minarokeftes Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/62679-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%8C%CF%87%CF%89%CE%BD Κρατάτε με. Φίλε μου προτιμώ τους μετόχους μετά απο όσα διάβασα. 1ον ο Κοζώνης έδειξε μόνο την ασφάλεια ζωής του!!! Τί διάβολο μπορεί να χρησιμεύσει για την ΑηΚ??? Λέγεται οτι και αυτό το έγγραφο είναι πλαστό και οι μέτοχοι θα ρωτήσουν την εταιρεία αν είναι έγκυρο. Στην περίπτωση που λέω εγώ οτι είναι πλαστό ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ??? Ας κρατάμε μικρά καλάθια προς όλες τις πλευρές, το σήριαλ θα συνεχιστεί και πιστεύω θα γίνει χαμός. Εγώ έχω καταλήξει προσωπικά οτι θέλω τους νυν μετόχους, και πρόεδρο Κιντή με το πλάνο που είχε σχεδιάσει και όχι έναν άνθρωπο που δεν ξέρει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ για την ΑηΚ. (Θέλει να την πάει ξανά στην Ευρώπη και να πάει εκεί που πρέπει στην Ελλάδα) Γύρευε και αν ξέρει 1 ιστορικό πρόσωπο της ομάδας, ειλικρινά το πιστεύω.
akpe Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Άλλο το να κρατάμε μικρά καλάθια, άλλο το να προσπαθούμε να απαξιώνουμε την οποιαδήποτε κίνηση χωρίς να έχουμε στοιχεία για την εγκυρότητά (η μη) αυτής. Χωρίς μάλιστα να έχει δημοσιευτεί ολόκληρη η συνέντευξη. Κάθονται και κλαίγονται που δεν παρουσίασε (όλα) τα στοιχεία που ήθελαν, ενώ από αυτούς ακόμα περιμένουμε, είτε στοιχεία είτε τον περιβόητο οικονομικό έλεγχο. Η όλη κίνηση με απειλές για μυνήσεις κ.λπ. μου θυμίζει 5χρονο παιδάκι που απειλούν να του πάρουν το παιχνίδι και θέλει τη μαμά του.
tasoskont Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 καλυτερα λαμογιο και κοζωνη παρα τους πουθεναδες με πλανο ξεπουληματος και να γινουμε χειροτερα απο παναχαικη.καλυτερα μπομπ εξαλλου χειροτερα απο τους πουθεναδες δεν γινεται.
minarokeftes Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 καλυτερα λαμογιο και κοζωνη παρα τους πουθεναδες με πλανο ξεπουληματος και να γινουμε χειροτερα απο παναχαικη.καλυτερα μπομπ εξαλλου χειροτερα απο τους πουθεναδες δεν γινεται. Συγχαρητήρια!
tasoskont Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Συγχαρητήρια! η πλειοψηφια των προεδρων σε μεγαλες ομαδες λαμογια ειναι αλλιως δεν προχωραει το πραμα εγω θα κατσω να το παιξω ιπποτης????να βολοδερνομαι μεταξυ 10ης και 12ης θεσης αλλα θα λεω "ναι αλλα εγω δεν χρωσταω και εχω και 12 πιτσιρικαδες νεους(να τροφοδοτω τους μεγαλους)" ε οχι αυτο δεν μου κανει για Αεκ αν θελουν πλανο ξεπουληματος πουλο οι πουθεναδες οποιος δεν μπορει να παει σπιτι του και να δωσουν την ομαδα αλλου.
IOSTEFO Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Καλά γιατί δεν του στέλνουν μια επίσημη πρόσκληση να τα πούνε από κοντά και να βγάλουν μια άκρη,είναι τόσο απλό,γιατί δεν το κάνουνε παρά μόνο απειλούν με μηνύσεις.
