Str Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 ξεφτιλα πια ετσι... αλλα καλοί είναι και οι δικοι μας... σκυλιασμα μονο απεναντι στο γαυρο... στις μικρες που πρεπει να τις παταμε χαλαρα... γαμήστε τα... ξεφτύλα πλεον ο καθε ανύπαρκτος να ξερει οτι 2 γκολ τα εχει σιγουρα, ενα απο την αμυνα μας (γενικη αμυντική λειτουργια) και ενα απο τα κορακια...
user12 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Οσο δεν εχεις 2 αμυντικα χαφ δεν πας πουθενα και αυτη την στιγμη εμεις εχουμε 2 εν δυναμει τον Μακο που θα πρεπε να παιζει με εναν εμπειρο αμυντικο χαφ διπλα του και τον Γκεντζογλου που πρεπει να ειναι παγκο και να μπαινει στο 70 αμα εχει κλειδωθει η νικη.Ο Καφες ειναι το καλυτερο αμυντηκο χαφ που εχουμε. Ο Γιαχιτς που αποκτηθηκε για αμυντικος αλλα παιζει και αμυντικο χαφ ειναι λιγος,ο Ενσαλιβα και αυτος μικρος αρα απο τα 5 αμυντικα χαφ που εχεις κανενα δεν κανει για την ΑΕΚ.
nikos21aek Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Ναι τα αμυντικά χαφ σημάδευε ο Ατρόμητος χθές και φταίνε που δεν πηδάνε 10 μέτρα να διώξουν τις καμινάδες.
user12 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Ναι τα αμυντικά χαφ σημάδευε ο Ατρόμητος χθές και φταίνε που δεν πηδάνε 10 μέτρα να διώξουν τις καμινάδες. Στις μισες φασεις οι μεσοι του Ατρομητου εβγαζαν σεντρες ανενοχλητοι δεν ξερω αν πηγες γηπεδο χθες αλλα τα αμυντικα χαφ δεν πιεζαν καθολου εφταναν στο κεντρο της αμυνας χωρις προβλημα. Παντως εχουμε μικρυνει πολυ ως ΑΕΚ βγηκε ο Περονε νομιζω και ειπε ειμασταν καλυτεροι και ηρθαμε για να κερδισουμε. Μετα βγαινει ο μανατζερ του Σκοκκο και λεει Θα ανανέωνε ο παίκτης στην ΑΕΚ; «Στη ζωή πρέπει να κοιτάμε μπροστά και να κάνουμε βήματα προόδου. Ήδη για τον ίδιο η ΑΕΚ ήταν μία πρόοδος, αφού του άνοιξε την πόρτα της Ευρώπης και είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτό. Δεν νομίζω όμως ότι το επόμενο βήμα προόδου θα ήταν μία ανανέωση του συμβολαίου του στην ΑΕΚ». Εχουμε την 5η χειροτερη αμυνα του πρωταθληματος δεν υπαρχει σωτηρια ας φυγουν ολοι οι μετοχοι και ας γινουμε λαικης βασης σαν τον Αρη να ζουμε απο τα τηλεοπτικα,τις χορηγιες και τα διαρκειας ποσο πιο χαλια να παμε 6 χρονια μιζεριας εχω βαρεθει.Εγω αν δεν δω να γινεται κατι δεν ξαναδινω λεφτα στην ΑΕΚ, λεμε ΑΕΚ στα δυσκολα αλλα οχι και να τα σκαω απο το υστεριμα μου για να γινονται πλουσιοι οι μετοχοι και ο Ντεμης
nikos21aek Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Στις μισες φασεις οι μεσοι του Ατρομητου εβγαζαν σεντρες ανενοχλητοι δεν ξερω αν πηγες γηπεδο χθες αλλα τα αμυντικα χαφ δεν πιεζαν καθολου εφταναν στο κεντρο της αμυνας χωρις προβλημα. Από την τηλεόραση το είδα αλλά είδα τους άλλους είτε από τον τερματοφύλακα είτε με την πρώτη πάσα κατευθείαν γιόμα στο κέντρο της άμυνάς μας.
