Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

200655.jpg

^^AEKτζίδικο facepalm :lol:

Τι άλλο θα ακούσουμε δηλαδή.Χαλαρώστε λίγο.Δεν είναι και ρόδινα τα πράγματα αλλά δεν είναι και τίποτα τραγικό.Ένας άνθρωπος μπροστά πρέπει να μπει και ας μη βάζει και λεφτά ώστε να σέβονται την ομάδα κάποιοι άλλοι που την έχουν ξεβρακώσει στο γήπεδο...Η ομάδα φέτος μπάλα παίζει και μπορεί να παίξει το έδειξε για ακόμη μια φορά χθες στην Λισαβόνα.

Δυναμική και λίγος σεβασμός από τους διαιτητές και λοιπούς(Με 14 άτομα με ίωση και δεν αναβάλλεται ένας αγώνας; ) λείπει στην Ελλάδα.

Εγώ είμαι πολύ σίγουρος ότι αν τα παιχνίδια στα play off είναι 50-50 δεν έχουμε απολύτως τίποτα να φοβηθούμε από όποιον και από τους δύο βγει δεύτερος.Και μια ένεση 20εκατομυρίων του χρόνου θα είναι μεγάλη ανάσα ζωής.

Χαίρω πολύ καθίστε σφάξτε όποια ομάδα θέλετε στο γήπεδο για 5-6 παιχνίδια και αν σε χρόνο dt δεν υπάρχει γκρίνια μιζέρια κακή ψυχολογία και όλα τα επακόλουθα σφυρίξτε μου κλέφτικα.

Εγώ το έχω πει,να το πω άλλη μια φορά.Αν δεν φύγει από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο ο καρκίνος που λέγεται Κόκαλης και ας γκρινιάξουν όσοι Ολυμπιακοί θέλουν,το Ελληνικό ποδόσφαιρο θα παίρνει την κάτω βόλτα.Όλο και λιγότεροι θα επενδύουν,όλο και πιο πολλά θα χρωστάνε οι ομάδες όλο και προς τα κάτω θα πηγαίνουμε.Μόνο ο Παναθηναικός στέκει μέχρι στιγμής επειδή βρέθηκε μια παρέα πλουσίων και σπρώχνουν λεφτά με το τσουβάλι.Αν δεν πάρουν και φέτος και του χρόνου το πρωτάθλημα για πόσο θα συνεχίσουν να το κάνουν;

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Τραγικό σίγουρα δεν είναι. Σε μια ευνομούμενη πολιτεία, η ΑΕΚ θα είχε χρεοκοπήσει προ ετών, θα είχε οδηγηθεί στις ερασιτεχνικές κατηγορίες και από εκεί θα ξεκινούσε την προσπάθεια να ανακάμψει. Δε θα ήταν ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία Ευρωπαϊκή ομάδα με "ιστορία" που θα είχε αυτή την τύχη.

Το ζήτημα, μετά την άρνηση Χατζηχρήστου να αναλάβει την "καυτή πατάτα" των μετοχών και του 1,5 εκατομμυρίου για κάλυψη τρεχουσών αναγκών, μετά από την οριστική απόρριψη του σωτήρα Θείου από το Σικάγο (και το φιάσκο με τους Κροίσους Κροίσων εκ Κύπρου) είναι ότι υπάρχει έλλειμα ρεαλισμού: η ΑΕΚ είναι επιχείρηση (ναι, ξέρω, είναι η αγάπη σας και η λατρεία σας, αλλά νομικά και πρακτικά είναι Ανώνυμη Εταιρία) ελλειματική εδώ και χρόνια, χωρίς προοπτικές ανάκαμψης, σε ελάχιστα αξιοποιήσιμα έμψυχα περιουσιακά στοιχεία (Σκόκο, Μαϊστόροβιτς, Σάχα, Μπλάνκο να πωληθούν έναντι πόσων χρημάτων...), χωρίς γήπεδο, χωρίς προπονητικό κέντρο και η διεθνής οικονομική συγκυρία είναι κάκιστη: ποιος και, κυρίως, γιατί να δαπανήσει εκατομμύρια ευρώ σε μια εταιρία που δεν πρόκειται ποτέ να του δώσει πίσω τα χρήματά του;

