Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα και να καθόμασταν να χάσουμε δεν θα κέρδιζαν αυτοί.Δεν έβλεπες χθες πως τους γυρίζαμε την μπάλα ακόμη και αμαρκάριστοι κάθε φορά που κλέβαμε να ξανακάνουν επίθεση;

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σιγά μην κάτσουμε να χάσουμε από τα Μπαόκια για να πάρουν πρωτάθλημα. Τι μας νοιάζει τι κάνει o zbaouk? Στην γωνία ο Μπλάνκο μήπως βλέπεις τι τρώει μετά από το goal? Εντάξει έχουν σημειώσει πρόοδο βέβαια :lol:, δεν του ρίχνουν κοτρόνες και σιδερόβεργες όπως έριχναν μερικά χρόνια πριν στον Άλβες ή στον Ασουνσάο (δεν θυμάμαι ποιος από τους 2 ήταν) σε μια εκτέλεση πλάγιου άουτ :P.

Κατά τα άλλα τι σας χάλασε στο εξώφυλλο της ώρας?

Ο Καραλής είναι εξωτερικός συνεργάτης, γράφει 2-3 φορές την εβδομάδα και δεν έχει άλλη αρμοδιότητα στην εφημερίδα όπως έχει τονίσει κατ επανάληψη στην ραδιοφωνική εκπομπή του. Δεν ξέρω καν αν εξακολουθεί να συνεργάζεται με την Ωρα μιας και έχω αρκετό καιρό να δω το όνομα του στο εξώφυλλο και δεν τον έχω ακούσει τελευταία στον γαύροςfm.

Τέλος σχετικά με τις πωλήσεις φαντάζομαι αυτό ισχύει για όλο τον τύπο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος πλέον να διαβάζεις σήμερα αυτά που έχουν γραφτεί...χτες όταν μάλιστα έχεις πρόσβαση στον ηλεκτρονικό τύπο για άμεση ενημέρωση. Εγώ τουλάχιστον, έχω πάψει να διαβάζω εφημερίδες εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Δημοσ.

Αφού πήγε μπροστά στην 4 και πανηγύρισε ο άλλος.

Τι τι μας πείραξε ρε chill 0-1 αντί για 0-4;

Θες κι άλλο;Αυτά όταν σε παίζει ο αντίπαλος μονότερμα και κερδίζεις τα γράφουν οι τέρμα οπαδικές εφημερίδες.Υποτίθεται ότι η ώρα είχε κάποια σοβαρότητα.Είναι βαριά του Ντούσαν η μαγκιά.Όχι της ΑΕΚ.Όχι του Μπλάνκο.Του Ντούσαν.Και αφού αφιερώνει όλο το πρωτοσέλιδο στον Ντούσαν,στα 3 κουτάκια κάτω αντί να βάλει δηλώσεις από κανέναν άλλον έτσι για ποικιλία ξαναέχει Ντούσαν.Ευτυχώς δηλαδή που βάζει και τον Τζεμπούρ.Και άντε έβαλε δεύτερη φορά στο ίδιο εξώφυλο τον Ντούσαν.Μου κοτσάρει και φωτογραφία παίχτη του Ολυμπιακού να πανηγυρίζει;Γιατί δεν έβαλε τον Τσουκαλά;

Οχι μιλάω για σχετικά πρόσφατα τα 10000.Δηλαδή δύο τρεις μήνες πριν.Που τώρα που ξανατσέκαρα είναι στα 4300.

Δημοσ.

Μη σου πω ότι και λίγα λέει για το 0-4, μιας και χάσαμε τα.....άχαστα στο Β' ημίχρονο.

Γιατί τι είναι η 4? Το άβατο? Όπου γουστάρει θα πανηγυρίζει ο παίκτης. Ή μήπως νομίζεις ότι αν πήγαινε μπροστά σε άλλη θύρα θα έτρωγε λιγότερα. Τόσα χρόνια δεν τους έχεις μάθει?

Στην εφημερίδα λοιπόν δεν σε πείραξε τόσο πολύ ο τίτλος αλλά το όνομα Ντούσαν. Πες το έτσι για να καταλάβουμε. Και εγώ δεν δηλώνω οπαδός του, αλλά δεν ταράσσομαι (πια :P) κάθε φορά που βλέπω τον ίδιο ή το όνομα του. Αυτός είναι ο προπονητής της ομάδας, μας αρέσει δεν μας αρέσει.

Η ώρα ανέκαθεν έβαζε θέματα στο εξώφυλλο που αφορούσαν και άλλες ομάδες πλην της ΑΕΚ. Δεν αποτελεί παγκόσμια πρώτη η σημερινή δεξιά γωνία της εφημερίδας.

Δημοσ.

Ρε δεν με ενοχλεί το Ντούσαν.Ας το βάλει εκεί που το έχει στις δηλώσεις.Στο κεντρικό όμως να γράφει για την μαγκιά της ΑΕΚΑΡΑΣ όχι του Ντούσαν.Μόνο πρωτοσέλιδο τι ώρα πήγε για κατούρημα δεν έχουν κάνει.Και για αυτόν και για τον Μελισσανίδη.(Και είμαι και πολύ φανατικός υποστηρικτής του Μελισσανίδη) αλλά πραγματικά όταν βρέξει χιονίσει βλέπεις ένα πρωτοσέλιδο ΜΑΓΚΑΣ ΝΤΟΥΣΑΝ,ΤΙΓΡΗ ΑΛΑΝΙ ε όσο να ναι το ξεφτιλίζουν.

