user12 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Ελα γκολαρα ηταν του Τζεμπουρ, την τραγικη διαιτησια που την ειδατε μεχρι το 85 που το ημουν γηπεδο δεν ειδα τιποτα τραγικο.Καλα για της αποδοκιμασιες δεν λεω τιποτα και ο γαυρος που ειδα απο το 50 μεχρι το 60 επαιζαν λιγο καλυτερα απο εμας αλλα δεν τους ακουσα να αποδοκιμαζουν.Και το κακο ηταν οτι ξεκινησαν απο λιγους και κατεληξε να αποδοκιμαζει ολο το γηπεδο και πραγματικα φετος την εχουμε δει να παιζει και χειροτερα στο πρωτο ημιχρονο επαιξε καλα στο δευτερο πεσανε και με τις αποδοκιμασιες δεν βλεποντουσαν.
minarokeftes Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Ελα γκολαρα ηταν του Τζεμπουρ, την τραγικη διαιτησια που την ειδατε μεχρι το 85 που το ημουν γηπεδο δεν ειδα τιποτα τραγικο.Καλα για της αποδοκιμασιες δεν λεω τιποτα και ο γαυρος που ειδα απο το 50 μεχρι το 60 επαιζαν λιγο καλυτερα απο εμας αλλα δεν τους ακουσα να αποδοκιμαζουν.Και το κακο ηταν οτι ξεκινησαν απο λιγους και κατεληξε να αποδοκιμαζει ολο το γηπεδο και πραγματικα φετος την εχουμε δει να παιζει και χειροτερα στο πρωτο ημιχρονο επαιξε καλα στο δευτερο πεσανε και με τις αποδοκιμασιες δεν βλεποντουσαν. Δεν ξέρω γενικά οι φίλαθλοί μας φέτος κάπως την έχουν δεί. Άλλο θέμα οτι είμαστε χωρισμένοι σε 100 στρατόπεδα. Άλλος με τον Ντέμη, άλλος με τον Κοζώνη, άλλος με Ορίτζιναλ, άλλος με Τίγρη, άλλος με Κιντή, άλλος με Αδαμίδη, άλλος με Μπάγεβιτς, άλλος με αμέτοχους, άλλος με Θανόπουλο, άλλος με ερασιτεχνική. Δεν θα πάμε μπροστά με τίποτα όμως.
minarokeftes Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Μπα με Ντέμη μόνο εσύ έχεις μείνει. Πετυχαίνω που και που κανέναν στο aek365. Είμαστε είδος υπο εξαφάνιση, αλλα συνεχίζουμε και δεν κάνουμε κολοτούμπα!
nikos21aek Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Σοβαρά δηλαδή θες ακόμη αυτόν τον άνθρωπο πρόεδρο της ομάδας σου;Τι πιστεύεις ότι μπορεί να δώσει;Λεφτά;Δεν έχει.Προστασία στην ομάδα;Δεν μπορεί.Φάνηκε στο πρωτάθλημα του 8.Κύρος;Δεν έχει.Να συσπειρώσει τον κόσμο;Δεν μπορεί πια.Διαχείριση;Ήδη έχουν αρχίσει τα γκάλοπ για το αν έγινε χειρότερη κακοδιαχείριση επί Ντέμη ή επί Μάκη. Σοβαρά σκέψου το λίγο και πες μου.
minarokeftes Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Πίστεψέ με η πλειοψηφία των οπαδών είχαν τις ίδιες απόψεις με τον Ντέμη θα είμασταν 20 χρόνια μπροστά. Απλά οι προοδευτικοί άνθρωποι σπανίζουν στις μέρες μας.
