nikos21aek Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Και εγώ.Ποιος πήρε την πρωτοβουλία να το γράψει άραγε αντί να πάει στην εύκολη και περπατημένη του κραξίματος;
minarokeftes Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 niko συμφωνώ 100% μαζί σου! Πάνω απ'όλα φταίμε εμείς. Όπως και να είναι η ομάδα έπρεπε ο κόσμος να την στηρίξη, ειδικά τώρα που δεν υπάρχει κανένας στην διοίκηση. Υ.Γ. Φοβάμε το τί θα γίνει στο ντέρμπι??? με τον Ολυμπιακό... Χρόνια Πολλά και στον Ντέμη!!!
user12 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 ενός κακού μύρια έπονται παιδιά δεν υπάρχει σωτηρία
nikos21aek Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Υ.Γ. Φοβάμε το τί θα γίνει στο ντέρμπι??? με τον Ολυμπιακό... Θα κερδίσουμε και δεν θα ασχοληθεί και κανένας.
minarokeftes Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Θα κερδίσουμε και δεν θα ασχοληθεί και κανένας. Μακάρι μακάρι. Και μετά θα πάω εκκλησία πρώτη μου φορά και 8α ανάψω λαμπάδα... (στο ύψος του Γεωργέα)
nikos21aek Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Θα ξοδευτείς βρε.. Από Ταχτσίδη και πάνω άμα θες. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:43 ---------- http://www.aek365.gr/article.php?id=39301
minarokeftes Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ούτε αυτό δεν μπορούμε να ονειρευτούμε οτι θα έρθει πάλι στην ΑΕΚ...
nikos21aek Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Και καλά κάνουμε.Αν είναι να πιάσουμε πάτο ας το κάνουμε με πιτσιρίκια.
minarokeftes Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Και καλά κάνουμε.Αν είναι να πιάσουμε πάτο ας το κάνουμε με πιτσιρίκια. Θυμάσε νίκο που το έλεγα πιο νωρίς οτι το μόνο απο το οποίο μπορεί πλέον η ΑΕΚ να κερδίσει κάτι είναι να βάλει τα πιτσιρίκια μέσα??? Μακάρι να πάρουν παιχνίδια οι μικροί μπας και βγάλουμε κανα παιχτάκι για του χρόνου, αν υπάρχουμε...... :cry:
nikos21aek Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Ρε μην μου τα λές εμένα για πιτσιρίκια.Με 11 Έλληνες 18-25 χρονών να έπαιζε η ΑΕΚ και ας βγαίναμε και 10οι τα πρώτα δύο χρόνια μέχρι να ψηθούν και να καταλάβουν το βάρος της φανέλας που φοράνε.Καππη και τεμπέληδες ξένους δεν μπορώ να βλέπω. Το καλύτερο που έχει να κάνει τώρα ο Ντούσαν είναι να κατεβάσει την ομάδα πλήρη μέσα στο Καραισκάκη για να αποτελειώσουμε τον Ολυμπιακό να πάρουμε και μια χαρά φέτος και στα υπόλοιπα παιχνίδια να κατέβει με Άραμπατζή Μανωλά,Γκέλτσογλου,Γεωργέα,Καράμπελα Μάκο,Ταχτσίδη,Λεονάρντο,Ρίκκα Νέμεθ(εξαίρεση),Παυλή και ότι είναι να γίνει έγινε.