tasoskont Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Τι πήγες να κάνεις στην 7; να δω το ολυμπιακος λαρισα 4-0 πριν 3 χρονια νομιζω με εσυραν κατι φιλοι γαυροι στην γαυρο φωλια
AFANIS_ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Πάντως αυτή η ατάκα ρε γαμώτο παραμένει διαχρονικη!!!!! [ame] [/ame]
Str Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 έχουμε πολύ καιρό να χαμογελάσουμε... Τι ωραία που είναι ναι χαίρεσαι λίγο για την ομαδούλα σου ε; μονο αυτο φιλε...
skimnos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 ρε σεις δεννομίζω να ήταν ο πουρουπουπου χθες στην άθλια μετάδοση της νετ... εκφωνητής ήταν ο Κατσαρός και στο σχόλιο ένας παλιός παίκτης του ολυμπιακού
user12 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Πάντως αυτή η ατάκα ρε γαμώτο παραμένει διαχρονικη!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=gLP45sz4mFI Τι μου θυμισες μια ζωη αδικημενη ειμαστε ρε #*$@@$ μου http://news.pathfinder.gr/sports/472587.html
akpe Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 ΕΠΑΝΑΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ. «ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ΗΤΑΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ».- Ανακοίνωση κατά της ΝΕΤ με αφορμή την περιγραφή του χθεσινού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» ισχυρίζονται πως οι δημοσιογράφοι που περιέγραψαν το παιχνίδι από την κρατική τηλεόραση δεν ήταν αντικειμενικοί και κάνουν λόγο για «άγχος του εκφωνητή». Αναλυτικά η ανακοίνωση: «O χθεσινός αγώνας Ολυμπιακού – ΑΕΚ ανήκει πλέον στο παρελθόν, αλλά η μετάδοσή του και τα σχόλια που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια αυτής, θα μείνουν στην ιστορία των τηλεοπτικών μεταδόσεων ντέρμπυ στη χώρα μας. Για την «αντικειμενικότητα» όλων όσοι συμμετείχαν, για τη «βαθυστόχαστη» ανάλυση των πεπραγμένων της μιας ομάδας, για το «άγχος» εκφωνητή και «αντικειμενικού» σχολιαστή ώστε να αλλάξει η εικόνα του αγώνα, πάντα μονόπλευρα εννοείται… Τελικά για όσους δεν το γνωρίζουν, χθες, αντίπαλες ήταν δύο… ελληνικές ομάδες, σε ένα… ελληνικό ντέρμπυ. Και για να μη διακωμωδούμε άλλο το γεγονός που είναι ήδη πολύ σοβαρό: Ο φίλαθλος κόσμος αγαπάει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και το αποδεικνύει από την τηλεθέαση, κυρίως των σημαντικών αγώνων. Και είναι μεγάλη απρέπεια η κρατική τηλεόραση να τον απωθεί. Χθες το πέτυχε. ΠΑΕ ΑΕΚ».
chill Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=k0lAR2M0nVU[/ame]
tasoskont Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=k0lAR2M0nVU χαχαχαχα μολις ακουσα στο ραδιο γαυρο που την φαση του βιντεο στο 1:07 την θεωρησε οφσαιτ επηρεαζει λεει τον νικοπολιδη ειναι λεει οσο οφσαιτ ειναι και το πρωτο γκολ του οσφπ :lol::lol:
AFANIS_ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 ΕΠΑΝΑΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ. «ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ΗΤΑΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ».