Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν είναι μόνο αυτό.Στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ μονότερμα έπαιζε η ΑΕΚ αλλά κάποιος διαιτητής δεν έβλεπε τα χέρια του Μέλμπεργκ και τα κλαδέματα των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στην μεγάλη περιοχή.

Γιατί οι άλλοι τι κάνουνε δηλαδή μέσα στην Τρίπολη και στην Ν.Σμύρνη;

Στην Ξάνθη πάντως που η ΑΕΚ την έπαιζε μονότερμα,έβαλε 2 γκόλ της τα ακυρώσανε και τα δύο και έφαγε ένα με χέρι και το μετρήσαν στην Ξάνθη με αποτέλεσμα να χάσει 1-0,ο Παναθηναικός παιζόταν μονότερμα για ένα ημίχρονο ολόκληρο και από θαύμα κέρδισε.

Εσύ τι λες;Αμα ακύρωναν και τα δύο γκόλ του Σισέ και μετρούσαν και ένα γκολάκι παραπάνω στην Ξάνθη θα κέρδιζε;

Συζητάμε για το αν η ΑΕΚ είναι στο ίδιο επίπεδο με Ολυμπιακό και ΠΑΟ. Ας μη δούμε τον βαθμολογικό πίνακα, όπως είπες, ακόμα και αν δεχτώ ότι έπρεπε να ήσουν πρώτος (υπερβολή για χάριν της κουβέντας). Από τις εμφανίσεις προκύπτει (για μένα τουλάχιστον) ότι είναι πολύ πιο πίσω από τις άλλους δυο και εξαιρώ από τα επιχειρήματά μου τα αποτελέσματα. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε.

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδια μην το ψαχνουμε αλλο τελος τα αμυντικα χαφ κανουν ολοι την δουλεια οταν ο Ολυμπαικος παιζει χωρις ντουντου πελαγωνει η ΑΕΚ δεν εχει αμυντικο χαφ της κλασης του ντουτνου (Ο Μακος μπορει καποια στιγμη να γινει και μακαρι).Οταν πηγες να παρεις το πρωταθλημα με ανσουσαο κατσουρανη και ολοι οι αλλοι εκτος του λυμπε δεν βλεποντουσαν κατι λεει αυτο.Για μενα αμα εξαιρεσει τα αμυτνικα χαφ οι διαφορες μας με τους αλλους 2 δεν ειναι και τοσο τραγικες.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, θυμάστε κάποτε, που βλέπαμε μπάλα χωρίς να έχουμε ιδέα για τα διοικητικά της ομάδας και τα συμβόλαια των παιχτών και δε μας ένοιαζε κιόλας; Ε;

Εγώ πάντως όχι...

Δημοσ.
Ρε παιδιά, θυμάστε κάποτε, που βλέπαμε μπάλα χωρίς να έχουμε ιδέα για τα διοικητικά της ομάδας και τα συμβόλαια των παιχτών και δε μας ένοιαζε κιόλας; Ε;

Εγώ πάντως όχι...

πότε ήταν αυτό???? στην ΑΕΚ πρώτα μαθαίνεις το Δ.Σ. και μετά την ενδεκάδα μας..... :-D

Δημοσ.

βαζω 10 ευρω οτι στον αγωνα του βαζελου, αν δεν το ξεφτυλισουν μονοι τους οι δικοι μας, θα πεσει χασαπομαχαιρο... ο Πατερας τους χρειαζεται τους βαθμους...

• Super Moderators
Δημοσ.

O Παύλος Διαννής επιμένει σε όσα ανέφερε σχετικά με το Σκόκο και τις οφειλές της ΑΕΚ προς τον παίκτη (προσθέτει και οφειλές προς τους εκπροσώπους του παίκτη) και καλεί την ΑΕΚ αν θεωρεί ότι θίγεται από τις δηλώσεις του να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Χο-χο-χο, που λέει και ο Σάντα Κλάους.

Δημοσ.

