johnyboy Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Το πως θα το αποδείξει όμως όλο αυτό είναι ένα θέμα. Επίσης είναι δικαίωμά της να τον αφήσει να κάνει ότι θέλει.Νομίζω πως ένας παίχτης μπορεί να αγοράσει τον τελευταίο χρόνο και να μείνει ελεύθερος.Που αν ισχύει αυτό τότε δεν μπορεί να γίνει τίποτα ούτε νομικά.
alexdelpiero Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 διαβασα τωρα το σκηνικο με το Χατζη.Η πλακα ειναι οτι τον θεωρουσαν σημαια της αεκ.ποιον?αυτον που πηγε στον οσφπ χωρις δευτερη κουβεντα.Μονο ο νικολαιδης ειχε πει οχι στο κοκαλη κ στη μυθικη προταση της αρντελεχτ.Βεβαια αυτος χαλασε μετα οταν μπλεχτηκε με το προεδριλικι...
nikos21aek Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Το πως θα το αποδείξει όμως όλο αυτό είναι ένα θέμα. Επίσης είναι δικαίωμά της να τον αφήσει να κάνει ότι θέλει.Νομίζω πως ένας παίχτης μπορεί να αγοράσει τον τελευταίο χρόνο και να μείνει ελεύθερος.Που αν ισχύει αυτό τότε δεν μπορεί να γίνει τίποτα ούτε νομικά. Από τη στιγμή που έχεις πρόταση 1εκατομύριο ευρώ και αφήνεις τον παίχτη ελευθερο δεν χρειάζεται κάτι άλλο για να το αποδείξεις.Είναι σαν να σου λέω εγώ πούλα μου το αυτοκίνητό σου το μερσεντές 3εκατομύρια και να μου πείς εσύ όχι,θα το αφήσω ξεκλείδωτο στο δρόμο με το κλειδί πάνω και όποιος περάσει ας το πάρει.
Erwdios Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Ότι βλέπω λέω.Και στο μπάσκετ βλέπω ότι ο παναθηναικός είναι μαζί με την τσσκα οι δύο καλύτερες ομάδες της ευρώπης και στο ποδόσφαιρο βλέπω ότι στο Μεάτσα ούτε εσείς δεν ξέρετε και πως μπήκε το γκόλ και πώς δεν φάγατε 3.Και πέρυσι είδα ότι ο τρόπος που πέρασε ο Παναθηναικός με τους συνδυασμούς αποτελεσμάτων γίνονται μία φορά στα 100χρόνια. Τι λες ρε κι εσύ? Αυτά τα λέμε μόνο οι κομπλεξικοί οι γαύροι... Άκου εκεί δεν ήξεραν πώς μπήκε το γκολ... Βάσει σχεδίου μπήκε. Ήταν δουλεμένο στην προπόνηση, να το καρφώσει ο Σαριέγκι... Στο άλλο με τα αποτελέσματα θα διαφωνήσουμε. Σχεδόν όσες φορές έχει περάσει ο ΠΑΟ στον επόμενο γύρο στην Ευρώπη, έχει περάσει με κάτι αστρονομικούς συνδυασμούς αποτελεσμάτων, που δεν βγαίνουν ούτε με μαθηματικές εξισώσεις, οπότε το 1 στα 100 χρόνια είναι και μαθηματικά, λάθος.
