Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γραφικός μπουρτζόβλαχος ελληνικού καφενείου που κλότσαγε καλά το τόπι πριν από μισό αιώνα.

.

Η Διεθνής Υπηρεσία Ιστορία και Στατιστικής της FIFA σας ανέδειξε τον κορυφαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή για τον 20ο αιώνα.

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η Διεθνής Υπηρεσία Ιστορία και Στατιστικής της FIFA σας ανέδειξε τον κορυφαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή για τον 20ο αιώνα.

Και ο Μαραντόνα ίσως κορυφαίος όλου του κόσμου.

Όποτε ανοίγει το στόμα του όμως λέει μαλακίες.

Δημοσ.

Καλά δεν είπε και τίποτα ρε.Για τον εαυτό του μίλησε.Ότι δεν ασχολείται πλέον με την ΑΕΚ όπως πάρα πολύς κόσμος.Δεν είπε και τίποτε περίεργο.Μην τους κράζουμε και για το τίποτα.Μια χαρά no1 μπάρμπας είναι.Καφενείο,πρέφα,καφεδάκι,κομπολογάκι,τι μάγκας ήμουν εγώ στα νιάτα μου και άγιος ο θεός.Ας τον αφήσουμε ήσυχο.

Δημοσ.
Ο αναποφασιστος

Αμα πεσει καμια γιουχα με την καβαλα το ψηνω να τον κραξω και εγω.Αν και φανατικος με τον Σκοκκο το εχει παρακανει ΑΕΚΑΡΑ μονο

Έτσι μπράβο με το τσουτσεκάκι. Λίγδωσε το αντεράκι του στην ΑΕΚ και τώρα θέλει και ισπανικό πρωτάθλημα!

Ου ρε. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν τον κράταγαν μέχρι το 2011 εκτός ομάδος και να κάνει ατομικό πρόγραμμα. Όπως ο Τζιμπούρ, που έβαλε λίγο μυαλό.

Δημοσ.

http://www.aekfc.gr/index.asp?a_id=74&n_id=5748

Άμεση απάντηση από τον εν δυνάμει.Και σε σωστό ύφος.Εγώ έχω αρχίσει και τον συμπαθάω.Λεφτά δεν έχει όμως.Αν καταφέρει να ψήσει και τον τίγρη το καλοκαίρι θα τον αποκαλώ και σωτήρα από τότε και μετά.

Δημοσ.

Αγαπούλες καλά παίξαμε σήμερα.Από τον Μάκο το περιμέναμε απο τον Σάββα το βρίσκουμε.Σάββας και Μάκος μαζί με έναν κόφτη σκύλο μπορούν να αποτελέσουν κορυφαία μεσαία γραμμή μελλοντικά.Ο Σάβας είναι αμυντικό χαφ και πολύ ποιοτικό μάλιστα και το έδειξε άλλη μια φορά σήμερα.

Δημοσ.

3 ανασταλτικούς ρε νικο? και πως θα φτάνει η μπάλα μπροστά? με αιτηση?

Ενι-γουέι...

Θετικότατος και ο Μανωλας. μόνο που θέλω να τους δω και με κανέναν ΚΑΛΟ αντίπαλο, ή έστω με αντίπαλο σε ΚΑΛΗ μέρα... όχι όπως χθες που φάνηκε ότι δε θα τραβούσε η Καβάλα...

ας πούμε, να τους βάλει με τον ΠΑΟΚ να δω πόσα απίδια έχουν στο σορτσάκι τους!!!

Δημοσ.

Ο Σκοκκο τιποτα χθες,τοσο πολλη θελει να παει στον Ολυμπιακο.Και ο Ντουσαν αντι να τον κανει αλλαγη εβγαζε τους παντες εκτος τον Σκοκκο.

Νταξει κριμα που γιουχαρανε Λακη παροτι καλα κανανε και σωστα τον κραξανε αλλα κριμα την ιδρωνε την φανελα οπωτε επαιζε.

Ενα plus στην original για τα συνθηματακια στον Ψωμιαδη αν και περιμενα κανα πιο εξυπνο και κατι μη κοινοτυπο.

Το μονο καλο χθες εκτος απο οτι ευχαριστηθηκα αγωνα (δεν ηταν 1-0 και να περιμενω να σφηριξει την ληξη για να ηρεμησω) ηταν ο Στελαρας (στην κερκιδα μου ολη Στελαρα των φωναζαμε) ο Μανωλας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...