nikos21aek Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Τι εννοείς δηλαδή;Αν ας πούμε με το που βγάζαμε έναν παίχτη θέλαμε να τον πουλήσουμε για να τον αντικαταστήσουμε με Σουηδούς αμφιβόλου ποιότητας;Ή άμα ας πούμε κάθε φορά που η ομάδα έπαιζε καλή μπάλα να θέλαμε να ξηλώνεται η ομάδα;Ή να θέλαμε να υπογράφουμε 3ετή κλειστά συμβόλαια για να τους διώχνουμε στο 6άμηνο και να τους πληρώνουμε 3 χρόνια;Ή να θέλαμε η κολόνα της ΑΕΚ να είναι ο Μπασινάς μέχρι να κρεμάσει τα παπούτσια του; Ή να πιστεύαμε ότι ο Ενσαλίβα είναι ο νέος Μακελελέ;Ή να θέλαμε κάθε φορά που αλλάζει πρόεδρος να διαγράφουμε την ιστορία του συλλόγου με νέο ύμνο,νέους τόπους,νέες εμφανίσεις;Μόνο στο σήμα δηλαδή δεν έβαλε το χέρι του να το αλλάξει.Αλλά και αυτό ήσυχο δεν το άφησε.Μδέλο τα έκανε και με τα δικαιώματα του εμβλήματος. Τα μισά από αυτά αν τα ήθελε και ο κόσμος θα οδηγούσαν στη Δ εθνική και τα άλλα μισά σε μόνιμη 5η θέση.
izerman76 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Φαντάσου δηλαδη, με αυτο τον άχρηστο το Ντεμη πήραμε ενα πρωτάθλημα στο γήπεδο και χάσαμε άλλο ένα προτελευταία αγωνιστική με την ήττα απο τον Ιωνικό. Αλλά έτσι είναι, αμα έχεις καλομάθει απο τις τρομερες χρονιες της εποχής 94-2004 λογικό είναι να σου κακοφαίνονται όλα αυτα. Και ναι, καλά έκανε και πήγε να αλλάξει τον ύμνο - πέρα απο το ότι θύμιζε σαουντρακ ταινίας του Ξανθόπουλου, είχε γραφτεί από τον Καζαντζίδη - δηλαδή είναι του 65, δεν υπήρχε από το 24. Και προτιμότερος ο (πρωταθλητης Ευρώπης) Μπασινάς και ο Ενσαλιβα απο τους υπερπαίχτες Μακο και Λεονάρντο. Επίσης είναι προτιμότερο να παίρνουμε τον ποιοτικότερο (προ Σισε) επιθετικό στην Ελλάδα, να τον βγάζουμε εκτος ομάδας ένα εξάμηνο και όταν ζορίσουν τα πράγματα και βγουμε εκτος στοχων να τον ξαναπάρουμε πίσω.
nikos21aek Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Στο γήπεδο όπως το είπες.Στο γήπεδο και ηθικά έχουμε πάρει πολλά και από 94-2004 που λες. Και δεν φταίει αποκλειστικά ο Κόκκαλης για όλα.Αφού οι αντίπαλοι είναι πουθενάδες τους κλέβει και κοιτάει το συμφέρον του.Αν ήταν Μελισσανίδης στη θέση του Ντέμη το ξέρεις ότι θα το σηκώναμε πιστεύω και κανονικά. Και από τη στιγμή που δεν το πήραμε εκείνη η χρονιά και τα ανοίγματα που γίναν και πήγαν στον κουβά παρόλο που η ομάδα ήδη χρωστούσε,είναι και ο λόγος που τα οικονομικά είναι σε άθλια κατάσταση ακόμη.Τουλάχιστον τώρα θα ήμασταν πάλι ανταγωνιστικοί με έναν πιο ισχυρό πρόεδρο αν δεν γινόντουσαν εκείνα τα ανοίγματα που δεν βγάλαν και κάποιο κέρδος. Καλά που είπες για πρωταθλητής Ευρώπης.Την πώληση Μπλάνκο και πρόταση αντικατάστασή του από τον Χαριστέα που ήταν στα σκαριά ξέχασα. Ρε έχετε καμία εντύπωση ότι η ΑΕΚ είναι Βανδή και Φοίβος και όχι προσφυγιά και Καζαντζίδης;Τι είναι αυτά που λέτε ρε;Εντάξει μπορεί να μην έχετε καμία σχέση εσείς με τίποτα από τα δύο αλλά η ομάδα έχει κάποιες ρίζες που και δεν πρέπει να ξεχνιούνται και καλό είναι να τις σέβεται όποιος θέλει από επιλογή του να υποστηρίζει αυτή την ομάδα.
