Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά, μα τι γίνεται με αυτό τον Ταχτσίδη?

Σήμερα τα ξημερώματα τράκαρε με την Σάσα στην Πατρών-Κορίνθου. Πάλι καλά που δεν χτύπησαν και σοβαρά τα παιδιά.

Κατά τα άλλα, κακή επιτυχία σας εύχομαι σήμερα :-D

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για άλλη μια φορά τρώμε γκολ απο στημένη φάση - έλεος πια.

και όπως (δεν) μαρκάρουμε στο κέντρο, είναι θέμα χρόνου το δεύτερο.

Πάντως ο Βύντρα καταστρέφει όλο το παιχνίδι των βάζελων - είχαν τη μπάλα από τα αριστερά, πάει να αλλάξει παιχνίδι ο Ζιλμπέρτο στα δεξιά, με 30 μέτρα άδειο γήπεδο απο εκεί αλλά ο βυντρα δεν είχε ανέβει.

p.s. Επειδή ποδοσφαιριστής Μπλάνκο τους τελευταίους μήνες δεν υπάρχει, θα μπορούσε να μείνει και μια φορά στο πάγκο,δε κάνει κακό.

Δημοσ.
Για άλλη μια φορά τρώμε γκολ απο στημένη φάση - έλεος πια.

και όπως (δεν) μαρκάρουμε στο κέντρο, είναι θέμα χρόνου το δεύτερο.

Πάντως ο Βύντρα καταστρέφει όλο το παιχνίδι των βάζελων - είχαν τη μπάλα από τα αριστερά, πάει να αλλάξει παιχνίδι ο Ζιλμπέρτο στα δεξιά, με 30 μέτρα άδειο γήπεδο απο εκεί αλλά ο βυντρα δεν είχε ανέβει.

p.s. Επειδή ποδοσφαιριστής Μπλάνκο τους τελευταίους μήνες δεν υπάρχει, θα μπορούσε να μείνει και μια φορά στο πάγκο,δε κάνει κακό.

το χειροτερο ειναι οτι φαγαμε γκολ κεφαλια απο τον κοντο ελεος δηλαδη ο καραμπελας κοιμηθηκε.

τι τον βαζει το σκατολαγο μεσα ρε πουστη μου

Δημοσ.

Πόσες κόκκινες έπρεπε να έχει πάρει ο ΠΑΟ σήμερα ρε γαμώτο;

Εντάξει ήταν πολύ καλύτερος ο Παναθηναικός και λογικό αλλά όχι σε σημείο να αξίζει και τη νίκη.Κρίμα που δεν τον άφησε με 10 ή με 9 ή με 8 ο διαιτητής.Εξάντλησε όλη του την ελλαστικότητα στις κάρτες.Κρίμα που δεν το κάρφωσε και ο Ραφίκ στο τέλος.Δίκαιο το αποτέλεσμα όμως.

Δημοσ.

για να πάρει κάρτα ο ΠΑΟ φέτος και πόσο μάλλον αποβολή μόνο με σπάσιμο κανενός ποδιού του αντιπάλου και καμοιάς λεκάνης. Τραγικός ο διαιτητής.

Αυτόν τον λαγό ρε νίκο τι τον έβαλε μέσα. Ούτε για Β΄ Εθνική δεν κάνει

Δημοσ.

Κάνει μωρέ αλλά έχει πόσα χρόνια αποχής.Θα τον φάμε και αυτόν μάλλον στην πλάτη μας μέχρι να αναγεννηθεί αν καταφέρει να μην ξανατραυματιστεί.Σιγά σιγά ανεβαίνει..Δεν περιμένω και πολλά αλλά μπάλα ήξερε.Τώρα άμα την ξαναθυμηθεί ένας θεός ξέρει.

Δημοσ.

τι τον βαζει το σκατολαγο μεσα ρε πουστη μου

Προφητικο ποστ.Που το ξερες οτι θα παει χαλια.:lol::lol:

Εμενα μου φανηκε καλυτερος ο Παναθηναικος αλλα ανουσιος δεν φοβηθηκα εκτος απο 2-3 φασεις.Ο Μπλανκο μια χαρα μαρκαρε,αν ειχες κανα Λεοναρντο απο εκει δεν νομιζω να μαρκαρε τοσο.Ο Καφες ηταν κλασικος αμυντικα μετριος και επιθετικα καλουλης,γενικα μονη ευχαριστη εκπληξη ηταν ο Αραμπαντζης.

