Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κόιταξε ήθελα να πώ την άποψη μου για τον Ντέμη.

Θα ξεκινήσω με αυτή την φράση... ΝΑΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΗ!!! αλλα,

Ξεκινάμε την πρώτη χρονιά με παίχτες 2ης διαλογής και με στόχο μια θέση στην πρώτη 10άδα. Κατα κάποιο μυστήριο τρόπο (θέληση παιχτών, καλό κλίμα, ΚΟΣΜΟΣ) πηγαίνει τρένο η ομάδα και καταλήγουμε να μας παίρνει το πρωτάθλημα ο Ιωνικός. Εκεί πιστεύω οτι άρχισε μαι μικρή κατρακύλα και να βγαίνουμε εκτός προγραμματισμού, γιατί ο κόσμος άρχισε να έχει απαιτήσεις για πρωταθλητισμό απο την 2η χρονιά.... Ωραία?

Πάμε στις μεταγγραφές που τόσα του έχουν σούρει... Θα πώ μερικά παραδείγματα που μου ήρθαν τώρα στο μυαλό.

Καπετάνος - Θυμόμαστε όλοι οτι στον Ηρακλή έσπερνε και τον ήθελαν και οι άλλοι 2 μεγάλοι... το γιατί όταν τελικά τον πήραμε έγινε παλτό δν το ξέρω

Βενλίνσκι - Ήρθε σαν καλύτερος επιθετικός και απο τον Σεφτσένκο είχε ψηφιστεί... ούτε που ακούμπησε

Λαγός - Με τον Ηρακλή έκανε ΠΑΠΑΔΕΣ, μας είχε καρφώσει και επίσης των ήθελαν οι άλλοι 2 μεγάλοι. Μόλις ήρθε σε εμάς λές και είχε κατάρα....

συνεχίζω με το οτι φαίρνει έναν προπονητή μεγάλης κλάσης για την Ελλάδα. Ο Φερρέρ κάνει κανεί ομάδα, το μπάτζετ έχει βγεί εκτός πλάνου και γενικά αρχίζουμε και επίσημα να λέμε οτι πάμε για πρωτάθλημα (την πρώτη χρονιά αν θυμάστε έβγαιναν οι παίκτες κάθε κυριακή και έλεγαν οτι ΔΕΝ πάμε για πρωτάθλημα). Την στιγμή που το μόνο που έπρεπε να μας καίει ήταν τα χρέη, τα οποία είχε καταφέρει ο Ντέμης να κάνεις καλούς διακανονισμούς. Βγαίνουμε στο τσάμπιονς και κάνουμε την καλύτερη πορεία μας εκεί, έχουμε πολύ καλά έσοδα κοκ. Το επόμενο λάθος ήταν οτι άρχισε ο Ντέμης να ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις του Φερρέρ και άρχισε να διώχνει κόσμο και να παίρνει πάνω του και άλλες αρμοδιότητες με αποτέλεσμα να είναι το αφεντικό σε όλα. (μην ξεχνάμε οτι ο Ίβιτς είχε φέρει και ΓΑΜΩ τους παίχτες με πολύ λίγα λεφτά). Λάθος τραγικό ήταν το συμβόλαιο στον Φερρέρ, το μεγαλύτερο που έκανε....

Συνεχίζω οι απαιτήσεις πλέον απο τον κόσμο είναι πολύ ψηλά και έρχεται ο Ρίμπο, μια κίνηση περισσότερο για διαφήμιση ο οποίος πούλησε πολύ. Φτάνουμε να χάνουμε πάλι το πρωτάθλημα απο εξω-αγωνιστικούς παράγοντες αυτη την φορά. Η συνέχεια είναι γνωστή... κάποιοι παίχτες φεύγουν-διώχνονται και αρχίζει η κατρακύλα.

Έρχεται ο Κυργιάκος που τον ήθελαν οι άλλοι 2 και υποτίθεται οτι έχουμε ένα καλό σύνολο

Επίσης ο Τζιμπούρ έρχεται που τον ήθελαν πάλι οι άλλοι 2, αρκετά λεφτά αλλα όχι ντούκου με αρκετές δόσεις.

Ο Δώνης παρά τα καλά στοιχεία που είχε δείξει με την Λάρισα δεν κάνει τίποτα (τα είχε πάει λίγο καλύτερα απο τον Ντούσαν) ο κόσμος αρχίζει να χάνει την ψυχραιμία του και τα έβαζε με την ομάδα και κυρίως με τον Ντέμη και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

