leftermann Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 εγώ λέω να τον ξεχνάμε σιγά σιγά τον θείο Μπομπ. Δεν του δίνουν την ομάδα τον κώλο του κάτω να βαράει. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι έχει τα φράγκα που λέει ότι έχει και θα δώσει και θα σώσει και μπλα μπλα μπλα. Την μπίζνα του θέλει να κάνει. Λεφτά δεν πετάει κανείς για καμιά ομάδα αν δεν αποβλέπει σε κάτι. Τέλος, δεν κατάλαβα γιατί διατυμπανίζει το "γήπεδο στην φιλαδέλφεια". Ίσως γιατί αυτό θέλει ο κόσμος, και θέλει να κερδίσει τον κόσμο, και να τον χρησιμοποιήσει σαν μοχλό πίεσης προς τους αμέτοχους; Γιατί αντικειμενικά, από εμπορικής άποψης, το γήπεδο στην Φιλαδέλφεια είναι ότι πιό μέτριο μπορεί να γινει...
tasoskont Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 70000 θέσεις στο Φιλαντέλφια λέει θα κάνει!!! αχαχαχαχα Το ΑηΚ να πάει πάλι στην Ευρώπη. να ακουμε τι λεει πριν κραξουμε δεν ειπε οτι θα κανει 70,000 θεσεων γηπεδο ειπε οτι θελει να κανει 35-40,000 θεσεων ΑΛΛΑ οτι θα εχει την προοπτικη το γηπεδο αυτο να μπορει να γινει ΚΑΙ 70,000 θεσεων ΑΝ χρειαστει.και σαφως διατυμπανιζει γηπεδο στο φιλαντελφεια για να εχει το κοσμο μαζι του και να πιεζει τους πουθεναδες σιγα μην ηξερε ο μπομπ τι σημαινει φιλαδελφεια και σαφως ολα αυτα τα κανει και για το κερδος αλλα ολα αυτα εμας χεστηκαμε αρκει να βαλει λεφτα.προπονητικο μπορει να φτιαξει γηπεδο λιγο δυσκολο και λεφτα για παιχτες μπορει να βαλει χειροτερα απο τους πουθεναδες δεν μπορει να παει η Αεκ αν παει στα χερια του μπομπ.το πλανο ξεπουληματος των πουθεναδων θα μας καταστρεψει.ο ανθρωπος φαινεται σοβαρος επιχειρηματιας ας του δωσουν την ομαδα να τελιωνουμε.
ANHLIKOS Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Και που ξερει ο Μπομπ κατά που πέφτει η Φιλαδέλφεια? Ετσι του ειπαν, ετσι λεει. Εχω την εντύπωση, πως ετσι και τον ρωτήσουν να πει 5 παίκτες της ΑΕΚ, δεν θα ξέρει.
user12 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μα κι αυτοι ανοιξανε τον καταλογο και με το που βρηκαν την επωνυμια πηγαν για ντου http://troktiko.blogspot.com/2009/12/blog-post_7350.html Οσο για το αλλο θεμα.Ρε εδω ξερει οτι δεν εχουμε τερματοφυλακα ο θειος Μπομπ (ο Σαχα ειναι ντεφορμε) 5 παιχτες δεν θα ξερει.Ευκολακι μου φαινεται.Το ΑΗΚ θα το κανουμε μεγαλη δυναμη και θα παει ευρωπη.Εν το μεταξυ συνεχεια αντιφασεις ηταν θα ερχομαι μια φορα το μηνα να επιβληπω και μετα λεει εγω θα ειμαι ενα 6μηνο στην Ελλαδα, τελικα δεν καταλαβα που θα ειναι.
minarokeftes Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Θεός ο Κουρκούτης. Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ http://kourkouti.yooblog.gr/2009/12/30/3291/ Ένα άλλο σημείο που μου άρεσε ήταν όταν είπε θα έρθει ο κύριος Πρασσάς για να σας πεί για την οικονομική μου επιφάνεια.... Υ.Γ Ανήλικε το είχα πεί και εγώ για τους παίκτες, μόνο τον Μπάγεβιτς πρέπει να του έχουν πεί.
tasoskont Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 http://www.sport24.gr/svc/npc/coverNew.asp?dtmDate=30/12/2009&cid=1 η συγκεκριμενη εφημεριδα μολις μπηκε στην black list μου οι τυποι ειναι αστοιχειωτοι και για κλαματα αλλα ακουνε και αλλα γραφουνε.ας σταματησουν να ασχολουνται με το επαγγελμα γιατι ειναι επικινδυνοι.
minarokeftes Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Ποια θεωρείς καλή εφημερίδα? Score Live και Ωρα??? Και ο Μπόμπ ο Μάστορας το είπε αυτό που γράφει η εφημερίδα. Να πάνε οι μετοχές στην Μάμα ΑηΚ και να γίνει ο έλεγχος που θα πάρει μήνα+ και μετά να έρθει σε συζήτηση με την Μάμα ΑηΚ και την κυβέρνηση για να πάρει το άδεια για το γήπεδο 70.000 θέσεων και με εμπορικούς χώρους στο Φιλαντέλφεια. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:48 ---------- H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει το εξής: "Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ.Νίκος Νοτιάς, επεξεργάζεται ένα σχέδιο για την επόμενη μέρα της ομάδας μας και μέχρι τις 20 Ιανουαρίου θα ανακοινώσει τις τελικές του αποφάσεις". Μπράβο ρε Νοτιά μόνο εσύ έχεις μείνει που αγαπάς την ομάδα και την σέβεσαι!!! Σε βρήκαν καλό και σε εκμεταλλεύτηκαν οι άλλοι αμέτοχοι και οι Θανόπουλοι....
