Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα δεν σου είπα να κλέψεις.Να μην σε κλέβουν σου είπα.Αν δεν μπορεί ο άλλος να σε προστατέψει τι να τον κάνεις;

Μια ζωή θα σκάς λεφτά για να βγεις πρώτος,θα στο παίρνουν άλλοι και αντί να κερδίζεις με την επένδυσή σου θα χρωστάς περισσότερα.Δεν γίνεται έτσι.

Ε ένας τρόπος να τιμάς την ιστορία σου είναι να μην αλλάζεις τον ύμνο.Τόσα προβλήματα είχε η ομάδα ο ύμνος τον μάρανε.

Και επειδή τα πολλά λόγια είναι περιττά.5 χρόνια είπε και μετά από 5 χρόνια η ΑΕΚ χρωστάει περισσότερα,δεν πήρε ούτε κυπελλάκι,δεν ξεκίνησε ούτε καν για γήπεδο,δεν έχει προπονητικό.Και το κυριότερο άφησε πίσω του πόσους άφραγκους και άχρηστους να κρατάν στα χέρια τους τις τύχες της ομάδας και η ομάδα να παραπαίει.Να τον κρίνουμε και σαν πετυχημένο δηλαδή;

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

H λύση είναι απλή, για κυπελάκια γηπεδάκια προπονητικά πρωταθληματάκια αλλάζεις ομάδα.

Πιστεύω όμως οτι έγινες ΑΕΚ όχι για τα πρωταθλήματα που πέρνουμε αλλα για τους λόγους που οι περισσότεροι υποστηρίζουμε την συγκεκριμένη ομάδα....

Δημοσ.

Και βεβαια δεν εγινα ΑΕΚ για τα πρωταθληματα της, αλλα δεν θα με χαλαγε να εχω προπονητικο, γηπεδο και πρωταθλημα.

Ημαρτον πια.

Οσο για τις αποδοκιμασιες που ακουστηκαν απο την θυρα που καθομουνα το περιμενα αλλα απο την 1 aka original, δεν το περιμενα.Και κατι αλλο το οτι αποδοκιμαζαμε την ομαδα του Ριβαλντο δεν εχει καμια σχεση με αυτην την ομαδα.Εκεινη η ομαδα ειχε παιχταραδες μεσα Δελλας,Ριβαλντο,Ζικος,Λυμπε και περιμενα να δω μπαλα,τωρα απο τον Μακο και τον Καφε που εκεινη την χρονια ηταν παγκο και τωρα βασικος και αναντικαταστατος, δεν εχω τις ιδιες απαιτησεις

Χωρισε ο Ταχτσιδης το φαγατε το παιδι.

http://www.yupi.gr/gossip/c16380/Sasa_Mpasta.html

Δημοσ.

40 χιλιάρικα δίνουν για τον Ταμ Ταμ. Η ΑΕΚ ζητάει 60! Θα βρεθεί όμως η χρυσή τομή. Κάπου στις 50 δηλαδή!

κλικ

Λοιπόν, για 40 χιλιάρικα τον αγοράζω εγώ. Θέλουμε έναν ακόμα για να συμπληρώνουμε πεντάδα για 5χ5, και δεν βρίσκουμε ρε γαμώτο. Θα κάνει θραύση στο τουρνουά. Ξέρει κανένας το τηλέφωνο του μάνατζερ του;

Δημοσ.

Λοιπόν, για 40 χιλιάρικα τον αγοράζω εγώ. Θέλουμε έναν ακόμα για να συμπληρώνουμε πεντάδα για 5χ5, και δεν βρίσκουμε ρε γαμώτο. Θα κάνει θραύση στο τουρνουά. Ξέρει κανένας το τηλέφωνο του μάνατζερ του;

Παιρνει 350.000 το χρονο αν βγαινεις παρτον θα βγειτε και πρωταθλητες:lol::lol:

Δημοσ.

350 χιλιάρικα τον χρόνο παίρνει τώρα από τους μαλάκες του χωριού. Από εδώ και πέρα 350 @ρχίδια θα παίρνει. Μεταγραφή των 40 χιλιάδων θα είναι.

Θα τον πάρω :lol:

Δημοσ.

Σου βγαίνει λιγότερα η Τζούλια πάντως.

Ξέρει κανένας το blog του Τσιάρτα;Κάπου το είχε πάρει το μάτι μου σε ένα site και διάβαζα αλλά δεν το κράτησα σελιδοδείκτη και τώρα μου ήρθε να ξαναδιαβάσω και ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω.

Δημοσ.

Worst case scenario να παιζει χειροτερα η ομαδα σου και ο εκφωνητης να ειναι εμφανως οπαδος της αλλης ομαδας.

Δημοσ.
Worst case scenario να παιζει χειροτερα η ομαδα σου και ο εκφωνητης να ειναι εμφανως οπαδος της αλλης ομαδας.

δεν νομιζω να χρειαζεται να σου πω τι ομαδα ειναι ο καραλης.

Δημοσ.
δεν νομιζω να χρειαζεται να σου πω τι ομαδα ειναι ο καραλης.

(Δεν ηξερα οτι μεταδιδει καραλης)ΑΕΚ ειναι αλλα αμα στο τακλιν του Καραμπελα λεει πρεπει να βγαλει κιτρινη νομιζα οτι ηταν κανας Λαρισαιος

Δημοσ.

τοσο χαλια εμφανιση που αναστησαμε τον πεθαμενο καλα που ειμαι μεσα και δεν βλεπω αγωνες της Αεκ και ξενερωνω.το μονο παρηγορο οτι πηρε τους 3 βαθμους η λαρισα γιατι δεν θελω να πεσει καλυτερα να πεσει η ξανθη.

Δημοσ.

Ο Μίμης Παπαϊωάννου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΜΑΧΙΜ

εγώ κρατάω μόνο αυτό.

Πηγαίνετε στο γήπεδο σήμερα να δείτε την ΑΕΚ;

«Θα σου πω κάτι και γράψ' το με κεφαλαία γράμματα: Δεν με ενδιαφέρει η ΑΕΚ σήμερα! Εδώ δεν ασχολούνται οι ίδιοι με την ομάδα. Θα ασχοληθώ εγώ; Δεν ξέρω καν ποια μέρα παίζει η ΑΕΚ. Έχω τις δουλειές μου».

Μπράβο κύριε Μίμη, έτσι είναι οι σημαίες της ομάδας που όλοι λένε. ΜΠΡΑΒΟ.

ΥΓ. Απο τις 10 ερωτήσεις στις 8 έλεγε όλο για λεφτά....

Δημοσ.

Γραφικός μπουρτζόβλαχος ελληνικού καφενείου που κλότσαγε καλά το τόπι πριν από μισό αιώνα.

Πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

NOT.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...