johnyboy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 τι γίνεται με τον σκόκο? άλλοι λένε ΟΣΦΠ άλλοι ΠΑΟ. προσωπικά δεν τον θέλω.
akpe Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Σκόκο στον γαύρο και αποπομπή Μπάγιεβιτς ε; ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ. Επιφυλάσσομαι να απαντήσω μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ αύριο. Αν τελικά επιβεβαιωθούν οι φήμες παρακαλώ κάντε με ban προκαταβολικά για 1-2 ημέρες. Τουλάχιστον από το παρόν thread.
AFANIS_ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Σκόκο στον γαύρο και αποπομπή Μπάγιεβιτς ε; Επιφυλάσσομαι να απαντήσω μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ αύριο. Αν τελικά επιβεβαιωθούν οι φήμες παρακαλώ κάντε με ban προκαταβολικά για 1-2 ημέρες. Τουλάχιστον από το παρόν thread. για να επιβεβαιωθουν οι φήμες θα πρεπει να βγουν και να πουν αυριο..."Ναι πουλάμε Σκόκο στον ΟΣΦΠ".... ε είπαμε είναι άσχετοι και επικινδυνοι....αλλα όχι και βλάκες...!! αρα...κράτα το αυτοbanaρισμα για το καλοκαίρι...εκεί να δείς παρωδίες που θα έχει... :o:o
akpe Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 για να επιβεβαιωθουν οι φήμες θα πρεπει να βγουν και να πουν αυριο..."Ναι πουλάμε Σκόκο στον ΟΣΦΠ".... ε είπαμε είναι άσχετοι και επικινδυνοι....αλλα όχι και βλάκες...!! αρα...κράτα το αυτοbanaρισμα για το καλοκαίρι...εκεί να δείς παρωδίες που θα έχει... :o:o [Λέμε τώρα]Ανίκανους τους έχεις;[/Λέμε τώρα] Και στην περίπτωση που πουν κάτι τέτοιο πάω στοίχημα πως θα τα ρίξουν στον παίκτη. Δεν ήταν ευχαριστημένος εδώ, τον κοροϊδευε ο Τζιμπούρ στα αποδυτήρια κ.λπ. Ο μάνατζερ του στάθηκε σε δυο σημεία, right; Οτι α) δεν είναι ευχαριστημένος και β) δεν προοδεύει στην ομάδα. Νάτσο, με το χέρι στην καρδιά: Είσαι ευτυχισμένος στην ΑΕΚ; «Είμαι ευτυχισμένος που ανήκω σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, αλλά δεν είμαι ευτυχισμένος για ό,τι περνάμε τώρα με την ΑΕΚ. Που έχουμε βγει έξω από τους στόχους μας. Για παράδειγμα δεν είμαι ευτυχισμένος που αποκλειστήκαμε πέρυσι από την Ευρώπη, που χάσαμε το Κύπελλο, που δεν πήραμε το πρωτάθλημα. Είναι στιγμές που νιώθω δυστυχισμένος. Αλλά είμαι ευτυχής που ανήκω σε αυτό τον πολύ μεγάλο σύλλογο. Δηλαδή τα όνειρά σου σταματούν με την ΑΕΚ το καλοκαίρι...; «Oχι βέβαια. Του χρόνου σκοπός μου είναι, όπως και τις άλλες χρονιές, να κερδίσουμε τίτλους και να κάνουμε πορεία στην Ευρώπη». Άρα πρίν αρχίσουμε να τον ανεβοκατεβάζουμε σαν προδότη, ας αναλογιστούμε και την περίπτωση σπρωξίματος από τον ίδιο τον "κο" Διαννή. Εκτός αν α) μας παραμύθιαζε ή β) άλλαξαν τόσο πολύ τα πράγματα σε μόλις δυο εβδομάδες. Α, και όσον αφορά την πρόοδό του: Την ίδια ώρα, ο Σκόκο έχει γίνει συλλέκτης βραβείων. Με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί έχει καταφέρει να μαζέψει τόσα βραβεία, όσα δεν έχει κανένας