Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Απλα η ευθυνη του Ντουσαν ειναι στην αρχη της χρονιας οπου πουληθηκε ο Κυριακος και αυτος με τα λεφτα του δε πηρε κανα καλο αμυντικο και κανα καλο αμυντικο χαφ αλλα γεμισε την ομαδα με περιφερειακους επιθετικους που αυτη τη στιγμη δεν υπαρχουν πουθενα ενω ειχε στην ομαδα Μαντουκα , Σκοκο , Νεμεθ ,Μπλανκο , Tζιμπουρ ...

Διαφωνεις σε αυτο ναι ή οχι ???

Εκει του δινω ευθυνες...

Όχι δεν διαφωνώ.Αλλά τι ευθύνη έχει αυτός;Αυτός τα βάζει τα λεφτά;Τον Γιάχιτς ήθελε και του τον πήραν με δόσεις και του φέραν και έναν δανεικό μακρινό συγγενή του ποδοσφαίρου από την Αργεντινή.Αν έπρεπε να κοπούν λεφτά για να μειωθεί το έλλειμα λογικό με τόσα λίγα λεφτά να μην μπορούσε να φέρει καλύτερους.

Ρε Αλέξη πλάκα κάνεις;Τι να έκανε δηλαδή να πουλούσε κάποιον από τους μεσοεπιθετικούς για να φέρει αμυντικό;Και ποιός του έλεγε ότι θα του φέρναν και δεν θα πήγαιναν και αυτά τα λεφτά αλλού;Ο Νέμεθ προέκυψε.Τσάμπα είναι,παιχταράς είναι(άλλο που δεν παίζει),οι υπόλοιποι υπήρχαν ήδη στην ομάδα και μια χαρά επιθετική ομάδα σχηματίζουν.Το θέμα ήταν να ενισχυθεί όσο γίνεται,όχι να αποδυναμωθεί.Και σου ξαναλέω αν είχε τα σφυρίγματα που έπρεπε να τα έχει η ΑΕΚ η θέση τόσο της ομάδας όσο και του Μπάγεβιτς δεν θα ήταν αυτή.To τελευταίο που θα μας ένοιαζε θα ήταν η άμυνα.Την ομάδα μπροστά χαίρεσαι να την βλέπεις ώρες ώρες.Από άμυνα τόσα χρόνια Σάντος δόξα το θεό χορτάσαμε.Μπάλα θέλουμε να δούμε.

http://www.aek365.gr/article.php?id=43067

μπλα μπλα μπλα και μπλαμπλα το παρτι τελειωσε:-(

Τελείωσε το πάρτυ;Και εμείς που αγοράσαμε στολή αμέτοχου τι την κάνουμε τώρα;:-D

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κοζώνης… η επιστροφή!

Θέλει να μπει με το στανιό!

Σαν κατι τυπάδες που θέλουν να μπουν στα κλαμπ και τρώνε πόρτα, τσαμπουκαλεύονται για λίγη ώρα και στο τέλος φεύγουν λέγοντας: "έχε χάρη ρε πούστη που με χτυπάνε τα παπούτσια, αλλιώς θα σου έλεγα εγώ!!":-D

Δημοσ.
Κοζώνης… η επιστροφή!

Θέλει να μπει με το στανιό!

Σαν κατι τυπάδες που θέλουν να μπουν στα κλαμπ και τρώνε πόρτα, τσαμπουκαλεύονται για λίγη ώρα και στο τέλος φεύγουν λέγοντας: "έχε χάρη ρε πούστη που με χτυπάνε τα παπούτσια, αλλιώς θα σου έλεγα εγώ!!":-D

ασχετο με το θεμα αλλα αυτοι οι τυποι συνηθως παιρνουν τηλ την αστυνομια και μπενουν χαλαρα εκτος αν ειναι τιποτα πιτσιρικια 16 χρονων.

Δημοσ.

Tο συνολικό υπόλοιπο των υποχρεώσεων των 32,6 εκ. ευρώ.

Έτσι όπως το έγραψες δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις.

Δημοσ.

Μα αυτός είναι ο σκοπός τους!

Άμα διαβάσει κανείς τα σχόλια στο aek365.gr θα φρίξει. Η πληοψηφία των οπαδών της ΑΕΚ είναι οικονομολόγοι.

Εγώ ξέρω οτι ότι είπε ο Ντέμης (όσο πρόλαβε) και οι μέτοχοι ισχύουν. Πώς είναι δυνατόν όμως κάποιοι νε πιστεύουν έστω και 1 στο εκατομμύριο οτι ο Κοζώνης θα πάρει το ΑΙΚ...