tasoskont Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Τι λες ρε κι εσύ? Αυτά τα λέμε μόνο οι κομπλεξικοί οι γαύροι... Άκου εκεί δεν ήξεραν πώς μπήκε το γκολ... Βάσει σχεδίου μπήκε. Ήταν δουλεμένο στην προπόνηση, να το καρφώσει ο Σαριέγκι... Στο άλλο με τα αποτελέσματα θα διαφωνήσουμε. Σχεδόν όσες φορές έχει περάσει ο ΠΑΟ στον επόμενο γύρο στην Ευρώπη, έχει περάσει με κάτι αστρονομικούς συνδυασμούς αποτελεσμάτων, που δεν βγαίνουν ούτε με μαθηματικές εξισώσεις, οπότε το 1 στα 100 χρόνια είναι και μαθηματικά, λάθος. δεν ξερω τι λετε εσεις εγω ξερω πως η τυχη ειναι αν γινει μια φορα αντε το πολυ 2 οταν κατι γινεται συνεχεια παυει να ειναι τυχη.ο βαζελος αν και τον σιχαινομαι σαν ομαδα εχει δειξει οτι στην ευρωπη εχει μεγαλα αρχ........ια για ελληνικη ομαδα με οτι αυτο συνεπαγεται, σε αντιθεση με τον ολυμπιακο (που μου αρεσει σαν ομαδα-υλικο δεν θα ελεγα το ιδιο και για τους οπαδους του) που εχει δειξει ολα αυτα τα χρονια ποσο μεγαλη κοτα ειναι στην ευρωπη και δεν μπορει να κανει την υπερβαση ειδικα περισυ στο κυπελο ουεφα,ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε των πικραμενων οπαδων.
Erwdios Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 δεν ξερω τι λετε εσεις εγω ξερω πως η τυχη ειναι αν γινει μια φορα αντε το πολυ 2 οταν κατι γινεται συνεχεια παυει να ειναι τυχη.ο βαζελος αν και τον σιχαινομαι σαν ομαδα εχει δειξει οτι στην ευρωπη εχει μεγαλα αρχ........ια για ελληνικη ομαδα με οτι αυτο συνεπαγεται, σε αντιθεση με τον ολυμπιακο (που μου αρεσει σαν ομαδα-υλικο δεν θα ελεγα το ιδιο και για τους οπαδους του) που εχει δειξει ολα αυτα τα χρονια ποσο μεγαλη κοτα ειναι στην ευρωπη και δεν μπορει να κανει την υπερβαση ειδικα περισυ στο κυπελο ουεφα,ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε των πικραμενων οπαδων. Θυμάμαι φίλε μου χαρακτηριστικά 2-3 χρονιές όπου ο Παναθηναϊκός περνούσε στην επόμενη φάση λόγω αποτελεσμάτων. Μαγκιά του μεν, αλλά δεν συμβαίνει και κάθε μέρα αυτό. Δεν είπαμε ότι όλες οι πορείες του Παναθηναϊκού οφείλονται στην τύχη, αλλά υπήρχαν χρονιές που πραγματικά τραβούσες τα μαλλιά σου με την κωλοφαρδία τους... (η φετινή π.χ.) Όσο για την υπέρβαση στην Ευρώπη και ειδικά στο UEFA, θύμισε μου πότε ελληνική ομάδα έκανε την υπέρβαση ειδικά στο UEFA...
tasoskont Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Θυμάμαι φίλε μου χαρακτηριστικά 2-3 χρονιές όπου ο Παναθηναϊκός περνούσε στην επόμενη φάση λόγω αποτελεσμάτων. Μαγκιά του μεν, αλλά δεν συμβαίνει και κάθε μέρα αυτό. Δεν είπαμε ότι όλες οι πορείες του Παναθηναϊκού οφείλονται στην τύχη, αλλά υπήρχαν χρονιές που πραγματικά τραβούσες τα μαλλιά σου με την κωλοφαρδία τους... (η φετινή π.χ.) Όσο για την υπέρβαση στην Ευρώπη και ειδικά στο UEFA, θύμισε μου πότε ελληνική ομάδα έκανε την υπέρβαση ειδικά στο UEFA... στο τσουλου ο βαζελος εχει κανει υπερβαση αρκετες φορες και μια φορα ο γαυρος,στο κυπελλουχων μια φορα η αεκ, στο ουεφα ποτε κανεις,πες μου ομως οτι δεν περιμενες απο τον ολυμπιακο να την κανει με την ομαδα που ειχε???? εγω το πιστευα οτι θα μπορουσε να παει και ημιτελικο τελικο, εδω πηγαν οι κουλοι της βερντερ.
