VAssassin Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Ο Γκρέταρσον τεχνικός διευθυντής! Πού τον θυμήθηκαν αυτόν; Ωραίος παίχτης ήταν.
nikos21aek Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Είχε προταθεί από τον Κιντή πέρυσι.Πέσαν οι μάσκες από τη δεύτερη κιόλας μέρα. Άντε να δούμε.Εγώ approve πάντως.Με την οικονομική κατάσταση της ΑΕΚ σε ταλέντα (όχι αιώνια πιτσιρίκια) αλλά έτοιμα σε καλές ηλικίες από χαμηλότερου επιπέδου πρωταθλήματα πρέπει να στραφούμε.
Str Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 τι κάνει ένας τεχνικός διευθυντής και τι προτερήματα έχει ο εν λόγω για να καλύψει επιεικώς άξια τη θέση???
minarokeftes Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Γουστάρω τρελά Αδαμίδη!!! Να τα μαμήσει όλα θέλω!!! Επίσης στα + μέχρι στιγμής είναι και η σύμβαση για το προπονητήριο, ο Θανόπουλος είχε βγάλει το ποσό των 1,2 εκ € πρώτα και τώρα ο Αδαμίδης καθάρισε στα 600.000€ Άλλο που θα γούσταρα να κάνει και να δίξει οτι δεν κολώνει είναι να καλέσει τον Σκόκο για ανανέωση, αν πεί ΟΧΙ, τον βάζει εκτός ομάδας και ατομική προπόνηση έως να λήξει το συμβόλαιό του. Όπως και με τον Τζεμπούρ, και να δούμε αν θα υπάρξει ομάδα αν τον πάρει. ---------- Προσθήκη στις 16:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:19 ---------- τι κάνει ένας τεχνικός διευθυντής και τι προτερήματα έχει ο εν λόγω για να καλύψει επιεικώς άξια τη θέση??? Πρακτικά είναι ο ρουφιάνος της διοίκησης για το τί κάνει ο προπονητής. Επίσης βρίσκει παίχτες για τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυσή και τους προτείνει στον προπονητή ο οποίος θα πεί ποιοι του αρέσουν και αυτός ύστερα έχει την αρμοδιότητα να διαχειριστεί το μπάτζετ και να φέρει αυτούς που ζήτησε ο προπονητής ξεκινώντας ουσιαστικά τις διαπραγματεύσεις με τον πρώτο της λίστας για την εκάστοτε θέση.
nikos21aek Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 @Str Φέρνει παίχτες.Τίποτα δεν έχει ο εν λόγω.Άπειρος είναι.Το μόνο του προσόν ίσως είναι ότι ξέρει τη Σκανδιναβική αγορά καλά. Ναι minarokeftes τέτοια πολυτέλεια έχει η ομάδα να κλάνει και παίχτες για χαβαλέ 6 μήνες πριν μείνουν ελεύθεροι.
minarokeftes Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Ζώ για την μέρα (που εύχομαι να είναι σύντομα) που ο Αδαμίδης θα πεί στον βάτραχο ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
minarokeftes Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Ναι minarokeftes τέτοια πολυτέλεια έχει η ομάδα να κλάνει και παίχτες για χαβαλέ 6 μήνες πριν μείνουν ελεύθεροι. Όχι να παρακαλάμε τον σκόκο να μείνει, να του αναλύσουμε το πλάνο της ΑΕΚ, να του δείξουμε το προπονητικό και να του γλείψουμε τα @@ για να μείνει. Στο διάολο να πάει και να πάθει ρίξη χιαστών ΕΥΧΟΜΑΙ!!! Τσουτσεκάκι είναι, τον φέρανε απο το Μεξικό που πείναγε και τώρα μας βγήκε Μαραντόνα και θέλει και Εθνική Αργεντινής. Άσε μας μωρέ, όποτε θέλει παίζει. Πες μου 4 σερί παιχνίδια που μάγεψε και πες μου και το τελευταίο παιχνίδι που πήρε την ομάδα στις Λατινικές πλάτες του??? Και το αντίθετο παίζει να ξέρεις. Εννοείς ο Μπάγεβιτς να διώξει τον Αδαμίδη??? ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ. Είναι που του είπαν απο την διοίκηση να τον κρατήσει μέχρι το καλοκαίρι για τα μάτια του κόσμου!!!