Προχωράμε με στήριξη στο νέο σχήμα, ευχόμενοι να μπεί το καλοκαίρι ο Τίγρης που λογικά θα είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα.

ΥΓ. Τα μελλοντικά έξοδα σε παίχτες μπορούν να μειωθούν δραματικά με αποχωρήσεις-πώληση-ανανεώσεις.

Ντάξει πέθανα στα γέλια. σχόλιο απο αεκ365.γρ

you love the team;;;; get a briefcase with 15 million and come in GREECE

Everyone will we double your

end the words

If you love AEK as all Take the first plane and come to GREECE

all the people AEK, the power of it by your side

Δημοσ.

δε καταλαβα ρε φιλε. το λεει ξεκάθαρα η ανακοίνωση της αεκ.. και οποιος ξερει να διαβάζει μπορει να βγάλει τα δικα του συμπερασματα

Το βραχυπρόθεσμο άνοιγμα της ομάδας όπως βεβαιώνεται από την B.D.O. είναι 29,4 εκ. ευρώ.

21,6 εκ. ευρώ μακροπρόθεσμα συμβόλαια παικτών

1,7 εκ. ευρώ τελευταίες καταβολές κεφαλαίου των μετόχων

μπλα μπλα.. δλδ τα συμβολαια των παιχτων για σενα δεν ειναι χρηματα που πρεπει να εξασφαλιστουν? χα! :lol:

Δημοσ.

Ο Μπομπ λεει θα παρει ΚΑΕ που τα χρεη ειναι 3 μυρια.Τα πολλα λογια ειναι φτωχια αμα τα εχει τα λεφτα παιρνει ολη την αυξηση μετοχικου και εχει το 35% νομιζω παραπανω κι απο τον Νοτια.Οσο για τα οικονομικα εχουν δικιο δεν γινεται να χρωσταει 30 μυρια να εχεις 20.000 διαρκειας μεσο ορο τα 5 χρονια να εχουν βαλει 35 μυρια που λενε και να μην εχεις φτιαξει ομαδα να μην εχεις παρει παικτης της προκοπη μονο για Τζιμπουρ και Σκοκκο εριξες λεφτα.Πουλησες και Παπ και Κατσουρ κατι δεν παει καλα

Δημοσ.
δε καταλαβα ρε φιλε. το λεει ξεκάθαρα η ανακοίνωση της αεκ.. και οποιος ξερει να διαβάζει μπορει να βγάλει τα δικα του συμπερασματα

H ανακοίνωση μια χαρά τα γράφει.

Μόνο που εσύ πόσταρες την ανακοίνωση αλλά μία πρόταση από αυτή, και κάποιος (οι περισσότεροι imho) που δε θα μπουν στον κόπο να την διαβάσουν όλη, θα βγάλουν λανθασμένα συμπεράσματα.

Δημοσ.

Ρε παιδια θελουν να διωξουν και τους 3 κοφτες που εχουμε (καλα για το ενσαλιβα καλα κανουν) και μετα αμυντικα χαφ θα εχουμε τους σοφτ Μακο,Γκεντζογλου,Καφε.Αλλα τους Γιαχαγια και Ρικκα πως τους διωχνεις τους εχουμε δει?Να πω οτι ειχαμε αμυντικα χαφ και δεν τους θελαμε να πω δωστους δανεικους αλλα βλεπεις οτι πονας εκει γιατι δεν τους βαζεις?

Δημοσ.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για το παιχνίδι της Κυριακής, είναι οι: Σάχα, Αραμπατζής, Καράμπελας, Μανωλάς, Γεωργέας, Χέρσι, Μαϊστόροβιτς, Καφές, Γκέντσογλου, Λεονάρντο, Μαντούκα, Παυλής, Γιαχάγια, Μάκος, Γκερέιρο, Λαγός, Σκόκο, Ιορντάκε, Τζιμπούρ, Μπλάνκο.

Ρε δουλευομαστε τους διωχνουμε και μπαινουν στην 20αδα.ΑΕΚ ftw

Δημοσ.

έχουμε ξεφύγει εντελώς ε! Το ρεπορτάζ της ΑΕΚ θα μπορούσε να είναι ένα γαμάτο επεισόδιο των "Δέκα μικρών Μήτσων"! Άνετα.

