Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τρεις ανακοινωσεις εβγαλε το ξαδελφακι του γαυρου.Το παιχνιδι του πρωτου γυρου το ξεχασε.

δεν εχω δει φασεις μακαρι ομως να σφαχτηκε το παραρτημα γιατι στο πρωτο γυρο αντι για 3-1 χασαμε με 2-1 κιολας και ο πανοπουλος τουμπεκι.κλαψε πανοπουλε κλαψε!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άλλαξα γνώμη για τον Τσιπούρ,τελικά τα άξιζε τα 2,5 με 3 μύρια,είδατε τι έκανε με τα Γιάννενα;Όργια.

Οχι δλδ με καμια μικρή ομάδα με μικρούς παίχτες,με τα ΓΙΑΝΝΙΝΑ που έχει ΚΩΤΣΙΟ,ΣΤΑΘΗ,ιμιτασιόν Μαιστόροβιτς και άλλους.

Φανταστείτε ότι στο Φίλοι Ρονάλντο-Φίλοι Σεβτσένκο το παιχνίδι του ΠΑΣ αναβλήθηκε γιατί οι μισοί παίχτες ήταν καλεσμένοι

Δημοσ.

Κάνε μια αίτηση να πάει η ΑΕΚ στην πρέμιερλιγκ.

Μην χάνεις και το δίκαιο σου δηλαδή.

Που και εκεί ακόμη για μικρομεσαία ομάδα καλός είναι.

Δημοσ.

Αυτό έλειπε,3 εκ ευρώ παίχτης να μην κάνει για μικρομεσαία ομάδα της πρεμιερ λιγκ.

Μπορεί να κάνω αίτηση,προς το παρών τρώω τα νύχια μου απο την αγωνία για το αν θα κερδίσουμε τελικά στην κόντρα με τον Άρη,με λίγη τύχη θα τον περάσουμε,έχει και το κύπελλο αυτός θα κουραστεί που θα πάει

Δημοσ.

Ολυμπιακός 2

ΠΑΟΚ 2

ΑΕΚ 0

Άρης 0

Δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχείς.Μας συμφέρει κιόλας να κερδίζει ο Άρης μπας και πάει έτσι η βαθμολογία

Ολυμπιακός 1

ΠΑΟΚ 1

Αρης 0

ΑΕΚ 0

Και ας είμαστε και 4οι.

Το αν μπορούμε να κοντράρουμε αυτές τις ομάδες έχει φανεί και στο γήπεδο.Αρκεί να μας φωτίσει ο θεός για 6 παιχνίδια να είμαστε ενωμένοι όλοι με γεμάτο γήπεδο εντός έδρας και οι παίχτες προσηλωμένοι στο στόχο.

Δημοσ.

αγειασου...

και οχι "εγω πηρα το πρωταθλημα στο χορταρι-δε χρειαζεται να παιξω Play-off-καθομαι και τον παιζω-και τον ρουφαω απο ολους-2008"

γιατι εκει πραγματικα καταλαβα ότι καταντησαμε να εχουμε δημοσιους υπαλληλους...

Δημοσ.
αγειασου...

και οχι "εγω πηρα το πρωταθλημα στο χορταρι-δε χρειαζεται να παιξω Play-off-καθομαι και τον παιζω-και τον ρουφαω απο ολους-2008"

γιατι εκει πραγματικα καταλαβα ότι καταντησαμε να εχουμε δημοσιους υπαλληλους...

Διαφωνω τοτε επρεπε να κατεβεις μετα δευτερα οταν αρχισε να το λεει ολος ο κοσμος δεν ειχες επιλογη.Οι παικτες ηταν χαλια ψυχολογικα plus δεν θα τους ελεγε κανεις τιποτα αμα εχαναν.Μην μιλησω για τα Play off οτι πιο fail εχει διογρανωσει η super league

Δημοσ.