Απο όταν εφυγε ο Ντέμης 1 χρόνο δηλαδή, τα χρέη ήταν σε πολύ καλά επίπεδα και είχε πεί οτι σύμφωνα με το πλάνο είμαστε καθαροί (δηλαδή κάποια στάνταρ έσοδα είχαν προγραμματιστεί να πάνε γαι τις οφειλές). Η ΠΑΕ απο τις πωλήσεις των παιχτών και τα διαρκείας έχει πολύ καλά έσοδα. Ωστόσο για κάποιο μαγικό τρόπο, κανένας δεν έβαζε πλέον το χέρι στην τσέπη και άρχισαν να παίρνουν δάνεια για να καλύπτουν τα πάγια έξοδα της ΠΑΕ κάτι που ήταν ΤΡΟΜΕΡΑ λάθος. Απο την διοίκηση νομίζω ο Θανό είχε βγεί και είχε πεί οτι αν ήταν ο Ντέμης τώρα θα μας ανάγκαζε να βάλουμε απο την τσέπη μας τα λεφτά αυτά και όχι να πάρουμε δάνειο... Πιστεύω οτι η τωρινή διοίκηση εκτός του Νοτιά έχει φάει τα περισσότερα, δεν γίνεται πριν μερικούς μήνες να στέλνει ο Θανό e-mail σε όλους και να λέει οτι πάμε ΠΑΡΑ πολύ καλά με τα οικονομικά και μερικούς μήνες αργότερα να χρωστάμε σχεδόν όσα είχαμε και το 2004

Όσον αφορά τον Ντέμη πιστεύω οτι τον έφαγε η Original γιατί μόλις ήρθε έκοψε αμέσως την μάσα που τόσο καιρό έκανε ο ΧΧ απο την ΠΑΕ και επίσης αν θυμάστε αφορμή κάτι επεισόδια που είχαν γίνει και είχε τιμωρηθεί η ΠΑΕ πολύ αυστηρά έκοψε και τους οργανωμένους απο τα εκτός έδρας. Αυτό ο καρκίνος λοιπόν που λέγεται Original φταίει για ότι κακό έπαθε η ΑΕΚ τόσο καιρό...

Εγώ θεωρώ οτι ο Ντέμης ήταν απο τους καλύτερους προέδρους που πέρασαν απο την ΑΕΚ, και άν είχε διαφορετική υποστήριξη απο τους μετόχους θα ήταν όλα διαφορετικά...

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θυμασαι που ειχε βγει και ειπε για τον Φερρερ εγω φταιω που του εκανα τα χαρτηρια και του εκανα μεγαλο συμβολαιο? Δεν μπας μετα απο μισο χρονο να κανεις το ιδιο λαθος.Δεν διωχνεις Παπασταθοπουλο επειδη ειχε μια καλη προσφορα του λες να κατσει αλλα 2 χρονια και μετα φευγει,δεν αλλαζει ολη την ενδεκαδα καθε χρονια,αντε την 1η χρονια λες φυγαν ολοι την δευτερη ειναι καλυτερα τα οικονομικα σου απο εκει και περα τον μπουρμπο εδιωχνες τον μαλμπασα εφερνες δηλαδη το ιδιο και το αυτο.Δεν ξερω αλλα 30μυρια ειναι πολλα τοσα εχει ο γαυρος τον χρονο και εμεις που δεν εχουμε τοσο υψηλα συμβολαια και πουλησαν ενα βαρυ συμβολαιο και φτασαν απο 15 το καλοκαιρι σε 30 μετα απο μισο χρονο μονο o dear all ξερει.Εκτος και αν πηραν τα λεφτα τους πισω οι μετοχοι δεν ειπαν οτι βαλανε 30μυρια τα 5χρονια? Τον μπασινα ποιος τον εφερε εγω?Νυχτα δεν εφυγε?Βγηκε και ειπε οτι εγω φευγω το καλοκαιρι και ηταν νοεμβριος?Μην πω για το τι εταζε οταν πηρε την ομαδα και τι εκανε στην 5ετια του,εγω τον βαζω λιγο ποιο πανω απο τον μακαρο και τον τροχανα,ειχε πολλα φοντα και τελικα δεν εκανε τιποτα μονο το φιατακι το εκανε bmw και μετα σκαραβαιο του 90.(ουτε εναν τιτλο δεν πηραμε οχι και καλος προεδρος ο Ντεμης)τι θα εχει να θυμαται η ιστορια την ΑΕΚ απο τον Ντεμη οτι δεν πεσαμε Δ εθνικη,κατι αλλο οχι.

Δημοσ.

Χαλια τα πραγματα στην Αεκ...

Ο Κοζωνης θελει εγγυητικη πως τα χρεη δεν ειναι πανω απο 34 εκ. και αν ειναι να τα πληρωσουν οι μετοχοι κι οχι αυτος...

Κι αν τελικα ειναι λιγοτερα θα δωσει τη διαφορα στους μετοχους...

Να δουμε τι θα γινει...

Δε νομιζω να τη δωσει κανενας απο τους μετοχους αυτη την εγγυητικη...

Προς διαλυση παει η συμφωνια...:-(

Δημοσ.
Προς διαλυση παει η ΠΑΕ :lol::lol: ποιος την μαμα την συμφωνια.

Διαλυση της ΠΑΕ θα γινει αν γινει πρωτα η διαλυση της συμφνιας...