nikos21aek Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Ανανέωσε ο Ταχτσίδης.Κρατήσαμε τον Σαχά και την Τρίτη μάλλον ανακοινώνονται οι Ρεκόμπα,Μάκος.Το θέμα του Κατσουράνη πάει καλά.Βάζει τα λεφτά για να τελειώσει η μεταγραφή ο Μελισσανίδης.Και αν κερδίσουμε την Κυριακή αναμένεται κολοσσιαία χορηγία για την φανέλα της ΑΕΚ από την AEGEAN.Άντε ρε αρρώστια μπας και χαρούμε λίγο γιατί φέτος είχε πολύ φαρμάκι..
liopyr Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Ανανέωσε ο Ταχτσίδης.Κρατήσαμε τον Σαχά και την Τρίτη μάλλον ανακοινώνονται οι Ρεκόμπα,Μάκος.Το θέμα του Κατσουράνη πάει καλά.Βάζει τα λεφτά για να τελειώσει η μεταγραφή ο Μελισσανίδης.Και αν κερδίσουμε την Κυριακή αναμένεται κολοσσιαία χορηγία για την φανέλα της ΑΕΚ από την AEGEAN.Άντε ρε αρρώστια μπας και χαρούμε λίγο γιατί φέτος είχε πολύ φαρμάκι.. Πού τα διάβασες όλα αυτά?
nikos21aek Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Πού τα διάβασες όλα αυτά? Σαχά Κατσούρ Για τον Ταχτσίδη πρέπει να είναι χθεσινό βαριέμαι να ψάξω αλλά ανανέωσε. Και για την AEGEAN είναι πασίγνωστο ότι θα είναι νέος χορηγός της ΑΕΚ με πολύ αυξημένες οικονομικές αποδοχές για την ΑΕΚ και σε περίπτωση εισιτηρίου για CH L ακόμη μεγαλύτερες ακόμη και αν δεν μπει ενεργά ο Μελισσανίδης στα διοικητικά. Ρεκόμπα,Μάκος είναι stand by και είναι προχωρημένες οι επαφές με πανιώνιο.Λογικά την Τρίτη στη συνέντευξη τύπου θα ανακοινωθούν.
johnyboy Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 το είχε και στο χορτάρι. Τώρα το σόι blog είναι αυτό δεν ξέρω.:cool:
nikos21aek Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 το είχε και στο χορτάρι. Τώρα το σόι blog είναι αυτό δεν ξέρω.:cool: Ναι αν ήταν έτσι δεν θα δήλωνε πριν ένα μήνα αν γυρίσω Ελλάδα πάω στην ΑΕΚ πρώτον. Φημίζεται για τον έξω από τα δόντια χαρακτήρα του ο Κατσούρ θα το έλεγε τότε αν ήταν. Δεύτερον αν το πάρει πάνω του ο Μελισσανίδης που κάτι τέτοιο θα γίνει στην ΑΕΚ θα έρθει. Τρίτον ο Μπάγεβιτς είναι ο προπονητής που τον ανέδειξε. Τέταρτον ο Κατσούρ την υπέγραψε την ρήτρα των 5 εκατομυρίων! Τέταρτον πάρτε τον Κυριάκο και πολύ σας πέφτει!
johnyboy Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Τέταρτον πάρτε τον Κυριάκο και πολύ σας πέφτει! Ακριβώς.Αυτόν ναι.Στην θέση του κατσουράνη βρίσκεις παίχτη με 500 χιλιάρικα.Αμυντικό της προκοπής δεν βρίσκεις.
nikos21aek Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Ακριβώς.Αυτόν ναι.Στην θέση του κατσουράνη βρίσκεις παίχτη με 500 χιλιάρικα.Αμυντικό της προκοπής δεν βρίσκεις. Μεγειά σας τότες! Αυτός προς τα εσάς τον βλέπω αν και ο ίδιος όταν του λέγανε οι φίλαθλοι στην προπόνηση για ΠΑΟ τσατιζόταν και έκανε σαν τρελός. "Πότε είπα εγώ ότι θα πάω στον Παναθηναικό;" Και εγώ στη θέση του δεν θα ήθελα να πάω αλλά...με λεφτά όλα γίνονται. Πάντως βρίσκεις και καλύτερο χαλαρά...Contreras πχ και παίζει και στο παραμάγαζό σας..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.