Πώς είναι δυνατόν ενήλικα άτομα να περιμένουν, σε μια εποχή που τα ναύλα, λ.χ., βρίσκονται σε ιστορικά χαμηλά και πλοία που κάποτε έκαναν τρία υπερατλαντικά ταξίδια το χρόνο τώρα να πωλούνται για σκραπ, ότι θα βρεθούν εφοπλιστές που θα πετάξουν ένα σκασμό χρήματα σε μια μικρή Ευρωπαϊκή ομάδα; Γιατί να το κάνουν;

Ο Μελισσανίδης, στον οποίο ουδεμία συμπάθεια τρέφω, είχε πει προ καιρού ότι, όποιος ασχοληθεί με την ΑΕΚ στην παρούσα φάση είναι ή τρελός, ή λαμόγιο. Θεωρώ πως μόνο η μία από τις δύο εναλλακτικές υφίσταται πλέον.

Δημοσ.

Εγώ δεν περίμενα ούτε περιμένω καναν κροίσο να βάλει του κόσμου τα εκατομμύρια... Ένας άνθρωπος να βρεθεί που να βάζει όσα χρειάζεται η ομάδα για να συντηρείται και να δώσει κάποιους παίχτες για να έχουμε κάποια έσοδα και να επενδύσει σε νέους και Έλληνες παίχτες και να είμαστε σε μια μέτρια θέση.

Δημοσ.

Δίκαιο έχεις ρε snoob αλλά έτσι είναι οι ομάδες.Δεν υπάρχει ομάδα κερδοφόρα.(Εμπορικό κερδοφόρο ΝΑΙ,γήπεδο και αυτό εταιρία είναι ΝΑΙ,ΠΑΕ όμως ΟΧΙ)Δες τι γίνεται με τη Λίβερπουλ τώρα.Συνήθως κάποιοι πλούσιοι αγοράζουν τις ομάδες σαν χόμπι τους με καμία διάθεση να βγάλουν κέρδος από αυτές.Αλίμονο δηλαδή αν υπάρχει ενήληκας που νομίζει ότι τα λεφτά που δαπάνησε ο Παναθηναικός φέτος και πέρυσι με κάποιο μαγικό τρόπο όχι μόνο εισπραχτούν από την ΠΑΕ αλλά να αποδώσουν και κέρδη.Δεν γίνονται αυτά.Και ο Σωκράτης μείον είναι,και ο ΠΑΟ μείον είναι(άλλο που η μόνη ΠΑΕ με πανάχρηστα αφεντικά είναι η ΑΕΚ που έχουν αναγκαστεί να δημοσιεύουν ισσολογισμούς κτλ,και οι άλλοι μείον είναι απλά δεν πρόκειται να μαθευτεί ποτέ γιατί υπάρχουν άτομα ανα πάσα στιγμή να κλείσουν τις τρύπες αν πιεστούν) και η ΑΕΚ μείον είναι.Το θέμα είναι αν ποτέ βρεθούν κάποιοι πλούσιοι λχ Μελισσανίδης,Ρέστης που να αποφασίσουν για την πέστο και μαλακία τους να πετάξουν λεφτά σε μια ποδοσφαιρική ομάδα.Γιατί κάθε Κυριακή στο γήπεδο βρίσκονται και την γουστάρουν την ομάδα.Ε και σε κάποιους τα λεφτά περισσεύουν.Όπως περισσεύουν και στον Βαρδυνογιάννη,και στον Κόκκαλη και στον Πατέρα.Δεν υπάρχει πρόεδρος ΠΑΕ που να μην ξέρει εκ των προταίρων ότι θα χάσει λεφτά.Αν μπεί για να βγάλει τότε σίγουρα η ομάδα κινδυνεύει.

