Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και γιατί κριτήριό μας να είναι η εμφάνιση της ΑΕΚ απέναντι σε έναν διαλυμένο Ολυμπιακό και όχι στην Τρίπολη ξέρω γω (2-0), στη Ν. Σμύρνη (3-1) και τόσα άλλα ματς που έχασε; Πλάκα έχει, η μία άθλια εμφάνιση μετά την άλλη και όταν ξαφνικά κερδίζεις... "Να ποιά είναι η ΑΕΚ"!

Δεν είναι μόνο αυτό.Στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ μονότερμα έπαιζε η ΑΕΚ αλλά κάποιος διαιτητής δεν έβλεπε τα χέρια του Μέλμπεργκ και τα κλαδέματα των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στην μεγάλη περιοχή.

Γιατί οι άλλοι τι κάνουνε δηλαδή μέσα στην Τρίπολη και στην Ν.Σμύρνη;

Στην Ξάνθη πάντως που η ΑΕΚ την έπαιζε μονότερμα,έβαλε 2 γκόλ της τα ακυρώσανε και τα δύο και έφαγε ένα με χέρι και το μετρήσαν στην Ξάνθη με αποτέλεσμα να χάσει 1-0,ο Παναθηναικός παιζόταν μονότερμα για ένα ημίχρονο ολόκληρο και από θαύμα κέρδισε.

Εσύ τι λες;Αμα ακύρωναν και τα δύο γκόλ του Σισέ και μετρούσαν και ένα γκολάκι παραπάνω στην Ξάνθη θα κέρδιζε;

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κοιτα νικο να συμφωνησουμε αποκλειεται. εγω το μονο που θα σου προτεινα ειναι να μην αφηνεις τις ομολογουμενως κακες διατησιες να σε αποτρεπουν απο το να δεις το αγωνιστικο προβλημα της ομαδας σου

Δημοσ.
και γιατι να εξετασουμε μονο τα μεταξυ τους; εγω βλεπω μια αεκ να εχει ξεχασει τι σημαινει διπλο μεχρι το καραισκακη και να παρακαλει να μην φαει το τριτο απο τον Πανθρακικο μεσα στο οακα

Ρε φίλε με όλο το σεβασμό.Δεν μου αρέσει γενικά να μιλάω για διαιτησίες αλλά να είναι σε ένα παιχνίδι να πω OK,φέτος έχουμε φτιάξει έπος με εχθρικές διαιτησίες.Γιάννενα,Ξάνθη,Τρίπολη,Καραισκάκη(που δόξα το θεό τον φώτισε ο θεός και ισσοφάρισε τις γκέλες του και ακύρωσε το γκόλ του Τοροσίδη γιατί και εκεί αν και καλύτεροι θα χάναμε),έχουμε ξεχάσει θέλεις να πείς τι είναι να μας δίνουν πέναλτι ακόμη και αμα κάνει τάπα ο αμυντικός με το χέρι,έχουμε ξεχάσει τι θα πεί να τρώμε γκόλ που να είναι κανονικό,και άλλα πολλά.Η διαφορά δυναμικότητας δεν είναι τόσο μεγάλη.Τώρα αμα θέλετε να κοροιδεύεστε δικαίωμά σας.Θα φανεί και στον αγώνα με τον Παναθηναικό.

---------- Προσθήκη στις 17:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:32 ----------

κοιτα νικο να συμφωνησουμε αποκλειεται. εγω το μονο που θα σου προτεινα ειναι να μην αφηνεις τις ομολογουμενως κακες διατησιες να σε αποτρεπουν απο το να δεις το αγωνιστικο προβλημα της ομαδας σου

Έχει μεγάλη διαφορά να λες ότι η ομάδα έχει προβλήματα.(Ποιά ομάδα Ελληνική τουλάχιστον δεν έχει αδυναμίες) από το να σου στερούν τόσους βαθμούς.Και μεγάλη διαφορά να μιλάς για λίγους βαθμούς και λίγα παιχνίδια με το χάλι το φετινό.Πάμε να δούμε το παιχνίδι πλέον για να γελάσουμε με τον διαιτητή.Δες το από πάνω και πες μου τι γνώμη έχεις για την ήττα στην Ξάνθη.Δεν σου είπα ότι η ΑΕΚ δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα.Σου είπα ότι αγωνιστικά η διαφορά με Παναθηανικό δεν είναι και τόσο μεγάλη.Πόσο περισσότερο με Ολυμπιακό.