minarokeftes Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Τι εννοείς δηλαδή;Αν ας πούμε με το που βγάζαμε έναν παίχτη θέλαμε να τον πουλήσουμε για να τον αντικαταστήσουμε με Σουηδούς αμφιβόλου ποιότητας; Καλά πιστεύεις οτι υπήρχε περίπτωση ο Παπασταθο να κάτσει στην ΑΕΚ??? Ή άμα ας πούμε κάθε φορά που η ομάδα έπαιζε καλή μπάλα να θέλαμε να ξηλώνεται η ομάδα; Η κερκίδα φίλε μου γκρίνιαζε με Λύμπε-Δέλλα κτλ.Ή να θέλαμε να υπογράφουμε 3ετή κλειστά συμβόλαια για να τους διώχνουμε στο 6άμηνο και να τους πληρώνουμε 3 χρόνια; Αν λες για Φερρερ, εγώ πιστεύω οτι έπρεπε να μείνει, το μόνο λάθος ήταν που του έδωσε λευκή επιταγή για την διαχείρηση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Αν είχε πχ τον Ίβιτς απο πάνω του δεν θα έκανε τις μλκς του ο Ισπανός, θυμάσαι πόσα γκόλ βάζαμε σε κάθε παιχνίδι? η 3άρα ήταν σίγουρη και το θέαμα επίσης. Είχαμε την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα την καλύτερη άμυνα αλλα βγήκαμε δεύτεροι. Ο Δώνης ήταν ένα στοίχημα που το έχασε ναι.Ή να θέλαμε η κολόνα της ΑΕΚ να είναι ο Μπασινάς μέχρι να κρεμάσει τα παπούτσια του;Ο Μπασινάς δεν ήταν καλός παίχτης, δεν τον ήθελαν ΠΑΟ-ΟΣΦΠ, δεν γ@μιότανε στην Ισπανία...Ή να πιστεύαμε ότι ο Ενσαλίβα είναι ο νέος Μακελελέ;Με τον Πανιώνιο δεν έβγαζε μάτια, δεν ήταν το καλύτερο αμυντικό χάφ της χρονιάς. Δεν έτρεχε ΑΣΦΠ και ΠΑΟ να κάνουν πρόταση 700.000€ στον Πανιώνιο μετά την δικιά μας που καλύψαμε την ρήτρα. Άλλο που έιναι μοσχάρι και δεν προσαρμόστηκε ποτέ.Ή να θέλαμε κάθε φορά που αλλάζει πρόεδρος να διαγράφουμε την ιστορία του συλλόγου με νέο ύμνο,νέους τόπους,νέες εμφανίσεις;ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΥΜΝΟ, έφτιαξε ένα τραγούδι για εμπορικούς λόγους. Ο τόπος που λές Ν.Φιλαδέλφεια δεν πρόκειται να είναι ΠΟΤΕ ξανά, όπου θέλει η κάθε κυβέρνηση θα γίνει το γήπεδο και ΑΝ θέλει. Για τις εμφανίσεις για πες μου τί κακό έκανε?Μόνο στο σήμα δηλαδή δεν έβαλε το χέρι του να το αλλάξει.Αλλά και αυτό ήσυχο δεν το άφησε.Μδέλο τα έκανε και με τα δικαιώματα του εμβλήματος. Τα μισά από αυτά αν τα ήθελε και ο κόσμος θα οδηγούσαν στη Δ εθνική και τα άλλα μισά σε μόνιμη 5η θέση. Αν η Ορίτζιναλ κοιτούσε το καλό της ομάδας και όχι την τσέπη τους,μ δεν θα είχαν ξεκινήσει τον πόλεμο κατά του Ντέμη και έστρεψε και όλους τους ευκολόπιστους οπαδούς εναντίον του. Η τετραετία Ντέμη ήταν ΑΚΡΩΣ επιτυχημένη. 1 παραλίγο πρωτάθλημα, Τσάμπιονς Λίγκ και καλή πορεία με καλή αποκομιδή βαθμών, ένα πρωτάθλημα που μας έκλεψαν. Καλές εμφανίσεις με ΟΣΦΠ και ΠΑΟ. Άσε το παραμύθι για κανέναν άλλον λοιπόν. ---------- Προσθήκη στις 02:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:35 ---------- Και ναι, καλά έκανε και πήγε να αλλάξει τον ύμνο - πέρα απο το ότι θύμιζε σαουντρακ ταινίας του Ξανθόπουλου, είχε γραφτεί από τον Καζαντζίδη - δηλαδή είναι του 65, δεν υπήρχε από το 24. Γιαυτό τον λόγο δεν τον βάζουμε να παίζει στα γκόλ και δεν τον τραγουδάμε....