Αλλά και σαν μπίσνα να το δείς.Και άσε το πέταμα χρημάτων για το χόμπι τους,το καλό με την ΑΕΚ όπως και τον Παναθηναικό είναι το εξής.Ότι η ομάδα δεν έχει γήπεδο.Και πολλοί σοβαροί επιχειρματίες θα μπορούσαν να το δούν και με το εξής σκεπτικό...Αγοράζω την ΠΑΕ και δίνω 30εκατομύρια να ξεχρεώσει.(όπως δώσαν στον ΠΑΟ για μεταγραφές).Αυτό είναι μια μεσαίου τάξεως μίζα που θα έδινα για να έχω τα δικαιώματα ενός εμπορικού κέντρου.Αυτόματα αυτόματα,όταν με το καλό χτιστεί το γήπεδο γιατί στην Ελλάδα ζούμε αργά η γρήγορα τσάμπα γήπεδο θα μου φτιάξουν και εμένα,θα είμαι το νούμερο ένα λαμόγιο για την εκμετάλευση του εμπορικού.Να και γιατί ανακατεύτηκε ο Κοζώνης.Σιγά που του ήρθε τώρα αυτουνού η κάψα για την ΑΕΚ.Οπότε και σαν μπίσνα να το δεί κάποιος λεφτά από την ΑΕΚ βγαίνουν.Όπως και από τον Παναθηναικό.(Η ΠΑΕ χρεωμένη θα είναι,λεφτά δεν θα βγάζει-χρεωμένη θα την αφήσω και όταν φύγω αλλά το εμπορικό θα είναι φλέβα χρυσού)Δεν ξύπνησε μια μέρα ο Βγενόπουλος(που είναι από τους πιο στυγνούς επιχειρματίες) και είπε τι έχω να κάνω τώρα;Να αγοράσω τον ΠΑΟ.Το γήπεδο και την εκμετάλλευσή του έχει βάλει στο μάτι.

Τώρα για το αν έπρεπε να πέσει η ΑΕΚ,είναι μεγάλο θέμα.Νομίζω ότι η μόνη ποδοσφαιρική ΠΑΕ που δεν έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα είναι ο Παναθηναικός.Θα έπρεπε λοιπόν να έχουν πέσει και πολλές άλλες ομάδες.Ολυμπιακός,ΠΑΟΚ,Άρης,ΑΕΚ.Γιατί δεν γίνεται στην Ελλάδα δεν γνωρίζω.Ίσως επειδή είμαστε αρκετά χαζός σαν λαός και κάποια τέτοια κίνηση μπορεί να ρίξει μέχρι και κυβέρνηση.

Υ.Γ Αν τα χρέη της ΑΕΚ ληξιπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα είναι γύρω στα 30-35εκατομύρια μιλάμε για αστείο ποσό για ομάδα του μεγέθους της ΑΕΚ.Άλλο αν φαίνονται πολλά στον απλό κόσμο,το νούμερο μεγάλο δεν είναι για εταιρία με 1,5εκατομύριο πελάτες η οποία αποδεδειγμένα αν βρεθεί κάποιος να παρακινήσει τον κόσμο,κόβει 10-15 εκατομύρια € από τα διαρκείας σε μια σεζόν.Εκτός του ότι όλες οι ποδοσφαιρικές ΠΑΕ ανά τον κόσμο προσφέρονται για αγνό και απλό ξέπλυμα χρήματος...Άλλος ένας λόγος που μπορεί κάποιος επιχειρηματίας να επενδύσει σε μια ΠΑΕ.

Δημοσ.
Εκτός του ότι όλες οι ποδοσφαιρικές ΠΑΕ ανά τον κόσμο προσφέρονται για αγνό και απλό ξέπλυμα χρήματος...Άλλος ένας λόγος που μπορεί κάποιος επιχειρηματίας να επενδύσει σε μια ΠΑΕ.

Αυτο λεω και γω τοσα χρονια αλλα μαλλον δεν εχουμε κανα Vito Corleone να μας παρει.

comment που διαβασα απο ο aek365 κατω απο το αθρο του κωζονη που και καλα ερχεται

ΚΑΛΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ....ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΦΟΒΕΡΑ, ΤΟΝ ΜΕΝΙΟ ΤΗΝ ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΑ, ΤΗΝ ΒΕΡΑ, ΤΗΝ ΡΟΖΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ..... ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΜΕ ΦΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...... ΑΕΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...

Δημοσ.

Μικρά μικρά:

Τέλος στις φήμες περί ενδιαφέροντος της Ομόνοιας έβαλε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός ξακαθάρισε ότι δεν έχει σκοπό να εγκαταλείψει την ΑΕΚ. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στο www.supermpala.com: «Δεν ξέρω τίποτα για την Ομόνοια. Είμαι προπονητής της ΑΕΚ και δεν έχω σκοπό να αφήσω την ΑΕΚ. Η ομάδα βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση και θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ από την πλευρά μου».