tasoskont Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Ποια θεωρείς καλή εφημερίδα? Score Live και Ωρα??? Και ο Μπόμπ ο Μάστορας το είπε αυτό που γράφει η εφημερίδα. Να πάνε οι μετοχές στην Μάμα ΑηΚ και να γίνει ο έλεγχος που θα πάρει μήνα+ και μετά να έρθει σε συζήτηση με την Μάμα ΑηΚ και την κυβέρνηση για να πάρει το άδεια για το γήπεδο 70.000 θέσεων και με εμπορικούς χώρους στο Φιλαντέλφεια. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:48 ---------- H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει το εξής: "Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ.Νίκος Νοτιάς' date=' επεξεργάζεται ένα σχέδιο για την επόμενη μέρα της ομάδας μας και μέχρι τις 20 Ιανουαρίου θα ανακοινώσει τις τελικές του αποφάσεις". Μπράβο ρε Νοτιά μόνο εσύ έχεις μείνει που αγαπάς την ομάδα και την σέβεσαι!!! Σε βρήκαν καλό και σε εκμεταλλεύτηκαν οι άλλοι αμέτοχοι και οι Θανόπουλοι....[/quote'] Ουτε score διαβαζω ουτε ωρα αν και με το σημερινο εξωφυλλο της ωρας θα συμφωνησω.οχι δεν ειπε για γηπεδο 70000 θεσεων και γενικα απο αυτα που ειπε οτι νανε εγραψαν Sent from my iPhone using Insomnia.app
ANHLIKOS Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Ρε παιδιά, στη Φιλαδέλφεια, οχι γήπεδο αλλα ουτε καντίνα δεν μπορείς να φτιάξεις! Έκτος και αν κανεις το γήπεδο ψηλό σαν τον πύργο του Αιφελ. Με τους θεατές να παρακολουθούν την μπάλα σαν τους βιολόγους τα σπερματοζωάρια!
minarokeftes Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ έχω σκάσει να μάθω τί διάολο κρύβεται πίσω απο τον Κοζόνη. Ο άνθρωπος είναι προφανές οτι ούτε που ξέρει τι σημαίνει ΑηΚ, αλλα γιατί τέτοια κάψα??? Στη Φιλαδέλφεια πράγματι δεν γίνεται γήπεδο με την καμία. Το θέμα είναι αν κάποιος θελήσει να κάνει γήπεδο να το κάνει κάπου που να μην υπάρχουν περιορισμοί και να υπάρχει μεγάλος χώρος για πάρκινγκ και για εμπορικά καταστήματα.... απο τα οποία θα γίνει το μεγαλύτερο κομμάτι της απόσβεσης.
Deponakias Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 70000 θεσεις γηπεδο τι να το κανετε? ενα με 40-45000 θα ηταν πολυ καλο...να μου πεις τι γηπεδο εδω κινδυνευουμε απλως εμεινα στις θεσεις....
leftermann Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 είναι επειδή ο Μπομπ θα κάνει την αηκ ΤΟΣΟ μεγάλη, που θα πάρει τίτλους, ευρωπαϊκά και διηπειρωτικά, και από εδώ και πέρα κάθε παιδί που θα γεννιέται μόνο αηκ θα θέλει να γίνει. Σε 15 χρόνια δεν θα χωράμε ούτε στα φιλαδέλφεια, ούτε στο οακα, ούτε στο μαρακανά. Οπότε 70000 θα τις έχουμε για πλάκα, μόνο με διαρκείας θα γεμίζει.
user12 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 http://www.aek365.gr/article.php?id=40437 Αμα παιξουμε με γιαχιτς-Μαστορα ο Γκαλεττι και ο Ζαιρι θα μας γλεντησουν, θα πρεπει να βαλεις κοφτη γρηγορο και καλο και ο Μακος ειναι μακρυα απο τον καλο του εαυτο.Απο την αλλη αμα κατεβεις ετσι λογικα εχεις κλειδωσει τον Μητρογλου που παιζει μονο με το σωμα του, δεν εχεις να φοβασε μην ανεβει καποιο απο τα αμυντικα του χαφ εκτος και αν γινει καλα ο τοροσιδης,για τι αμα ανεβαινει ο τοροσιδης αντε πιαστον με Μαστορα και Γιαχιτς.Εμενα πιο ωριμο μου φαινεται να ριξει τον Μαστορα πανω στο Μητρογλου και να βαλει το Ζεραλντο να πιανει τα εξτρεμακια ή οποιον αλλο ανεβαινει απο τα χαφ
tasoskont Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 http://www.sport24.gr/svc/npc/coverNew.asp?dtmDate=6/1/2010&cid=7 :lol::lol: οταν το ειδα δεν κρατηθηκα και ξεσπασα σε γελια,μιλανε και οι μισθοφοροι οι γαυροι που σε καθε ντερμπι τους ταζει φακελακι πριμ νικης ο σωκρατης για πριμοδοτουμενη παρεα :lol:.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.