άλλος στο πρωτάθλημα. Τα... όργια που έχει κάνει με την φανέλα της ΑΕΚ, τον καθιστούν νούμερο ένα παίκτη του πρωταθλήματος. Τρεις φορές έχει ψηφιστεί MVP της αγωνιστικής (7η αγ. 12η αγ. 16η αγ). Τόσες φορές όσες κανένας άλλος παίκτης στο πρωτάθλημα. Αξίζει να αναφερθεί ότι βρίσκεται πάνω και από τον Τοροσίδη, που έχει δύο, αλλά και πάνω από τον Τζιμπριλ Σισέ, που είναι ο πρώτος σκόρερ στην Σουπερ Λιγκα. Όσο για τα βραβεία MVP που έχει αποσπάσει από τους δημοσιογράφους, σε εντός έδρας αναμετρήσεις της ΑΕΚ, στην σχετική ψηφοφορία, ακόμα και εκεί, δεν έχει αντίπαλο. Στα 12 εντός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει την φετινή περίοδο η ΑΕΚ, ο Σκόκο έχει αποσπάσει 4 φορές (Βασλούι, Πανθρακικός, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος ) το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη , αφήνοντας πίσω τον Γκουστάβο Μαντούκα, που μέχρι πρότινος ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. Πλέον μετά το χθεσινό ματς, κατάφερε να σκαρφαλώσει μόνος πρώτος στην πρώτη θέση των σκόρερ της ΑΕΚ, έχοντας σκοράρει 5 φορές. Μήπως κύριε Διαννή κυνηγάς τον διορισμό και την μίζα σου;
AFANIS_ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 [Λέμε τώρα]Ανίκανους τους έχεις;[/Λέμε τώρα] Και στην περίπτωση που πουν κάτι τέτοιο πάω στοίχημα πως θα τα ρίξουν στον παίκτη. Δεν ήταν ευχαριστημένος εδώ, τον κοροϊδευε ο Τζιμπούρ στα αποδυτήρια κ.λπ. Ο μάνατζερ του στάθηκε σε δυο σημεία, right; Οτι α) δεν είναι ευχαριστημένος και β) δεν προοδεύει στην ομάδα. Άρα πρίν αρχίσουμε να τον ανεβοκατεβάζουμε σαν προδότη, ας αναλογιστούμε και την περίπτωση σπρωξίματος από τον ίδιο τον "κο" Διαννή. Εκτός αν α) μας παραμύθιαζε ή β) άλλαξαν τόσο πολύ τα πράγματα σε μόλις δυο εβδομάδες. Α, και όσον αφορά την πρόοδό του: Μήπως κύριε Διαννή κυνηγάς τον διορισμό και την μίζα σου; και για να συμπληρώσω...επειδή κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια....ο Νάτσο έχει πεί απο το καλοκαίρι σε συνεντευξη στο ΑΕΚ Empire.... Για τα σενάρια που αναπτύχθηκαν πρόσφατα σχετικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού… "Πάντα λέγονται πολλά στις μετεγγραφικές περιόδους. Τα σενάρια αυτά, πάντως, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Εγώ ανήκω στην ΑΕΚ και θέλω να μείνω. Νιώθω ευγνωμοσύνη γι’ αυτή την ομάδα. Θέλω να τη βοηθήσω. Αν κάποια στιγμή έρθει η ώρα να φύγω, θα προτιμήσω να πάω σε ένα πρωτάθλημα όπου θα μπορώ να βελτιωθώ και θα κερδίσει χρήματα και η ΑΕΚ. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάω στον μεγαλύτερο αντίπαλο της ΑΕΚ που είναι ο Ολυμπιακός". ααα...και το λινκακι... http://www.sport24.gr/html/ent/701/ent.302701.asp
nikos21aek Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Ναι τον χάλασε τον Σκόκο να πάρει 1-1,5m συμβόλαιο από τα 300Κ που παίρνει τώρα στην ΑΕΚ και αυτά με δόσεις.