Το αν μπορούμε να κοντράρουμε αυτές τις ομάδες έχει φανεί και στο γήπεδο.Αρκεί να μας φωτίσει ο θεός για 6 παιχνίδια να είμαστε ενωμένοι όλοι με γεμάτο γήπεδο εντός έδρας και οι παίχτες προσηλωμένοι στο στόχο.

Όσο και να θες το συμπέρασμα αυτό δεν βγαίνει.Μία νίκη ή ένα Χ σε ντέρμπυ δεν σημαίνει ότι μπορείς να τους περάσεις και στην βαθμολογία,δλδ σε πολλά ματς και σε βάθος χρόνου.

Εκτός βέβαια και αν πιστεύεις ότι θα μπορούσαμε τότε να τερματίσουμε πάνω απο την Ρεάλ στην Πριμιερα επειδή την κοντράραμε και πήραμε δύο Χ στο CL ή ότι η Καβάλα θα μπορούσε να τερματίσει πάνω απο ΠΑΟ,ΟΣΦΠ,το αν μπορεί να τους κοντράρει το απέδειξε κι έχει φανεί και στο γήπεδο.

Το μόνο που ξέρω είναι ότι κάποτε ήταν 3 μεγάλοι και οι υπόλοιποι,τώρα είναι 2,μετά η ΑΕΚ κι ο ΠΑΟΚ και οι υπόλοιποι,αν συνεχίσει έτσι θα ξανακατέβουμε κατηγορία και θα κοντραριζόμαστε με τον Άρη

Δημοσ.

Όχι δεν τα πιστεύω έπειδή πήραμε τα αποτελέσματα.Τα πιστεύω από τον τρόπο που πήραμε τα αποτελέσματα και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα αγωνιστικά η ΑΕΚ από αυτές τις ομάδες.

Με τη Ρεάλ πήρες αποτέλεσμα.Όσα γκόλ και να έβαζες ότι ώρα ήθελε σε ισσοφάριζε.

Πάντως τις δύο ομάδες που τις βλέπεις που είναι τώρα;Γιατί εγώ βλέπω μια και από κάτω Άρης,ΠΑΟΚ,ΑΕΚ,Ολυμπιακός;

Με σειρά όποια έχει τα λιγότερα χρέη.Δεν θα πάει που δεν θα πάει καμία ch l να πάρει φράγκα,θα πέσει πολύς πάτος μέχρι να βρεθούν νέοι επενδυτές στις ομάδες αυτές.

Δημοσ.
Μην συγκίνεις τώρα ΠΑΟΚ, Άρη, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ με ΟΣΦΠ... Το μπάτζετ για μεταγραφές και των 4 ήταν μόνος του ο Μπελούτσι...

Γιατι ο ΠΑΟΚ μπηκε 2 φορες επειδη ειναι αρκετους βαθομους πανω απο μας:lol::lol:

Σιγα ρε αρχηγε που ολο το μπατζετ μας ειναι ο Μπελουτσι εκτος και αν ο Μπελουτσι κανει καμια 30αρια μυρια και δεν το ξερα.

Δημοσ.

Γιατι ειπα οτι εχω μεγαλυτερο μπατζετ απο εσας?

Μικροτερο εχω, αλλα αυτα ο Μπελουτσι κανει οσο ολη η ομαδα σας ειναι ψιλοτραγικα.

Δημοσ.
Μην συγκίνεις τώρα ΠΑΟΚ, Άρη, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ με ΟΣΦΠ... Το μπάτζετ για μεταγραφές και των 4 ήταν μόνος του ο Μπελούτσι...

Μόνο που ο Μπελούτσι δεν παίζει στον Ολυμπιακό.Κανόνισε να πείς Ντιόγκο τώρα..:-D

Και σιγά τη διαφορά του μπάτζετ.Κάτσε υπολογισέ τα πάνω από 5 εκατομύρια φέτος δεν έδωσε ο Ολυμπιακός.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...