Ο Χαράλαμπος Κοζώνης σε μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης μίλησε για τις διαπραγματεύσεις που έγιναν ώστε να πάρει την ΑΕΚ και ξεκαθάρισε: "δεν εγκαταλείπω τόσο εύκολα κάτι που θέλω". Νέα τηλεοπτική συνέντευξη στις 27/12 στο Σικάγο από τον επιχειρηματία όπου θα αναφερθεί αναλυτικά τόσο στην περιουσιακή του κατάσταση όσο και στο σχέδιό του για την ΑΕΚ.

Δημοσ.

Έλα ή ξέπλυμα θέλει να κάνει αυτός ή να μπει για να πάρει εργολαβία το γήπεδο κτλ.Πάντως αρχίζει και έχει γέλιο η υπόθεση γιατί από ότι φαίνεται υπάρχει αναπηρία και από τις δύο πλευρές.

Δημοσ.

Το θέμα είναι οτι οι φίλαθλοι ονειρευόμαστε οτι ο Κοζώνης θα κάνει στην ΑΕΚ. Μακάρι να είναι αληθινός, αλλα νομίζω οτι δεν θα γίνει κάτι. Και αυτό είναι κακό για την ομάδα πάνω απ'όλα.

Δημοσ.

ενα πεναλντι που δεν δοθηκε και ενα γκολ που ακυρωθηκε + μια ομαδα που ψυχολογικα παραπαιει μας εφεραν το 2-0 αντε να δουμε:-(

Δημοσ.

Τι λες ρε φιλε 8η θεση μια χαρα ειναι ειλικρινα γιατι δεν παραιτουνται και να παρει ο Κοζωνης σε τετοια χαλια που ειμαστε πιο κατω δεν υπαρχει περιπτωση να παει.Μακαρι να μπουμε μες την εξαδα.Τι λεω θεε μου ποσο πιο χαμηλα,

Δημοσ.

Το θέμα είναι οτι θα αρχίσουν πάλι να μαζεύονται χρέη απο πληρωμές που δεν έγιναν, και θα μεγαλώσει το χρέος, με αποτέλεσμα ο μπομπ ο μάστορας να μην έρθει...

(εκτός και αν σε αυτά που του είχαν πεί, είναι και το φετινό άνοιγμα μέσα...)

Δημοσ.

Πρόεδρο δεν έχουμε,μετόχους να βάλουν λεφτά δεν έχουμε,γήπεδο δεν έχουμε,σε κάθε αγωνιστική μας ακυρώνουν καθαρό γκόλ(ένα ή δύο) ή/και δεν σφυράνε εξώφθαλμο πέναλντι ή/και μετράνε στον αντίπαλο γκόλ που προήλθε από φάουλ ή οφσάιντ ή που μπήκε με το χέρι,σεβασμός στην ΑΕΚ δεν υπάρχει κανένας,ψυχολογία 0,πωλητήρια μπαίνουν σε παίχτες και για όλα αυτά δεν νοιάζεται κανένας.Το μόνο που νοιάζει τον ΑΕκτζή είναι αν έκλεψε ο Ντέμης και αν θα μείνει ή θα φύγει ο Μπάγεβιτς.Πρώτη ερώτηση που του κάναν του ανθρώπου άμα θα παραιτηθεί,σήμερα του έχουν και πρωτοσέλιδο και που κάθεσαι τι διαφορά έχει κτλ κτλ...Και μετά τους φταίνε όλα τα άλλα.Έχουμε χωριστεί σε 10 στρατόπεδα και το μόνο που νοιάζει τους περισσότερους είναι να δικαιωθούν οι απόψεις του.Στα έλεγα εγώ ο κοντός δεν κάνει,στα έλεγα εγώ ο Ντούσαν θα μας καταστρέψει,στα έλεγα εγώ ότι ότι ότι..Αηδία έχουμε καταντήσει.Και δεν εννοώ την ΑΕΚ αλλά τον κόσμο.Η ΑΕΚ μια ζωή προβλήματα είχε,έχει και θα έχει ο κόσμος όμως δεν ήταν έτσι.

Δημοσ.

Εσύ τα λες, αλλά ποιός ακούει.

Πρώτη φορά συμφωνώ εν μέρει με το πρωτοσέλιδο της ψώρας btw :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...