nikos21aek Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Όχι θα τον έχουμε στο ψυγείο.Στην Πάρμα θα πάει από ότι φαίνεται. Καλά κάτσε να ξεχρεώσει κανα 10άρι ακόμη ο Αδαμίδης και θα σου πω άμα γίνεται.
minarokeftes Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Όχι θα τον έχουμε στο ψυγείο.Στην Πάρμα θα πάει από ότι φαίνεται. Καλά κάτσε να ξεχρεώσει κανα 10άρι ακόμη ο Αδαμίδης και θα σου πω άμα γίνεται. http://www.aek365.gr/article.php?id=51310
tasoskont Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Τσουτσεκάκι είναι, τον φέρανε απο το Μεξικό που πείναγε και τώρα μας βγήκε Μαραντόνα και θέλει και Εθνική Αργεντινής. Άσε μας μωρέ, όποτε θέλει παίζει. Πες μου 4 σερί παιχνίδια που μάγεψε και πες μου και το τελευταίο παιχνίδι που πήρε την ομάδα στις Λατινικές πλάτες του??? μπορω να σου πω ποσα ματς σου εχει παρει μονος του και ποσες θεσεις κατω θα ησουν χωρις τα γκολ νικες του σκοκο.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Νομίζω ότι το μόνο που θα εξυπηρετούσε τυχόν τοποθέτηση του Σκόκο σε σιωπηλή τιμωρία είναι ο εγωισμός κάποιων οπαδών και ενδεχομένως στελεχών της διοίκησης. Η ΑΕΚ έχει λίγα περιουσιακά στοιχεία, αβέβαιο γηπεδικό μέλλον, χρέη και διοίκηση που κάνει κουμάντο με λεφτά άλλων (αυτό ποτέ δεν είναι καλό). Αν απαξιώσει τους δύο-τρεις (όσους, τέλος πάντων) ποδοσφαιριστές με κάποια σοβαρή αξία μεταπώλησης, δε βλέπω πώς θα κερδίσει κάτι ουσιαστικό. Επίσης, ας μην ξεχνούν οι φίλοι της ΑΕΚ πως τις ίδιες ομορφιές έκανε και στην προηγούμενη ομάδα του, προκειμένου να μεταγραφεί στην ΑΕΚ.
nikos21aek Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Έχει ήδη φύγει ο Σκόκο.Αν αληθεύουν οι φήμες για πρόταση 2,6 εκατομμυρίων και δύο παίχτες από Πάρμα(που σιγά μην τις επιβεβαιώσει η διοίκηση πριν τελειώσουν τα πλέι οφ) είναι 1000% σίγουρο ότι ο Σκόκο είναι ήδη κάτοικος Ιταλίας(Μπορεί αντί για τους δύο παίχτες να μπει ποσοστό μεταπώλησης ή να ανέβει η τιμή λίγο,αλλά η πρόταση κινείται σε σωστά επίπεδα αν αληθεύει και δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μην τη δεχτούν) Ιmo όχι απλά πρέπει να τη δεχτούν αλλά να κοιτάξουν και σε τελείως διαφορετική κατεύθυνση για τον αντικαταστάτη του,ψάχνοντας έναν όχι ντελικάτο παίχτη όπως ο Σκόκο.Στην Ελλάδα παίζουμε με τους τσουγκράνες και τα κωλογήπεδα και η ομάδα πρέπει να γίνει πιο σκληρή. Τώρα για το ποιός είναι ο Σκόκο.Είναι απλά ο ποιοτικότερος μέσος του πρωταθλήματος.Το ότι η ομάδα δεν πάει καλά και ο κόσμος έχει μια τάση να απαξιώνει τους πάντες δεν είναι αρκετό για κάποιον που βλέπει.Το ότι σε κάποια παιχνίδια δεν "κάνει παπάδες" τελείως φυσιολογικό είναι.Δεν είναι ο Μαραντόνα και παίζουν και οι αντίπαλοι μπάλα.Δεν νομίζω να υπάρχει παίχτης που να έχει μαγέψει 4 σερί παιχνίδια.Στην Ελλάδα σίγουρα.Στο εξωτερικό ίσως είναι μόνο ο Ρούνει που μπορεί και να το έχει καταφέρει φέτος.
Mika Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δεν νομίζω να υπάρχει παίχτης που να έχει μαγέψει 4 σερί παιχνίδια. -παρον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.