Δημοσ.

το χα δει το συγκεκριμενο ματς. το πρωτο γκολ του χερσι ειναι καθαροτατο. της ξανθης ειναι χερι. του μπλανκο το γκολ ειναι οφσαιντ (κοιτα το δεξιο του παπουτσι)

Δημοσ.

Στην Ξάνθη έφαγες το σφάξιμο γιατί είχατε κάτι χρωστούμενα για τον αγώνα κυπέλλου. Μην αρχίσεις τώρα να μου λες αν είναι έτσι κι αν είναι αλλιώς, εγώ απλά σου εξηγώ ότι ξεχρέωσες τα χρωστούμενα. Δες τον αγώνα από πάνω και μετα πήγαινε να δεις και αυτόν του κυπέλλου. Θα δείς ότι στο κύπελλο τους σφάζεις κ στο πρωτάθλημα σε σφάζουν. Βέβαια στο κύπελλο πέρυσι παραλίγο να σηκώσεις κούπα, αλλά στο πρωτάθλημα είσαι τόσο πίσω, που μπορεί να θεωρηθεί και άσκοπη η συγκεκριμένη διαιτησία.

Δημοσ.
το χα δει το συγκεκριμενο ματς. το πρωτο γκολ του χερσι ειναι καθαροτατο. της ξανθης ειναι χερι. του μπλανκο το γκολ ειναι οφσαιντ (κοιτα το δεξιο του παπουτσι)

Καλά ΟΚ οφσάιντ στην ίδια ευθεία!Μην λες ότι να ναι τουλάχιστον.Τι δεξιό παπούτσι μου λες τώρα;Toν επόπτη που είναι τον βλέπεις;

Ή μήπως έχεις την εντύπωση ότι τα οφσάιντ τα μετράνε με μοιρογνωμόνιο;Στην ίδια ευθεία με τον Χέρσι βρίσκεται.Δες τον κώλο του χέρσι.

Άμα είδες εκείνον τον αγώνα και είδες και το προχθεσινό Ξάνθη-ΠΑΟ τότε γιατί μιλάς για τεράστιες αγωνιστικές διαφορές;

Δημοσ.

οκ....εκτός απο το δεξί παπούτσι μήπως μπορείς να μου πείς που είναι ο βοηθός??????????????????? 10 μετρα πίσω ή ιδέα μου????

Δημοσ.
Στην Ξάνθη έφαγες το σφάξιμο γιατί είχατε κάτι χρωστούμενα για τον αγώνα κυπέλλου. Μην αρχίσεις τώρα να μου λες αν είναι έτσι κι αν είναι αλλιώς, εγώ απλά σου εξηγώ ότι ξεχρέωσες τα χρωστούμενα. Δες τον αγώνα από πάνω και μετα πήγαινε να δεις και αυτόν του κυπέλλου. Θα δείς ότι στο κύπελλο τους σφάζεις κ στο πρωτάθλημα σε σφάζουν. Βέβαια στο κύπελλο πέρυσι παραλίγο να σηκώσεις κούπα, αλλά στο πρωτάθλημα είσαι τόσο πίσω, που μπορεί να θεωρηθεί και άσκοπη η συγκεκριμένη διαιτησία.

Όχι κανένα χρωστούμενο δεν ξεχνάω.Και δεν υπάρχει περίπτωση να μην παραδεχτώ όταν ευνοείται η ΑΕΚ.Αν πήγαινε όμως έτσι με χρωστούμενα ο Ολυμπιακός θα είχε 0 βαθμούς.Και στην Ξάνθη ερώδιε ήταν αρχές ακόμη.Από αυτές τις διαιτησίες πήγε η διαφορά στους 20.

