Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ΣΚΑΙ δεν ξεκινησε να δειχνει ξενο πρωταθλημα?

λεω να το γυρισω... ε, κανενα αγωνα το σ/κ, κανενα ch.l.... θα περναει ο καιρος...

και αμα βγαλω και καλα λεφτα, να βαλω και μια νοβα να βλεπω αγγλια και δε θα υπαρχει ελληνικο πρωταθλημα... σκεφτομαι να κοψω και την εθνικη με αυτα που γινονται...

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και πολύ καλά θα κάνεις,και εγώ από τον καιρό που στράφηκα στα ξένα πρωταθλήματα (αγγλικά, γερμανικά,ολλανδικά ισπανικά,)και πράγματι είδα την υγεία μου,το νεοελληνικό πρωτάθλημα είναι απλός για να υπάρχει,και γιατί παίζονται ποοοολλλλλααα λεφτά.

Μια φορά είπα να δω την αθλητική κυριακη και αηδίασα μόλις είδα να την παρουσιάζουν 9ατομα έπαθα την πλάκα μου,ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ κοστουμαριζμενοι με γραβάτες και να θέλουν να σου επιβάλουν την γνώμη τους λες και μεις είμαστε κουτορνίθια.και δεν έχουμε δική μας κρητική, α σικτηρ μπουρνταν.:mad:

Δημοσ.

AEK στις καλες στιγμες και ΑΕΚΑΡΑ στις δυσκολες στιγμες,τοσα χρονια βρωμαει το ελληνικο πρωταθλημα τωρα θυμηθηκατε να το ριξετε στα ξενα πρωταθληματα.τωρα εχει αναγκη η ΑΕΚ το λαο της.

Δημοσ.
Είναι κλεισμένος στον Βάζελο ο Σκόκο παιδιά. Ο Θανόπουλος θα κάνει καλή μπάζα απο τον Σκόκο, αλλα πιστεύω θα φάει πολύ ξύλο....

Πακέτο με Ντούσαν θα πάει ο Σκόκος?

Δημοσ.
Στην αρχή της σεζον, ειχα γράψει (δεν ήμουν ο μόνος), πως αυτή η διοίκηση κάνει την ΑΕΚ μικρή ομάδα.

Είναι σε πολύ καλό δρόμο...

Καλα εμεις τα φωναζουμε εδω και τρια χρονια οτι ο Θεμιστοκλης και η παρεα του θα καταστρεψουν την ΑΕΚ αλλα τοτε βλεπεις ειμασταν τα χατζηχριστακια που δεν παιρνουν το χαρτζιλικι τους και γκρινιαζουν μπλα μπλα.....Το βλεπαμε οτι κατι δεν πηγαινε καλα...Τωρα κλαιμε παρεα ολοι για το καταντημα αυτης της ομαδας αλλα τουλαχιστον εμεις εχουμε καθαρη την συνειδηση μας....;)
Δημοσ.
Τι να το κανεις το σοκ το διοικοιτικο ??

Με αυτους τους παιχτες δε πας πουθενα οσα σοκ και να κανεις ...:-D

Ναι συνέχιζε να τα πιστεύεις.

Δημοσ.
Καλα εμεις τα φωναζουμε εδω και τρια χρονια οτι ο Θεμιστοκλης και η παρεα του θα καταστρεψουν την ΑΕΚ αλλα τοτε βλεπεις ειμασταν τα χατζηχριστακια που δεν παιρνουν το χαρτζιλικι τους και γκρινιαζουν μπλα μπλα.....Το βλεπαμε οτι κατι δεν πηγαινε καλα...Τωρα κλαιμε παρεα ολοι για το καταντημα αυτης της ομαδας αλλα τουλαχιστον εμεις εχουμε καθαρη την συνειδηση μας....;)

ΜΠΡΑΒΟ αδέρφια σας ευχαριστούμε που μας ανοίγεται τα μάτια!!!

Να δώ τί θα κάναμε αν δεν είσασταν και εσείς....

ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ μόνο όταν διαλυθεί η floriginal θα πάει μπροστά η ΑΕΚ!!! ΤΕΛΟΣ Αφήστε ήσυχη την ΑΕΚ και ασχολειθείται με το πώς θα βουτήξετε κανα βάζελο-γαύρο να τον βαρέσετε 100 άτομα...

Αν και απο τα βίντεο που έχω δεί ντροπή σκέτη είστε και σε αυτόν τον τομέα....

Δημοσ.
Ναι συνέχιζε να τα πιστεύεις.

Γιατι αποδυκνειεται το αντιθετο μεσσα στο γηπεδο... ??? :rolleyes:

Αφου σαρεσουν κρατα τους και του χρονου Νικο και θα παρεις πρωταθλημα..

Εχεις καταλαβει οτι δεν υπαρχει παιχνιδι που να μη εχεις φαει γκολ ??

Ελα τωρα μη κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου...:-)

Σε αμυνα και κεντρο απλα η ομαδα δεν υπαρχει...

No offence

Δημοσ.
Γιατι αποδυκνειεται το αντιθετο μεσσα στο γηπεδο... ??? :rolleyes:

Αφου σαρεσουν κρατα τους και του χρονου Νικο και θα παρεις πρωταθλημα..

Εχεις καταλαβει οτι δεν υπαρχει παιχνιδι που να μη εχεις φαει γκολ ??

Ελα τωρα μη κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου...:-)

Σε αμυνα και κεντρο απλα η ομαδα δεν υπαρχει...

No offence

αν και τα περισοτερα γκολ που εχει φαει η αεκ ειναι αντικανονικα οφσαιτ και μουφα πεναλντι πχ υπαρχει και ο παραγοντας ψυχολογια γι ατα γκολ που τρωει και για τα γκολ που δεν βαζει γιατι ευκαιριες δημιουργει παρα πολλες.

Δημοσ.
αν και τα περισοτερα γκολ που εχει φαει η αεκ ειναι αντικανονικα οφσαιτ και μουφα πεναλντι πχ υπαρχει και ο παραγοντας ψυχολογια γι ατα γκολ που τρωει και για τα γκολ που δεν βαζει γιατι ευκαιριες δημιουργει παρα πολλες.

Ε τωρα κι εσυ ενταξει...

Αφου πιστευεις οτι ειναι τα περισσοτερα μουφα ενταξει δε χρειαζεται να πω τπτ αλλο...

Δλδ εσυ δε βλεπεις ανικανοτητα στην αμυνα και στα αμ χαφ ??

Μονο εγω το βλεπω ??

Για μενα η σταθεροτητα μιας ομαδας απο την αμυντικη λειτουργια ξεκιναει..

Δημοσ.
Ε τωρα κι εσυ ενταξει...

Αφου πιστευεις οτι ειναι τα περισσοτερα μουφα ενταξει δε χρειαζεται να πω τπτ αλλο...

Δλδ εσυ δε βλεπεις ανικανοτητα στην αμυνα και στα αμ χαφ ??

Μονο εγω το βλεπω ??

γιατι διαφωνεις οτι εχω φαει πολλα μουφα γκολ?? στα αμυντικα χαφ ναι στην αμυνα οχι

Δημοσ.

Τι γιατι διαφωνω ρε συ ??

Εχεις φαει αμετρητα γκολ πισω και επειδη εφαγες και λιγα που αδικηθηκες μας λες τωρα οτι δε φταιει η αμυνα σου αλλα η διαιτησια...

Ε θες και να συμφωνησω ??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...