- Ανακοίνωση κατά της ΝΕΤ με αφορμή την περιγραφή του χθεσινού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» ισχυρίζονται πως οι δημοσιογράφοι που περιέγραψαν το παιχνίδι από την κρατική τηλεόραση δεν ήταν αντικειμενικοί και κάνουν λόγο για «άγχος του εκφωνητή». Αναλυτικά η ανακοίνωση: «O χθεσινός αγώνας Ολυμπιακού – ΑΕΚ ανήκει πλέον στο παρελθόν, αλλά η μετάδοσή του και τα σχόλια που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια αυτής, θα μείνουν στην ιστορία των τηλεοπτικών μεταδόσεων ντέρμπυ στη χώρα μας. Για την «αντικειμενικότητα» όλων όσοι συμμετείχαν, για τη «βαθυστόχαστη» ανάλυση των πεπραγμένων της μιας ομάδας, για το «άγχος» εκφωνητή και «αντικειμενικού» σχολιαστή ώστε να αλλάξει η εικόνα του αγώνα, πάντα μονόπλευρα εννοείται… Τελικά για όσους δεν το γνωρίζουν, χθες, αντίπαλες ήταν δύο… ελληνικές ομάδες, σε ένα… ελληνικό ντέρμπυ. Και για να μη διακωμωδούμε άλλο το γεγονός που είναι ήδη πολύ σοβαρό: Ο φίλαθλος κόσμος αγαπάει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και το αποδεικνύει από την τηλεθέαση, κυρίως των σημαντικών αγώνων. Και είναι μεγάλη απρέπεια η κρατική τηλεόραση να τον απωθεί. Χθες το πέτυχε. ΠΑΕ ΑΕΚ». και η "Απάντηση".......... http://www.aek365.gr/article.php?id=41350 «Έχω μάθει 22 χρόνια στην τηλεόραση να λέω αυτό που βλέπω.(σωστά...με κόκκινα γυαλια όπως πάντα) Οι κατά καιρούς συνεργάτες μου γνωρίζουν ότι τα σχόλια μου δεν εξαρτήθηκαν ποτέ από κανένα συμφέρον.(για αυτο και ήταν συνεργάτες σου...γιατι συμφωνουσαν μαζί σου) Είναι φυσιολογικό οι δημοσιογράφοι και τα εκατομμύρια των φιλάθλων να μην έχουν πάντοτε την ίδια άποψη για όλες τις φάσεις.(ναι μόνο που δεν ξέρω αν το εχεις πάρει χαμπάρι...είσαι μόνος σου..ακόμα και οι συναδελφοι σου...αποστασεις κρατανε) Η κριτική από μέρους μου σε κόσμια πλαίσια φυσικά(ε ναι...δεν εβρισες τον Σκοκο που σκόραρε...αυτο ειναι αλήθεια...) και είναι αποδεκτή, με τις επιθέσεις, ωστόσο, απλώς συμβιβάζομαι, αλλά δεν απαντώ, γιατί δεν παίζω το παιχνίδι κανενός. Θα περίμενα, πάντως, αντιδράσεις απ' την απέναντι πλευρά, γιατί σε όλη την διάρκεια του β' ημιχρόνου άσκησα πολύ έντονη κριτική στον γηπεδούχο. (μα αφου μόνο με τον γηπεδουχο ασχολιοσουνα!!!λογικο πως μονο αυτον θα κριτικαρεις...απλη λογικη Αντωνακη...!!!)Εύχομαι να βρεθεί σπίκερ με την άποψη του οποίου θα συμφωνούν τα εκατομμύρια των τηλεθεατών και να βρεθούν τηλεθεατές που δεν θα τους φταίει για όλα η ΕΡΤ(πλακα μου κανεις???οσους θες...άκουγες ποτε παραπονα για το σχολιασμο στον Alpha ή στο Nova???)». :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
liopyr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Εμένα η απάντηση με έπεισε πάντως. Οι τύποι δεν είναι κάφροι. Είναι απλά ηλίθιοι.
leftermann Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Ατάκα και επι τόπου τα 150 χιλιάρικα! ψηφίστε τώρα, ποιός έδωσε τα λεφτά για το πριμ: 1. ο Θανόπουλος; 2. ο Νοτιάς; 3. Ο θείος Μπομπ ο μάστορας ο Κοζώνης; 4. Ο πατερούλης; 5. ο μίστερ μιγκ; 6. κάποιος άλλος; στείλτε sms γράφοντας "ΑΕΚ_χρωστάμε στο σύμπαν αλλά τα πριμ τα σκάμε επιτόπου" και συμπληρώστε 4 αν πιστεύετε ότι πλήρωσε ο Πατέρας, 5 αν πιστεύετε ότι πλήρωσε ο Βγενόπουλος.
AFANIS_ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 είπαμε δεν έχουνε τα εκατομύρια για τα χρέη....αλλά 150.000 τι στο καλό...τα έχουνε....
nikos21aek Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Εδώ κολλάει στα 20000 η ανανέωση του Ταχτσίδη. Κάποιος πλούσιος που θα γούσταρε πολύ αν η ομάδα κέρδιζε αποφάσισε να κάνει ένα δωράκι και μάλλον και δεύτερο γιατί τάξαν το ίδιο πρίμ και για νίκη με ΠΑΟ.Χαλαρά άμα είχα ΤΑ λεφτά τα έδινα και εγώ και άσχετος με την ΠΑΕ να ήμουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.