VAssassin Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Ρε ισχύει αυτό που γράφανε για πρόταση ανταλλαγής Τσιπούρ - Μούσλι από εσάς; Αν ναι, ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΝΑΜΕ!
user12 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Ο άμπαλος ρε.. Για τον Τζιμπουρ και για τον Εντινιο κανεις δεν ειχε πει οτι ηταν αμπαλοι απλα παιζαν ξυλο στα αποδυτηρια αλλο το ενα αλλο το αλλο. Κατι αλλο που μου αρεσε σημερα ειναι ο Αραμπατζης που τους εβαλε 2 φορες τις φωνες επιτελους ειχα βαρεθει τον Κινεζο που δεν εκανε τιποτα.
tasoskont Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Ρε ισχύει αυτό που γράφανε για πρόταση ανταλλαγής Τσιπούρ - Μούσλι από εσάς;Αν ναι, ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΝΑΜΕ! ενταξει ειπαμε ειναι για το π0υτσο η διοικηση της αεκ αλλα δεν νομιζω να εκαναν τετοιο εγκλημα.
VAssassin Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Κι εγώ δεν νομίζω να έκαναν τέτοιο έγκλημα να αρνηθούν οι δικοί μας, οπότε μάλλον ράδιο αρβύλα ήταν. Αυτός άμα κόψει τα νευράκια και πάει σε καμιά Γαλλία, θα κάνει παπάδες.
tasoskont Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Για τον Τζιμπουρ και για τον Εντινιο κανεις δεν ειχε πει οτι ηταν αμπαλοι απλα παιζαν ξυλο στα αποδυτηρια αλλο το ενα αλλο το αλλο.. ξερει τι λεει και σε ποιον ο νικος οσο αφορα τον τζιμπουρ
leftermann Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 είναι μεγάλος αλητάμπουρας ο πούστης. Πάλι μπούφλες με συμπαίκτη έπαιξε. Δείτε και τι εμπρηστικό πέταξε για τον Ντούσαν!
tasoskont Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 είναι μεγάλος αλητάμπουρας ο πούστης. Πάλι μπούφλες με συμπαίκτη έπαιξε.Δείτε και τι εμπρηστικό πέταξε για τον Ντούσαν! τα παραλες χωρις να ξερουμε τι εγινε ουσιαστικα.
tasoskont Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 http://www.sport24.gr/html/ent/976/ent.340976.asp εδω δεν εχουν λεφτα να πληρωσουν τους παιχτες πριμ καθονται και δινουν,που τα βρηκαν τα λεφτα???
nikos21aek Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Ξέρω εγώ;Κανένα 5άρι βγάλαν από τις μεταγραφές,κανα 4άρι πήραν από το Γιουρόπα Λίγκ,κανα 3άρι από τα τηλεοπτικά,κανένα 4άρι από τα δειαρκείας,όσο να ναι σε όσο δύσκολη θέση και αν είναι η ομάδα οικονομικά και όσο μεγάλες τρύπες μακροχρόνια πρέπει να καλυφθούν άνετα μπορούν να δώσουν λίγο παραπάνω πρίμ δεν είναι δα και το τρελό άνοιγμα.Πρίμ νίκης ούτως ή άλλως έχουνε απλά με Ολυμπιακό και Παναθηναικό στα εκτός το ανεβάζουν λίγο για ψυχολογικούς λόγους.Με τον Ολυμπιακό μπορεί και να τα τσόνταρε και ο Πατέρας. Και πρέπει κάπως να δικαιολογήσουν και τα χρήματα στα μάτια του κόσμου.Ακόμη περιμένουμε τους παίχτες που θα έρθουν με τα 3+1,2(συμβόλαιο) εκατομύρια του Κυριάκου.Ένας δανεικός και ένας ελεύθερος ήρθαν.
tasoskont Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Ξέρω εγώ;Κανένα 5άρι βγάλαν από τις μεταγραφές,κανα 4άρι πήραν από το Γιουρόπα Λίγκ,κανα 3άρι από τα τηλεοπτικά,κανένα 4άρι από τα δειαρκείας,όσο να ναι σε όσο δύσκολη θέση και αν είναι η ομάδα οικονομικά και όσο μεγάλες τρύπες μακροχρόνια πρέπει να καλυφθούν άνετα μπορούν να δώσουν λίγο παραπάνω πρίμ δεν είναι δα και το τρελό άνοιγμα.Πρίμ νίκης ούτως ή άλλως έχουνε απλά με Ολυμπιακό και Παναθηναικό στα εκτός το ανεβάζουν λίγο για ψυχολογικούς λόγους.Με τον Ολυμπιακό μπορεί και να τα τσόνταρε και ο Πατέρας. Και πρέπει κάπως να δικαιολογήσουν και τα χρήματα στα μάτια του κόσμου.Ακόμη περιμένουμε τους παίχτες που θα έρθουν με τα 3+1,2(συμβόλαιο) εκατομύρια του Κυριάκου.Ένας δανεικός και ένας ελεύθερος ήρθαν. το μηνυμα μου νικο ηταν καθαρα ειρωνικο προς του γραφικους που ελεγαν αυτα που ειπα και εγω παραμονες ντερμπι με ολυμπιακο.τωρα που τ αβρηκαν τ αλεφτα??μας τα δινει ο σωκρατης???? ps:μου εκανες χαλαστρα νικο
user12 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Καλα οσο δεν εχεις Κοφτη στην ομαδα δυσκολα τα πραγματα ο Παναθηναικος εχει 2 απο 3 καλυτερα αμυντηκα χαφ του πρωταθληματος οσο και να θελω να πιστευω οτι ο Γιαχιτς(δεξι μπακ ειναι ο ανθρωπος) θα παει καλα ως αμυντικο χαφ και ο Καφες θα βοηθαει ανασταλτικα δυσκολα βλεπω 2.Ελπιζω μονο να παιξει κανα Σιμαο να εχουμε και εμεις ελπιδες.
alexis333 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Kαλυτερα για σενα να μη παιξει κανας Σιμαο...
user12 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Kαλυτερα για σενα να μη παιξει κανας Σιμαο... Απο Ζιλπμπερτο και Κατσουρανη προτιμω Σιμαο,Ματος ή Τζιολη Βεβαια αν δινατε τον Κατσικογιαννη για ενα παιχνιδι στον Βαζελο δεν θα με χαλαγε καθολου:devil:
Str Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 νταξ... χωρίς πλάκα, η μεσαία μας γραμμή μπορεί να γίνει ΠΟΛΎ πουτάνα από τον βάζελο... ανάλογα και με τη μέρα βέβαια... ελπίζουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.