Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο άμπαλος ρε..:-(

Για τον Τζιμπουρ και για τον Εντινιο κανεις δεν ειχε πει οτι ηταν αμπαλοι απλα παιζαν ξυλο στα αποδυτηρια αλλο το ενα αλλο το αλλο.

Κατι αλλο που μου αρεσε σημερα ειναι ο Αραμπατζης που τους εβαλε 2 φορες τις φωνες επιτελους ειχα βαρεθει τον Κινεζο που δεν εκανε τιποτα.

Δημοσ.
Ρε ισχύει αυτό που γράφανε για πρόταση ανταλλαγής Τσιπούρ - Μούσλι από εσάς;

Αν ναι, ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΝΑΜΕ! :lol:

ενταξει ειπαμε ειναι για το π0υτσο η διοικηση της αεκ αλλα δεν νομιζω να εκαναν τετοιο εγκλημα.

Δημοσ.

Κι εγώ δεν νομίζω να έκαναν τέτοιο έγκλημα να αρνηθούν οι δικοί μας, οπότε μάλλον ράδιο αρβύλα ήταν.

Αυτός άμα κόψει τα νευράκια και πάει σε καμιά Γαλλία, θα κάνει παπάδες.

Δημοσ.
Για τον Τζιμπουρ και για τον Εντινιο κανεις δεν ειχε πει οτι ηταν αμπαλοι απλα παιζαν ξυλο στα αποδυτηρια αλλο το ενα αλλο το αλλο.

.

ξερει τι λεει και σε ποιον ο νικος οσο αφορα τον τζιμπουρ:P;)

Δημοσ.

Ξέρω εγώ;Κανένα 5άρι βγάλαν από τις μεταγραφές,κανα 4άρι πήραν από το Γιουρόπα Λίγκ,κανα 3άρι από τα τηλεοπτικά,κανένα 4άρι από τα δειαρκείας,όσο να ναι σε όσο δύσκολη θέση και αν είναι η ομάδα οικονομικά και όσο μεγάλες τρύπες μακροχρόνια πρέπει να καλυφθούν άνετα μπορούν να δώσουν λίγο παραπάνω πρίμ δεν είναι δα και το τρελό άνοιγμα.Πρίμ νίκης ούτως ή άλλως έχουνε απλά με Ολυμπιακό και Παναθηναικό στα εκτός το ανεβάζουν λίγο για ψυχολογικούς λόγους.Με τον Ολυμπιακό μπορεί και να τα τσόνταρε και ο Πατέρας.

Και πρέπει κάπως να δικαιολογήσουν και τα χρήματα στα μάτια του κόσμου.Ακόμη περιμένουμε τους παίχτες που θα έρθουν με τα 3+1,2(συμβόλαιο) εκατομύρια του Κυριάκου.Ένας δανεικός και ένας ελεύθερος ήρθαν.

Δημοσ.
Ξέρω εγώ;Κανένα 5άρι βγάλαν από τις μεταγραφές,κανα 4άρι πήραν από το Γιουρόπα Λίγκ,κανα 3άρι από τα τηλεοπτικά,κανένα 4άρι από τα δειαρκείας,όσο να ναι σε όσο δύσκολη θέση και αν είναι η ομάδα οικονομικά και όσο μεγάλες τρύπες μακροχρόνια πρέπει να καλυφθούν άνετα μπορούν να δώσουν λίγο παραπάνω πρίμ δεν είναι δα και το τρελό άνοιγμα.Πρίμ νίκης ούτως ή άλλως έχουνε απλά με Ολυμπιακό και Παναθηναικό στα εκτός το ανεβάζουν λίγο για ψυχολογικούς λόγους.Με τον Ολυμπιακό μπορεί και να τα τσόνταρε και ο Πατέρας.

Και πρέπει κάπως να δικαιολογήσουν και τα χρήματα στα μάτια του κόσμου.Ακόμη περιμένουμε τους παίχτες που θα έρθουν με τα 3+1,2(συμβόλαιο) εκατομύρια του Κυριάκου.Ένας δανεικός και ένας ελεύθερος ήρθαν.

το μηνυμα μου νικο ηταν καθαρα ειρωνικο προς του γραφικους που ελεγαν αυτα που ειπα και εγω παραμονες ντερμπι με ολυμπιακο.τωρα που τ αβρηκαν τ αλεφτα??μας τα δινει ο σωκρατης????

ps:μου εκανες χαλαστρα νικο:P

Δημοσ.

Καλα οσο δεν εχεις Κοφτη στην ομαδα δυσκολα τα πραγματα ο Παναθηναικος εχει 2 απο 3 καλυτερα αμυντηκα χαφ του πρωταθληματος οσο και να θελω να πιστευω οτι ο Γιαχιτς(δεξι μπακ ειναι ο ανθρωπος) θα παει καλα ως αμυντικο χαφ και ο Καφες θα βοηθαει ανασταλτικα δυσκολα βλεπω 2.Ελπιζω μονο να παιξει κανα Σιμαο να εχουμε και εμεις ελπιδες.

Δημοσ.
Kαλυτερα για σενα να μη παιξει κανας Σιμαο...:P

:X

Απο Ζιλπμπερτο και Κατσουρανη προτιμω Σιμαο,Ματος ή Τζιολη:lol:

Βεβαια αν δινατε τον Κατσικογιαννη για ενα παιχνιδι στον Βαζελο δεν θα με χαλαγε καθολου:devil::devil:

Δημοσ.

νταξ... χωρίς πλάκα, η μεσαία μας γραμμή μπορεί να γίνει ΠΟΛΎ πουτάνα από τον βάζελο...

ανάλογα και με τη μέρα βέβαια...

ελπίζουμε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...