Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
χασαμε την ευκαιρια να περασουμε την καβαλα στην βαθμολογια:-(:-(:-( η ομαδα θελει διοικητικο σοκ

Τι να το κανεις το σοκ το διοικοιτικο ??

Με αυτους τους παιχτες δε πας πουθενα οσα σοκ και να κανεις ...:-D

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εδώ κινδυνεύει η ύπαρξη της ομάδας και κοιτάμε τους παίχτες???

Ας ευχηθούμε στο πρωτοδικείο να γίνει κάτι καλύτερο....

Γνωρίζει κανείς τί ακριβώς γίνεται σε αυτή την περίπτωση?

Δημοσ.
Τι να το κανεις το σοκ το διοικοιτικο ??

Με αυτους τους παιχτες δε πας πουθενα οσα σοκ και να κανεις ...:-D

εισαι αδικος η ομαδα εχει καποιους καλους παιχτες και εχει παιξει καλη μπαλα σε καποιους αγωνες. διοικητικο σοκ θελει καλη ψυχολογια και κανα 2 προσθηκες.

Δημοσ.
εισαι αδικος η ομαδα εχει καποιους καλους παιχτες και εχει παιξει καλη μπαλα σε καποιους αγωνες. διοικητικο σοκ θελει καλη ψυχολογια και κανα 2 προσθηκες.

Έχετε καταλάβει σε τί κατάσταση είναι η ΠΑΕ??? νομίζω πως όχι..... :-(

Δημοσ.
Έχετε καταλάβει σε τί κατάσταση είναι η ΠΑΕ??? νομίζω πως όχι..... :-(

γιαυτο σου λεω διοικηση θελει αντε ν αερθει ο μπομπ να δουμε αν εχει τα φραγκα που λεει μπας και στρωσουμε

Δημοσ.
γιαυτο σου λεω διοικηση θελει αντε ν αερθει ο μπομπ να δουμε αν εχει τα φραγκα που λεει μπας και στρωσουμε

Λογικά θα κατάλαβες οτι ΔΕΝ θα έρθει....?

Δημοσ.

Ξέρει κανείς τί γίνεται σε περίπτωση πρωτοδικείου ξαναρωτάω. Ψάχνω στο ίντερνετ και δεν βρίσκω τίποτα.............

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:16 ----------

οχι,οσο ζω ελπιζω θελω να πιστευω οτι ολα θα πανε καλα:P:p

Πιο ρομαντικός και απο τον Ντέμη είσαι...

Δημοσ.

O Νοτιάς έβγαλε ανακοίνωση και είπε οτι ο Κοζώνης δεν του προσκόμισε την εγγυητική για τα 29 εκ που του είχε πεί, αλλά μία συστατική επιστολή απο τράπεζα στο Ιλλινόις. Δίνει διορία μία εβδομάδα στον Μπόμπ να φέρει το χαρτί, αν δεν γίνει αυτό σταματάει το θέμα και συνεχίζουν να ψάχνουν για νέο επενδυτή με μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Επίσης κάλεσε τους μετόχους να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να καλυφθούν τα άμεσα έξοδα της ΠΑΕ.

Δημοσ.

από ότι ξέρω ορίζεται προσωρινή διοίκηση για 3 μήνες, η οποία θα κληθεί να βρει τρόπο να ορίσει μόνιμη διοίκηση

Δημοσ.
από ότι ξέρω ορίζεται προσωρινή διοίκηση για 3 μήνες, η οποία θα κληθεί να βρει τρόπο να ορίσει μόνιμη διοίκηση

Ρε θα τα παρει ολα ο ΧΧ παε καε και ερασιτεχνικη και απο ΑΕΚ θα την κανει ORIGINAL.:lol::lol:

Και εγω πιστευω οτι καταστραφηκαμε το μονο που μπορει να γινει τωρα ειναι να πληρωσουν τα χρεη οι νυν μετοχη και να γινουμε λαικης βασης.Αλλα ξεχαστε πρωταθλητισμος ετσι απλα για να εχει βιωσημοτητα η ΠΑΕ,να παλευουμε για την 3η θεση.Μια χαρα σε σχεση που τωρα παλευουμε για την 7η

Δημοσ.

Καλά αν δώ χχ πρόεδρο στην ΠΑΕ θα αυτοκτονήσω χωρίς πλάκα...

Μόνο ένας σαν τον Ντέμη μπορεί να μας σώσει ξανά.... 1 χρόνο έλειψε και έφαγαν όσα περισσότερα μπορούσαν οι αμέτοχοι......

Δημοσ.
Καλά αν δώ χχ πρόεδρο στην ΠΑΕ θα αυτοκτονήσω χωρίς πλάκα...

Μόνο ένας σαν τον Ντέμη μπορεί να μας σώσει ξανά.... 1 χρόνο έλειψε και έφαγαν όσα περισσότερα μπορούσαν οι αμέτοχοι......

Μην το γελας καθολου,και ο Ντεμης που λες εκανε τραγικα λαθη μην ξαναλαμε τα ιδια.Εγω απο ολους αυτους μονο τον Νοτια εμπυστευομαι γιατι φαινετε σοβαρος επιχειρηματιας και καταλαβε οτι το Ελληνικο πρωταθλημα δεν ειναι για το κυρος του και θελει να φυγει κυριος χωρις να κανει κακο στην ομαδα.Μακαρι να επαιρνε την ΠΑΕ αυτος.Ο μονος που φαινετε να μπορει να μας παρει ειναι η γατουλα αλλα με αυτον ποτε δεν ξερεις,δεν μου γεμιζει το ματι για ΑΕΚτζης πιο πολυ για καιροσκοπος μου κανει.:P:p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...