- Άρτσε: "Περνάω καλά στην Ελλάδα"

Μάλιστα, ο Αρτσε δεν δίστασε να δηλώσει πως παρ' όλο που δεν παίζει περνάει εξαιρετικά στην Ελλάδα, καθώς παίρνει περισσότερα λεφτά και έχει πολύ καλή παρέα (!!! στις αρχιδάρες του τα υπόλοιπα!). «Αν με καλέσουν, το κανονίζουμε. Προς το παρόν δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί μου. Αν η Σαν Λορέντσο μου προτείνει μία ανανέωση του συμβολαίου μου, θα μπορούσα να επιστρέψω εκεί. Εδώ περνάω πολύ καλά και αμείβομαι με περισσότερα χρήματα από αυτά που παίρνω στην Αργεντινή» ήταν το αρχικό σχόλιο του Αρτσε, για να συνεχίσει: «Εδώ αν δεν παίξεις τρία συνεχόμενα παιχνίδια, μπορείς ξαφνικά να μπεις ξανά στην ενδεκάδα και να παίξεις άλλα τρία (τρία πουλάκια κάθονταν στου Άρτσε την πουλάρα!). Δεν έχω πρόβλημα με το θέμα της ενδεκάδας, επίσης είμαι άνετα στην πόλη, στο διαμέρισμα και με την παρέα. Υπάρχουν πολλοί Αργεντινοί που παίζουν εδώ, ο Μπλάνκο, ο Σκόκο, ο Σάχα και ο Αραούχο».

- Τζεμπούρ: "Με χαροποιεί ότι με θέλει ο Μπάγεβιτς"

- Με τον Σκόκο πως είναι πλέον οι σχέσεις σας;

-"Εντάξει ήταν ένα περιστατικό δέκα δευτερολέπτων, το οποίο ο ελληνικός Τύπος το έκανε μεγαλύτερο απ' ότι ήταν και το συντηρεί εδώ και δέκα μήνες. Ένα επεισόδιο στην προπόνηση ήταν, τίποτα παραπάνω. 'Ότι έγινε έγινε και τελείωσε". (όλα τζάμι!)

- Ποια παιδιά μέσα από την ομάδα είναι οι καλύτεροί σου φίλοι;

-"Με όλους έχω καλή σχέση, με όλο τον κόσμο". (εντελώς τζάμι λέμε!!!)

- Πως είναι πλέον η συνεργασία σου με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς; Χθες (προχθές) είπε στη συνάντηση που είχε με τον κύριο Θανόπουλο, ότι σε θέλει οπωσδήποτε στην ομάδα.

-"Είναι πολύ σημαντικό για μένα ότι με θέλει ο προπονητής μου. Ο προπονητής έκρινε ότι είμαι απαραίτητος για την ομάδα και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα". (πιό τζάμι δεν γίνεται! Αγάπη και λουλούδια!!!)

- Πως χαρακτηρίζεις τον Μπάγεβιτς ως προπονητή;

-"Κρατάω την άποψή μου για τον εαυτό μου". (ωχ ωχ! Πρόσεχε, πρόσεχε. Το τζάμι. Το τζάμι ρε, θα το σπάσεις).

- Όταν επέστρεψες, μίλησες με τον προπονητή; Τι σου είπε και τι του είπες;

"Μιλήσαμε για λίγα λεπτά μόνο και με ρώτησε για το πως είμαι από πλευράς φυσικής κατάστασης. Δεν είπαμε πολλά-πολλά" (πάει το τζάμι. Λαμπόγυαλο).

- Μάρτιν Μοντέρο (μάνατζερ του Σκόκου): «Ο Σκόκο δεν είναι σκλάβος»

"Ο Νάτσο είναι ένας επαγγελματίας που τα δίνει όλα για την ομάδα στην οποία αγωνίζεται (όταν δεν βαριέται). Ως επαγγελματίας, όμως, χρειάζεται, όπως έχουμε πει επανειλημμένα, ένα καλό αθλητικό project, ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει και να προοδεύσει. Αυτό το project αρχικά, το καλοκαίρι του 2008, η ΑΕΚ του το υποσχέθηκε. Αλλά στην πράξη δεν έγινε ποτέ."

- Μιλήσατε για ένα project που είχαν υποσχεθεί αρχικά στον Νάτσο, αλλά δεν έγινε ποτέ. Γίνεστε λίγο πιο συγκεκριμένος;

«Βεβαίως. Μια ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό, θα έχει ευρωπαϊκές βλέψεις, θα τον πιστεύει πολύ και θα είναι σε θέση να αξιοποιήσει τα προσόντα του και να τον βελτιώσει ως επαγγελματία. Μια ομάδα με ανθρώπους, με τους οποίους θα μπορεί να επικοινωνεί. Μια ομάδα διοικητικά και οικονομικά τακτοποιημένη, σταθερή. Δεν είναι αρκετά;» (αρχίσαν να μας την λένε και οι μάνατζερ των παιχτών. "Αφού είστε για τον πούτσο ρε μαλάκες, θέλετε και σοβαρούς παίχτες στην κωλοομάδα σας;).

