minarokeftes Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Σαν σήμερα πριν οκτώ χρόνια, ο Ντέμης Νικολαΐδης γνώρισε παγκόσμια διάκριση. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ τιμήθηκε από την επιτροπή της Διεθνούς Oλυμπιακής Eπιτροπής με το Fair Play για την κίνηση του να δείξει στον διαιτητή Δούρο πως σκόραρε με το χέρι στον τελικό κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Ιωνικό στις 10 Μαΐου 2000 και ενώ το σκορ ήταν στο 0-0.
nikos21aek Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Περιμένω πότε θα γράψεις: "Σαν σήμερα στις τόσο τόσου 2004 ο Ντέμης Νικολαΐδης ιδρύει την ποδοσφαιρική ομάδα ΑΕΚ":p
Mika Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 καλα ας ηταν με καναν ΠΑΟ/ΟΣΦΠ ο τελικος και θα σου λεγα εγω
user12 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 αριανοί στους αεκτζήδες ο κόκαλης σας πήρε τον προδότη σας πήρε και γιατρό και γυμναστή τώρα θα δούμε και τον χατζηχρήστο στου τσουκαλά την εκπομπή Το βρηκα σε ενα σιτε και ειπα να το μοιραστω μαζι σας.Εξυπνο ειναι που να ξεραν μετα απο 12 χρονια θα τους περναμε Καφε,Ριβαλντο,Παπα.:lol:
minarokeftes Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 καλα ας ηταν με καναν ΠΑΟ/ΟΣΦΠ ο τελικος και θα σου λεγα εγω Αν είχε και η γιαγιά μου ρόδες..... ---------- Προσθήκη στις 14:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:07 ---------- Περιμένω πότε θα γράψεις:"Σαν σήμερα στις τόσο τόσου 2004 ο Ντέμης Νικολαΐδης ιδρύει την ποδοσφαιρική ομάδα ΑΕΚ":p Ντάξει είπαμε τον υποστηρίζω, θα ήθελα να είναι στην ΑΕΚ πάλι, σε άλλο πόστο αυτή την φορά. Στο τμήμα μάρκετινγκ ας πούμε, αλλα όχι και ίδρυσε την ΑΕΚ, βοήθησε να σωθεί.
nikos21aek Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 καλα ας ηταν με καναν ΠΑΟ/ΟΣΦΠ ο τελικος και θα σου λεγα εγω Ας ήταν παίχτης του ΠΑΟ/ΟΣΦΠ στο 0-0 και όχι μόνο θα πήγαινε με την μπάλα στο κέντρο,θα ζητούσε και από τον διαιτητή να δώσει κίτρινη στους αντιπάλους που διαμαρτύρονται.Ή στην πιο light περίπτωση θα του έκανε κανένα τέτοιο. ---------- Προσθήκη στις 16:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:28 ---------- Όποιος βρει τη φώτο που ο φεύγει ο Αδαμίδης μαζί με τον Χατζηχρήστο δικαβαλιά με το παπί να την ποστάρει αμέσως!
user12 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Ή στην πιο light περίπτωση θα του έκανε κανένα τέτοιο. Λες να ελεγε στον διαιτητη αν εχεις τα @@ βγαλε με?:lol: Η foto απο που ειναι? Αφου λεφτα δεν εχουμε γιατι δεν κλεινουμε τον ταυλαριδη απο τωρα, εκτος και αν περιμενουν τον τιγρη.
minarokeftes Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 http://www.aek365.gr/article.php?id=52380 Ευτυχώς που υπάρχουν και άλλα άτομα που έχουμε την ίδια άποψη!
nikos21aek Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Η foto απο που ειναι? http://www.youtube.com/watch?v=TcqpTo9u-8E 1:25
nikos21aek Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 E αφού φεύγει ο Σκόκο κάποιος πρέπει να τον αντικαταστήσει.Συμφέρουσα τράμπα αν πραγματοποιηθεί.Εκτός του ότι ο Ζεοβάνι θα κάνει το γκέλ στον κόσμο,και τα γκόλ του Σκόκο δεν θα λείψουν,και λεφτά θα περισσέψουν και θα σκληρύνει η ομάδα που πρέπει.Πολύ τσαμπουκαλεμένος ποδοσφαιριστής.
liopyr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Τον έχεις δει δηλαδή; Γιατί εγώ μόνο από το προ τον ξέρω, και αυτό γιατί επειδή είμαι και πολύ παιχτρόνι ναούμε και παίζω master league με την χαλ.
nikos21aek Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 E δεν είμαι και φανατικός οπαδός της Χαλ.Σιγά μην κάθομαι να βλέπω αγώνες της Χαλ.Είπαμε. Από την Μπαρτσελόνα και την Σίτι τον θυμάμαι.Καλός είναι.Τεχνίτης είναι,σουτ καλό έχει δυνατό,πολύ τσαμπουκάς.Τώρα από τότε αν έχει αλλάξει δραματικά δεν ξέρω.Αλλά εντάξει χειρότερος από τον Σκόκο στο ανασταλτικό κομμάτι δεν γίνεται να είναι,(),πολύ χειρότερος στο επιθετικό κομμάτι πάλι δεν γίνεται να είναι,πιο σκληροτράχηλος παίχτης σίγουρα θα είναι,σε ταχήτυτα δεν ξέρω που βρίσκεται αλλά στην πρέμιερ παίζει όσο να ναι πρέμιερ με Ελλάδα είναι 10 ταχύτητες πάνω,ο κόσμος σίγουρα θα ενθουσιαστεί,για τον Μπάγεβιτς δεν γνωρίζω αν θα ισχύει το ίδιο γιατί θα ήθελε λογικά Σίσιτς.Θα δούμε.Ξέρω εγώ;Μπορούμε να βρούμε καλύτερο για αντικαταστάτη του Σκόκο τσάμπα;
user12 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Σε ενα παιχνιδι με την Μπαρτσα που τον θυμαμαι που ειχε μπει αλλαγη δεν μου ειχε κανει εντυπωση, τωρα πως θα παμε να τον παρουμε του εχουμε κανει scouting τον εχει δει καποιος να παιζει.ή εστειλε καποιος μανατζερ του αγωνες του και τον παιρνουμε? (Μεγαλη διαφορα να βλεπεις τον αγωνα απο το γηπεδο και απο την τηλεραση)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.