AFANIS_ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 χαχαχα......παιδιά ο τύπος είναι απλά ΤΡΑΓΙΚΟΣ!!!! "Από την ώρα που ο Ολυμπιακός μπήκε στο χορό με την υπόθεση της μεταγραφής του Σκόκο, αντιμετωπίζει κι ένα άλλο κίνδυνο, πέραν του ότι η ΑΕΚ δεν θα του δώσει τον παίκτη-όπως τουλάχιστον λέει. Διότι, αν είναι αλήθεια ότι ενδιαφέρεται κι ο Παναθηναϊκός για τον Αργεντινό με το Κοινοτικό διαβατήριο, τότε βάσει των «αδελφών» σχέσεων που έχουν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, μπορεί να τον τσιμπήσει τον παίκτη θεωρητικά τουλάχιστον, πιο εύκολα ο πράσινος από τον κόκκινο. • Έλα, όμως, που στο λιμάνι λένε πως, «και σ΄ εμάς να μην πάει, δεν θα πάει στον Παναθηναϊκό». Σα να εννοούν πως ο Ολυμπιακός και τώρα να μην αποκτήσει τον Σκόκο, έχει διασφαλίσει, προφανέστατα από πλευράς ποδοσφαιριστή, ότι δεν θα πάει και πουθενά αλλού ως το καλοκαίρι, οπότε κι ο Ολυμπιακός θα επανέλθει δριμύτερος. Για να δούμε, για να δούμε… " http://www.sport-fm.gr/article/212415 ΟΚ...αν αυτός είναι δημοσιογράφος εγώ είμαι ο πριγκιπας της Ζαμούντα....
Erwdios Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 O άνθρωπος είναι εντελώς γραφικός, αλλά εδώ που τα λέμε, χέρι, χέρι πήγατε στο CAS. Γιατί να μη γράφει για αδελφά σωματεία?
nikos21aek Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Το 1,5 εκατομύριο του Ολυμπιακού είναι για αστείο.Ο Πανιώνιος πουλάει τους πρωτοκλασάτους του 2 και 3 εκατομύρια. Μάλλον στον Πειραιά δεν έχουν ούτε μαντίλι να κλάψουν και όχι λεφτά για τον Σκόκο.Αστεία η πρόταση αν ισχύει στo 1,5-2 εκατομύρια που ακούγεται από τα ρεπορτάζ.Και μάλλον όλο αυτό το παρατράγουδο βγήκε μάλλον επικοινωνιακά για όφελος του Ολυμπιακού.Και καλά εμείς κινηθήκαμε αλλά βρήκαμε αρνήσεις από ομάδες,γυναίκες,παιδιά κτλ κτλ Αν είναι να γίνουμε τελείως ξεφτύλα και να πουλήσουμε παίχτη σε Ελληνική ομάδα τουλάχιστον να πουληθεί σε σωστή τιμή.Καλύτερα το καλοκαίρι που θα μπεί και ο Παναθηανικός στο παζάρι να σφαχτούνε μεταξύ τους επικοινωνιακά για να χτυπήσουμε 4,5-5 εκατομύρια που είναι και η σωστή αξία του παίχτη για πώληση σε Ελληνική ομάδα. Με την ελπίδα να έχει πάρει την ΑΕΚ ο Μελισσανίδης μέχρι τότε και να του καρφώσει το συμβόλαιο στα αποδυτήρια.Γιατί αυτός θα το κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.