Και με τον Ολυμπιακό χρωστούμενα;Και με τον Ατρόμητο;Και με τα Γιάννενα;Και με την Τρίπολη;Και με τον Άρη;

H διοίκηση της ομάδας είναι το απόλυτο 0.Κανένας δεν την σέβεται και ο κάθε βλακάκος πουθενάς διαιτητής την κατακρεουργεί στην προσπάθειά του να γίνει ήρωας.

Δημοσ.

H διοίκηση της ομάδας είναι το απόλυτο 0.Κανένας δεν την σέβεται και ο κάθε βλακάκος πουθενάς διαιτητής την κατακρεουργεί στην προσπάθειά του να γίνει ήρωας.

Την ΑΕΚ την μίκρυνε η διοικησή της (παρούσα και παρελθούσα) και κάτι αλάνια της original που νομίζουν ότι χωρίς να έχουν επενδύσει μία σε ένα σωματείο μπορούν να το παίζουν 4η εξουσία.

Εντούτοις, αποψή μου είναι ότι η διαφορά δυναμικότητας με τους 2 πρώτους είναι αρκετά μεγάλη, παρά τη σωστή νίκη σου στο Καραϊσκάκη επί του απόντος Ολυμπιακού.

Θεωρώ ότι ακόμα κι ο φετινός ΠΑΟΚ έχει κάτι παραπάνω να επιδείξει από αυτή την ανισόρροπη ΑΕΚ που δεν ξέρει που την κεφαλή κλίναι κι ας έχει κόντρα διαιτησία.

Δεν μπορείς να διαμαρτύρεσαι για τη διαιτησία με τον Πανθρακικό και τον Ατρόμητο, μόνοι σας μικραίνετε την ομάδα σας.

Δημοσ.

Α ρε πόστη να σε κάνουν μια τέτοια διαιτησία με Ατρόμητο ή μέσα στην Τρίπολη,ή μέσα στα Γιάννενα και να χάσετε βαθμούς να δω τι θα λες μετά.Μαζί θα τα λέμε γιατί τα επόμενα 20 χρόνια το πρωτάθλημα θα είναι του Παναθηναικού.

Οι μεγάλες ομάδες κερδίζουν και τους διαιτητές.Ωραίο κλισέ.Η ΑΕΚ για να κερδίσει την Ξάνθη δηλαδή αν υποθέσουμε ότι το 3ο γκόλ θα το μετρούσε και πως για κάθε 2 γκόλ της ΑΕΚ που ακυρώνει μετράει και ένα της Ξάνθης θα έπρεπε να βάλει 9 γκόλ για να κερδίσει με 2-3.Τα πιστεύετε αυτά που λέτε απορώ πραγματικά.Λες και δεν ζείτε Ελλάδα που οι 9/15 ομάδες παίζουν ταμπούρι.Ο Παναθηναικός τον Πανθρακικό είδες πως τον κέρδισε που η διαφορά είναι μεγάλη;Την δίκαιη νίκη την είπες.Την κατηφόρα στο ΟΑΚΑ την ξέχνας;

Δημοσ.
Α ρε πόστη να σε κάνουν μια τέτοια διαιτησία με Ατρόμητο ή μέσα στην Τρίπολη,ή μέσα στα Γιάννενα και να χάσετε βαθμούς να δω τι θα λες μετά.

να σου πώ εγώ....

οτι να...φώναζαν οι ΑΕΚτζήδες και τώρα σφάζουν και εμάς...και οτι κακως γκρινιάζουμε γιατί σε όλους γίνονται αυτα...κλπ κλπ κλπ....

πάνω κατω αυτα που έλεγε ο DR. Μίξος (κατα κόσμον Μίχος) μετά το ντέρμπυ!!!

Δημοσ.
Α ρε πόστη να σε κάνουν μια τέτοια διαιτησία με Ατρόμητο ή μέσα στην Τρίπολη,ή μέσα στα Γιάννενα και να χάσετε βαθμούς να δω τι θα λες μετά.

