσουμε. Ψάχνετε για μ@λάκες μου φαίνεται και τσιγκλάρετε το φιλότιμο του παίχτη μπάς και μαζέψετε κανένα φράγκο.
liopyr Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Κανένα φράγκο κάτω από το τραπέζι δεν θα πέσει. Ο Κατσουράνης θα πληρώσει όπως του δίνεται το δικαίωμα για να εξαγοράσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και να μείνει ελεύθερος. Τώρα αν αυτά τα λεφτά του τα δώσει ο ΠΑΟ σαν μπόνους υπογραφής, κανένα πρόβλημα. Όλα καθαρά. Σιγά μην δώσουμε και κερατιάτικα στην ΑΕΚ να την αναστήσουμε. Ψάχνετε για μ@λάκες μου φαίνεται και τσιγκλάρετε το φιλότιμο του παίχτη μπάς και μαζέψετε κανένα φράγκο. Το γεγονός πως η Μπενφίκα τον αφήνει "ελεύθερο" το άκουσες ή είπες απλά να πλάσεις ένα παραμύθι στα μέτρα σου?
deminho11 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Σας λέω απο τώρα οτι άμα πάει στον βάζελο όλοι θα βγούν και θα λένε οτι φταίει ο Ντέμης...
liopyr Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Σας λέω απο τώρα οτι άμα πάει στον βάζελο όλοι θα βγούν και θα λένε οτι φταίει ο Ντέμης... Φταίει και ο Ντέμης. Αλλά μη βλέπεις φαντάσματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.