nikos21aek Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 1)Ο Νίνης γιατί κάθετε ακόμη στον Παναθηναικό δηλαδή;Παραδέχεσαι ότι ελάφρυνε η φανέλα τώρα η είναι ιδέα μου; 2)Ναι η κερκίδα γκρίνιαξε.Εσύ τι λες δεν είχε δίκαιο;Πως τους βλέπεις τους αντικαταστάτες; 3)Το θέμα είναι αν έπρεπε να μείνει ή να φύγει;To ότι έφυγε ήταν προσωπική απόφαση του Ντέμη κιόλας.Το θέμα είναι το συμβόλαιο που του υπέγραψε. 4)Ο Ενσαλίβα;Σοβαρά δηλαδή πιστεύεις ότι απλά δεν προσαρμόστηκε; 5)O Μπασινάς αν δεν ήταν τόσο άμπαλος δεν θα ήταν και ελεύθερος.Όλο και κάποια ομάδα θα τον είχε όταν ήρθε στην ΑΕΚ.Ε ναι τον θέλανε αλλά με λίγα λεφτά για παγκίτη.Όχι με 1 εκατομύριο κλειστό 3ετές για βασικό. 6)Τον ύμνο πήγε να αλλάξει αλλά ευτυχώς μόλις άκουσε το πρώτο κράξιμο και μόλις κατάλαβε και τι μαλακία πάει να κάνει τον βάφτισε απλό τραγούδι.
minarokeftes Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Μακάρι να είχαμε 10 άτομα που αγαπάνε την ΑΕΚ όπως ο Ντέμης και να είχαν λεφτά...... Είναι πιο ΑΕΚΤΖΗΣ απο όλους μας.
nikos21aek Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Όχι φίλε από εμένα πιο ΑΕΚτζής δεν είναι.Εγώ δεν θα διαπραγματευόμουν την αγορά του Κατσουράνη από τον Παναθηναικό.Ούτε θα έριχνα μαύρη πέτρα στην ομάδα. Τι δηλαδή επειδή έχει ένα τατουάζ της ορίτζιναλ είναι πιο ΑΕΚτζής από εμένα; Άντε κάνε έναν αγώνα να πάω πρόεδρος.Διαθέτω τα ίδια προσόντα με τον Ντέμη. 1)Δεν έχω λεφτά 2)Δεν έχω κύρος 3)Αγαπάω την ΑΕΚ Α εγώ έχω και πτυχία Αγγλικών,ECDL και σιμά κοντά και Μαθηματικού.Πιο πολλά προσόντα δηλαδή. Αν και ξέρω με τρώει ο Αδαμίδης που έχει και αυτός τα ίδια προσόντα μόνο που έχει και πτυχίο νομικής και περισσότερο κύρος.. ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
user12 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Μακάρι να είχαμε 10 άτομα που αγαπάνε την ΑΕΚ όπως ο Ντέμης και να είχαν λεφτά...... Είναι πιο ΑΕΚΤΖΗΣ απο όλους μας. ΑΕΚ και στα δυσκολα. Μερικοι το εχουν ξεχασει αυτο. Τα πολλα λαθη δεν σε κανουν και ευυποληπτο μαλλον το αντιθετο.Τι θα γινοταν αν εβγαινει ο Μακης και ελεγε δεν εχω φαει φραγκο απο την ΑΕΚ αλλα εκανα λαθη?Δεν μπορουσε να πει δεν πηρα μισθο οσο ημουν προεδρο της ΑΕΚ? Αλλα ειχε χρεωσει 1 μυριο σε καφεδες.Πηρε 2 δις για να φτιαξει τους θρακομακεδονες ή αλλο προπονητικο (δεν θυμαμαι). Οταν λες την μια χρονια (με Φερερ) εκανα λαθος που του εδωσα το ποδοσφαιρικο τμημα και δεν επρεπε να του κανω πολυετες συμβολαιο και μετα κανεις στον Δωνη 3 χρονια και μετα λες τον πιστευω σαν προπονητη για αυτο το εκανα.εμενα δεν μου κολλαει.Αλλο λαθος το τραγουδι εμενα απο την αρχη δεν μου αρεσε ηθελε και καλα να αλλαξει τον υμνο.Ο ολυμπιακος και ο παναθηναικος βλακες ειναι που δεν τον αλλαζουν? Το κυρος μιας ομαδας φτιαχνεται απο την Ιστορια της.Δεν ξερω αν εφαγε λεφτα ή οχι αλλα εμενα μου φαινεται οτι εφαγε.