Αν επιτεχθει η συμφωνια και περασει στα χερια του Κοζωνη η ΑΕΚ τοτε θα ειναι μια νεα σελιδα για την ΑΕΚ ...

Δημοσ.
(ουτε εναν τιτλο δεν πηραμε οχι και καλος προεδρος ο Ντεμης)τι θα εχει να θυμαται η ιστορια την ΑΕΚ απο τον Ντεμη οτι δεν πεσαμε Δ εθνικη,κατι αλλο οχι.

Θα έχει να θυμάται ότι πήραμε ένα πρωτάθλημα που το χάσαμε στα χαρτιά, ότι κάναμε τις πρώτες νίκες στο Τσάμπιονς Λιγκ, ότι φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ ο μεγαλύτερος παίκτης στην ιστορία της (Ριβάλντο), ότι έβγαλε μετά από πολλα χρόνια νέο παίκτη επιπέδου και πάνω απ' όλα ότι πήγε να επιβάλλει ποδοσφαιρικό πολιτισμό σε μια χώρα κάφρων (να συγκρίνω το ότι έδιωξε απο το γήπεδο άνθρωπο που πέταξε μπουκάλι σε σχέση με τα αεροβόλα των γαύρων ; ).

Δημοσ.
Θα έχει να θυμάται ότι πήραμε ένα πρωτάθλημα που το χάσαμε στα χαρτιά, ότι κάναμε τις πρώτες νίκες στο Τσάμπιονς Λιγκ, ότι φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ ο μεγαλύτερος παίκτης στην ιστορία της (Ριβάλντο), ότι έβγαλε μετά από πολλα χρόνια νέο παίκτη επιπέδου και πάνω απ' όλα ότι πήγε να επιβάλλει ποδοσφαιρικό πολιτισμό σε μια χώρα κάφρων (να συγκρίνω το ότι έδιωξε απο το γήπεδο άνθρωπο που πέταξε μπουκάλι σε σχέση με τα αεροβόλα των γαύρων ; ).

Απλά συμφωνώ 1000%

Δημοσ.

Παιδια δεν ξερω αν το ακουσατε χθες βγηκε ο γεωργιου στην εκπομπη του και ειπε οτι η μεταγραφη του scocco στον παναθηναικο ειναι σχεδον σιγουρα κλεισμενη...

Δημοσ.
Παιδια δεν ξερω αν το ακουσατε χθες βγηκε ο γεωργιου στην εκπομπη του και ειπε οτι η μεταγραφη του scocco στον παναθηναικο ειναι σχεδον σιγουρα κλεισμενη...

Άστον να λέει μωρέ. Ο ίδιος δεν έλεγε πως τα λεφτά στον Σκόκο τα έδωσε ο Πατέρας; :lol:

Μετά τις δηλώσεις του Χρήστου Παπαδημητρίου σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι ο Σκόκο είναι ο μοναδικός από τους παίκτες της ΑΕΚ που έχει πληρωθεί προκειμένου να πουληθεί τον Ιανουάριο στον Παναθηναϊκό, υπάρχει ο φόβος ότι ένα από τα πολυτιμότερα εργαλεία της φετινής ομάδας θα χαθεί.

Ο Πέτρος Παππάς έσπευσε να «σβήσει» αυτή την ανησυχία, πληρώνοντας τα οφειλόμενα στον Σκόκο έτσι ώστε ο άσος της ΑΕΚ να μην καταφύγει σε προσφυγή που θα είχε ως συνέπεια να μην μπορεί να παραχωρηθεί τον Δεκέμβρη. Έτσι με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να «δέσει» τον Αργεντινό μέσο.

:shock:
Δημοσ.
-Τις φήμες που θέλουν τον κ. Κανελλόπουλο να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες;

«Δεν έχω τέτοια πληροφόρηση. Ο κ. Κανελλόπουλος είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύθηκε -αρχικά- τον Ντέμη Νικολαϊδη. Μετά, θέλω να πιστεύω ότι μετάνιωσε. Επειδή, τον γνωρίζω, θέλω να πιστεύω ότι θα ήταν ευχής έργον να βοηθήσει. Μακάρι να μπορούσε να το πάρει εγωιστικά και να πάρει το ρόλο του ηγέτη. Ο κόσμος της ΑΕΚ θέλει έναν ηγέτη. Έστω και αν τον επιδοκιμάζει ή να τον αποδοκιμάζει κάποια στιγμή. Για αυτό αναδείχθηκαν προσωπικότητες και ηγέτες στην ΑΕΚ όπως του Μελισσανίδη και άλλων. Και ο Ψωμιάδης ήταν ηγέτης έστω κι αν στο τέλος τον κυνηγήσαμε.

Ο άνθρωπος θέλει κατακεφαλιές πολλές όμως!!!

δηλώσεις του χχ

Δημοσ.

Στην αρχή της σεζον, ειχα γράψει (δεν ήμουν ο μόνος), πως αυτή η διοίκηση κάνει την ΑΕΚ μικρή ομάδα.

Είναι σε πολύ καλό δρόμο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...