Κερδίζει οι ΑΕΚ:ΜΑΓΚΑΣ ΝΤΟΥΣΑΝ.Χάνει η ΑΕK:ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΤΟΥΣΑΝ

Νισάφι πιά ρε!Αν την διαβάσει κανένας ξένος θα νομίζει ότι η ομάδα λέγεται Ντούσαν.

Λίγα ήταν τα 4 ε;

Πως θα σου φαινόταν να έγραφαν 0-1 αντί για 10-4;

Και το 0 λίγο δεν είναι;:P

Και μια που το ανέφερες να πούμε και ένα μπράβο στον ΠΑΟΚ που δεν έκανε το ματς πεδίο μάχης αν και θα μπορούσε και μας διέψευσε όλους.Διάλεξε διαφορετικό μονοπάτι σε αντίθεση με μερικούς άλλους που δυσφήμισαν το ποδόσφαιρο.

Δημοσ.

Πρωτ απ'όλ οι αγγλ έχουνι ύμνου γιου νιέβερ γουόλκ αλόουν.Πρέπει να βάλουμι κι ιμέις ύμνο μόνη ξανά δεν θα σάφήσου.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλα καναμε και κερδισαμε τον Μπαοκ οχι θα κατσω να κλαψω που δεν αφησαμε τον Μπαοκ να μας κερδισει.Και θελω να βγουμε και δευτερη θεση να παμε να διεκδηκησουμε την θεση μας στο champions league γιατι αμα δυνοταν η ευκαιρια στον Ολυμπιακο να βγει και ειχε χαμηλη βαθμολογια και ηταν στους αδυναμους θα ελεγαν οι ολυμπιακοι να μην βγει.Εγω χαιρομαι οταν κερδιζει η ΑΕΚαρα οχι οταν δεν παιρνει το πρωταθλημα ο Μπαοκ,βαζελος,γαυρος.

Δημοσ.

Για να μου λες για 10-4 μάλλον άλλο ματς βλέπαμε........Με τον Μπαοκ παίζαμε στο κάτω κάτω 10 goal βάζει σε μια σεζόν (ok το παρατράβηξα, σε έναν γύρο :P) λες να τα έβαζε όλα σε εμάς? Ελπίζω μην έχεις παραμυθαστεί και εσύ ότι η συγκεκριμένη ομάδα κάνει πρωταθλητισμό? Της πλάκας ιστορίας είναι, 4οι θα βγουν στα playoffs να μου το θυμηθείς.

Δημοσ.
Για να μου λες για 10-4 μάλλον άλλο ματς βλέπαμε........Με τον Μπαοκ παίζαμε στο κάτω κάτω 10 goal βάζει σε μια σεζόν (ok το παρατράβηξα, σε έναν γύρο :P) λες να τα έβαζε όλα σε εμάς? Ελπίζω μην έχεις παραμυθαστεί και εσύ ότι η συγκεκριμένη ομάδα κάνει πρωταθλητισμό? Της πλάκας ιστορίας είναι, 4οι θα βγουν στα playoffs να μου το θυμηθείς.

Μήπως είδες και 0-1 αντί για 0-3 και στο ΟΑΚΑ;

Εμ βέβαια άλλο ματς βλέπαμε.Αν δεν είδες ότι η πρώτη μας ευκαιρία έγινε στο 80' στην κόντρα όταν έπαιζε με 2 αμυντικούς ο ΠΑΟΚ και ακόμη και αυτοί οι δύο ανέβαιναν στην επίθεση σίγουρα άλλο ματς βλέπαμε.Και ότι μέχρι το 80' μόνο ο θεός Όθων μπορεί να εξηγήσει πως δεν φάγαμε γκόλzzz

Καλά ας συνεχίσει η ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΝΤΟΥΣΑΝ να παίζει τέτοιο ποδόσφαιρο και θα σου θυμηθώ ποιος θα βγει 4ος στα πλέι οφ.

Δημοσ.

Για τον ύμνο που λέτε, δεν ήταν μόνο ο Ντέμης που προσπάθησε να τον αλλάξει...

Το είχα διαβάσει στα σχόλια σε ένα θέμα στο αεκ365 στο οποίο έλεγε οτι ακόμα και ο Μελισσανίδης είχε βγάλει τραγούδι για να το πλασάρει ως ύμνο αλλα δεν του έκατσε.

Θα προσπαθήσω να βρώ ολόκληρο το άρθρο.

---------- Προσθήκη στις 16:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:31 ----------

26382_402963495906_25415250906_5332669_988843_n.jpg

αχαχαχα ΘΕΟΙ!!!

Δημοσ.

Ότι μπορεί κάνει και η original μπας και σωθεί η ομάδα βόλει.Έξυπνο αυτό όντως.Μπορεί να μαζέψουν κανένα 1000€ παραπάνω.

Δημοσ.

Γεια σου φίλαθλε της Barca Greece, που μέχρι πριν 4-5 mats, δεν μπορούσες να αλλάξεις πάνω από 3-4 πάσες σε όλο τον αγώνα και τώρα έρχεσαι να μας πεις ότι ο ΠΑΟΚ βάζει 10 γκολ και δεν αξίζει να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται επειδή έκανε 2 ήττες μετά από 13 mats. 2-3 φάσεις έκανες, κακός ο Παοκ για 2h φορα...απλά πράματα.0-4 δε μπορείς να κανεις ούτε στον πανθρακικό φέτος..

Μονο το budget να συγκρίνεις του ΡΟΚ και του ΠΑΟΚ, φτάνει..

Δημοσ.

Και ένα απλό ευχαριστώ για την καλύτερη μπάλα που είδες μέσα στο γήπεδό σου τα τελευταία 10 χρόνια αρκετό ήταν.Δεν χρειζόταν να γράψεις τόσα πολλά.:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...