Δημοσ.
Προφητικο ποστ.Που το ξερες οτι θα παει χαλια.:lol::lol:

Εμενα μου φανηκε καλυτερος ο Παναθηναικος αλλα ανουσιος δεν φοβηθηκα εκτος απο 2-3 φασεις.Ο Μπλανκο μια χαρα μαρκαρε,αν ειχες κανα Λεοναρντο απο εκει δεν νομιζω να μαρκαρε τοσο.Ο Καφες ηταν κλασικος αμυντικα μετριος και επιθετικα καλουλης,γενικα μονη ευχαριστη εκπληξη ηταν ο Αραμπαντζης.

γιατι ποτε μπηκε και επαιξε καλα ο λαγος????το ενας με ενα δεν το εχει το μονο που κανει ειναι να τραβιεται στα ακρα μπας και βγαλει καμια σεντρα καθηστερωντας την ομαδα στις αντεπιθεσεις.προτιμουσα τον γκερειρο στην θεση του λαγου εχει την τεχνικη να κανει ζημια στο βαζελο στην κοντρα.παρα πολυ καλος ο αραμπατζης σημερα,ο τσιμπουρ δεν φανηκε πολυ.

Δημοσ.
γιατι ποτε μπηκε και επαιξε καλα ο λαγος????το ενας με ενα δεν το εχει το μονο που κανει ειναι να τραβιεται στα ακρα μπας και βγαλει καμια σεντρα καθηστερωντας την ομαδα στις αντεπιθεσεις.προτιμουσα τον γκερειρο στην θεση του λαγου εχει την τεχνικη να κανει ζημια στο βαζελο στην κοντρα.παρα πολυ καλος ο αραμπατζης σημερα,ο τσιμπουρ δεν φανηκε πολυ.

Με τον ΠΑΣ ειχε κανει το τακουνακι-ασσιστ στο 3ο γκολ της ΑΕΚ.Καλα την πρωτη φορα που του πηγε η μπαλα εκει λεω γρηγορος ειναι θα την παρει και θα αρχισει την κουρσα και αντε πιαστε τον,αλλα δυστηχως εκανες αυτο που ειπες πηγε στα πλαγια και περιμενε να αναιβουν οι αλλοι και τελικα εδωσε λαθος πασα που αναγκασε τον Καραμπελα να κανει φαουλ(εγω εχω θυμαμαι του κουρσες που εκανε με τον Ηρακλη):lol::lol:

Δημοσ.
για να πάρει κάρτα ο ΠΑΟ φέτος και πόσο μάλλον αποβολή μόνο με σπάσιμο κανενός ποδιού του αντιπάλου και καμοιάς λεκάνης. Τραγικός ο διαιτητής.

Αυτόν τον λαγό ρε νίκο τι τον έβαλε μέσα. Ούτε για Β΄ Εθνική δεν κάνει

Όταν φωνάζαμε εμείς, γινόμασταν κακοί κι υποκειμενικοί. Ξύλο τρελό να κόβονται όλες οι επικίνδυνες αντεπιθέσεις έπεφτε.

Ζιλμπέρτο-Βύντρα έπρεπε να είναι εκτός ( εκείνη τη προβολή ο Ζιλμπέρτο δεν ήταν - δε πρόλαβα να δω ).

Κατα τα άλλα, την ίδια ακριβώς τακτική που είχε και με Ολυμπιακό - στήσιμο πίσω και αντεπιθέσεις φωτιά αφού, ειδικά Σκόκο-Τζιμπούρ είναι σφαίρες.

Δημοσ.
Με τον ΠΑΣ ειχε κανει το τακουνακι-ασσιστ στο 3ο γκολ της ΑΕΚ.Καλα την πρωτη φορα που του πηγε η μπαλα εκει λεω γρηγορος ειναι θα την παρει και θα αρχισει την κουρσα και αντε πιαστε τον,αλλα δυστηχως εκανες αυτο που ειπες πηγε στα πλαγια και περιμενε να αναιβουν οι αλλοι και τελικα εδωσε λαθος πασα που αναγκασε τον Καραμπελα να κανει φαουλ(εγω εχω θυμαμαι του κουρσες που εκανε με τον Ηρακλη):lol::lol:

α καλα απο την εποχη που επαιζε στο ηρακλη και κενταγε εχουν περασει αιωνες τραυματισμοι αλλαγες θεσεων πηγαν να τον κανουν δεξι μπακ γενικα οτι πειραμα γινοταν τον λαγο επαιρναν:lol: τωρα πιστευω ειναι αργα για να επανελθει εκει που ηταν καποτε.

και εγω εκει που λες αυτο σκεφτηκα ελα να τον περασει να γουσταρουμε αλλα με του που τον βλεπω να τραβιεται τραβαγα μετα εγω τα μαλλια μου :lol::lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...