alexis333 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Η αποκλειστική συνέντευξη του Μπομπ Κοζώνη στο Sport24.gr
user12 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια ο τυπας ή εχει τρελα λεφτα ή δεν εχει τιποτα.Παντως επικοινωνιακα ειναι θεος εμενα με επεισε οτι αμα τα εχει τα λεφτα θα την φτιαξει την ομαδα.(αμα δεν εχει θα πεθανουμε τις πεινας σαν τον αγαπουλα θα βαλει και τα ταμεια μεσα και θα φυγει:devil:)
Super Moderators Snoob Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Αν έχω καταλάβει καλά, η πλευρά Κοζώνη έδειξε έγγραφα που αντιστοιχούν σε 100.000.000 δολάρια. Μια απλή μετατροπή με τις τρέχουσες ισοτιμίες μας δείχνει πως αυτά τα χρήματα αντιστοιχούν σε 70 εκατομμύρια ευρώ περίπου. Οπότε, με "αβλεπί" συμφωνημένα 34 εκατομμύρια ευρώ άνοιγμα, χωρίς γήπεδο και προπονητικό, για μένα το ερώτημα είναι ποιος άνθρωπος και, κυρίως, γιατί θέλει να βάλει σε μια "επένδυση" από την οποία αν δει κέρδος θα είναι το νωρίτερο σε 3-4 χρόνια (κατά δήλωσή του, εγώ αδυνατώ να δω το πώς θα βγει κέρδος) πάνω από το 35% αυτών των χρημάτων (μιλάμε για ασφάλειες ζωής). Και πόσα επιπλέον θα χρειαστούν για ενίσχυση; Ο Κοζώνης μπορεί να έχει τεράστια περιουσία, δεν ξέρω. Αλλά, το θέμα είναι, αφού για τον άλφα ή βήτα λόγο δεν κάνει στουν νυν μετόχους και τον απειλούν με μηνύσεις, ποια είναι η εναλλακτική λύση που προτείνουν αυτοί; Είναι τραγέλαφος, δηλαδή, να μην τους κάνει ο Κοζώνης (καλώς, έστω) και αυτοί να έχουν βγάλει την ουρά τους απέξω, να χαρίζουν τις μετοχές τους και οι πιο χουβαρντάδες, να "αφήνουν στο κομοδίνο" της "μάμα ΑΙΚ" που λέει και ο Μπομπ, 1,5 εκατομμύριο δώρο αποχωρισμού και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής να αρνείται να το πάρει.
user12 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Ο προεδρος της ερασητεχνικης δεν την παιρνει λογικα γιατι αμα ειναι χρεωμενη 30 μυρια δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα να την ξεχρεωσει.Απο οτι καταλαβα ο Κοζωνης θελει να κανει γηπεδο με εμπορικο κεντρο οποτε Φιλαδελφεια ξεχαστε το.Το μονο που δεν καταλαβα ειναι οτι θελει να παρει η ερασιτεχνικη τις μετοχες να δει αν μπορει να κανει το γηπεδο και μετα να παρει την ΑΕΚ(εδω ο ΠΑΟ 10 χρονια προσπαθει και αυτος σε 6 μηνες θα το κανει).Για τους μετοχους μονο λογια ειναι, ο μονος σοβαρος απο αυτους ειναι ο Νοτιας αλλα δεν εχει ορεξη να χανει περιουσια και να τον βριζουν και απο πανω.
tasoskont Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 αχαχχαχαχα γουσταρω θειο μπομπ λεει θα τους αγορασω εισιτηριο αν δεν εχουν λεφτα να παρουν να ερθουν εδω να μιλησουμε:lol:. παντως συμφωνω απολυτα μαζι του στο οτι η Αεκ δεν θελει διαχειριστες θελει επενδυτες και οι πουθεναδες που ειναι τωρα στη Αεκ δεν εχουν σκοπο να επενδυσουν οποτε ας δωσουν την Αεκ στο θειο μπομπ να τελειωνουμε χειροτερα πιστευω δεν θα παμε.
Tilemaxx Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Σιγά μην κάνει γήπεδο επιπέδου Allianz Arena που κάθεται και τάζει.
minarokeftes Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 70000 θέσεις στο Φιλαντέλφια λέει θα κάνει!!! αχαχαχαχα Το ΑηΚ να πάει πάλι στην Ευρώπη.
ANHLIKOS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 70000 θέσεις στο Φιλαντέλφια λέει θα κάνει!!! Θα ειναι υπόγειο! Γιατι αλλιώς δεν εξηγείται, που στο διάολο θα το χωρέσει! Ο ενας τάζει λαγούς με πετραχήλια, οι αλλοι κάνουν διακοπές, στο μπασκετ χάνουν τα δελτία και οι οριτζιναλίστας τρέχουν απο λιβάδι σε λιβάδι να κυνηγήσουν τον Θεμιστοκλή! Και του χρόνου...
minarokeftes Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Είμαστε καταραμένη ομάδα.... Πιστεύω μόνο αμα πέσουμε Δ εθνική θα αλλάξει η γκίνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.