Ε τα λεφτά του Ιανουαρίου λέει ότι του χρωστάνε.Σαν να συμφωνεί διαφωνώντας ότι ο παίχτης είναι πληρωμένος.

Μήπως δεν καθυστερήσατε να πληρώσετε την προηγούμενη επιταγή την οποία πλήρωσε, προς τιμήν του, ο κ. Πέτρος Παππάς;

Με λίγα λόγια θέμα προσφυγής δεν τίθεται γιαυτό και άλλωστε δεν ήταν πιο επιθετική η ανακοίνωση.

Τσάμπα το συζητάμε το θέμα.Κλασσική ιστορία που ο Κόκκαλης κοροιδεύει τον κόσμο ότι θα κάνει μεταγραφή.Με 1,5 εκατομύριο που δίνει όσο χάλια και αν είναι τα οικονομικά τις ομάδας ο Σκόκο δεν πωλείται.Το είπε και ο Παπάς,το είπε και ο Νοτιάς,το βγάλανε και σε επίσημη ανακοίνωση.Από τα 4 και πάνω σίγουρα θα το συζητούσαν.

Δημοσ.

εμενα ολο αυτο το παιχνιδακι διαννη σκοκο αμετοχοι μου μοιαζει στημενο για να πουλησουν το σκοκο αρχισαν τις διαμαχες τωρα οι αμετοχοι με τον μανατζερ και θα βγει σε λιγο ο σκοκο με συνεντευξη τυπου και θα το παρει πανω του οπως πανω του το ειχε παρει και ο κυριακος.μακαρι να βγω ψευτης.

Δημοσ.

Βγήκε και ο Σκόκο σήμερα στην απονομή και δεν είπε τίποτα.Ούτε ρήτρα καλύπτει ο Ολυμπιακός για να τον πάρει έτσι ούτε καν πλησιάζει η προσφορά στα λεφτά που θέλουν.Τσάμπα ιστορία.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δείτε λίγο τι γράφει και ο (κατάπτυστος, Ολυμπιακός και φαλακρός) Πανούτσος στο protagon για την "άλλη πλευρά του λόφου". (δε βάζω απευθείας link γιατί το δεύτερο μισό είναι κάργα πολιτικό και δεν είμαστε για φυτίλια τώρα) Εάν και εφόσον αληθεύει έχει κι αυτό ένα ενδιαφέρον.

(Επίσης, επιταγή τέλους Ιανουαρίου για δόση Οκτωβρίου, χρέος είναι -έχω γεμίσει από δαύτες: σου δίνει ο άλλος επιταγή για 2010 από δουλειά καλοκαιριού του 2009, τη βλέπω και φουντώνω- αλλά τι να κάνεις στη ρημάδα την αγορά...Και φυσικά, δεν μπορείς να πας να την εξαργυρώσεις, άσχετο αν οι επιταγές είναι πληρωτέες με την εμφάνιση και η μεταχρονολόγηση νομικά αβάσιμη, αλλά τέτοια ώρα, τέτοια λόγια).

Δημοσ.

Γουστάρω τις εφημερίδες. Σήμερα η μία λέει πως ο σκόκο τραβάει το σκοινί. Η άλλη πως αφιέρωσε το βραβείο mvp στον κόσμο μας. Η παράλλη πως είναι super (wow?) και δεν επηρρεάζεται. Τι σκατά συμβαίνει εν τέλει;

Όχι τίποτε άλλο, να ξέρω αν είναι να αλλάξω το όνομα του χαρακτήρα μου στο football superstars :P

Δημοσ.

Πάντως αν η διοίκηση της ΑΕΚ(Τώρα ποιά διοίκηση μιά κουβέντα είναι) κάνει πως δίνει τον Σκόκο, θα είναι η μεγαλύτερη μαλακία της. Καί αυτό γιατί? Να πάρει πόσα ?Δύο τρία εκατομμύρια? Έλυσε κανένα πρόβλημα έτσι?Η μαύρη τρύπα είναι τεράστια, τα λεφτά δεν φτάνουν ούτε γιά το...ρεύμα και ταυτόχρονα θα χάσει ένα καλό παίχτη.