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Και το Λεονάρντο για εξαίρεση τον κόβω. Επίσης, όσα χρόνια και να φορούσα τη φανέλα της ΑΕΚ εγώ, ας πούμε, που συναισθάνομαι το ειδικό της βάρος, άμα για ένα μπορούσα να παίξω, για ένα θα έπαιζα. Όχι ότι οι παραπάνω ποδοσφαιριστές αξίζουν για ένα, ως γενική τοποθέτηση το λέω. Αλλά, αυτά με τους νέους προϋποθέτουν διοίκηση να στηρίξει μια τέτοια κίνηση. Υπό ιδανικές συνθήκες η διοίκηση Νικολαΐδη δεν τα κατάφερε. Να γίνει τώρα, υπό συνθήκες διάλυσης και εμφυλίου, μάλλον ουτοπικό μου φαίνεται. Αν το κάνει ο Μπάγεβιτς, θα κατηγορηθεί ότι απαξιώνει τα εναπομείναντα έμψυχα περιουσιακά στοιχεία της ΑΕΚ με υπολογίσιμη αξία μεταπώλησης (θεωρητικά τουλάχιστον, διαβάζω πως η Χέρτα έκανε πίσω για Μαϊστόροβιτς και οι Άραβες του Μπλάνκο χάθηκαν σαν τη σκόνη της μάνας ερήμου -μεσονύχτια ποιητική νότα αυτή). Γενικά, μέχρι να βρεθεί κάποιος να αναλλάβει, είτε με τους "καλούς" παίζει η ΑΕΚ, είτε με τους νέους, κάποιος θα βρεθεί να τους κατηγορήσει. Και τα λέγαμε τις προάλλες νομίζω για το πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί κάποιος. Αλήθεια, κανένα νέο για τον έλεγχο των ορκωτών, υπάρχει;
nikos21aek Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Μπα ο Λεό παίρνει υπηκοότητα σε λίγο καιρό. Δεν πάει έτσι.Μετράει πολύ σε έναν ποδοσφαιριστή το ψήσιμο και η εμπειρία. Ουτοπικό είναι εννοείται.Εγώ θα το ήθελα.Δεν σημαίνει ότι γίνεται κιόλας.Αν...και ότι και να κάνει ο Μπάγεβιτς κράξιμο θα τρώει.Ας βάλει στα βαθιά τουλάχιστον κανένα πιτσιρικά (Γκέλτσογλου,Μάκο,Ρίκκα,Ταχτσίδη και Λεό να τους δώσει φανέλα σπίτι να ψηθούν.Αυτοί μπορούν να παίξουν) μπας και δούμε καμία άσπρη μέρα του χρόνου. Τώρα για τους ορκωτούς ακόμη τίποτε αλλά τι περιμένεις να δείς;Όσο λένε οι διοικούντες θα βγει.Για αυτό και τους βάλανε.Το μόνο που τους νοιάζει πλέον είναι να αποδείξουν στον κόσμο ότι δεν είναι κλέφτες και ψέυτες.Όλα τα υπόλοιπα όπως το τι θα απογίνει η ομάδα ποσώς τους ενδιαφέρουν.Αφού ναυάγησε και το σίριαλ με τον Μπόμπ για να υπήρχε τέτοια κίνηση από την μεριά των μετόχων σίγουρα όσο λένε είναι το χρέος.Αλλιώς σιγά μην βάζαν ορκωτούς. Εμ δεν είναι δύσκολο.Ή λαμόγιο θα την πάρει να επωφεληθεί από το γήπεδο όταν γίνει ή "τρελός"(α.κ.α κάποιος που έχει διάθεση να πετάξει 100 εκατομμύρια και χωρίς να του εγγυάται κανένας ότι θα πάρει πρωτάθλημα.)