izerman76 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Στο γήπεδο όπως το είπες.Στο γήπεδο και ηθικά έχουμε πάρει πολλά και από 94-2004 που λες. Και δεν φταίει αποκλειστικά ο Κόκκαλης για όλα.Αφού οι αντίπαλοι είναι πουθενάδες τους κλέβει και κοιτάει το συμφέρον του.Αν ήταν Μελισσανίδης στη θέση του Ντέμη το ξέρεις ότι θα το σηκώναμε πιστεύω και κανονικά. Και από τη στιγμή που δεν το πήραμε εκείνη η χρονιά και τα ανοίγματα που γίναν και πήγαν στον κουβά παρόλο που η ομάδα ήδη χρωστούσε,είναι και ο λόγος που τα οικονομικά είναι σε άθλια κατάσταση ακόμη.Τουλάχιστον τώρα θα ήμασταν πάλι ανταγωνιστικοί με έναν πιο ισχυρό πρόεδρο αν δεν γινόντουσαν εκείνα τα ανοίγματα που δεν βγάλαν και κάποιο κέρδος. Καλά που είπες για πρωταθλητής Ευρώπης.Την πώληση Μπλάνκο και πρόταση αντικατάστασή του από τον Χαριστέα που ήταν στα σκαριά ξέχασα. Ρε έχετε καμία εντύπωση ότι η ΑΕΚ είναι Βανδή και Φοίβος και όχι προσφυγιά και Καζαντζίδης;Τι είναι αυτά που λέτε ρε;Εντάξει μπορεί να μην έχετε καμία σχέση εσείς με τίποτα από τα δύο αλλά η ομάδα έχει κάποιες ρίζες που και δεν πρέπει να ξεχνιούνται και καλό είναι να τις σέβεται όποιος θέλει από επιλογή του να υποστηρίζει αυτή την ομάδα. Sorry για τη καθυστερημένη (χρονικά, ελπίζω όχι απο πλευρας IQ ) απάντηση, εγώ είμαι περήφανος που δεν έχουμε πάρει πρωτάθλημα χάρη στη παράγκα - δεν έχω την ανάγκη να μετράω ποιος έχει τα πιο πολλά πρωταθλήματα για να νοιώσω μαγκας σαν τους βαζελογαυρους. Ήταν όντως ρίσκο που ανοίχτηκε για να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά είναι πρωτοφανές και παράλογο να κατηγορούμε αυτόν που τον έκλεψαν και όχι τον κλέφτη. Τώρα αν πιστεύεις ότι το 2010 έχει νόημα η αναφορά στη προσφυγιά, δε μπορω να πω κάτι. Προφανώς πρέπει να τιμάς την παράδοση σου, θα τιμάς την ιστορία σου (όπως δυστυχώς δεν κάνει η ΑΕΚ, που ξεχνά τους παλέμαχους - πχ να τιμήσει την ομαδα που πήγε στους 4 του ΟΥΕΦΑ ή της πρωτης 3ετιας Μπαγεβιτς), αλλά παράλληλα πρέπει και να εξελίσεσαι. Τώρα αυτό το κόλλημα με τον Ενσαλίβα δε το καταλαβαίνω - οκ είναι μέτριος παίχτης, αυτό τι σημαίνει, οτι ο Νικολαίδης είναι άχρηστος επειδή έκανε μια αποτυχημένη μεταγραφή; Με την ίδια λογική ο Φέργκιουσον είναι άσχετος επειδή είχε δώσει του κόσμου τα χρήματα για να πάρει τον βερόν που περάσε και δεν ακούμπησε, και ο Κόκκαλης που θαυμάζεις πήρε τον Μπερμούδες για να στηρίξει την άμυνα του και τον Ντιογκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.