Εγώ όπως ίσως θα ξέρετε είμαι Παναθηναϊκός αλλά αν ήμουν ΑΕΚτζής δεν θα έδινα τον Σκόκο ούτε στον Ολυμπιακό ούτε στον Παναθηναϊκό παρά μόνο σε κάποια ξένη ομάδα που θα τα έσκαγε πολύ χοντρά.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ο αντίλογος στο παραπάνω θα μπορούσε να δομηθεί ως εξής (από το τέλος προς την αρχή):

Για να τα σκάσει χοντρά ξένη ομάδα κάπου πρέπει να τον δει να παίζει. Ευρώπη γιοκ, ενώ ακόμη και την τρίτη θέση να καταλάβει η ΑΕΚ φέτος τίποτε δεν της εγγυάται βατή κλήρωση για να πάει καλά στην Ευρώπη του χρόνου. Μεταγραφή παίκτη από ομάδα στη μέση του βαθμολογικού πίνακα του, ούτως ή άλλως, υποβαθμισμένου Ελληνικού πρωταθλήματος, ποιος θα κάνει;

Σε επίπεδο εντυπώσεων (για την ουσία θα πούμε παρακάτω) σαφώς δεν είναι καλό να δοθεί ο παίκτης. Το ζήτημα είναι πως ο Σκόκο δεν είναι ευχαριστημένος (λογικό), εισπράττει τα λεφτά του καθυστερημένα, δεν έχει προοπτική να κάνει τώρα κάτι με την ΑΕΚ που θα αποτελέσει σκαλοπάτι για καλύτερο συμβόλαιο και έχει ιστορικό άσκησης πιέσεων σε ομάδες με τις οποίες είχε συμβόλαιο για να τον αφήσουν να πάει κάπου καλύτερα (και στην Αργεντινή και στο Μεξικό, από ό,τι διαβάζω αλλού).

Οπότε, ανακύπτουν δύο ζητήματα: α) ποιος εγγυάται στην ΑΕΚ ότι ο Σκόκο, είτε ως μέλος μιας μέτριας ομάδας που κάνει μέτρια χρονιά, είτε ως χολωμένος ποδοσφαιριστής που τον κρατάνε με το ζόρι, δεν θα κάνει κοιλιά, μειώνοντας σημαντικά ή και εκμηδενίζοντας τη μεταπωλιτική αξία του; (ώρα περίπτωση Μαϊστόροβιτς και Μπλάνκο) β) ποιος εγγυάται στην ΑΕΚ πως θα βρεθεί λύση στο πρόβλημα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, ώστε να λυθεί το ζήτημα των πληρωμών και των θετικών προοπτικών; γ) ποιος εγγυάται στην ΑΕΚ ότι σε 1 χρόνο από τώρα θα έχει καλύτερη προσφορά, ακόμη κι αν τα πράγματα πάνε καλά;

Με άλλα λόγια, η ΑΕΚ κινδυνεύει να χάσει δύο εκατομμύρια τώρα (που ούτως ή άλλως δε τη σώζουν) και να μείνει με έναν ποδοσφαιριστή που ούτε δύο εκατομμύρια δε θα μπορέσει να της αποφέρει μελλοντικά, αν συνεχιστεί η διοικητική κατρακύλα και η συνεπακόλουθη αγωνιστική κάμψη.

Σαφώς δεν είναι εύκολη επιλογή (γι' αυτό έγραφα σε προηγούμενο μήνυμα "μπρος βαθύ και πίσω ρέμα") και σαφώς η "ασφαλέστερη" λύση είναι να κρατήσουν τον παίκτη, αφού ούτε με τα χρήματα που θα πάρουν σώζονται και θα έχουν να αντιμετωπίσουν την οργή του κόσμου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...