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Κοίτα, ο Γεωργέας, που αν θυμάμαι καλά έχει απομείνει από τη μεγάλη ΑΕΚ, και δε νομίζω κανείς να αμφισβητεί το φιλότιμο και την πίστη του στην ομάδα, αλλά και τη διάθεσή του να προσφέρει, από το πολύ ψήσιμο θα γίνει κάρβουνο: τόσο μπορεί, τόσο παίζει. Το βάρος της φανέλας το συναισθάνεται, αλλά τι να κάνει; Τους νέους δεν μπορείς βέβαια να τους κρίνεις σε ανώμαλες συνθήκες (πώς έκραζε τις προάλλες ο ανεκδιήγητος Νικολακόπουλος τους μικρούς του Ολυμπιακού, φορτώνοντάς τους τις απώλειες βαθμών...) αλλά δεν ξέρω πόσο βοηθάει στο ψήσιμο η διαρκής συλλογή σφαλιάρων. Για τους ορκωτούς ρώτησα επειδή κάτι είχα διαβάσει πως η εταιρία ήταν σοβαρή και κοινά συμφωνημένη από τους Νοτιά και Κοζώνη και λέω, "δε θα βάλουν το κεφάλι τους στο ντορβά" για να βρεθούν εκτεθειμένοι σε δέκα μήνες, λ.χ. Μπορεί και να πέφτω τελείως έξω, γενικά τίποτε δε με εκπλήσσει. Υ.Γ. Θα μου πεις, εδώ ολόκληρες κυβερνήσεις βγάζουν άλλες σούμες σε κάθε αλλαγή βάρδιας, οι μέτοχοι της ΑΕΚ θα δυσκολευτούν; Σωστό κι αυτό.
nikos21aek Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δεν έχει να κάνει με τον Κοζόνη η εταιρία ορκωτών.Ο Κούλης τους έβαλε αφού αποσύρθηκε ο Κοζόνης για να αποδείξει στον κόσμο ότι δεν λένε ψέμματα. Από την μεγάλη ΑΕΚ ο μόνος που έχει απομείνει είναι ο Μπάγεβιτς.Αλλά και ο Γεωργέας από το πολύ ψήσιμο μια χαρά παίχτης έχει γίνει.Και ναι το ψήσιμο είναι και αυτό.Όταν ένας παίχτης περνάει τα δύσκολα,ζεί και το χαστούκι του διαιτητή,το κράξιμο της κερκίδας,τον βλάκα δημοσιογράφο,συνηδιτοποιεί σιγά σιγά ότι δεν παίζει στην ομάδα των 100 φιλάθλων της γειτονιάς του αλλά σε ομάδα με 1,5 εκατομμύριο κόσμο,μαθαίνει να κινείται στο γήπεδο,να εξοικονομεί δυνάμεις,αποκτά αυτοπεποίθηση,το σίγουρο είναι ότι φτιάχνει χαρακτήρα και εξελίσσεται. Δεδομένου ότι χωρίς υπερβολές η ΑΕΚ έχει την τύχη να διαθέτει κάποιους από τους πιο ταλαντούχους παίχτες σε μικρές ηλικίες τουλάχιστον ας μπουν να παίξουν. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:49 ---------- http://www.aek365.gr/article.php?id=39324 Αυτόν τελικά τον έκανε ΑΕΚ η γυναίκα του!Δεν εξηγείται αλλιώς. «Γιατί ήθελα να γυρίσω, δεν ήξερα πως θα είναι τα πράγματα. Ήθελα να έχει τον πρώτο λόγο (σ.σ. Η ΑΕΚ). Στην ΑΕΚ ανδρώθηκα μετά την Παναχαϊκή και από σεβασμό έβαλα τη ρήτρα στο συμβόλαιο. Αν με ήθελε η ΑΕΚ μπορούσε να μη δεχτεί τα λεφτά του Παναθηναϊκού. Λύση θα υπήρχε, μπορεί να μη γύριζα στην Ελλάδα. Δεν ήταν ή στην Ελλάδα ή πεθαίνω. Πάντα υπάρχουν επιλογές» ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.
tasoskont Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 .Αλλά και ο Γεωργέας από το πολύ ψήσιμο μια χαρά παίχτης έχει γίνει.Και ναι το ψήσιμο είναι και αυτό.Όταν ένας παίχτης περνάει τα δύσκολα,ζεί και το χαστούκι του διαιτητή,το κράξιμο της κερ μιας και λεμε για Γεωργεα τον ειδες στον αγωνα με την Μπενφικα στο δευτερο γκολ που τον εστειλε ο ντε μαρια για πατατακια???:lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.