- To γεγονός ότι κάποιοι άφησαν υπονοούμενα ότι ο τραυματισμός του ενόψει του αυριανού (σημερινού) αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα σχετίζεται με όλη αυτή την κατάσταση, πώς τη σχολιάζετε;

«Η ψυχολογική κατάσταση ενός παίκτη επηρεάζει και το σώμα του (κοινώς, μην περιμένετε τον Σκόκο να ξε-τραυματιστεί μέχρι να φύγει). Σε κάθε περίπτωση, πάντως, τι μπορεί να υπονοήσει κάποιος για τον επαγγελματισμό ενός ποδοσφαιριστή που, ενώ θέλει να φύγει, τον Ιανουάριο κάνει τέτοια ματς ή για έναν ποδοσφαιριστή που, ενώ χάνει δικό του άνθρωπο, επιλέγει να μείνει δίπλα στην ομάδα;».

- Πότε άρχισε να «γεννιέται» η δυσαρέσκεια του Σκόκο;

«Επί της ουσίας, από πέρυσι, όταν έβλεπε ότι δεν αγωνιζόταν στην κανονική του θέση. Ωσπου φέτος ήρθαν τα... χειρότερα!».

- Δηλαδή;

«Η δήλωση του Μπάγεβιτς ότι δεν έχει ποιοτικό παίκτη να παίξει δίπλα στον Μπλάνκο ή η άλλη, μετά τον αποκλεισμό από τον Θρασύβουλο για το Κύπελλο (ήταν τότε που κάποιος ακριβοπληρωμένος παιχταράς κοιτούσε την μπάλα να περνάει δίπλα του με το βλέμα που και η αγελάδα κοιτάει το τρένο να περνάει μπροστά της στο λιβάδι), ότι αν μείνει θα φύγουν πέντε παίκτες. Δεν μίλησε, βέβαια, ονομαστικά, αλλά τα ρεπορτάζ των επόμενων ημερών επέμεναν ότι ο ένας που εννοούσε ήταν ο Νάτσο (γιατί άραγε; Αλήτικα ρεπορτάζ...) . Και δεν βγήκε κανείς να τον καλύψει, να του πει μια κουβέντα. Ανθρώπινα. Εξάλλου, ενοχλήθηκε πολύ όταν σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν, κόντρα στην Εβερτον, έμεινε στον πάγκο. Για να μην αναφερθώ και σε κάποιες άλλες καταστάσεις που δεν λέγονται. Και ο ίδιος ο Νάτσο θέλει να τα κρατήσει μέσα του».

- Τους θέλει όλους ο Μπάγεβιτς

...Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ζήτησε ρητά και ξεκάθαρα να μην πουληθούν οι Σκόκο και Τζεμπούρ καθώς θεωρούνται απαραίτητοι στην προσπάθεια που καταβάλει η ΑΕΚ για να πλασαριστεί στην 5άδα του βαθμολογικού πίνακα και τα πλέι οφ...

...Την πόρτα της εξόδου πρόκειται να δει και ο Ενσαλίβα. Ο Καναδός αμυντικός μέσος δεν είναι στα πλάνα του "Ντούσκο"...

(Ο Σκόκο έπρεπε να φύγει μαζί με άλλους 4. Ο τζιμπούρ πήρε τον μπούλο για καναδυό μήνες, είχε τελειώσει για την αεκ, αλλά τώρα είναι απαραίτητος. Ο ενσαλίβα έχει ξεκινήσει βασικός σε περισσότερα ματς και από τους δύο μαζί (εντάξει, που λέει ο λόγος...) αλλά δεν είναι στα πλάνα... Γαμώ, αυτός ο τύπος δεν μου θυμίζει σε τίποτα τον πρίγκιπα που γαμούσε κι έδερνε και νερό στο κρασί του δεν έβαζε και ήταν πραγματικός άρχοντας και έφτιαχνε ομάδες που τις έβλεπες στο ματς και το έγραφες και στο βίντεο να το ξαναδείς 3-4 φορές να το φχαριστηθείς. Μια συνέπεια λόγων καο πράξεων και μια σοβαρότητα θα την περίμενα από αυτόν, κι ας μην παίζει καλά η ομάδα...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...