Οι μεγάλες ομάδες κερδίζουν και τους διαιτητές.Ωραίο κλισέ.Η ΑΕΚ για να κερδίσει την Ξάνθη δηλαδή αν υποθέσουμε ότι το 3ο γκόλ θα το μετρούσε και πως για κάθε 2 γκόλ της ΑΕΚ που ακυρώνει μετράει και ένα της Ξάνθης θα έπρεπε να βάλει 9 γκόλ για να κερδίσει με 2-3.Τα πιστεύετε αυτά που λέτε απορώ πραγματικά.Λες και δεν ζείτε Ελλάδα που οι 9/15 ομάδες παίζουν ταμπούρι.Ο Παναθηναικός τον Πανθρακικό είδες πως τον κέρδισε που η διαφορά είναι μεγάλη;Την δίκαιη νίκη την είπες.Την κατηφόρα στο ΟΑΚΑ την ξέχνας;

Έχασα βαθμούς από το πεντακάθαρο ακυρωθέν γκολ μέσα στο Καραϊσκάκη με τον Ηρακλή, όπου ουσιαστικά κλείδωνα κ το παιχνίδι, αλλά ούτε καν που το θυμόμουν μέχρι να διαβάσω την φράση σου.

Και το θέμα είναι ότι δεν το θυμάται ούτε καν ο οπαδικός μου τύπος. Μέχρι και ο Νικολακόπουλος βρήκε να γράφει άλλες μλκίες, ενώ θα μπορούσε να μείνει κολλημένος σε εκείνο το γκολ.

Αντιθέτως, ο δικός σου οπαδικός τύπος, βγήκε την επομένη του αγώνα με τον Ατρόμητο και φωτογράφιζε τον Ολυμπιακό, ως ηθικό αυτουργό για τη διαιτησία μέσα στο ΟΑΚΑ. Για κάτι τέτοια πουσταριά ΑΡΔ, βρίσκεται η ΑΕΚ εκεί που βρίσκεται.

Δημοσ.
Έχασα βαθμούς από το πεντακάθαρο ακυρωθέν γκολ μέσα στο Καραϊσκάκη με τον Ηρακλή, όπου ουσιαστικά κλείδωνα κ το παιχνίδι, αλλά ούτε καν που το θυμόμουν μέχρι να διαβάσω την φράση σου.

Και το θέμα είναι ότι δεν το θυμάται ούτε καν ο οπαδικός μου τύπος. Μέχρι και ο Νικολακόπουλος βρήκε να γράφει άλλες μλκίες, ενώ θα μπορούσε να μείνει κολλημένος σε εκείνο το γκολ.

Αντιθέτως, ο δικός σου οπαδικός τύπος, βγήκε την επομένη του αγώνα με τον Ατρόμητο και φωτογράφιζε τον Ολυμπιακό, ως ηθικό αυτουργό για τη διαιτησία μέσα στο ΟΑΚΑ. Για κάτι τέτοια πουσταριά ΑΡΔ, βρίσκεται η ΑΕΚ εκεί που βρίσκεται.

Στο είπα και πρίν.Αν ήταν ένας αγώνας ή μια φάση δεν θα ασχολούταν και κανείς.Δεν είναι όμως.Πάμε να φτιάξουμε τόμο με αυτά που βλέπουμε φέτος.Τώρα με τον τύπο δηλαδή θα ασχοληθείς;Κάτσε να δούμε τι θα γράψει ο Πρωταθλητής μετά από την επόμενη σας σφαγή πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναικό.

Δημοσ.

http://www.aekfc.gr/index.asp?a_id=74&n_id=5615

Νταξει δεν θα απολογηθουμε και για αυτα που γρφουν οι οπαδικες εφημεριδες.(Αν δεις οι ολυμπιακοι αγοραζουν οπαδικες) Αν εξαιρεσεις τον αγωνα με την Ξανθη στο κυπελο (και μερικες κιτρινες που σε ολους χαριζονται) η διαιτησια μας εχει σφαξει και ειλικρινα δεν βρισκω καποιον προφανει λογο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...